معرفی تبلت اچ پی TouchPad
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های اچ پی» اچ پی TouchPad 4G
» اچ پی Veer 4G
» اچ پی TouchPad
» اچ پی Veer
» اچ پی Pre 3
» اچ پی iPAQ Glisten
» اچ پی iPAQ Voice Messenger
» اچ پی iPAQ Data Messenger
» اچ پی iPAQ 910c
» اچ پی iPAQ 610c
» اچ پی iPAQ 514
» اچ پی iPAQ rw6815
» اچ پی iPAQ rw6818
» اچ پی iPAQ rw6828
» اچ پی iPAQ hw6910
» اچ پی iPAQ hw6915
» اچ پی iPAQ hw6510
» اچ پی iPAQ hw6515
» اچ پی iPAQ h6320
» اچ پی iPAQ h6325
» اچ پی iPAQ h6315
» اچ پی iPAQ h6310
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
معرفی دو گوشی هوشمند و یک تبلت مبتنی بر وب-او-اس توسط اچ پی
کمپانی اچ پی در مراسمی که روز چهارشنبه 9 فوریه 2011 (20 بهمن 1389) برگزار گردید از دو گوشی و یک تبلت مبتنی بر سیستم عامل webOS رونمایی نمود.
کمپانی اچ پی نزدیک به 9 ماه پیش با پرداخت مبلغ 1.2 میلیارد دلار کمپانی پالم را به تصاحب خود در آورد (به اینجا مراجعه نمائید.) شش ماه پس از پیوستن پالم به اچ پی شاهد معرفی شدن سیستم عامل HP webOS 2.0 و نخستین گوشی مجهز به این سیستم عامل -- یعنی Palm Pre 2 -- بودیم. اما این بار دیگر نام پالم را بر روی گوشی های زیبا و تبلت جدید اچ پی نمی بینیم و این کمپانی با معرفی گوشی های HP Veer و HP Pre 3 و نیز تبلت HP TouchPad عملاً برند اصلی خود را به رقابت با بزرگان عرصه موبایل و تبلت فرستاده است.
گوشی های Veer و Pre 3 و نیز تبلت TouchPad هر سه به سیستم عامل webOS اچ پی مجهزند و این کمپانی در نظر دارد تا این سیستم عامل خوش دست را در آینده در محصولات متنوع دیگری نیز به کار گیرد. شاید بزرگترین نقطه ضعف سیستم عامل webOS اچ پی در مقابل اندروید گوگل و iOS اپل عدم جلب نظر گسترده برنامه نویسان و در نتیجه کم بودن تعداد برنامه های توسعه یافته برای این سیستم عامل باشد.
گوشی های Veer و Pre 3 (برای مقایسه مشخصات فنی این دو گوشی در قالب یک جدول به اینجا مراجعه نمائید)
شاید ابعاد کاملاً متفاوت این دو گوشی بزرگترین وجه تمایز آنها باشد. در حالی که گوشی Veer با ابعاد 84x54.5x15.1 میلی متر و وزن 103 گرم گوشی بسیار کوچکی است اما گوشی Pre 3 با ابعاد 111x64x16 میلی متر و وزن 156 گرم جثه ای تقریباً 1.5 برابر گوشی Veer دارد.
هر دو گوشی Veer و Pre 3 به صفحه نمایش چند لمسی مجهزند. بدیهیست که تفاوت ابعاد این گوشی ها در ابعاد صفحه نمایش آنها نیز منعکس گردد. گوشی Veer از صفحه نمایش 2.6 اینچی با رزولوشن 320x240 با تفکیک رنگ 18 بیتی بهره می برد و در مقابل گوشی Pre 3 مجهز به یک صفحه نمایش 3.58 اینچی با رزولوشن 480x800 و تفکیک رنگ 24 بیتی است.
تصویر بالا: ابعاد کوچک گوشی Veer اچ پی در این تصویر به خوبی مشخص است
این گوشی ها همانند گوشی های Palm Pre و Palm Pre 2 از صفحه کلید QWERTY کامل که به صورت کشویی در امتداد طول گوشی از زیر صفحه نمایش به بیرون می لغزد بهره می برند. صفحه کلید این گوشی ها به قدری ظریف است که شاید در ابتدا کار با آن دشوار به نظر برسد، اما به دلیل طراحی مناسب و فواصل خالی میان کلیدها به احتمال زیاد کاربران بتوانند به استفاده از آن عادت کنند.
تصویر بالا: گوشی Veer اچ پی
هرچند هر دو گوشی Veer و Pre 3 به دوربین 5 مگاپیکسلی مجهزند اما گوشی Pre 3 قابلیت فوکوس خودکار داشته و از یک فلش LED بهره می برد در حالی که گوشی Veer فاقد فلش و فاقد قابلیت فوکوس خودکار است. علاوه بر این، گوشی Pre 3 امکان فیلمبرداری HD (تا رزولوشن 720p) را به کاربر داده و از یک دوربین ثانویه VGA در جلوی گوشی برای مکالمات تصویری بهره می برد اما گوشی Veer با وجود دارا بودن قابلیت فیلمبرداری فاقد قابلیت فیلمبرداری HD و فاقد دوربین ثانویه است.
از دیگر وجوه تمایز این دو گوشی سرعت پردازنده بکارگرفته شده در آنها است. گوشی Veer مجهز به یک پردازنده 800 مگاهرتزی کوالکام است و در مقابل گوشی Pre 3 از پردازنده 1.4 گیگاهرتزی بهره می برد. همچنین گوشی Veer به حافظه داخلی 8 گیگاهرتزی مجهز است در حالی که گوشی Pre 3 در دو مدل -- یکی با حافظه 8 گیگاهرتزی و دیگری با حافظه 16 گیگاهرتزی -- ارائه خواهد شد.
تصویر بالا: گوشی Pre 3 اچ پی
یکی از قابلیت هایی که گوشی Pre 3 از آن بهره می برد امکان استفاده از فناوری تحت عنوان Touch-To-Share (تماس برای اشتراک) است که تعامل میان این گوشی و تبلت TouchPad را به راحتی امکان پذیر می سازد. با استفاده از این فناوری کاربری که هر دو وسیله را در اختیار دارد می تواند با قرار دادن لحظه ای آنها بر روی هم و یک اشاره، به انتقال آدرس های اینترنتی میان آن دو بپردازد. به عنوان مثال اگر کاربر مشغول خواندن یک صفحه اینترنتی بر روی تبلت خود است و می خواهد محل را ترک نماید می تواند با انتقال آدرس اینترنتی، خواندن مطلب را از روی گوشی خود ادامه دهد. همچنین امکان دریافت پیام ها از طریق تبلت و حتی پاسخ گویی تلفنی نیز از این طریق میسر است. اچ پی در نظر دارد تا از این فناوری ارتباطی در وسایل الکترونیکی دیگری نیز استفاده نماید.
تصویر بالا: انتقال آدرس اینترنتی میان گوشی Pre 3 و تبلت TouchPad اچ پی
تبلت TouchPad
کمپانی اچ پی همزمان با معرفی گوشی های Veer و Pre 3 به معرفی تبلت جدید خود نیز پرداخت. این تبلت که تاچ پد (TouchPad) نام دارد به یک صفحه نمایش 9.7 اینچی چند لمسی با رزولوشن 1024x768 مجهز است (ابعاد و رزولوشن صفحه نمایش این تبلت مشابه نسخه کنونی تبلت iPad اپل است.) همچنین یک وبکم 1.3 مگاپیکسلی در وجه رویی تبلت TouchPad تعبیه شده است. در داخل این تبلت یک پردازنده دو هسته ای 1.2 گیگاهرتزی کوالکام قرار گرفته است. این تبلت در دو مدل -- یکی با حافظه 16 گیگابایتی و دیگری با حافظه 32 گیگابایتی -- عرضه خواهد شد.
تصویر بالا: تبلت TouchPad اچ پی