مشخصات کاربر
 - نام کاربر : محمدرضا ص
- تاریخ عضویت : 1391/3/17
- تعداد نظرهای داده شده : 12
نظرها
موارد 1 تا 12 از مجموع 12 مورد
موارد 1 تا 12 از مجموع 12 مورد
-
معرفی سامسونگ Galaxy M56 با ضخامت کمتر، پشت و روی شیشهای و عقبگرد در پردازنده و اسپیکر
-
معرفی nubia RedMagic 10 Air گوشی مخصوص بازی نوبیا با باتری 6,000mAh و ضخامت 7.85 میلیمتری
-
معرفی Honor Power میانرده آنر با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری رکوردشکن 8,000 میلی آمپر ساعتی!
-
گزارش Counterpoint از بازار جهانی اسمارتفون در سهماهه نخست 2025 – صدرنشینی اپل به لطف آیفون 16e
-
آشنایی با Galaxy Tab Active5 Pro – تبلت مقاوم سامسونگ با Snapdragon 7s Gen 3 و قلم S Pen
-
معرفی Galaxy XCover7 Pro با SD 7s Gen 3، باتری قابل تعویض حجیمتر و 7 سال آپدیت سیستمعامل
-
معرفی OV50X – سنسور دوربین 1 اینچی 50 مگاپیکسلی آمنیویژن با امکان برداشت ویدئوی 8K HDR
این مدت که منتظر آپدیت بودم نگران مشکلات مطرح شده در اینجا بودم که دوستان میگفتند لاک میشه .اما خوشبختانه هیچ مشکلی پیش نیومد و لاک نشد . درضمن گوشی هنگام خریدن کاملا" از نظر صفر بودن کانتر ناکس و مطابقت IEME جعبه با گوشی چک شده و هیچ مشکلی نداشته و نداره .
1. خواهشا در اين مورد يه راهنمايي بفرماييد چرا هميشه رم بالاي 80 درصد اشغاله؟؟؟؟
2. كامنت هاي قبلي را كه در مورد بحث قفل شدن ميخوندم يكي از دوستان گفته بود شما نرم افزاري را معرفي كردين كه قفل را به راحتي از بين ميبره . ولي تو كامنت هاي شما چيزي پيدا نكردم .ميشه معرفي بفرماييد.
3. يك فروم خوب كه خودتون عضويد در رابطه با اين مشكلات و بحث ها معرفي كنيد لطفا با ايدي خودتون تو اون فروم.
ايميل من : mosaferkouchoulou2004@gmail.com
ممنون
ولی تا بخواهی با قلمش قلقش دستتون بیاد زمان میبره . ولی خیلی با حاله
ممنون
اي كاش يك عكسي از انواع پلمپ مي گذاشتي.
ممنون
حالا چند تا سوال .
1. آیا بحث پلمپ بودن با توجه به اینکه این جور کارها برای فروشنده ها هیچ کاری نداره خیلی مهمه؟ یعنی منظورم اینه که حتما باید دنبال پلمپ باشیم؟ پلمپ کارخونه چه جوری میشه فهمید؟ یکمی از پلمپ بگین (-:
2. کجا را سراغ دارین که فول پک داشته باشه؟
3. داک شارژر و هندزفری اش جدا گانه چنده؟
هنگام فیلم و عکاسی پنهان میشه اما باهاش چند تا فایل آفیس باز کردم پنهان نشد!!! در محیط بازی هم دیگه یادم رفت بررسی کنم. حالا از دوستانی که این گوشی را دارند میخواستم بپرسم چه جوریه؟
دیشب رفتم با Z1 کار کردم به خصوص زاویه دید که بعضا اینجا نوشته بودند بده... زاویه دید عالی بود. اینکه میگم عالی بود باهاش فیلم دیدم نرم افزار ،عکس و هر کار دیگه دیگه باهاش کردم و زاویه دیدش را امتحان کردم عالی بود و هیچ مشکلی نبود.
یه جعبه مخصوص هم اونجا بود که یه عکس داخلش بود اما تاریک محض بود برای تست عکاسی تو نور کم و در واقع تاریکی محض .Z1 باهاش عکس گرفتم تصویر داخل را ثبت کرد اما به گفته خود راهنما ها که اونجا بودند میگفتند که 5s و دیگر گوشی ها را که امتحان کردیم همه عکس های تاریک می اندازند. البته میشد بهشون اعتماد کرد چون همونطور که گفتم اون پایین کسی فروشنده نیست و فروشنده ها که تعدادشون هم زیاد و متنوعند طبقه بالا هستند.فرقی هم براشون نداره که کسی که پایین نگاه میکنه میره بالا چی میخره یا از کی میخره.
ولی واقعا بعد از اینکه دستم گرفتم از بس شیک و شکیل بود و جنس بدنه اش عالی و شیک بود دیگه بعد از اون G2 را که دستم گرفتم اصلا بدنه پلاستیکی اش به دلم نشست و سریع یکمی کار کردم و گذاشتم سر جاش!!!!
Ultra Z هم واقعا گوشی با عالی و با حالیه خصوصا این قابلیتش که با هر قلمی میتونی روش کار کنی اما حیف و صد هزار حیف که اینقدر صفحه اش بزرگه... یعنی من اگه این طراح اون را گیر بیارم. اگه 5.7 یا 5.5 بود با همین قابلیت ها خیلی عالی بود.بلافاصله همون دیشب میخریدمش .