مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Farzin M
- تاریخ عضویت : 1395/4/18
- تعداد نظرهای داده شده : 2
نظرها
موارد 1 تا 2 از مجموع 2 مورد
موارد 1 تا 2 از مجموع 2 مورد
-
شیائومی Poco X7 Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی سامسونگ Galaxy M56 با ضخامت کمتر، پشت و روی شیشهای و عقبگرد در پردازنده و اسپیکر
-
معرفی Moto Pad 60 Pro – تبلت جدید موتورولا با Dimensity 8300 و قلم استایلوس
-
بازگشت Acer به دنیای اسمارتفون با معرفی Super ZX Pro و Super ZX
-
معرفی nubia RedMagic 10 Air گوشی مخصوص بازی نوبیا با باتری 6,000mAh و ضخامت 7.85 میلیمتری
-
معرفی Honor Power میانرده آنر با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری رکوردشکن 8,000 میلی آمپر ساعتی!
-
گزارش Counterpoint از بازار جهانی اسمارتفون در سهماهه نخست 2025 – صدرنشینی اپل به لطف آیفون 16e
بین رنگ گلد و مشکی فقط یکی رو انتخاب کن پیشنهاد میکنم گلد بگیری با قاب آی فیس اصل به رنگه مشکی چون اصولا عاشقه مشکیم همین کارو انجام دادم هر بار که گوشی رو میبینم دنباله بهونم که قفلشو باز کنم چون واقعا جذابه و هی دوست داری با گوشیت کار کنی اما سراغ سیلور و رنگای دیگه نرو و دلیلشم نپرس اون دو رنگی که گفتمو یکیشو انتخاب کن .
موفق باشی 😊 .
اینم بگم کلیر کوت ما بین گلس و بوفه انعطاف پذیره اما مثله بوف ژله ای نیس و با سشوار محکم با صفحه گوشی درگیر میشه و رو صفحه خیلی محکم بنظر میاد ضد ضربه نیست اما یک مقداره کم ضربه رو دفع میکنه و مثله سلیفون روش خط بیوفته کدر میشه .
اما دوستانی که میگیرن سری براقش بهتره ماله منو اول کدر زد درسته اثر انگشت روش نمیموند و شیک بود اما کیفیت تصویرو خراب میکنه اما از شانسم عوضش کردن .
من از ناچاری واسه سلامت صفحه گوشی از قزوین به تهران رفتم از روی ناچاری بود و گرنه خودم دفه بعد از شبرنگ فروشی یه برچسبه شفاف میگیرم تا این مسیرو الکی نرم اگرم برم واسه مهمونی میرمو یه سری به اون گرون فروشام میزنم واسه تعویضه برچسب .
ضمنا کسایی که ۱۶۰ تا واسشون زیاد نیس کلیر کوت خوبه اگه نه که بهتره با برچسبهای دیگه مشکلتونو حل کنید .