-
معرفی میانردههای +vivo Y300 Pro با باتری 7,300mAh و Y300t با باتری 6,500mAh
-
معرفی Redmi 13X ارزانقیمت شیائومی با صفحهنمایش 90 هرتزی، دوربین 108MP و پردازنده Helio G91
-
معرفی Realme 14 5G با Snapdragon 6 Gen 4، بدنه IP69 و باتری 6,000mAh
-
معرفی پایینرده ارزانقیمت vivo Y39 5G با پردازنده 4 نانومتری و باتری 6,500mAh
-
معرفی Poco F7 Ultra اولین اولترای پوکو با Snapdragon 8 Elite، اثر انگشت اولتراسونیک و دوربین پریسکوپی
-
معرفی Poco F7 Pro با Snapdragon 8 Gen 3، فریم آلومینیومی، استاندارد IP68 و باتری 6,000mAh
-
سامسونگ Galaxy A56 در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
اینطور فروشنده و تاجر و گمرک و همه بخورا با هم ضرر میکنن.
تقریبا در دو سال اخیر هیچ کدوم از گوشی های جدید نوکیا به ایران وارد نشده
به همین خاطر نوکیا موج دوم عرضه را انجام نداد چون ظاهرا نتونسته بود مشکلات پیش آمده را حل کنه. در توضیحاتی که همین دو سه روز پیش داده بود گفته بودن اشتباه بزرگشون این بوده که از همان اول در برنامه توسعه اندروید ۱۱ شرکت نکردن و این باگ ها به همین خاطر بوده!!!
فعلا اندروید ۱۱ برای نوکیا ۶.۲ و ۷.۲ خیلی بعیده عرضه بشه چون اگر مشکل رفع شدنی بود توی این دوماه باید انجام می شد. (شاید هم دارن روی اندروید ۱۲ برای این دو گوشی کار میکنن که بلافاصله بعد از آپدیت به اندروید ۱۱ پر از باگ، مستقیما به اندروید ۱۲ ارتقا بدن!)
ولی به نظرم با یه عذرخواهی مثل اتفاقی که برای 9 pv افتاد، بگن امکان عرضه اندروید ۱۱ را نداریم و پچ دانگرید به اندروید ۱۰ را برای اروپایی ها عرضه کنن.
به همین خاطر نوکیا موج دوم عرضه را انجام نداد چون ظاهرا نتونسته بود مشکلات پیش آمده را حل کنه. در توضیحاتی که همین دو سه روز پیش داده بود گفته بودن اشتباه بزرگشون این بوده که از همان اول در برنامه توسعه اندروید ۱۱ شرکت نکردن و این باگ ها به همین خاطر بوده!!!
فعلا اندروید ۱۱ برای نوکیا ۶.۲ و ۷.۲ خیلی بعیده عرضه بشه چون اگر مشکل رفع شدنی بود توی این دوماه باید انجام می شد. (شاید هم دارن روی اندروید ۱۲ برای این دو گوشی کار میکنن که بلافاصله بعد از آپدیت به اندروید ۱۱ پر از باگ، مستقیما به اندروید ۱۲ ارتقا بدن!)
ولی به نظرم با یه عذرخواهی مثل اتفاقی که برای 9 pv افتاد، بگن امکان عرضه اندروید ۱۱ را نداریم و پچ دانگرید به اندروید ۱۰ را برای اروپایی ها عرضه کنن.
تبلت آ۷ اولا که ۵۰۰ تومن گرونتره، دوما پردازنده ش نسبت به مدیاتک ضعیفتره! (برید پنچمارکهاش رو ببینید)، سوما ظرفیت باتریش کمتره و همه از شارژدهیش شاکی هستند، چهارم اینکه نسبت صفحه نمایش نوکیا به بدنه بیشتر از سامسونگ با اون همه حاشیه بی مصرف برای تبلتش هست و همچنین از قابلیت ضدضربه در صفحه استفاده کرده که سامسونگ این کار رو نکرده. و مورد پنجم هم دوربین تبلت T20 هست که در مقایسه ای که سایت ها انجام دادن یه چرخی بزنید متوجه میشید با چی طرف هستید!
حالا میشه بفرمایید چطور به این نتیجه رسیدید که خرید a7 ارزش بیشتری داره؟؟؟
با این تفاسیر تبلت a7 حتی با قیمت ۴ میلیون هم نسبت به این تبلت نوکیا ارزش خرید نخواهد داشت.
کمی صبوری لازم داره...
اگر درست نشد مجددا بیا نظر بده در مورد این آپدیت...
در پوشه DCIM پوشه ای به نام .thumbnail هم وجود داره ک پیشنهاد میکنم هر ماه حذفش کنید، چون معمولا حجم بالایی رو میسازه و اجازه حذف شدن توسط نرم افزار ها رو نمیده...
تغییرات ظاهری با نصب این آپدیت زیاد محسوس نیست. تست antutu هم با حدود 800 ارتقا به عدد 42900 رسید ک تغییر زیاد خارق العاده ای نیست.
مشکل random restart ک خیلی رو درگیر خودش کرده بود رفع شد و همچنین مشکلاتی ک با شبکه های 3g بود هم با تست های اولیه به طور کل ناپدید شد.
دوستان اگر تغییرات دیگه رو هم که مربوط به عملکرد هست مشاهده کردن بگن تا درجریان باشیم...
به تظیمات رفته در قسمت easy mode این قابلیت رو غیر فعال کنید...
درمورد E شدن هم مشکل از مکانی هست ک در اونجا هستید. بعضا من هم این مشکل رو دارم ک در قسمت تنظیمات prefered network رو روی 3G بمیذارم و خودبخود روی 2G میره!!! ولی سرعت در 3G عالی و بدون مشکله...
یک سیستم عامل 64 بیتی به نرم افزار های 64 بیتی هم نیاز داره، نرم افزار Antutu ک خودش 32 بیتی هست مسلما نمیتونه به طور صحیح کار کنه روی دیوایس های 64 بیتی.
rate این تبلت روی اندروید 4.4 در انتوتو 46000 بود ولی الان به 42000 رسیده ک دقیقا همین مورد در گوشی Note 4 هم صادق بود و از 48000 به حدود 45000 کاهش یافت!!! تنها اتفاقی ک در حال حاضر با سوییچ کردن به اندروید 5 افتاده روان تر شدن خود سیستم عامل بوده و تا نرم افزار های 64 بیتی عرضه نشن نمیتونیم از مزیت های این ورژن به درستی بهره ببریم.
ولی اگر فکر میکنید ک اندروید 5 در دو نسخه 32 و 64 وجود داره و نسخه 32 بیت روی این تبلت هست میتونید از خود شرکت ایسوس در این مورد سوال کنید و پاسخ مناسب در این مورد ازشون بخواید...
من برای یکی از دوستان از همین طریق عمل کردم و بعد به شما پیشنهاد دادم!!!
ولی اگر FolioCover اورجینال شرکت ایسوس رو بتونید تهیه کنید، قابلیت روشن شدن صفحه با باز کردن کاور مهیا میشه...
ولی اگر مشکلی در این نسخه باشه یا بشه بهبودی در عملکرد پردازنده و رم این سیستم داد، مطمئنا شرکت ایسوس ی همچین تبلت پرطرفداری رو به حال خودش رها نمیکنه.
روشی ک عرض کردم نیازی به روت نداره و اگر ب زبان انگلیسی تسلط داشته باشید خود شرکت ایسوس در لینک زیر به طور کامل در مورد نصب آپدیت توضیحاتی رو داده:
http://www.asus.com/support/FAQ/1011546
برا بوجود اومدن مشکل احتمالی، تبلت رو ریست فکرتوری کنید.
توی تنظیمات در قسمت about از ورژن firmware آگاه بشید. احتمالا اگر با گارانتی ویستا باشه نسخه ww باید نصب باشه.
به آدرس http://www.asus.com/Tablets/ASUS_Fonepad_7_FE375CG/HelpDesk_Download/ برید و در قسمت firmware آخرین به روز رسانی ww یا هر نسخه ای که روی تبلت شما نصب هست رو دانلود کنید.
تبلت رو با کابل به سیستم وصل کنید و فایل دانلود شده رو در حافظه دستگاه قرار بدید.
فایل فشرده رو یکبار باز کنید، اگر حاوی چند فایل و پوشه بود نیاز به extract نداره ولی اگر فقط یک فایل فشرده داخل این فایل فشرده دانلود شده بود، فایل رو اکسترکت کنید.
زمانی که کابل رو از تبلت جدا میکنید، در ناتیفیکیشن پیام هشدار نصب آپدیت ظاهر میشه و از اون طریق میتونید عمل کنید.
دقت کنید که firmware مخصوص خود دستگاهتون رو نصب کنید در غیر این صورت تبلت دیگه روشن نمیشه.
اگر مجددا با خطا مواجه شدید سعی در ب زور نصب کردن آپدیت نکنید. اگر واقعا ب این آپدیت نیاز دارید می تونید تبلت رو ب گارانتی بسپارید.
برای اشخاصی ک دنبال گوشی qwerty هستن پیشنهاد خوبیه. البت الان فقط دست دومش پیدا میشه. عمر کیبوردش هم عالیه. در طول 2 سال استفاده من مشکلی پیدا نکرد، حتی با زمین خوردن و شکستن پیچ و بست های بالایی گوشی، باز هم ظاهرش سالم موند و روشن میشه.
امیدوارم اچ تی سی هیچ وقت چنین اشتباهات مضحکی رو تکرار نکنه، یا حداقل با سیستم عامل اندروید عرضه نکنه. چون واقعا یدک کشیدن نام اندروید باعث گول خوردن کاربران میشد با این حال که کارایی اندرویدش صفر یود.
همیشه اولین گوشی هوشمند خریداری شده برای مشتریان متوسط ی تجربه ناخوشایند ک باعث میشه در خرید دوم هزینه و قت بیشتری رو برای پیدا کردن نیازشون صرف کنن.
سنسور callibration تبلتم از کار افتاده ک باعث شده در کار نرم افزارهایی چون Camera و ... مشکل ایجاد بشه و مسلما مانع از گردش صفحه نمایش میشه، همچنین ی جسم پلاستیکی روی دوربین سلفی تبلت اومده و کار اونو مختل کرده.
حدود 8 ماه هست ک تبلت رو دارم و استفاده زیادی هم ازش داشتم ( بعضا روزی دو بار شارژ میکنم).
به نظر شما با توجه به اینکه استفاده ضروری از این تبلت دارم، می ارزه 2 3 هفته اون رو در خدمت شرکت پذیرنده گارانتی برای رفع دو مشکل فوق قرار بدم؟؟؟
از دوستان تهرانی کسی تا به حال تبلت رو برای تعمیر ب گارانتی فرستاده تا حدود زمانی آماده شدن رو بگه؟
نصب کارت حافظه هیچ ارتباطی با نصب نرم افزار نداره.
اینترنت ایرانسل رو در قسمت APN ی new apn بسازید با نام Irancell-internet و فیلد دوم رو mtnirancell درج کنید. مابقی سیکارتها رو هم برای تنظیمات 3g ب سایتشون مراجعه کنید.
می تونید آپدیت نکنید. ولی من پسنهاد میکنم آپدیت کنید. چون قابلیت هایی برای عملکرد سخت افزاری بهتر اضافه میشه.
باطری رو من ب صورت مداوم با اینترنت 3g حدود 7 ساعت با نور متوسط صفحه کلش بازی کردم. البته برای بازده بهتر باطری حتما به اندروید 5 ارتقا بده قبل از اینکه برنامه ای نصب کنی.
کیفیت تصویر خوبه و از تمام زوایا بدون سیاه شدن و ... کاملا مشخصه.
داغ کردنش هم منوط ب استفاده شدید از اینترنته. من real racing 3 رو بدون لگ اجرا و بازی کردم، داغ کردن در حد عادی بود.
دوربینش هم بستگی ب شرایط نوری داره. در نور کافی اگر ISO رو روی 50 یا 100 تنظیم کنید و از قابلیت HDR هم بهره بگیرید، عکس های خیلی زیبایی میتونید بگیرید. البته ایسوس قابلیت های فوق العاده ای برای دوربین در نظر گرفته کار باهاش لذت بخشه ولی در کل از هیچ تبلتی توقع دوربین آنچنانی نداشته باشید.
برای من با دو سیم کارت فعال بدون استفاده هر دو ساعت حدود 1 درصد کم میکنه
ی مشکل عجیبی ک این نسخه داره اگر برید توی قسمت باطری، یکی از مواردی ک ممتد در حال مصرف باطریه WiFi ـه!!! حتی اگه به طور کامل خاموش باشه. شاید یکی از دلایلی ک دوستان میگن دوام باطری پایین اومده همین باگ باشه.
نمایندگی گارانتی ویستا در شهر خودتونو پیدا کنید.
باید ابتدا توسط یه تسک منیجر ببینید چه نرم افزار هایی فضا اشغال میکنن و البته کارایی هم برای شما ندارن (مانند Do It Later)، بعد این نرم افزار رو در همون پوشه پیدا کنید و حذف کنید.
البته توسط es task manager نیز باید اون نرم افزار رو از لیست startup حذف کنید تا موقع روشن شدن تبلت به ارور بر نخورید.
برای آزاد سازی فضای رم هم تبلت رو روت کنید، برنامه های سیستمی که نیازشون ندارین و همیشه هم اجرا هستن و رم اشغال میکنن رو از پوشه app توسط es حذف کنید. بعد از ریست کردن تبلت فضای رم تا حدی باز میشه...
فضای اشغال شده رم تبلت من الان تو حالت عادی حدود 450 مگابایت میرسه... 500 تا هم آزاده...
خوب غیر ضروری ها رو پاک کن، کل نرم افزار های تبلت من 7 تاست + بازی کلش...
اگر دنبال بازی بودی گزینه خوبی رو انتخاب نکردی، این تبلت برا وبگردی و کارای روزمره خوبه.
از برنامه ها که خارج میشی از منوی مولتی تسک، برنامه های باز روببند و از تسک کیلر خود ایسوس برای خالی کردن فضای رم استفاده کن.
تاچ هم بعضی وقتا کند میشه و مشکل شما نیست فقط، راه حلش اینه که سه تا چهار ثانیه به صفحه دست نزنی...
مدل تبلت هم k019 هست.
پیشنهاد من اینه یه بار دیگه تبلتو ریست فکتوری بزنی مجدد فقط برنامه ها و بازی های لازم رو نصب کنی.
http://www.asuszenfoneblog.com/2014/09/download-rootzenfone-146r.html
نرم افزار توسط خود ایسوس معرفی شده و این تبلت رو هم پشتیبانی میکنه.
یه مشکل نرم افزاری عجیب پیش اومده برام که توی اینترنت برای حلش چیزی پیدا نکردم، حالا اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنین...
2-3 روزه تبلت رو وقتی فول شارژ میکنم و شارژر رو جدا میکنم، درصد باطری روی همون 100 % میمونه و عوض نمیشه!!! باطری هم سالم سالم و مثل همیشه شارژ دهی میکنه تا زمانی هم که کاملا شارژش تموم نشه و خاموش نشه اگر به شارژر وصل کنی میزنه : Charging completed!!!
انواع روش ها از جمله فلش کردن تبلت، ریست فکتوری و پاک کردن دیتا و کش لانچر و برنامه های مربوط به باطری رو هم امتحان کردم ولی جواب نداده!!!
اگه قبلا به این مشکل برخوردید و تونستید حلش کنید ممنون میشم راهنمایی کنید. خیلی روی اعصابه...
مخصوصا اینکه دقیقا نمیدونید چ زمانی خاموش میشه :(((