معرفی Nokia G22 - میانرده جدید HMD با قابلیت تعمیر آسان و بیدردسر
نمایش خبر
تاریخ : 1401/12/6 نویسنده: آرش افراسیابی | ||
برچسبها : | گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، حق تعمیر Right to Repair ، Nokia G22 ، نوکیا Nokia |
پیش از پرداختن به مشخصات G22 بهتر است امکانات و ویژگیهای خاص آن در زمینه تعمیر و تعویض قطعات را بررسی کنیم؛ HMD در G22 با حذف نیاز به حرارت برای کنار زدن کاور بخش پشتی و الکل برای درآوردن باتری، تعمیر و تعویض برخی از قطعات دستگاه را آسان کرده است. تعویض باتری در این مدل بهاین ترتیب بهگفته شرکت سازنده تنها به 5 دقیقه زمان نیاز داشته و قطعات مورد نیاز برای انجام این کار مثل پین دسترسی به سیمکارت، پیک گیتار برای گشودن شکاف بین بخشهای پلاستیکی و پیچگوشتی مخصوص نیز فراهم شده است.
در یک تعمیر پیچیدهتر برای دسترسی به صفحهنمایش و تعویض آن در G22 نیز تنها 20 دقیقه صرف زمان کافی خواهد بود. البته نگفته پیداست که مثل همیشه برای تعمیرات تخصصیتر همچنان میتوان روی کمک تعمیرکاران حرفهای حساب کرد. کاور بخش پشتی دستگاه بهطور کامل و 100 درصدی با پلاستیک بازیافتی ساخته شده و بستهبندی آن نیز از مواد دارای مجوز FSC تشکیل شده است. از جمله قیمتهای در نظر گرفته شده برای قطعات تعویضی این گوشی میتوان به باتری 23 پوندی، نمایشگر 50 پوندی و پورت شارژ 19 پوندی اشاره کرد.
با گذر از این موارد با گوشی نسبتا ساده و رده پایینی روبرو میشویم که به یک صفحهنمایش 6.52 اینچی اچدی پلاس 90 هرتزی با پوشش محافظتی Gorilla Glass 3 مجهز شده است. این گوشی که در دو رنگ آبی و خاکستری تولید شده است از حاشیههای نسبتا ضخیمی در پیرامون صفحهنمایش بهره میبرد و دوربین سلفی حاضر در بریدگی V شکل بالای پنل آن نیز یک نمونه 8 مگاپیکسلی ساده است. این دوربین امکان بازگشایی قفل سیستمعامل با تشخیص چهره از روی ماسک را داراست و سنسور اثر انگشت آن نیز در کناره دستگاه جای دارد.
در بخش پشتی در نگاه اول سه لنز دوربین در کناره سمت چپ دیده میشود اما عملا با کنار گذاشتن دو واحد تزیینی 2 مگاپیکسلی برداشت عکس از فاصله نزدیک و محو کردن پسزمینه (در حالت پرتره) تنها به یک دوربین واقعی یعنی دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی بر میخوریم.
پردازش در Nokia G22 با یک پروسسور سطح میانی رو به پایین یعنی Unisoc T606 انجام میشود که دو هسته Cortex-A75، شش هسته A55 و گرافیک Mali-G57 تک هستهای دارد. این چیپست البته از نظر مصرف انرژی چندان فوق العاده نیست و با لیتوگرافی 12 نانومتری در مقایسه با همتایان 6، 5 و حتی 4 نانومتری این رده انرژی بیشتری مصرف میکند. حافظه داخلی قابل ارتقاء گوشی 64 گیگابایت است و 4 گیگابایت رم دارد. حافظه رم این گوشی را با کمک حافظه داخلی میتوان تا 2 گیگابایت دیگر بهصورت مجازی ارتقاء داد.
ظرفیت باتری گوشی 5,050 میلی آمپر ساعت است که برای مدلی در این رده ظرفیت بالایی بهحساب میآید. G22 از نظر سرعت شارژ نیز همچنان راضیکننده ظاهرا شده و یک شارژر 20 واتی در کنار آن دیده میشود.
نوکیا G22 از هشتم ماه مارچ (17 اسفند 1401) با سیستمعامل اندروید 12 و تعهد دو آپدیت عمده سیستمعامل اندروید و 3 سال ارائه آپدیتهای امنیتی با قیمتی نزدیک به 150 پوند به بازار بریتانیا عرضه میشود.
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- گزارش Canalys از بازار اسمارتفون خاور میانه در سهماهه سوم 2024 – رشد اندک در سایه تنشهای سیاسی
- IDC: جایگاه نخست سامسونگ در بازار گوشیهای تاشو با تکیه بر Z Fold6 و Z Flip6
- اپل iPhone 16 Pro Max در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- معرفی گوشیهای مخصوص بازی Red Magic 10 Pro و +10Pro با تراشه SD 8 Elite و باتریهای حجیم