مشخصات کاربر
 - نام کاربر : شاهین ش
- تاریخ عضویت : 1393/10/1
- تعداد نظرهای داده شده : 7
نظرها
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
-
شیائومی Poco X7 Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی سامسونگ Galaxy M56 با ضخامت کمتر، پشت و روی شیشهای و عقبگرد در پردازنده و اسپیکر
-
معرفی Moto Pad 60 Pro – تبلت جدید موتورولا با Dimensity 8300 و قلم استایلوس
-
بازگشت Acer به دنیای اسمارتفون با معرفی Super ZX Pro و Super ZX
-
معرفی nubia RedMagic 10 Air گوشی مخصوص بازی نوبیا با باتری 6,000mAh و ضخامت 7.85 میلیمتری
-
معرفی Honor Power میانرده آنر با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری رکوردشکن 8,000 میلی آمپر ساعتی!
-
گزارش Counterpoint از بازار جهانی اسمارتفون در سهماهه نخست 2025 – صدرنشینی اپل به لطف آیفون 16e
میخوام گوشیمو آپدیت کنم. لطفا اگه تجربه دارید و میدونید که رام کدوم کشور بدون مشکل کار میکنه بگید تا با استفاده از همون آپدیت کنم. به منوی فارسی نیازی ندارم اما نیاز دارم که صفحه کلید فارسی داشته باشم تا بتونم فارسی تایپ کنم.
ممنون و سپاسگزار
میخوام گوشیمو آپدیت کنم. لطفا اگه تجربه دارید و میدونید که رام کدوم کشور بدون مشکل کار میکنه بگید تا با استفاده از همون آپدیت کنم.
ممنون
من این گوشی رو دارم. وقتی میخوام باتری رو شارژ کنم تا 90% به طور عادی شارژ میشه. اما از 90% تا 100% خیلی زمان میبره مثلا در حدود 2 تا 3 ساعت ( در حالی که از 5% تا 90% حدود 2 ساعت طول میکشه). میخواستم بپرسم شما هم گوشیتون همینجوریه یا گوشی من مشکلی داره؟
لطفا اگر نظر و پیشنهادی هم در این رابطه دارید بفرمایید
خیلی ممنونم
در رابطه با مشکل ویبره که گفته بودم، گوشی رو factory reset کردم درست شد.
دلیل ویبره پیغام یا ایمیل یا تماس ناموفق و ... نیست، بلکه بدون اینکه هیچ اتفاقی افتاده باشه، ویبره میزنه برای چند ثانیه. کاملا اتفاقی. و فقط هم زمانی که گوشی در حالت vibrate mode باشه این اتفاق میفته.
بازم ممنون
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی گوشیو رو حالت ویبره -vibrate- میزارم، بدون هیچ دلیلی هر چند دقیقه یکبار گوشی یه ویبره چند ثانیه ای میزنه. کسی میتونه کمک کنه؟