مشخصات کاربر
 - نام کاربر : hasan m
- تاریخ عضویت : 1393/11/12
- تعداد نظرهای داده شده : 20
نظرها
موارد 1 تا 20 از مجموع 20 مورد
موارد 1 تا 20 از مجموع 20 مورد
-
شیائومی Poco X7 Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی سامسونگ Galaxy M56 با ضخامت کمتر، پشت و روی شیشهای و عقبگرد در پردازنده و اسپیکر
-
معرفی nubia RedMagic 10 Air گوشی مخصوص بازی نوبیا با باتری 6,000mAh و ضخامت 7.85 میلیمتری
-
معرفی Honor Power میانرده آنر با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری رکوردشکن 8,000 میلی آمپر ساعتی!
-
گزارش Counterpoint از بازار جهانی اسمارتفون در سهماهه نخست 2025 – صدرنشینی اپل به لطف آیفون 16e
-
آشنایی با Galaxy Tab Active5 Pro – تبلت مقاوم سامسونگ با Snapdragon 7s Gen 3 و قلم S Pen
-
معرفی Galaxy XCover7 Pro با SD 7s Gen 3، باتری قابل تعویض حجیمتر و 7 سال آپدیت سیستمعامل
در این مورد که دوستی اشاره کردند در بیلد نامبر B127 با زیاد کردن نور صفحه به زردی میزنه باید بگم که بیلد نامبره بنده هم 127 هست و تست کردم همچین چیزی نیست حداقل برای من و کیفیت دوربین در عالت عکس و فیلم برداری هیچ تفاوتی نداره البته توی حالت فیلم برداری یک مقدار زوم میشه ولی کیفیتش پایین نمیاد و در مورد شارژ هم باید بگم من مثلا از ساعت سه تا اخره شب کلش بازی می کنم خخخخخ فوق العاده شارژو میخوره حالا نمیدونم طبیعیه یا غیر طبیعی حتی شده در روز دو بار هم بزنم شارژ شه البته فول نبوده و نصفه بوده ولی باز هم برای من قابل توجیه هست چون گوشی تماما ال سی دی شارژ میخوره و کلش هم گرافیکش بالاست ولی زمانی که گوشی صفحه ش خاموشه و دیتا هم قطعه یه درصد هم کم نمیشه.
یک مورد که اصلا توجه نکردم و الانم خیلی پشیمونم بدنه ی هانر بود که وقتی دو طرف پایین رو دست میزنی تو رفتگی داره و خش خش میکنه و امیدوارم با عوض کردنه قابش پشتش درست شه خیلی رو مخه با قاب ژله ای هم کمتر به چشم میاد ولی بازم درست نشده یا علی.
باتریش هم خیلی زود شارژ میشه هم خیلی زود خالی میشه البته کل روزو ازش استفاده می کنم مثلا 20% میزنم تو شارژ تا 100% البته در حین شارژ هم استفاده می کنم بعد از 3-4 ساعت کلش بازی کردن خالی میشه زمانی هم که صفحه گوشی خاموشه صبح بلند میشم یه درصد هم کم نمیشه میخواستم ببینم این طبیعیه زود خالی شدنش؟؟؟؟ در ضمن راهکار هایی هم که توی قسمت تنظیمات برای کاهش مصرف گقته رو انجام دادم.
اینو هم بگم دوستانی که مشکل اینترنت دارن برا من اولش مرورگرش کار نمی کرد کلا هیچیش کار نمی کرد تنظیمات اینترنت ایرانسل خودکار وارد شده بود که به این صورت وارد کردم خیلی عالی شد.
اول apn قبلی رو پاک کنید و جدید بسازید بعد در قسمت (زبان گوشیم فارسی هست) نام:Irancell-GPRS و در قسمت apn:mtnirancell و نوع apn:default بقیه قسمت ها رو هم خالی بزارید مشکلی پیش نمیاد. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
علاء الدین:موبایل مجید طبقه 6 پلاک 643 تلفن: 66753629-66753630
علاء الدین:طبقه هفتم راهروی پشت پلاک 755 تلفن:09124477448 -66723619
دوستانی که این گوشی رو دارند برای این گوشی اموشن 3 هم اومده؟
کسی هست با هر دو گوشی honor 3c و honor 3c 4g کار کرده باشه؟ و یا این دو رو با هم مقایسه کرده باشه و اطلاعات کافی داشته باشه؟لطفا اگه کسی هست آیدی شو رو بده چند تا سوال داشتم خیلی ممنون.
کسی هست با هر دو گوشی honor 3c و honor 3c 4g کار کرده باشه؟ و یا این دو رو با هم مقایسه کرده باشه ؟لطفا اگه کسی هست آیدی شو رو بده چند تا سوال داشتم خیلی ممنون.
من هنوزم تو خریده این گوشی دو دل هستم چیزی که فهمیدم مدل های تقلبی زیادی داره که زمان خرید باید خیلی به مشخصات دقت کرد و توی چند تا سایتی که نظرات رو میخوندم اکثرن از جنس بدنه و اسپیکر و همچنین باتری پس از چند ماه استفاده ناراضی بودن که البته با امکانات فراوون این گوشی و قیمت مناسب میشه باهاش کنار اومد.
اینم لینک:http://www.entekhabshop.ir/huawei/131-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%B1-3c-%D9%85%D8%AF%D9%84-4g-lte-ram-2-honor-3%D8%B3%DB%8C-4%D8%AC%DB%8C.html#/رنگ-سفید/روت_100-روت_نشود/نصب_8_گیگ_برنامه_شام-نیاز_به_نصب_نیست/نصب_recovery-نیاز_نیست/انتخاب_گارانتی_محصول-به_گارانتی_نیازی_ندا