افزایش تدابیر امنیتی آمریکا در برخی فرودگاههای بینالمللی و جلوگیری از ورود دستگاههای الکترونیکی فاقد شارژ همراه مسافر به داخل هواپیما
نمایش خبر
تاریخ : 1393/4/17 نویسنده: سپیده مکارمی | ||
برچسبها : | امنیت Security ، هوایپما Airplane ، فرودگاه Airport ، TSA |
واحد خبر mobile.ir : طبق گزارشات اخیر، گروههای ترورستی برخی کشورها با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته موفق به ساخت بمبهایی شدهاند که با تجهیزات بازرسی فرودگاهها قابل شناسایی نیست. در طی گسترش این خبر مقامات آمریکایی خواستار افزایش تدابیر امنیتی برخی فرودگاههای بینالمللی در سریعترین زمان ممکن شدند. لازم به ذکر است آمریکا به طور مستقیم فرودگاههای بینالمللی را کنترل نمیکند اما فرودگاهها موظفند به استانداردهایی که توسط اداره کل امنیت حملونقل (TSA) آمریکا تنظیم میشود عمل کنند.
به گفته TSA « در هنگام بازرسی ممکن است ماموران از صاحبان وسایل الکترونی بخواهند دستگاههای خود (مثل تلفن همراه) را روشن کنند. همچنین از ورود دستگاههای خاموش به داخل هواپیما جلوگیری میشود. علاوه بر آن مسافر ممکن است تحت بازرسیهای بیشتری قرار گیرد.» دلیل این امر ساخت بمبهایی به شکل دستگاههای الکترونیکی و یا پرکردن بدنه این دستگاهها با مواد منفجره است. با توجه به این که استفاده ازگوشیهای تلفن همراه و تبلت بیش از سایر وسایل الکترونیکی رواج دارد بازرسی این دستگاهها بیشتر خواهد بود.
شایان ذکر است فرودگاههایی از اروپا، خاورمیانه و آفریقا که به آمریکا پرواز مستقیم دارند در این طرح حضور خواهند داشت. تا کنون انگلیس، فرانسه و آلمان اعلام کردهاند با خواستههای آمریکا در این زمینه موافقت خواهند کرد. هنوز مشخص نیست دقیقاً چه فرودگاههایی شامل این طرح میشوند اما طبق گزارش بیبیسی فرودگاه Heathrow در لندن یکی از آنها است.
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها