مشخصات کاربر
 - نام کاربر : محمد ر
- تاریخ عضویت : 1398/2/6
- تعداد نظرهای داده شده : 1
نظرها
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
-
شیائومی Poco X7 Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی سامسونگ Galaxy M56 با ضخامت کمتر، پشت و روی شیشهای و عقبگرد در پردازنده و اسپیکر
-
معرفی nubia RedMagic 10 Air گوشی مخصوص بازی نوبیا با باتری 6,000mAh و ضخامت 7.85 میلیمتری
-
معرفی Honor Power میانرده آنر با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری رکوردشکن 8,000 میلی آمپر ساعتی!
-
گزارش Counterpoint از بازار جهانی اسمارتفون در سهماهه نخست 2025 – صدرنشینی اپل به لطف آیفون 16e
-
آشنایی با Galaxy Tab Active5 Pro – تبلت مقاوم سامسونگ با Snapdragon 7s Gen 3 و قلم S Pen
-
معرفی Galaxy XCover7 Pro با SD 7s Gen 3، باتری قابل تعویض حجیمتر و 7 سال آپدیت سیستمعامل
آشنایی با ۴G LTE TDD FDD
۴G LTE ، واژگانی آشنا در دنیای این روزهای تبلیغات هستند. از تبلیغات محیطی زمین های فوتبال گرفته تا آگهی های بازرگانی تلویزیون
۴G LTE ، واژگانی آشنا در دنیای این روزهای تبلیغات هستند. از تبلیغات محیطی زمین های فوتبال گرفته تا آگهی های بازرگانی تلویزیون، از پیامک های تبلیغاتی گرفته تا خرید یک مودم همراه. با هم نگاهی به این فناوری می اندازیم تا ضمن شناخت فنی و آشنایی با تکنیک های ارتباطی آن، پتانسیل رشد اینترنت همراه در کشور را بررسی نماییم.
در ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که ۴G و LTE یکسان نیستند و ترفندهای تبلیغاتی اپراتورها و فروشندگان تلفن همراه در دنیا این تصور غلط را در میان عامه مردم ایجاد نموده که ۴G و LTE به یک مفهوم اشاره می کنند .
۴G کوتاه شده ی عبارت ۴th Generation به معنی نسل چهارم است. نسل های مختلف تلفن همراه در دنیا توسط موسسه ITU-R به همراه ویژگی های آن ها تعریف می شوند. نسل چهارم تلفن همراه از یک سو امکان دستیابی به سرعت و کیفیت بالاتر را برای کاربران مهیا می سازد و از سوی دیگر پیاده سازی عملیاتی آن ساده تر از نسل های قبلی تلفن همراه است.
LTE مخفف عبارت Long Term Evolution به معنی “تکامل بلند مدت” است. از معنای این واژگان می توان فهمید که LTE به پایان راه خود نرسیده و در یک مسیر رشد و ترقی رو به بالا در سطح جهان قرار دارد. تکنولوژی رو به رشدی که شاید تا مدت ها ظهور شبکه ۵G را به تعویق بیاندازد. در حال حاضر بیشتر اپراتورها در کشورهای پیشرفته در حال استفاده از شبکه LTE هستند و ایرانسل، همراه اول و رایتل نیز از این قافله عقب نمانده اند. اگرچه با بررسی آماری سطح پوشش شبکه و میزان بازدهی در ادامه ی همین بحث روشن خواهد شد که شبکه ی LTE در کشور ما اختلاف چشمگیری با شبکه های فعال در سراسر دنیا دارد و اپراتورها جهت ارائه ی سرویسی مناسب از منظر استانداردهای LTE باید تلاش خود را دو چندان کنند.
LTE نسبت به نسل سوم ارتباطات پهنای باند بیشتری را در اختیار می گذارد و می توان داده ها را با سرعت بیشتری آپلود یا دانلود نمود و در کنار آن کاربران بیشتری می توانند به شبکه متصل شده و از آن استفاده نمایند. شبکه LTE به دو صورت FDD و TDD پیاده سازی می شود. روش اول بر مبنای تقسیم فرکانس است بدین صورت که بازه ای از فرکانس ها برای دانلود و بازه ای دیگر برای آپلود مورد استفاده قرار می گیرند که مسلما فرکانس های اختصاص یافته به دانلود وسیع تر خواهند بود. بازه ی کوچکی از فرکانس ها خالی رها می شود تا از تداخل جلوگیری نماید. FDD از نظر الگوریتم کلی شبیه به روش Full Duplex استفاده شده در کابل های شبکه است.
در روش TDD از زمانبندی جهت ارسال و دریافت در شبکه استفاده می شود. TDD سرنام عبارت Time Division Duplexing است و بدین صورت عمل می کند که در بازه ی زمانی خاصی اطلاعات دانلود ودر بازه ای دیگر آپلود می شوند و بسیار شبیه به روش Half Duplex استفاده شده در کابل های شبکه است.
نکته ی قابل توجه در این بحث این است که در هنگام خرید مودم همراه یا گوشی تلفن همراه از کشور های دیگر برای استفاده با اپراتورهای داخلی باید مطمئن شوید که دستگاه مورد نظر از کدام روش پشتیبانی می نماید زیرا در صورتی که برای مثال دستگاه شما فقط از FDD پشتیبانی نماید و اپراتورهای داخلی LTE-TDD را پیاده سازی نموده باشند، به هیچ عنوان امکان اتصال به شبکه برای آن دستگاه ممکن نخواهد بود.