پژوهشهای اپل نشان میدهد که کاربران از قدرت شنوایی خود مراقبت نمیکنند
نمایش خبر
تاریخ : 1399/12/16 نویسنده: مریم رشنو | ||
برچسبها : | سلامت Health ، تحقیق Research ، اپل Apple |


جالب آن که این گزارش سهشنبه 2 مارس سال جاری میلادی (12 اسفند 1399) و یک روز پیش از روز جهانی شنوایی یا World hearing Day منتشر شده است. نتایج این پژوهش نشان میدهد که 25 درصد از شرکتکنندگان در این پروژه تحقیقاتی به طور روزانه، متوسط صدای محیطی بالاتر از حد مجاز تعیینشده توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) را تجربه میکنند؛ این میزان با متوسط صدای یک روز مرتبط بوده و با صداهای بلندی مانند سر و صدای ناگهانی تفاوت دارد.

حدود 50 درصد از افراد مورد بررسی نیز یا در محل کار با صدای بلند مواجه هستند یا پیش از این با چنین شرایطی کار کردهاند. از آنجا که قرار گرفتن در معرض سروصدا میتواند بر سطح استرس و شنوایی فرد تأثیر بگذارد، اپل با تکیه بر این یافتهها، «آگاهی از محیط پیرامونی» را عاملی مهم ارزیابی کرده است. به علاوه، افراد بسیاری با استفاده بیش از اندازه از هدفون و اییرفون، شنوایی خود را به خطر میاندازند. چنان که میانگین کاربرد هفتگی هدفون در 10 درصد موارد، بیش از حد مجاز و توصیهشده بوده است.
در بخشهای دیگری از این پژوهش به بررسی قدرت شنوایی پرداخته شده است. بر این اساس، از میان افراد مورد مطالعه، حدود 10 درصد دارای عارضه کاهش شنوایی تشخیص داده شدهاند. همچنین حدود نیمی از آنها حداقل 10 سال است که مورد آزمایش شنوایی توسط متخصص قرار نگرفتهاند و نزدیک به 25 درصد نیز هفتهای چند بار در گوش خود صدای سوت یا زنگ شنیدهاند.
نکته دیگر آن که 75 درصد از افرادی که مطابق این پژوهش، با افت شنوایی مواجه بودهاند، از هیچ ابزار کمکشنوایی، مانند سمعک یا کاشت حلزون استفاده نکردهاند. به علاوه، آزمایشهای شنوایی که به عنوان بخشی از بررسی اپل انجام گرفته از آن حکایت دارد که حدود 20 درصد از شرکتکنندگان بر اساس استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، کمشنوا هستند و یک نفر از هر ده نفر هم در اثر قرار گرفتن در معرض سر و صدا یا noise با کاهش شنوایی مواجه شدهاند.
به گفته رن مینگهوی (Ren Minghui)، دستیار مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، «کاهش شنوایی میتواند از بسیاری جهات بر فرد تأثیر بگذارد و هدف ما افزایش تمرکز بر اهمیت سلامت شنوایی در میان تصمیمگیرندگان و افکار عمومی است. ما افراد را تشویق میکنیم که اقدامات مناسبی را برای محافظت از شنوایی خود انجام دهند و در صورت لزوم نسبت به مراقبتهای [پزشکی] اقدام نمایند.»
پژوهش اپل از طریق اپلیکیشن Research آیفون و با همکاری دانشکده سلامت عمومی دانشگاه میشیگان انجام و اطلاعات حاصل از آن با طرح Make Listening Safe در سازمان بهداشت جهانی به اشتراک گذاشته شده است. مطابق پیشبینی سازمان بهداشت جهانی تا سال 2050 بیش از 700 میلیون نفر در جهان نوعی کاهش شنوایی جدی را تجربه خواهند کرد.

اپل روشهای مختلفی را برای کمک به افراد کمشنوا و حفظ شنوایی ارائه میدهد. از جمله این روشها میتوان به اپ Noise برای استفاده در اپل واچ و کنترل صداهای محیطی، برنامه Health برای ارزیابی میزان قرار گرفتن در معرض صدا برای مدت طولانی، برنامه Made برای آیفون و دیگر ویژگیهای قابل استفاده در محصولات این کمپانی اشاره کرد.
-
معرفی میانردههای +vivo Y300 Pro با باتری 7,300mAh و Y300t با باتری 6,500mAh
-
معرفی Redmi 13X ارزانقیمت شیائومی با صفحهنمایش 90 هرتزی، دوربین 108MP و پردازنده Helio G91
-
معرفی Realme 14 5G با Snapdragon 6 Gen 4، بدنه IP69 و باتری 6,000mAh
-
معرفی پایینرده ارزانقیمت vivo Y39 5G با پردازنده 4 نانومتری و باتری 6,500mAh
-
معرفی Poco F7 Ultra اولین اولترای پوکو با Snapdragon 8 Elite، اثر انگشت اولتراسونیک و دوربین پریسکوپی
-
معرفی Poco F7 Pro با Snapdragon 8 Gen 3، فریم آلومینیومی، استاندارد IP68 و باتری 6,000mAh
-
سامسونگ Galaxy A56 در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها