-
معرفی میانردههای +vivo Y300 Pro با باتری 7,300mAh و Y300t با باتری 6,500mAh
-
معرفی Redmi 13X ارزانقیمت شیائومی با صفحهنمایش 90 هرتزی، دوربین 108MP و پردازنده Helio G91
-
معرفی Realme 14 5G با Snapdragon 6 Gen 4، بدنه IP69 و باتری 6,000mAh
-
معرفی پایینرده ارزانقیمت vivo Y39 5G با پردازنده 4 نانومتری و باتری 6,500mAh
-
معرفی Poco F7 Ultra اولین اولترای پوکو با Snapdragon 8 Elite، اثر انگشت اولتراسونیک و دوربین پریسکوپی
-
معرفی Poco F7 Pro با Snapdragon 8 Gen 3، فریم آلومینیومی، استاندارد IP68 و باتری 6,000mAh
-
سامسونگ Galaxy A56 در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
با توجه به ممنوعیت توهین در کامنتها، در اعتراض به تایید این پیام، تا زمان وجود این کامنت و فعالیت اکانت "morteza n"، از ارسال مطلب خودداری میکنم.
لطفا معیارهاتون را به ترتیب اهمیت بفرمایید و رنج قیمت مورد نظر را اعلام کنید.
جهت آشنایی بیشتر با سلیقتون لازمه مدل دو گوشی قبلی را بدونیم و اینکه چرا خراب شد؟ چرا باتری را تعویض نکردین؟!
کلا صداقت عمده فروشانی که در طبقات ۵ و ۶ هستند قابل مقایسه با طبقات همکف و اول نیست. قیمتهای مناسب آنها باعث شده مورد تهمت سایرین باشند. البته بد و خوب همه جا هست و باید شم خرید داشت.
حداقل برای کشف کف قیمت، جستجو را از طبقات ۵ و ۶ شروع کنید.
در خصوص محافظ صفحه نمایش، فقط فول چسب را پیشنهاد میکنم. هفته پیش از طبقه منفی۲ چهلهزار تومان خریدم. اگر خودش میچسباند باید جمعا ۶۰هزار تومان میدادم.
قبل از آن گلس دور چسب گرفتم که صفحه را کدر و تاچ را کند کرده بود.
کلا به گلسهای فول چسب و تمام چسب، 3D میگویند. زیرا لبههای خمیدهای دارد و تخت (2D) نیست. جنس آن شیشه حرارت دیده است و هنگام ضربهی شدید میشکند و از انتقال نیرو به صفحه گوشی میکاهد.
در نوع فول چسب، تمام سطح گلس، چسبان است.
در نوع دور چسب، فقط یک نوار باریک در بالا و پایین، چسبان است.
یک نوع دیگر محافظ 3D با چسب uv چسبانده میشود که به همین نام یعنی یو وی معروف است. به دلیل مشخص نبودن مضرات این چسب، پیشنهاد نمیشود.
نوع دیگر محافظ، tpu یا 360 درجه، ورقهای ژلاتینی میباشد و مثل جلد کردن کتاب، روی سطح صفحه و سپس دور و بخشی از پشت گوشی مثل بقچه میپیچد. صرفا خاصیت ضد خش دارد و جلو ضربه را نمیگیرد.
برای رجیستر کردن یک گوشی فقط به شماره imei های آن که روی جعبه درج شده نیاز است. پس لازم نیست گوشی باز شود. حتی پیامک کد فعال سازی برای شماره سیمکارت اعلام شده ارسال میگردد و نیازی نیست این سیمکارت درون گوشی هدف باشد.
فقط پس از دریافت کد فعال سازی، ۱۰ روز مهلت فعالسازی وجود خواهد داشت.
همانطور که در مشخصات این باتریها ذکر شده، رنج 3.2V تا 4.3V باید رعایت شود.
لطفا زمانی که گوشی به 1% رسید، ولتاژ باتری را ملاحظه کنید.
بیش از 200mV بالاتر از حداقل مجاز را نمایش میدهد.
رسیدن ولتاژ این باتریها به 3.4V موجب چه فعل و انفعالات مخربی میشه؟
من تا کنون پاسخ فنی پیدا نکردم و نمیدونم آن نظرات بر چه اساسیست.
راستی فرزاد جان، شما محافظ صفحه نمایش نصب کردی؟ اونجا این کار متداوله؟
عمر مفید باتری حدود ۳ ساله یا حدود ۵۰۰ سیکل شارژه (هر کدوم زودتر برسه).
وقتی یکی 700 دلار پول گوشی داده آیا ارزش داره ۳ سال خودشو به زحمت بندازه که 2 دلار جلو بیفته؟
تازه اگه روش غلط انجام نداده باشه!
قواعد شارژ اولیه یا قطع کردن شارژر قبل از فول شدن باتری مربوط به باتریهای نیکل-کادمیوم بود که کنترلر شارژ نداشتن و نزدیک ۲۰ ساله توی موبایلها نیستند.
باتریهای لیتیوم-آیون و لیتیوم-پلیمر طبق استاندارد اجباری، کنترلر دارن تا بخاطر اضافه شارژ یا تخلیه بیش از حد، دچار فساد و خطرات ناشی از اون نشن.
همانطور که قبلا توضیح دادم نصفه شارژ کردن باتری باعث کوتاهتر شدن عمر برخی از سلولهای آن خواهد شد. همچنین در هر اتصال به شارژر مقداری ناخالصی شیمیایی در سلولها رسوب میکند (ورود الکترودها درون الکترولیت). وقتی از نصف ظرفیت باتری استفاده کنید، مجبورید تعداد دفعات اتصال به شارژر را به دو برابر افزایش بدید.
مطلبی دیگه. شما برو داخل مصارف باتری ببین اسکرین چند mAh مصرف کرده. تقسیم بر درصد مصرف اسکرین کن و ضرب در ۱۰۰. میبینی که به عددی بالاتر از ۴۳۰۰ میلیآمپر میرسی. در حالی که ظرفیت باتری نوت۹ فقط ۴۰۰۰ میلیآمپره. درصد و ارقامی که اندروید نشون میده دقت کمی دارن، چه برسه به روی گوشی شما که صفر تا صد پر و خالی نمیشه و اندروید حد بالا و پایین باتری را گم کرده.
حد بالا و پایینه ولتاژ باتری 4.3V و 3.2V هست که توسط اندروید یا اون درصد صفر تا صد کنترل نمیشه تا شما بخوای از ۳۰ تا ۸۰ شارژ کنی که از حد ها را رد نشی. مقادیر حد دائما توسط مدار محافظ باتری چک میشن تا اگر از حد خارج شد، باتری را دیسکانکت کنه. اهمیتش انقدر زیاده که وقتی یک باتری که به دستگاه متصل نیست و در حال تخلیه خودبخودیست، اگر به 3V برسه، حتی میکروکنترلرِ کم مصرفِ داخل باتری، خودش رو هم خاموش میکنه تا باتری را نخوره.
مهمترین موردی که کاربر میتونه به عمر باتریش کمک کنه، تلاش برای خنک نگهداشتنشه. مخصوصا هنگام شارژ شدن. مثلا هنگام شارژ به جای گذاشتن گوشی روی مبل یا فرش، اونو روی سطح میز فلزی یا شیشهای بذاریم.
رعایت این موارد حداکثر %۱۰ طول عمر باتری را اضافه خواهد کرد. چون کنترلر باتری، سنسور دما نیز دارد تا در صورت خروج از رنج مجاز، باتری را از مدار خارج کند.
نمیخوام بگم اون لینک درست گفته یا شما. چون وجود مطلبی در اینترنت الزاما به معنای درست بودنش نیست.
حتی افراد آشنا به الکترونیک هم نمیتونن ادعایی بیش از مشخصات عمومی و نحوه کنترل باتری داشته باشن. بحث در خصوص واکنشهای الکتروشیمیایی درون سلولها هم مربوط به شیمیدانهاست.
پروسه عملکرد هر باتری باید توسط سازنده آن تشریح بشه که منبع مطالب موجود در لینکهای فوق، کمپانیهای سازنده باتری نیست.
من تا کنون ندیدم سازنده باتری بگه از رنج ۳۰ تا ۸۰ باتری استفاده کنید! چون خوشون حالت بهینه (optimum) محصول را طی محاسبات و تستهای علمی آزمایشگاهی (نه تجربی) در شرایط مختلف محیطی (دما، رطوبت، فشار و ...) اندازه گیری میکنن و حد بالا و پایین مجاز آن را درون چیپ کنترلر باتری تعیین و مصرف خارج از رنج را قفل میکنند.
در عوض روی همه باتریها تاریخ وجود دارد. حتی اگر باتری را داخل یخچال بگذارید، ۳ سال پس از تولید، توان مفید خود را از دست میدهد. مهم اینه که توی این ۳ سال حداکثر بهره را برده باشید و آنرا هدر ندهید.
http://t.me/Note9Mobile
بی اعتمادی انقدر زیاد شده که به وجود آنچه جلو چشمته هم شک میکنی!
مثلا الان به بردیا میگم عکسی از داخل جعبه نوت۹ داری که هر دو تبدیل توش باشه و فکر میکنم ندیدم. در حالیکه رفتم جعبه خودمو باز کردم دیدم داخلش هر دو هست!
بعدش فکر کردم توی جعبههایی که شارژر سه شاخه دارن (به علت حجم بزرگ این شارژر)، یکی از تبدیلها حذف شده، که خلافشو توی سایت دیوار دیدم. آگهیهای دیوار پس از مدتی حذف میشن اما فعلا این لینک عکسشه:
https://s100.divarcdn.com/static/pictures/1550522000/Z66uEpgoX.jpg
ولی واقعا چرا رام مالزی هنوز آپدیت ota اندروید۹ را دریافت نمیکنه؟!
من توضیحات فنی لازم را دادم که اگر از کل ظرفیت باتری استفاده نکنید، بخشی از باتری زودتر خراب میشه. در صورتیکه با الکترونیک آشنایی دارید لطفا مطلب منو بطور علمی نقد کنید. در غیر اینصورت مثالی میزنم:
اگر از زاپاس ماشین خود بطور چرخشی استفاده کنید، لاستیکهای شما دیرتر فرسوده میشود.
یا Touch_sensitivity را روشن کنم.
یا انگشت دست دیگه را به لبه گوشی بچسبونم!!!
حتما یه ربطی به جریانات القایی و برق بدن داره که سامسونگ برای کاهش مصرف انرژی داره ازش استفاده میکنه.
اگر دوستان گلس فول چسب دارن، با خاموش کردن Touch_sensitivity این پدیده را تست کنن.
فعلا برای من و علی که اینطوریه!
بردیا جان میدونم از بیرون جعبه نمیشه متوجه شد. منظورم عکس از جانمایی توی جعبه بود. آخه تا حالا ندیدیم و فقط شنیدم در بعضی مدلها تبدیل micro_usb به type_c هست. کدوم مدل و سفارش کجاش برام سواله. نکنه شایعه باشه؟
۱-آپدیت سامسونگ بر خلاف ios به ترتیب انجام نمیشه
۲-گفتم برخلاف ios در اندروید آپدیت ها به ترتیب می آید
داداش گیجمون کردی 😂
در این شرایط اگر همزمان انگشت دست دیگر را به اطراف گوشی بچسبانید، تاچ فعال میشود!
برم علتو کشف کنم...
یک باتری قابل شارژ، شامل مجموعهای از باتریهای کوچکتر به نام سلول است. ولتاژ هر سلول، یک چندم ولتاژ باتریست. برای همین چند سلول را بصورت سری به یکدیگر متصل میکنند تا به ولتاژ مد نظر برسند. اما ظرفیت این بلوک، برابر با ظرفیت تنها یک سلول خواهد بود.
برای افزایش ظرفیت، بلوکها را بصورت موازی به یکدیگر نصب میکنند.
هنگام شارژ، تمام سلولها همزمان شروع به دریافت شارژ میکنند اما به دلیل وجود مقاومت داخلی در هر باتری، سلولهای اول هر بلوک سریعتر شارژ میشوند. زیرا جریان مورد نیاز سلول دوم باید از سلول اول بگذرد و الی آخر.
هنگام شارژ، بلوکها نیز همزمان شروع به دریافت شارژ میکنند اما به دلیل تلرانس کیفیت هر بلوک، برخی سریعتر و برخی دیرتر فول شارژ میشوند.
باتریهای شارژی از قوانین خازنها تبعیت میکنند، بنا بر این هر بلوک پس از فول شارژ شدن، جریان بسیار کمی را از خود عبور خواهد دارد و به زودی دچار اضافهشارژ نخواهد شد.
در عوض بلوکی که ظرفیتش هنوز پر نشده، شارژ شدن را ادامه میدهد تا گوشی میزان %100 را اعلام کند.
بدین ترتیب از کل ظرفیت سلولها بطور یکنواخت استفاده خواهد شد و برخی زودتر مستهلک نمیشوند.
اگر برخی سلولها زودتر خراب شوند، باتری غیر قابل استفاده خواهد شد.
عجیبه. به من که الان RJ1 دارم، فقط پیغام دریافت RJ7 با حجم ۲۳۹ مگ را میده!
در خصوص امکانات اضافهتر رامها، لطفا لیست موارد برتری امارات و آلمان، نسبت به رام ایران را بفرمایید.
اگه اینطور باشه، دوستانی که رام مالزی داشتن ممکنه اتو آپدیتشون خاموش بوده و پچهای ماقبل را نصب نکردن، برای همین پیغام دریافت اندروید ۹ را نمیگیرند.
کافی بود همین بالا جلوی "جستجو در نظرات کاربران" کلمه Fast را میزدی تا به جواب سوالت میرسیدی 😊
توی کامنت ۱۹ دی۹۷ دقیقا گفتم کجاست.
عرض من چیز دیگهای بود. این نبود که نمیشه یا ناکس شما ۱ شده. در هر حال از تغییر csc اورجینالم که عراق بود منصرف شدم. (با رام ایران نمیتونم غلظت اکسیژن خون را اندازه بگیرم)
نمیدونم دوستانی که رام عراق دارن، اندروید۹ بصورت ota براشون اومد یا خودشون فلش کردن؟ برای من میخواد به N960FXXU2ARJ7 آپدیت کنه! شاید باید اول اجازه این آپدیتو بدم تا بعد ورژن۹ را بفرسته!
شما این سه کار را انجام بده و نتیجه را اعلام کن:
۱-با شماره گیری ستاره مربع صفر شش مربع، شماره imei ظاهر شده را با برچسب روی جعبه مطابقت بده. همین شماره باید پایین درب پشت گوشی بصورت ریز و حک شده نیز باشد.
۲-برنامه فون اینفو را نصب کنید و در زبانه Personal به مقدار Battery_Discharge_Cycles که بیانگر تعداد سیکل شارژ گوشیست دقت کنید.
۳-در همین برنامه در زبانه General مقدار Knox_Warranty_Void باید 0x0 باشد.
و لطفا بفرمایید از کدام فروشگاه اینترنتی خریدید؟!
البته زمانی که نیاز به هر آپشنی باشد، آنرا فعال و سپس خاموش میکنند. ۲۰ موردی که اشاره کردم بیشتر حکم تذکر و یادآوری برای دوستان بود تا اگر در بیشتر اوقات، نیازی به این آپشنها ندارند، آنها را خاموش کرده تا شارژدهی طولانیتری داشته باشند.
در بین این ۲۰ مورد (که بعدا استفاده از یک سیمکارت را به آنها اضافه کردم) شاید آپدیت نکردن به اندروید۹، با مصرف بهینه در تضاد باشد. و در کامنتی گفتم چه بسا با آپدیت به ورژن جدید، رکورد بهتری ثبت شود.
اما علت تاخیر در آپدیت به اندروید۹، تجربه آپدیت کردن نوت۳ هست! وقتی اندروید۴ آن را ۵ کردم، همسرم هر روز با مشاهده یک تغییر در اینترفیس غر میزد! من هم مجبور به دانگرید شدم که آن بلا سرم آمد و ناکس ۱ شد.
حالا صبر کردم اندروید۹ را جایی دیده و با آن کار کند و پس از اعلام رضایت، آپدیت کنم!
من درست یکسال پیش A3_2017 گرفتم تا بتونم بطور راحت، یکدستی با گوشی کار کنم. برنامه فون اینفو سیکل شارژ را ۲۱۶ بار زده. یعنی باتری ۲۳۵۰ میلیآمپری آن بطور متوسط هر بار ۴۰ ساعت شارژ داده. حداقل ۲۰۰ بار به صفر درصد رساندم و گوشی خاموش شده و تا کنون هیچ مشکلی برای باتری پیش نیامده. حتی پریروز اسکرین دادنش در این یکسال رکورد زد. در طی ۳۵ ساعت شارژ دهی، ۱۴ساعت و ۳۰ دقیقه اسکرین داد.
پس از دریافت آخرین ورژن اندروید ۷، جلوی آپدیت گوشی a3_2017 را نیز گرفتم! چون با توجه به کامنتهای کاربرانش در همین سایت، اندروید ۸ مصرفش را بالا برد. افسوس که اندروید ۹ برایش نمیآید.
این نسبتها با کهنه شدن باتری و آسیب متفاوتی که به هر سلول میرسه، دائما تغییر پیدا میکنه. اگر این تغییرات جایی ثبت نشه، درصد ظرفیت باتری گاهی کند و گاهی تند کاهش پیدا میکنه. محل ثبت این تغییرات فایل کالیبره باتریست.
برای اینکه فایل دقیقی داشته باشیم، باید ولتاژ باتری را به حد مجاز بالا (شارژ ۱۰۰%) برسانیم و نیز تا حد مجاز پایین (صفر درصد) خالی کنیم.
ما در خانه این کار را سالهاست انجام دادیم و تاثیر منفی روی طول عمر طبیعی باتری گوشیهایمان ندیدیم.
در خصوص نت خط، عرض نکردم هرگز استفاده نکنید. بلکه وقتی با گوشی کاری ندارید، خاموشش کنید. دیتای سیمکارت چندین برابر اینترنت وایفای شارژ میخورد.
شما پاور سیو را روی مدیوم گذاشتید و به اندروید ۹ هم آپدیت کردید. بسیار هم عالی. چون گزارشها حاکی از مصرف بهینه اندروید ۹ هستند. پس اگر برایتان مقدور باشد مواردی که نوشتم را رعایت کنید، با توجه به پاور سیو مدیوم، رکوردی بالای ۱۰۰ ساعت خواهید زد.
ضمنا فقط یک سیمکارت داخل گوشیست.
در آزمایشی چند روز، وایفای را خاموش کرده و بطور ۲۴ ساعته، اینترنت سیمکارت را روشن گذاشتیم. بطور متوسط هر بار ۳۴ ساعت شارژ داد و میانگین روشن ماندن اسکرین، ۷ ساعت و ۱۵ دقیقه شد که بیانگر مصرف بسیار زیاد اینترنت سیمکارت است.
ما گوشیها را ۱۰۰% شارژ میکنیم و تا خاموش شدنش، به شارژر نمیزنیم. اینکار باعث میشه کل ظرفیت باتری استفاده بشه و کالیبره باتری بهم نریزه.
طی ۴۰ روزی که نوت۹ داریم، باتری بطور متوسط هر بار ۴۹ ساعت شارژ داد. ۴۳% ظرفیت باتری را screen مصرف کرد و هر بار حدود ۱۰ ساعت و ۳۰ دقیقه روشن بود. پر مصرفهای بعدی معمولا Device_idle و Cell_standby و Android_system و Android_OS میباشند که هر کدام حدود ۷ تا ۱۲% شارژ را مصرف کردند. میزان مکالمات صوتی کمتر از ۵ دقیقه در روز بوده و از اینترنت سیمکارت استفاده نشده.
اما با شارژ اخیر، گوشی ۷۶ ساعت روشن بود که ۳۵% شارژ به ۹ ساعت روشن ماندن صفحه اختصاص یافت.
در زیر تعدادی از مواردی که رعایت کردیم را مینویسم تا دوستانی که مشکل کوتاهی زمان شارژدهی دارن، با اعمال آنها شاید نتیجه مثبت بگیرند:
۱-گزینه Always_On_Display خاموش است.
۲-از اینترنت سیمکارت استفاده نمیکنیم.
۳-نور صفحه حداکثر بین ۳۰ تا ۳۵% هست.
۴-رزلوشن روی +FHD میباشد.
۵-از برنامههای پرمصرفی مثل Waze استفاده نمیکنیم و گیم نداریم.
۶-برای اینترنت گردی از opera استفاده میکنیم.
۷-لوکیشن خاموش است.
۸-بلوتوث خاموش است.
۹-ان اف سی خاموش است.
۱۰-سینک خاموش است.
۱۱-اتو آپدیت خاموش است.
۱۲-فست شارژ خاموش است.
۱۳-فیلترشکن را فقط برای لحظات مورد نیاز روشن میکنیم و سپس قطع میکنیم.
۱۴-گوشی را در مکانی که آنتن دهی ضعیف است نمیگذاریم تا همیشه آنتن فول باشد. (ضعف آنتن دهی مصرف را بالا میبرد)
۱۵-سنسورهای تشخیص چهره و عنبیه خاموش است.
۱۶-والپیپر یا آیکونهای متحرک نداریم و از تم پیشفرض استفاده میکنیم.
۱۷-چند روز یکبار، OPTIMISE_NOW را میزنیم. (در بخش Device_maintenance)
۱۸-حالت ذخیره شارژ روی OFF است و صرفا Power_saver را در بخش S_PEN فعال کردیم تا هنگامی که قلم سر جایش هست، عملکرد قلم خاموش شود.
۱۹-هیچگونه آپدیتی نکردیم و کماکان اندروید 8.1.0 و انتهای بیلد نامبر ARJ1 میباشد.
۲۰-بعضی برنامهها وقتی بسته هستند نیز فعالیت دارند. اگر نیازی به این فعالیتشون نداریم آنها را به لیست Always_sleeping_apps (پایین بخش باتری) اضافه کنیم.
اگر اولین پیامهای من در صفحه نوت۹ را ببینی، بارها عرض کردم سعی کنید SM-N960FZBDXSG بخرید که بهترین رام خاورمیانه (XSG) را دارد.
مجتبی جان مبارکت باشه.
واقعا صلاح نیست کسی این تجربیات را در ابتدا با نوت۹ ده میلیونی کسب کنه. همونطور که خودت گفتی htc خیلی پیچیدهتره و شما تمرین داری.
گرچه برای شما هم خالی از ریسک نیست. ممکنه سامسونگ با آپدیتهاش این حفره را ببنده و برای نقره داغ کردن کسانی که در آینده به سراغ این بخش میرن، وارانتی را باطل کنه.
قدیم یه فرومهایی توی سایت موبایلستان بود. این بحثها در فضای اونجا برای کاربران ایرانی مناسبتر بود. کسی خبر نداره چی شد؟
در خصوص کشف کم مصرفترین رام که با مهیار زحمتشو میکشید عرض کنم پارامترهای زیادی هست که کار شما را خیلی سخت میکنه. یک موردش نوع bts و شدت سیگنال دریافتی از اونه که میزانش دست خودتون نیست. حتی هر دو کنار هم باشید، کافیه ترافیک یه bts زیاد بشه، شبکه یکیتون را میندازه روی زاویه جانبی و مصرف بالا میره.
در خصوص روش اول، اگر سیمکارت امارات را در ایران روی گوشی بذارم و از طریق ستینگ، ریست کنم، باز هم csc فعال به xsg تغییر میکنه؟ یا تحت پوشش کدام شبکه بودن معیاره؟ یا اینکه هم سیمکارت و هم شبکه باید امارات باشه؟
نود و نه درصد دارندگان نوت۹ با csc فعلی گوشی خود مشکلی ندارند و کسانی که نیاز به تغییرش را حس کنند، حتما توانایی مطالعه فرومهای xda را خواهند داشت و همانطور که شما گفتید اینجا جای بحث در این سطح نیست. زیرا در همان روش کامران خان هم یک فایل اشتباه فلش بخوره، ناکس ۱ میشود.
من هم دنبال روش امن و آسانی برای دوست عزیزی بودم که احساس بدی به رام مالزیایی گوشیش داشت.
شما دو روش ساده هم معرفی کردید که من درست متوجه نشدم. اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
اولی:
موقع نصب رام یا ریست فکتوری، csc مطابق کشور سیمکارت میشه.
یعنی الان من MID/THR/THR/MID هستم، برم دوبی سیمکارت اونجا رو بذارم و گوشی رو ریست کنم، آیا میشه:
XSG/THR/THR/MID
دومی:
فلش زدن کل رام کشور دلخواه. یعنی سیمکارتو در بیارم، کل رام امارات را دانلود کنم و فلش بزنم، آیا میشه:
XSG/THR/THR/MID
یه جا خوندم چون رامها، مولتی csc شدن، اینطوری تغییر نمیکند.
رفتم گلس فول چسب بخرم، فروشنده دو تا شبیه هم آورده و قیمت یکیشو ۵۰ درصد بالاتر میگه. علت را که پرسیدم، گرونتره را گرفته دستش خم و راست میکنه و میگه این نشکنه!
میگم دلیلش اینه که پلاستیکه و شیشه نیست. زیر بار نمیره و میگه گلس نشکنه!
میگم اصلا هر چی میخوای اسمشو بذار، اما وقتی انعطاف داره، ضربه را به همان نقطه از السیدی انتقال میده. درصورتیکه اگر انعطاف نداشته باشه، انرژی ضربه را در کل سطح السیدی پخش میکنه.
میگه اگه بشکنه انلجیش (انرژی) میزنه ...😐 السیدی رو ...😑
دیگه بحث نکردم چون سخت بود میزان کاهش انرژی ضربهای که صرف گسست مولکولی (شکستن) محافظ شده را، بفهمونم.
شما اگر حوصله دارید دینامیک اجسام صُلب را مطالعه کنید. اگر هم حوصله ندارید، آزمایش زیر را انجام بدین:
کف یک دستتان را روی شیشه بچسبانید. سپس روی دیگر شیشه تلنگر بزنید. چه زیر دستتان یا سی سانت آنطرفتر ضربه بزنید، در کف دست حس یکسانی خواهید داشت. یعنی انرژی تلنگر در کل سطح صلب بطور یکسان تقسیم میشود.
حال کف دست را به تشت پلاستیکی بچسبانید و آنسویش تلنگر بزنید. کاملا حس میکنید کدام نقطه ضربه میخورد و انرژی ضربهای که زیر دستتان میخورد، دقیقا حس میشود.
پس محافظ صفحه نمایش هر چه سختتر باشه، بهتره.
ضمنا دوستان به برند و توضیحات روی جعبهها اطمینان نکنید. خودم در طبقه منفی ۲ علاالدین دیدم گلسهای فلهای وارداتی را دونه دونه میگذاشتند داخل جعبههایی که توی ایران با مارکهای خارجی تولید و چاپ شده و برای فروشگاههای تهران و شهرستان ارسال میکردند.
در خصوص گلس uv هم نگرانم. نمیدونم چسب مایعی که میریزن روی السیدی، باعث خوردگی صفحه میشه یا نه؟
شما خودت خوب واردی و بعیده من بتونم به شما کمکی کنم. با اینحال لطفا سوالات را اینجا بپرسید تا اگر پاسخ غلط دادم، اساتید اصلاح کنند.