مشخصات کاربر
 - نام کاربر : بهنام ب
- تاریخ عضویت : 1401/2/21
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی Redmi 13X ارزانقیمت شیائومی با صفحهنمایش 90 هرتزی، دوربین 108MP و پردازنده Helio G91
-
معرفی Realme 14 5G با Snapdragon 6 Gen 4، بدنه IP69 و باتری 6,000mAh
-
معرفی Poco F7 Ultra اولین اولترای پوکو با Snapdragon 8 Elite، اثر انگشت اولتراسونیک و دوربین پریسکوپی
-
معرفی Poco F7 Pro با Snapdragon 8 Gen 3، فریم آلومینیومی، استاندارد IP68 و باتری 6,000mAh
-
سامسونگ Galaxy A56 در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی Pura X تاشوی عمودی هواوی با طراحی چشمنوار و یک ایده طلایی
-
معرفی +Infinix Note 50 Pro - میانرده 5.5G با لنز پریسکوپی و حسگر ضربان قلب و SpO2
قیمت به ریال تقریباً مشخص شده برای این موبایل یا نزدیک هستش که به دلار حدود ۹۰ هزار تومن محاسبه شده و اون دسته از افرادی که قدرت خرید میان رده رو داشتن حالا دیگه باید اینو تو رویا ببینند و منی که میخواستم f6 بخرم بخاطر نداشتن پول کافی موفق نشدم و حالا هم این گوشی چشمم رو گرفته بود که اینم زد حال بدتری یود.
راستش واقعیتی که وجود داره این هستش که بازار موبایل ما سقوط کرده و بد جوری هم سقوط رو تجربه کرد با این افراطی گری های یه مشت مافیا موبایل نباید هم امید داشت به اصلاح این بازار.
اول از همه کلیات رو در نظر بگیریم که این حذف ارز نیمایی چه التهابی به بازار وارد کرده و امیدواریم شایعه ای بیش نباشه چون عمده خریداران ایرانی زیر ۶۰۰ دلار هستن و تمامی فعالان موبایل چه در وزارت صمت، واردکنندگان، پخش و در نهایت فروشنده باید این رو درک کنن که حداقل ۷۰ درصد بازار موبایل رو گوشی های زیر ۶۰۰ دلار پوشش میدن و آخه این چه منطقی هستش که بخوان تیشه به ریشه خودشون بزنن با این وضع اصف بار اقتصادی که آیا یک ایرانی باید در آرزوی خرید یک گوشی ۲۰ تومنی رویا ببینه؟ آخ که چقدر مقام انسانیت نزول کرده!
ولی حالا بازم پشت هم بودن اینجا تنها راه هستش که شکسته بشن قیمت های ما بعدالطبیعه موبایل ها، که هیچ جای دنیا نمیشه توجیهی کرد مقایسه قیمت دلاری و ریالی همین poco f6 رو.
عقلانی ترین قیمت این موبایل در بازه ۱۹ تا ۲۱ هستش برای رام ۱۲ و حافظه ۵۱۲.
با توجه به مشخصات سخت افزاری این غول چینی میشه گفت تو این قیمت s22+ 5G رقیبش هست و میشه گفت با 1 درصد افزایش این 12 پرو هستش که برنده میدان چرا؟
خوب اول اینکه در بخش صفحه نمایش رزولوشن 12پرو 2k هست (واسه فیلم دیدن عالیه) و +S22 هم از 1080 پشتیبانی میکنه و در پخش باتری 12 پرو 120 وات هستش و +s22 هم 45 وات و در کل +s22 هم گوشی شاخی هستش
به نظر من سیاست شیائومی بر اینه که از این به بعد سری پوکو رو فقط به صورت گیمینگ عرضه کنه دلیل هم داره چون که سری f3 شامل چندین نسخه بود و الان هم شیائومی f4 رو به سرعت فقط به شکل و شَمایل گیمینگ عرضه کرده ولی در هر صورت شایدم سری f4 هم خانواده دیگری هم داشته باشه...