معرفی گوشی موبایل آنر 20 Pro
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های آنر» آنر Magic7
» آنر Magic7 Pro
» آنر X5b Plus
» آنر X5b
» آنر Pad GT Pro
» آنر X60 Pro
» آنر X60
» آنر X7c
» آنر Play9T
» آنر Play9C
» آنر Watch 5
» آنر 200 Smart
» آنر Pad X8a
» آنر X60i
» آنر MagicPad 2 12.3
» آنر Pad 9 Pro
» آنر Magic Vs3
» آنر Magic V3
» آنر Play 60 Plus
» آنر X6b
» آنر Magic V Flip
» آنر 200
» آنر 200 Pro
» آنر 200 Lite
» آنر 90 Smart
» آنر X7b 5G
» آنر Watch GS 4
» آنر Magic6 RSR Porsche Design
» آنر Magic6 Ultimate
» آنر Choice Watch
» آنر Magic V2 RSR Porsche Design
» آنر Magic6 Pro
» آنر Magic6
» آنر X50 GT
» آنر X50 Pro
» آنر 90 GT
» آنر Pad 9
» آنر X8b
» آنر Magic6 Lite
» آنر X7b
» آنر 100
» آنر 100 Pro
» آنر X50i+
» آنر X9b
» آنر Play 8T
» آنر Watch 4 Pro
» آنر Magic Vs2
» آنر Play 50 Plus
» آنر V Purse
» آنر X40 GT Racing
» آنر X5 Plus
» آنر X6a
» آنر MagicPad 13
» آنر Watch 4
» آنر Magic V2
» آنر Pad X9
» آنر Pad X8 Pro
» آنر Play 40
» آنر X50i
» آنر X50
» آنر 90 Lite
» آنر 90 Pro
» آنر 90
» آنر Pad V8
» آنر Play7T
» آنر Play7T Pro
» آنر 70 Lite
» آنر Magic5 Ultimate
» آنر Magic5
» آنر Magic5 Pro
» آنر Magic5 Lite
» آنر X8a
» آنر X5
» آنر X7a
» آنر X9a
» آنر 80 Pro Flat
» آنر Pad V8 Pro
» آنر 80 GT
» آنر 80 SE
» آنر Magic Vs Ultimate
» آنر 80
» آنر 80 Pro
» آنر Magic Vs
» آنر Play 40 Plus
» آنر X40 GT
» آنر Play6C
» آنر X6
» آنر Pad X8 Lite
» آنر Pad X8
» آنر X40
» آنر X8 5G
» آنر Pad 8
» آنر X40i
» آنر 70 Pro+
» آنر 70 Pro
» آنر 70
» آنر Play 30
» آنر Play6T
» آنر Play6T Pro
» آنر X9 4G
» آنر X7
» آنر X9 5G
» آنر Magic4 Ultimate
» آنر Magic4 Lite
» آنر X8
» آنر Magic4 Pro
» آنر Magic4
» آنر 60 SE
» آنر Watch GS 3
» آنر Magic V
» آنر Play 30 Plus
» آنر X30
» آنر 60
» آنر 60 Pro
» آنر X30i
» آنر X30 Max
» آنر 50 Lite
» آنر Play5 Youth
» آنر Tablet V7
» آنر Tablet V7 Pro
» آنر X20
» آنر Magic3 Pro+
» آنر Magic3 Pro
» آنر Magic3
» آنر Play 5T Pro
» آنر X20 SE
» آنر 50 SE
» آنر 50
» آنر 50 Pro
» آنر Tablet X7
» آنر Play5 5G
» آنر Play 20
» آنر Play 5T Youth
» آنر Tab 7
» آنر V40 Lite
» آنر V40 5G
» آنر 10X lite
» آنر 30i
» آنر Watch ES
» آنر Watch GS Pro
» آنر Pad X6
» آنر Pad 6
» آنر X10 Max 5G
» آنر 30 Lite
» آنر Play4
» آنر Play4 Pro
» آنر V6
» آنر X10 5G
» آنر 8S 2020
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
معرفی Honor 20 و Honor 20 Pro – جدیدترین پرچمدارهای آنر
در زمینه عکاسیِ موبایل، هواوی نامی معتبر بوده و خود را ثابت کرده است. حال، نوبت زیربرند هواوی، یعنی Honor، است که در این عرصه خودی نشان دهد. تنها دو روز پس از آنکه گوگل اعلام کرد سرویسهای خود را برای کاربران هواوی محدود میکند، Honor سری پرچمدار جدیدی را با نامهای Honor 20 و Honor 20 Pro معرفی نمود (با Honor View 20 که در اوایل فوریه معرفی شد، اشتباه نشود). چیپست پرچمدار Kirin 980، دوربین چهارگانه در پشت، حسگر اثر انگشت در لبه دستگاه و نمایشگر سوراخ پانچ 6.26 اینچی، از مهمترین مشخصات این گوشیها محسوب میشوند. با این حساب، این دو اسمارتفون، پیشرفتهترین گوشیهای تولیدشده با برند Honor به شمار میروند.
Honor 20 Pro
• طراحی
اسمارتفون Honor 20 Pro بدنهای به ابعاد 8.4×74×154.6 میلیمتر داشته و وزن آن 164 گرم اعلام شده است. Honor معمولا رنگهای خیلی پر زرق و برقی را برای گوشیهای خود انتخاب میکند، اما رنگهای این گوشی ملایمترند. Honor 20 Pro در رنگهای ارغوانی و سبز به تولید میرسد اما مشخص نسیت چرا شرکت سازنده، این رنگها را به ترتیب phantom black و phantom blue نامیده است. طراحی هولوگرافی بدنه باعث شده تا در زوایای مختلف تابش نور، الگوها و هایلایتهایی در بدنه نمایان شود که زیبایی خاصی را به بیننده منتقل میکند.
شاید بیرونزدگی مجموعه دوربین از بدنه، کمی به مذاق کاربران خوش نیاید، اما حذف ناچ و قرار دادن دوربین جلو در داخل نمایشگر به شیوه سوراخ پانچ، از مزیتهای این گوشی بوده و به تمام-صفحه شدن نمایشگر آن کمک میکند.
• نمایشگر
قطر نمایشگر السیدی این اسمارتفون 6.26 اینچ و رزولوشن آن 1080×2340 پیکسل است. این نمایشگر – که Honor آن را All-View Display مینامد – نسبت تصویر 19.5:9 داشته و حفره دوربین جلوی قرار گرفته در آن، تنها 4.5 میلیمتر قطر دارد. اما اگر جزو آن دسته از افراد هستید که از حاشیه پایینی (یا در اصطلاح چانه نمایشگر) بدتان میآید، خیلی زود متوجه این قضیه در Honor 20 Pro خواهید شد. وقتی نمایشگر در حالت پیشفرض با نام Vivid قرار دارد، رنگها کمی فوق اشباع به نظر میرسند، اما به گفته برخی کارشناسان که از نزدیک با این دیوایس کار کردهاند، این حالت، در مقایسه با حالت Normal – که در آن سایهای از رنگ نارنجی نمایشگر را در بر میگیرد – برتری دارد.
• پردازنده
میتوان گفت Honor 20 Pro به اندازه پرچمدارهای کنونی هواوی قدرتمند است. مثل هواوی P30 Pro، در ساخت این گوشی نیز از چیپست پرچمدار Kirin 980 استفاده است. این چیپست 7 نانومتری، به ورق خنککنندهای از جنس گرافین مجهز بوده و رسانش گرمایی آن 1.5 برابر مس است. در معرفی این گوشی، از نوعی تکنولوژی پردازشی موسوم به GPU Turbo 3.0 نام برده میشود که طبق ادعای شرکت سازنده، در بهبود تجربه بازی مؤثر است. به عنوان مثال، وقتی بازی سنگینی مثل Fortnite را در این گوشی نصب میکنید، بازی به صورت خودکار روی بالاترین سطح از گرافیک تنظیم و با سرعت 30 فریم در ثانیه اجرا میشود. البته Honor وعده داده که با آپدیت گوشی در آینده، میتوان چنین بازیهایی را در 60 فریم در ثانیه نیز بازی کرد. ناگفته نماند، حافظه RAM گوشی 8 گیگابایت و فضای ذخیرهسازی آن 256 گیگابایت خواهد بود که ظاهرا امکان ارتقای آن وجود ندارد.
• دوربین
همانطور که در مقدمه هم گفته شد، Honor 20 Pro در زمینه عکاسی حرفهای زیادی برای گفتن دارد. با نگاه به پشت دیوایس، یک بیرونزدگی مشاهده میشود که سه دوربین را در خود جای داده است. البته دوربین چهارمی نیز در کار است که در سمت راست این مجموعه و بالای فلش قرار گرفته است.
دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی بوده و با گشودگی f/1.4، عنوان سریعترین دیافراگم در صنعت اسمارتفون را از آن خود کرده است. این دوربین، در مقایسه با سنسور 48 مگاپیکسلی Sony IMX586 (با گشودگی f/1.8) تا 60 درصد بیشتر نور را عبور داده و برای عکاسی در محیطهای کمنور ایدهآل است. لرزهگیر اپتیکال 4 محوره و لرزهگیر الکترونیکی، را نیز به امکانات این دوربین اضافه کنید. طبق ادعای شرکت سازنده، به لطف "واحد پردازش عصبی دوگانه" (dual NPU) و "پردازنده سیگنال تصویری دوگانه" (dual ISP) – که هر دو از قابلیتهای Kirin 980 هستند – میتوان در حالت AIS Super Night Mode با کیفیت فراوان عکسبرداری کرد. به این ترتیب که در یک نوبت چندین عکس از سوژه گرفته شده، تصاویر تار حذف و تصاویر باقیمانده در یک عکس باکیفیت بالا ترکیب میشوند. همین حالت برای عکاسی در روز AI Ultra Clarity Mode نام دارد.
در بالا و پایین دوربین اصلی، دو دوربین دیگر نیز به چشم میخورد؛ یکی دوربین 16 مگاپیکسلی با لنز زاویه باز 117 درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2 و دیگری دوربین 8 مگاپیکسلی تلهفوتو با گشودگی دیافراگم f/2.4. این تقریبا مشابه ترکیب دوربینهای سهگانه در OnePlus 7 Pro یا Galaxy S10 است.
دوربین 8 مگاپیکسلی از زوم اپتیکال (تا 3 برابر) و زوم هیبریدی (تا 5 برابر) برخوردار بوده و زوم دیجیتال آن به 30 برابر هم میرسد. البته به گفته برخی کارشناسان، این امر فایده چندانی ندارد، زیرا سختافزار و نرمافزار دوربین، نمیتوانند عکسهای قابل استفادهای را در این سطح از زوم، برداشت کنند. اما Honor اصرار دارد که زوم تا 30 برابر در این گوشی امکانپذیر بوده و حتی ادعا میکند که با این زوم میتوانید از زیباییهای کره ماه، عکاسی کنید. ناگفته نماند، این دوربین 8 مگاپیکسلی نیز به لرزهگیر اپتیکال مجهز است.
اما یکی از جالبترین قسمتهای مجموعه دوربین Honor 20 Pro، وجود یک لنز ماکرو، سوای سه دوربین فوق است. با استفاده از این دوربین 2 مگاپیکسلی (با گشودگی f/2.4) میتوانید از فاصلههای بسیار نزدیک به سوژه (حتی 4 سانتیمتری) هم عکاسی کنید، بدون آنکه عکس نهایی تار شود. البته قبل از نزدیک بردن گوشی به سوژه، باید حالت عکاسی با لنز ماکرو را فعال کنید. بد نیست بدانید، این اولین بار است که در صنعت اسمارتفون، از لنز ماکرو استفاده میشود.
دوربین سلفی نیز – همانطور که گفته شد – به صورت سوراخ پانچ در داخل نمایشگر (بالا سمت راست) کار گذاشته شده است. این دوربین 32 مگاپیکسلی (با گشودگی f/2.0) از قابلیت ترکیب پیکسلی برخوردار بوده و با کمک هوش مصنوعی، توانایی زیباسازی سلفی و عکاسی پرتره (با افکت بوکه) را داراست.
• باتری و اسپیکر
ظرفیت باتری Honor 20 Pro برابر با 4,000 میلیآمپر ساعت بوده و به خوبی یک روز کامل را جواب میدهد. به گفته شرکت سازنده، این باتری برای پخش موسیقی تا 141 ساعت، پخش ویدئو تا 19 ساعت و تماسهای 3G تا 29 ساعت دوام خواهد داشت. اسمارتفون جدید Honor، از فناوری شارژ سریع 22.5 واتی (با نام SuperCharge) برخوردار است که طبق گفته شرکت، در عرض 30 دقیقه، شارژ را از 0 به 50 درصد میرساند. شارژ باتری از طریق پورت USB Type-C انجام شده و شارژ بیسیم پشتیبانی نمیشود. ناگفته نماند، Honor در معرفی این گوشی از صدای فراگیر مجازی 9.1 نام برده که بر مبنای چگونگی حرکت و تعامل اصوات با پرده گوش انسان طراحی شده است.
• سیستمعامل و حسگر اثر انگشت
پوسته Magic UI (مبتنی بر اندروید Pie) رابط بین کاربر و این گوشی است. این پوسته شباهت زیادی به EMUI (رابط کاربری هواوی) داشته و نسبت به اندروید خالص، تفاوتهای زیادی دارد که از جمله مهمترین آنها، میتوان به حذف منوی اصلی یا app drawer و گنجاندن امکانات صرفهجویی در مصرف باتری اشاره کرد.
برخلاف Honor View 20 (با حسگر اثر انگشت در پشت) یا هواوی P30 Pro (با سنسور زیر لایه نمایشگر)، Honor تصمیم گرفته تا حسگر اثر انگشت این اسمارتفون را در لبه دستگاه و روی دکمه پاور تعبیه کند. از برتریهای این نوع سنسور (در مقایسه با سنسورهای پشت دستگاه) آن است که حتی در هنگامی که گوشی روی سطحی مثل میز به پشت خوابانده شده هم میتوان آن را قفلگشایی کرد. البته یکی از پیامدهای ترکیب دکمه پاور با حسگر اثر انگشت آن است که دیگر هیچگاه نمیتوانید لاکاسکرین گوشی خود را ببینید. ناگفته نماند، احراز هویت از طریق اسکن چهره، در این دستگاه پشتیبانی نشده و گوشی فاقد جک هدفون است.
Honor 20
ورژن استاندارد سری جدید پرچمدارهای آنر، Honor 20 نامیده شده که نسبت به نسخه Pro چند تفاوت مهم دارد. اول آنکه Honor 20 – با ضخامت 7.87 میلیمتر – کمی نازکتر است. ثانیا، پیکربندی آن به 6 گیگابایت RAM و 128 گیگابایت حافظه داخلی کاهش یافته و دیگر از ورق خنککننده گرافین خبری نیست. تفاوت سوم در مجموعه دوربین است. در اینجا هم همان دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی را شاهد هستیم، با این تفاوت که دیافراگم لنز آن کمی کندتر شده و گشودگی آن برابر با f/1.8 ذکر شده است. همچنین، به جای دوربین تلهفوتوی 8 مگاپیکسلی، یک سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. ظرفیت باتری هم در Honor 20 به 3,750 میلیآمپر ساعت تقلیل یافته است. به غیر از این موارد، سایر مشخصات و امکانات گفته شده درباره Honor 20 Pro، برای Honor 20 نیز صدق میکند.
• قیمت و زمان حضور در بازار
برند آنر به زمان ورود این دو اسمارتفون به بازار اشاره دقیقی نکرده و تنها به کلمه "به زودی" اکتفا نموده است. به احتمال زیاد، Honor 20 Pro حدود 600 یورو و Honor 20 حدود 500 یورو قیمت خواهند داشت. آنر درباره کشورهایی که این گوشیها در آنجا عرضه میشوند نیز حرفی نزده، اما احتمالا، عرضه این اسمارتفونها در اروپا و کشور انگلستان قطعی خواهد بود.
منبع : Honor