معرفی گوشی موبایل زد تی ای nubia Red Magic 7
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های زد تی ای» زد تی ای nubia Red Magic 9 Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 9 Pro+
» زد تی ای nubia Z50S Pro
» زد تی ای nubia Neo
» زد تی ای Axon 50 Ultra
» زد تی ای nubia Z50 Ultra
» زد تی ای nubia Red Magic 8 Pro+
» زد تی ای nubia Z50
» زد تی ای nubia Red Magic 8 Pro
» زد تی ای Voyage 40 Pro+
» زد تی ای Axon 40 Ultra Space Edition
» زد تی ای Axon 40 SE
» زد تی ای Blade V40s
» زد تی ای Axon 30S
» زد تی ای nubia Z40S Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 7S
» زد تی ای nubia Red Magic 7S Pro
» زد تی ای Blade A72
» زد تی ای Blade A52
» زد تی ای Axon 40 Pro
» زد تی ای Axon 40 Ultra
» زد تی ای nubia Z40 Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 7 Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 7
» زد تی ای nubia Z30 Pro
» زد تی ای Axon 30 Pro 5G
» زد تی ای Axon 30 Ultra 5G
» زد تی ای Watch GT
» زد تی ای S30 SE
» زد تی ای S30
» زد تی ای S30 Pro
» زد تی ای Red Magic Watch
» زد تی ای nubia Red Magic 6
» زد تی ای nubia Red Magic 6 Pro
» زد تی ای Blade 20 Pro 5G
» زد تی ای Blade V2020 5G
» زد تی ای Axon 20 5G
» زد تی ای nubia Watch
» زد تی ای nubia Red Magic 5S
» زد تی ای Axon 11 SE 5G
» زد تی ای nubia Play
» زد تی ای nubia Red Magic 5G
» زد تی ای Axon 10s Pro 5G
» زد تی ای nubia Alpha
» زد تی ای Blade V8 Pro
» زد تی ای Blade V8
» زد تی ای Axon 7 mini
» زد تی ای Axon 7
» زد تی ای Axon Elite
» زد تی ای Axon Lux
» زد تی ای Blade D6
» زد تی ای Axon Pro
» زد تی ای Nubia My Prague
» زد تی ای Nubia Z9
» زد تی ای Nubia Z9 mini
» زد تی ای Nubia Z9 Max
» زد تی ای Nubia Z7 mini
» زد تی ای Nubia Z7 Max
» زد تی ای Nubia Z7
» زد تی ای Blade L2
» زد تی ای Grand Memo II LTE
» زد تی ای Grand S II
» زد تی ای Nubia Z5S mini
» زد تی ای Nubia Z5S
» زد تی ای Grand S
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
معرفی Red Magic 7 و 7 پرو – نخستین گیمینگفون دنیا با دوربین سلفی درون نمایشگر و بالاترین سرعت شارژ
هنوز 6 ماه از ورود Red Magic 6S و Red Magic 6S Pro به بازار نگذشته که نوبیا از تولید نسل جدید این گوشیها خبر داده است. برند چینی نوبیا (از زیرمجموعههای ZTE) روز پنجشنبه 17 فوریه 2022 (28 بهمن 1400) از سری جدید گیمینگفونهای خود پرده برداشت. این سری جدید شامل Red Magic 7 و Red Magic 7 Pro بوده و در حال حاضر برای بازار چین معرفی شده است. شاید نسل قبلی به نوعی یک بهروزرسانی تکراری به حساب میآمد، اما در سری جدید شاهد پیشرفتهای چشمگیری هستیم که از جمله آنها میتوان به جدیدترین چیپست کوالکام، دوربین سلفی زیر لایه نمایشگر و توان خیرهکننده شارژر اشاره کرد. در ادامه با مشخصات این دو گوشی بیشتر آشنا میشویم.
Red Magic 7 و نسخه پروی آن از نمایشگرهایی با اندازه یکسان (6.8 اینچ) بهره میبرند. این نمایشگرها از نوع AMOLED بوده و رزولوشن آنها +FHD (معادل 1080×2400 پیکسل) است. البته پیکربندی نمایشگرها در این دو گوشی متفاوت است. برای شروع میتوانیم به میزان روشنایی آنها اشاره کنیم که در نسخه معمولی 600 نیت بوده و در ورژن پرو به 700 نیت ارتقا مییابد. در نمایشگر Red Magic 7 شاهد نرخ بهروزرسانی 165 هرتزی و نرخ نمونهبرداری تاچ 720 هرتزی هستیم. در نسخه پرو، نرخ نمونهبرداری تاچ به فرکانس بالایی معادل 960 هرتز افزایش پیدا میکند، اما جای تعجب دارد که نرخ بهروزرسانی نمایشگر در Red Magic 7 Pro برابر با 120 هرتز اعلام شده است (یعنی 45 هرتز کمتر از Red Magic 7).
شاید این حرکت کمی غیرعادی به نظر برسد، اما به باور برخی کارشناسان، دلیلی برای این کار وجود دارد و آن چیزی نیست جز دوربین سلفی در مدل پرو که زیر لایه نمایشگر قرار گرفته و از این حیث، میتوان Red Magic 7 Pro را نخستین گوشی گیمینگ با دوربین سلفی درون نمایشگر نامید. این دوربین رزولوشنی برابر با 16 مگاپیکسل داشته و در مقایسه با دوربین جلوی 8 مگاپیکسلی در Red Magic 6S، روی کاغذ ارتقا پیدا کرده، اما تا زمانی که از نزدیک با گوشی کار نکرده باشیم نمیتوانیم درباره کیفیت دوربین جلو نظر قطعی دهیم، زیرا معمولا این نوع دوربینها نمیتوانند به طور کامل انتظارات را برآورده کنند. البته شرکت سازنده در تضمین کیفیت این دوربین به مواردی مثل چیدمان پیکسلی سهپایهای و سیمپیچی موجیشکل اشاره کرده که حداکثر میزان شفافیت را برای این سبک دوربینها به همراه خواهد داشت.
به لطف این نوع دوربین سلفی، نمایشگر فولاسکرینی را در Red Magic 7 Pro خواهید یافت. برخلاف نسخه پرو، در Red Magic 7 از یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی استفاده شده و شرکت سازنده آن را در لبه بالایی گوشی تعبیه کرده است (نه زیر لایه نمایشگر). البته این حرکت تأثیر چندانی روی ظاهر نمایشگر نداشته و تقریبا همان نمایشگر فولاسکرین را در اینجا هم شاهد هستیم. ناگفته نماند، مجموعه دوربین در پشت هر دو گوشی یکسان بوده و نسبت به نسل قبلی پیشرفتی نداشته است: دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی، دوربین التراواید 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکروی 2 مگاپیکسلی.
چیپست قدرتمند Snapdragon 8 Gen 1 قلب تپنده هر دو گوشی است. این تراشه 4 نانومتری از یک هسته 3 گیگاهرتزی Cortex-X2، سه هسته 2.5 گیگاهرتزی Cortex-A710 و چهار هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A510 تشکیل شده است. این تراشه مجهز به مودم داخلی 5G بوده و پردازنده گرافیکی آن Adreno 730 است.
در کنار این چیپست پرچمدار، یک تراشه کاستوم به نام Red Core 1 (توسعه یافته از طرف خود نوبیا) نیز پیشبینی شده که در مواقع خاص به کمک پردازنده اصلی آمده و برخی تسکهای مربوط به گیمینگ (از جمله بهبود صدا و لرزش) را انجام میدهد. همچنین به لطف Red Core 1، نرخ نمونهبرداری تاچِ ماشههای لمسی به 500 هرتز ارتقا یافته است (یعنی نرخ پاسخ این ماشهها تنها 7.4 میلیثانیه خواهد بود).
وجود 8 یا 12 گیگابایت RAM در Red Magic 7 و 12 تا 18 گیگابایت RAM در نسخه پرو، مطمئنا تأثیر شگرفی بر اجرای روان بازیها خواهد داشت (گفته میشود میتوان حافظه RAM در نسخه پرو را به شکل مجازی به 24 گیگابایت رساند). همچنین، با وجود حداکثر 512 گیگابایت حافظه داخلی در Red Magic 7 (که در نسخه پرو به 1 ترابایت افزایش مییابد) کاربر هیچ نگرانی بابت پر شدن حافظه نخواهد داشت. اما بدون شک تراشهای به این قدرت با اجرای بازیهای سنگین – که قاعدتا هر نوبت بازی مدت زیادی طول میکشد – حرارت قابلتوجهی تولید میکند. ظاهرا نوبیا برای این مسأله، راهحل جامعی دارد.
شرکت سازنده برای کاهش حرارت دستگاه، یک سیستم خنککننده به نام ICE 8.0 را طراحی کرده که به باور برخی کارشناسان، مهم ترین نقطه قوت گوشیهای سری 7 همین است. ساختار این سیستم دارای 9 لایه خنککننده است، از جمله یک اتاقک بخار بزرگ، ورقه گرافیت، ژل جدید با رسانش گرمایی و ... . این سیستم (مثل سیستم نسل قبلی) دارای یک فن با چرخش 20 هزار دور در دقیقه است، اما این بار نوبیا بخشی را تحت عنوان «مجرای هوای درهای» (canyon air duct) به آن اضافه کرده که به ورودی هوای دوم متصل میشود. این باعث میشود جریان هوا تا 35 درصد افزایش یافته و دمای چیپست (در مقایسه با سیستم نسل قبلی) تا 3 درجه سلسیوس خنکتر شود (که 2.4 درجه از آن، مدیون canyon air duct است).
هدف نهایی سیستم خنککننده آن است که پروسسور Snapdragon 8 Gen 1 در خنکترین حالت ممکن به کار خود ادامه داده تا فرکانسهای CPU و GPU آن بالا بماند. همان طور که گفته شد، سرعت چرخش فن در سیستم خنککننده بسیار بالاست، اما در مقابل صدای بسیار پایینی (نهایتا 28 دسیبل) تولید میکند. طبق ادعای شرکت سازنده، سیستم خنککننده در این دو گوشی میتواند دمای CPU را تا 16 درجه پایین بیاورد، اما چنانچه این حد از خنککنندگی شما را راضی نمیکند، میتوانید یک وسیله جانبی به نام Turbo Cooler را برای گوشی خود تهیه کنید که یک فن اضافی داشته و دفع حرارت را تا 17 درصد بهبود میبخشد.
باتری قدرتمندی به ظرفیت 4,500 میلیآمپر ساعت برای Red Magic 7 پیشبینی شده که به لطف شارژر 120 واتی، میتوان ظرف مدت 17 دقیقه آن را به طور کامل شارژ کرد. اما شاهکار نوبیا را باید در باتری Red Magic 7 Pro جستوجو کنید؛ ظرفیت این باتری 5,000 میلیآمپر ساعت است که در خیلی از گوشیهای دیگر هم دیده میشود. اما آنچه این باتری را از تمام باتریهای دیگر متمایز میکند، استاندارد شارژ 135 واتی آن است که به لطف آن، فولشارژ کردن باتری فقط 15 دقیقه زمان خواهد برد (سریعترین شارژ باتری اسمارتفون تا به امروز).
نکته جالبتر آن است که هر دو گوشی با شارژری ساخته شده با فناوری GaN به توان 165 وات به بازار عرضه میشوند. این شارژر به قدری قدرتمند است که علاوه بر شارژ کردن موبایل، میتوانید باتری لپتاپهای گیمینگ را نیز (البته به شرط سازگاری) با آن شارژ کنید.
هر دو گوشی با سیستمعامل اندروید 12 و رابط کاربری اختصاصی RedMagic OS 5.0 وارد بازار خواهند شد. برخی قابلیتهای نرمافزاری خاص نیز برای این دو مدل پیشبینی شده است. به عنوان مثال، اپلیکیشن Red Magic Studio به شما اجازه میدهد که اسکرین میرورینگ (انتقال محتوای نمایشگر گوشی به یک نمایشگر بزرگتر) را به شکل بیسیم و با حفظ نرخ بهروزرسانی 120 هرتز انجام دهید. همچنین، با استفاده از قابلیتی نرمافزاری موسوم به Red Magic Game Space، میتوانید ضمن تنظیم عملکرد یا دوام باتری، ماشههای لمسی را برای هر یک از بازیهای مورد نظر خود پیکربندی کنید. Red Magic 7 و مدل پروی آن، به ارتباطات نسل پنجم مجهز هستند. حسگر اثر انگشت هر دو گوشی نیز زیر لایه نمایشگر تعبیه شده است. از دیگر امکانات این گوشیها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: سه میکروفن، اسپیکرهای استریوی دوگانه، بلوتوث 5.2، جک هدفون، پورت USB-C و وای-فای 6.
گوشی هوشمند Red Magic 7 در رنگهای ترکیبی ویژهای که Cyber Neon و Dark Knight نامیده میشوند و ورژنی به نام Deuterium Transparent Edition طراحی شده است. در دو مدل نخست، لوگوی Red Magic در پشت دستگاه دارای نورپردازی RGB است. اما در نسخه Deuterium Transparent Edition برای جذابیت بیشتر، در قسمت پشتی شیشه شفافی کار گذاشته شده و فن خنککننده گوشی (که با نورپردازی RGB دیدنیتر شده) از میان آن مشهود است.
Red Magic 7 Pro نیز در رنگهای مشابهی به تولید میرسد، منتهی به جز Cyber Neon، نامگذاری دو مدل دیگر به این شکل تغییر کرده است: Polar Black Night و Deuterium Blade Transparent Edition.
ثبت پیشسفارش برای خرید گوشیهای هوشمند Red Magic 7 و Red Magic 7 Pro در چین آغاز شده و فروش رسمی آنها از 21 فوریه (2 اسفند) کلید میخورد. ورژنهای بینالمللی این دو گوشی قرار است 22 فوریه (3 اسفند) معرفی شده و از 10 مارچ (19 اسفند) به فروش برسند. به گفته برخی کارشناسان، احتمال دارد مدلهای بینالمللی با ورژنهای چینی کمی تفاوت داشته باشند. مدلهای بینالمللی هنوز قیمتگذاری نشدهاند، اما قیمت ورژنهای چینی (با نرخ تبدیل کنونی ارز) به شرح زیر است:
قیمت مدلهای مختلف Red Magic 7
مدل Dark Knight:
- پیکربندی 8GB/128GB: با قیمت 3,899 یوان (615 دلار)
مدلهای Dark Knight یا Cyber Neon:
- پیکربندی 12GB/128GB: با قیمت 4,399 یوان (695 دلار)
- پیکربندی 12GB/256GB: با قیمت 4,799 یوان (757 دلار)
مدل Deuterium Transparent Edition:
- پیکربندی 12GB/256GB: با قیمت 4,899 یوان (773 دلار)
- پیکربندی 12GB/512GB: با قیمت 5,499 یوان (867 دلار)
قیمت مدلهای مختلف Red Magic 7 Pro
مدل Polar Black Night:
- پیکربندی 12GB/128GB: با قیمت 4,799 یوان (757 دلار)
- پیکربندی 12GB/256GB: با قیمت 5,199 یوان (820 دلار)
- پیکربندی 16GB/256GB: با قیمت 5,599 یوان (883 دلار)
مدل Cyber Neon:
- پیکربندی 12GB/256GB: با قیمت 5,199 یوان (820 دلار)
مدل Deuterium Blade Transparent Edition:
- پیکربندی 12GB/256GB: با قیمت 5,299 یوان (836 دلار)
- پیکربندی 16GB/256GB: با قیمت 5,699 یوان (899 دلار)
- پیکربندی 18GB/512GB: با قیمت 6,499 یوان (1,025 دلار)
- پیکربندی 18GB/1TB: با قیمت 7,499 یوان (1,183 دلار)
منبع : Nubia