مشخصات کاربر
 - نام کاربر : محمد ک
- تاریخ عضویت : 1390/11/9
- تعداد نظرهای داده شده : 1
نظرها
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
-
معرفی سامسونگ Galaxy M56 با ضخامت کمتر، پشت و روی شیشهای و عقبگرد در پردازنده و اسپیکر
-
معرفی nubia RedMagic 10 Air گوشی مخصوص بازی نوبیا با باتری 6,000mAh و ضخامت 7.85 میلیمتری
-
معرفی Honor Power میانرده آنر با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری رکوردشکن 8,000 میلی آمپر ساعتی!
-
گزارش Counterpoint از بازار جهانی اسمارتفون در سهماهه نخست 2025 – صدرنشینی اپل به لطف آیفون 16e
-
آشنایی با Galaxy Tab Active5 Pro – تبلت مقاوم سامسونگ با Snapdragon 7s Gen 3 و قلم S Pen
-
معرفی Galaxy XCover7 Pro با SD 7s Gen 3، باتری قابل تعویض حجیمتر و 7 سال آپدیت سیستمعامل
-
معرفی OV50X – سنسور دوربین 1 اینچی 50 مگاپیکسلی آمنیویژن با امکان برداشت ویدئوی 8K HDR
چیپست Snapdragon 801 دو مدل داره اولی که مدل Qualcomm MSM8974AB باشه برروی همین Xperia Z2 استفاده شده که پردازنده برروی 2.3 گیگاهرتز کلاک شده و پردازنده گرافیکی یعنی Adreno 330 هم برروی 550 مگاهرتز کلاک شده.
در مدل دوم که Qualcomm MSM8974AC هست و در Galaxy S5 استفاده شده پردازنده برروی 2.5 گیگاهرتز کلاک شده و پردازنده گرافیکی Adreno 330 برروی 578 مگاهرتز کلاک شده این یعنی کارایی بالاتری در حد 10 درصد. و البته هر دو از رم های مشابه LP DDR3 – 1866 استفاده میکنن.
در ضمن دوستان کلا عادت دارین همدیگرو اذیت کنید گوشی های High-End و مخصوصا Flag Ship (پرچم دار) کمپانی های بزرگ الان فوق العاده هستند من خودم تا الان سه تا گوشی از سونی داشتم که فوق العاده بودن و البته از سامسونگ هم همینطور در زمان معرفی iphone 5s هم تغییری رخ نداد پردازنده 64 بیتی و یا استفاده از سنسور اثرانگشت هم تغییر بزرگی حساب نمیشن ولی خب 5s اسمارت فون عالی بود.
لطفا الکی کام خودتون رو تلخ نکنید فقط طبق سلیقتون انتخاب درست رو انجام بدید.