-
معرفی Redmi 13X ارزانقیمت شیائومی با صفحهنمایش 90 هرتزی، دوربین 108MP و پردازنده Helio G91
-
معرفی Realme 14 5G با Snapdragon 6 Gen 4، بدنه IP69 و باتری 6,000mAh
-
معرفی Poco F7 Ultra اولین اولترای پوکو با Snapdragon 8 Elite، اثر انگشت اولتراسونیک و دوربین پریسکوپی
-
معرفی Poco F7 Pro با Snapdragon 8 Gen 3، فریم آلومینیومی، استاندارد IP68 و باتری 6,000mAh
-
سامسونگ Galaxy A56 در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی Pura X تاشوی عمودی هواوی با طراحی چشمنوار و یک ایده طلایی
-
معرفی +Infinix Note 50 Pro - میانرده 5.5G با لنز پریسکوپی و حسگر ضربان قلب و SpO2
خودتون هم نوشتید ۲۳ گیگ حافظه آزاده.
الان مشکل چیه؟
لطفاً با دقت مطالب رو بخون و هیجانات و احساست رو کنترل کن.
بنده هم از آیفون ۴ تا حالا از ios و هم از گالاکسی اس ۱ سامسونگ از آندروید و قبلش هم از سیمبین و جاوا داشتم و استفاده کردم. حتی ویندوز فون رو هم با ۱۵۲۰ تجربش کردم. در حال حاضر هم 6s plus دارم.
ببینید برای لذت بردن لازم نیست همه چی صد در صد بدون عیب و ایراد مورد رضایت شما باشه و چشم شما رو به واقعیت بسته باشه.
هر دیوایس یا سیستم عاملی محاسن و معایب خودش رو داره و مطلق نمیشه نسبت بد یا خوب رو داد.
اول باید ملاکها و مشخصه های ایجاد رضایت مندی هر کس بنا به سلیقه و فکرش مشخص بشه و سپس با اطلاع کامل از خوبیها و معایب دیوایس ها بتونه بهترین اتنخاب رو داشته باشه.
اونوقت خوبیها براش جلوه میکنه و معایب براش کمرنگ میشه.
موفق باشی
خیلی راحت میتونی فرمت های دیگه از جمله mkv رو بدون کانورت و دردسر پخش کنی .
اول یک پلیر خوب و قوی مثل av player یا vlc نصب کن .
بعد گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و وارد برنامه آیتونز بشید .
در قسمت apps گوشی برنامه پلیری که نصب کردید رو انتخاب کنید . در انتهای صفحه رویروی برنامه که به نام اسم برنامه + document گزینه ای به نام add file هست که اون رو انتخاب کنید و از کامپیوتر فایل هاتون رو به اون برنامه انتقال و اضافه میکنید و به راحتی میتونید از داخل گوشی فایلتون رو با اون پلیر پخش کنید .
حتی اگرم نخواستید از آیتونز استفاده کنید از برنامه های دیگه مثل ifunbox هم میتونید بعد از نصب آخرین ورژن به برنامه ها دسترسی داشته باشید .
راه حلش اينه :
ميرى به setting گوشى بعد وارد قسمت sound ميشى.
پايين تنظيمات Ringer and Alerts گزينه change with buttons رو خاموش ميكنى.
حالا كليدهاى كم و زياد كردن صدا فقط وظيفشون كم و زياد كردن صداى برنامه ها و بازيهاست و ديگه رينگتون و هشدارهاتون كم و زياد نميشن.
برگرديد روى صفحه اصلى گوشى و كليد ولوم زياد رو تا حداكثر نگه داريد.
حالا وارد برنامه دوربين بشيد و صداى شاتر رو بشنويد.
يا على
ظاهراً توی نصب htc music برخی مشکل دارن .
ورژن قابل نصب بدون کرش رو براتون آپلود کردم ، امیدوارم لذت ببرید .(تست شده )
http://uplod.ir/mzgu8fj4wgkq/com-htc-music-762011329-15923177-8596750e3d957a6e65201a9e993d362a_10-08-31.apk.htm
یک پلیری بهتون معرفی میکنم خیلی کامله و چندین سال ازش استفاده کردم و زیرنویس رو هم به راحتی پشتیبانی میکنه و ارزش خرید رو داره کاملاً .
Av player
بهترین راه استفاده از پلیرهای دیگه هست .
پلیر آیفون فقط mp4 رو ساپورت میکنه .
بهترین پلیر برای ios به نظر من avplayer هست که عالیه و فرمت های مختلف با زیر نویس فارسی رو هم به راحتی پخش میکنه .
نسخه اصلیش برای یکبار بخر و به راحتی با آیتونز و یا آیتولز فایلهات رو انتقال بده .
ختماً با یه کابل دیگه امتحان کن
الان دیگه تو آندروید از اون هنگها و لگها خیلی کمتر دیده میشه .
تو 6s که من داشتم هم بعضی مواقع لگهای کوچیکی میدیدم مثل باز کردن صفحه تماس گوشی .
الان تو اس 6 هم که دارم در این حد میبینم .
آخرین مدل آیفون در حال حاضر مزیت مشخص و برتری بارزی نسبت به پرچمدارهای مثلاً سامسونگ نداره ( نظر و تجربه شخصی ) .
بحث اختلاف سیستم عامل و ظاهرگوشی کاملاً سلیقه ایه ( هر کسی دلایل خودش رو داره )
هیچکس نمیتونه جای شما باشه و عکس العملتون رو پیش بینی کنه .
ممکنه شما از آیفون و ios مخصوصاً اگه تجربه اولت باشه هیجان زده بشی به خاطر جدید بودن .
ممکن هم هست بعد از مدتی دوباره یاد آندروید و خصوصیاتش بیفتی .
خودت باید تجربه کنی تا بهترین قضاوت رو داشته باشی .
اگه میتونی و حوصله داری برای مدتی با نمونه های ارزان آیفون تجربه پیدا کن .
دیتا رو با کامپیوتر از سایتهای معتبر دانلود و اکسترکت کن بعد تو گوشی تو محل مخصوص خودش کپی کن .
اگه نشد کرنل استوک رو اول فلش کن بعد رام رو .
اگه نشد یه کاستوم رام پایدار نصب کن ببین درست میشه .
اگه نشد باید ببری پیش تعمیر کار ولی درست شدنیه .
با کابل دیگه ای امتحان کن
بیشترین مصرف رو من در حالت دیتای روشن دیدم .
توی 6s باید مصرف شارژت رو خوب مدیریت کنی وگرنه روزی چندبار باید شارژ کنی و این عادیه برای این گوشی و با 6s پلاس قابل مقایسه نیست .
تو حالت استندبای مصرف نرماله و کم و اگه تو این حالت مصرفتون زیاده حتماً باطری رو کالیبره کنید .
سینک آیکلود رو اگه نیاز نداری غیرفعال کن و برنامه های در حال کار در پس زمینه رو مدیریت کن .
در مجموع زیاد از باطری 6s انتظار بالایی نداشته باش.
ببین گوشی رو کامپیوتر میشناسه ؟
تو حالت دانلود مود میره گوشی ؟
کابل شارژت رو عوض کن
من نزدیک دوازده سال هست که در دنیای گوشیهای موبایل هستم .
اولین گوشی هوشمندم بعد از omnia hd سامسونگ با سیمبین ، گالاکسی s بود و تو همون زمان wave با سیستم عامل بادا رو هم تجربه کردم ولی اصلاً احساس رضایت نمیکردم و بالاخره ریسک و سختی قیمت بالای آیفون رو قبول کردم و آیفون 4 گرفتم .
احساس فوق العاده ای داشتم از کیفیت بالای صفحه نمایش ، کیفیت و جنس بدنه و تاچ کم نظیرش .
سیستم عاملش هم به نظرم تک و جالب اومد ولی تو نصب برنامه گیر کردم ( پولیها ) صبر کردم تا جیلبریک ios 4 اومدو جیلبریک کردم و نصب انواع توییک ها رو شروع کردم . مهمترین نکته منفی جیلبریک از دست دادن پایداری بالای سیستم عامل بود که مجبور میشدم ریستور زیاد انجام بدم . به قول دوستی سیستم عامل آیفون یه قفس طلایی هست . بعد از تجربه آیفون 4 به سراغ آیفون 5 رفتم ولی اصلاً نتونست جذابیتی برام ایجاد کنه و خیلی زود برگشتم سراغ آندرویدی ها . منتظر موندم تا آیفون 6اس اومد و همون اول تهیه کردم ولی اپل انگار نمیخواد پیشرفت کنه و نمیتونه فاصله زیادی که با رقباش رو داشت حفظ کنه و اونها خیلی بیشتر و سریعتر رشد کردن و فاصلشون رو با اپل خیلی کم کردن ، طوری که دیگه کاربرهای عادی احساس نمیکنن . از جیلبریک خاطره خوبی نداشتم و خواستم برنامه هام رو خرید کنم که بعد از چند مورد ، دیدم در توانم نیست با آزمون و خطا برنامه و بازی اتنخاب کنم . استورهای دیگه هم که نبود مثل سیبچه که غیر فعال شد یا 25pp که کرش کردنش کلافه کننده هست . خلاصه از آیفون نا امید شدم نه دیگه به عنوان گوشی برتر نه دیگه به عنوان استور برتر و نه دیگه به عنوان کیفیت برتر نیست .
بنابراین فروختمش و دوباره به سامسونگ اعتماد کردم و اس 6 رو خریدم و به وضوح دیدم که سامسونگ چقدر پیشرفت کرده و در بعضی جاها مثل صفحه نمایش از آیفون جلو زده .
در حال حاضر آیفون هیچ مشخصه ی برتری نسبت به پرچمدارهای دیگه نداره در عین حالی که هنوزم خوبه .
به نظرم رغبت عمومی بیشتر شده به سمت آیفون در حال حاضر عمدتاً به خاطر برند و نام اپل هست تا کیفیت و کارایی که البته مطمئناً بعد از مدتی با افت مواجه میشه .
پیشنهادم به دوستانی که بر سر دوراهی قرار گرفتن اینه که در آیفون و سیستم عاملش شما باید خودتون رو با اپل وفق بدید ولی در آندروید به نظر و خواسته شما بیشتر احترام گذاشته میشه .
ولی اگر به هر دلیلی دوست داشتید ( خرید گوشی کاملاً سلیق ایه ) که آیفون بخرید دنیال جیلبریک نرید و سعی کنید از برنامه های اورجینال استفاده کنید و قبل خرید تحقیق راجع به نیازتون انجام بدید .
از فرشاد عزیز هم که به دور از تعصب دوستان رو راهنمایی میکنه متشکرم .
امیدوارم این تجربیات به کارتون بیاد .
آندروید 5.0.1 برای گوشی شما اومده حالا شاید برای منطقه گوشی شما بصورت ota نیومده باشه که باز هم مشکلی نیست .
رام رو دانلود کنید و دستی با اودین فلش کنید و خوندم که در آندروید 5 مشکل گزینه 4g رفع میشه .
بین 6 و پلاس هم سلیقه ایه ولی خوب ترجیح کاربرا بیشتر با صفحه نمایش کوچکتر و خوش دست تر هست .
در مجموع ببین هر کدوم که بیشتر به دلت نشسته رو انتخاب کن ، چون در وهله اول رضایت خودت از گوشی از بقیه مهمتره .
بعد راحت از اپ استور دانلود میکنی و با گیفت کار با کیفیت ترین برنامه ها رو استفاده میکنی اگر هم بخوای میتونی سمت جیلبریک بری که اون هم جالبه .
خلاصه اگه وقت و حوصلش رو داری و در عوض این وقتت هم احساس و رضایت فوق العاده ای میخوای به دست بیاری سمت آیفون برو .
اون کد iccid که داخل گوشی میبینید مربوط به سیم کارت خودتون هست و مهم نیست .
شما برو تنظیمات و تنظیمات شبکه رو در حالت auto ( 2g 3g 4g ) قرار یده حل میشه .
در گوشیهای سامسونگ به راحتی میتونید رام های مناطق دیگه رو گوشیتون فلش کنید .
فول وایپ هم میتونید از ریکاوری استوک گوشیتون انجام بدید هم قبل از نصب رام هم بعدش .
اگه ریکاوری هم نرفتید ریست فکتوری بکنید باز هم میگم هم قبل وهم بعد از نصب رام.
اول از همه رام مخصوص نسخه گوشی خودتون رو دانلود کنید وبعدش با ادین فلش کنید .
رام اصلی گوشی خودتون رو دانلود کنید و با ادین فلش کنید .
حتــــــــــــــــــــــــــماً قبلش آموزشها رو دقیق بخونید و حتماً رام مربوط به گوشی خودتون رو دانلود کنید .
در حال حاضر اگه توانش رو داری باید لذت ببری چون هر گوشی بگیری بعد از یه مدت گوشی جدیدتری میاد و گوشیت قدیمی میشه و محصولات جدیدتر غالباً به سمت رفع معایب گذشته میرن و از امکانات و سخت افزار بالاتری دارن و هیچ گوشی به عنوان آخرین گوشی فارغ از هر گونه عیب وجود خارجی نداره .
شما اول با isp دیگه ای امتحان کنید مثلاً با اینترنت 3g یا 4g خود سیم کارت ، اگه جواب نداد ورژنی رو که میخواید آپدیت کنید رو جدا دانلود کنید و با آیتونز ریستور کنید .
من هم یک دلیل میارم ؛
شما با اجرای چند تا برنامه من جمله بازی های سنگین هیچ کمبود سرعتی رو نمیبیند و مولتی تسکینگ به شکل خوبی در حال اجرا هست و سوییچ بین برنامه ها سریع انجام میشه .
در آپدیت های جدید حفره هایی که برای جیلبریک شدن ازش استفاده میشدن بسته میشه و تفاوت محسوسی برای کاربرها نداره .
از گوشی استفاده کن و بین 5 تا 10 درصد گوشی رو به شارژر وصل کن و بعد از فول شارژ شدن جداش کن .
همیشه تا جایی که امکان داره اینطور شارژ کن .
اگر از مغازه دار و فروشنده معتبر خربد کردید به دلت بد راه نده و از گوشی لذت ببر .
گوشی شما پارت آمریکا هست و اون سیم کارت داخلش هم مهم نیست .
شما اگه به اپل استور ساین شدی و دانلود داری مشکلی وجود نداره .
بهترین راه هم برای تشخیص آنلاک و لاک بودن یکبار ریستور کردن و دیدن آنتن هست .
ولی شما مطمئن باش گوشیت مشکلی نداره ، من توی این چند ساله ندیدم فروشنده و مغازه داری گوشی لاک رو جای آنلاک بفروشه ، نه اینکه خیلی خوب باشن بلکه به خاطر ریسک بسیار بالا و دردسرهای بعدش هست .
اگر باز هم مشکل داشتید مودم رو برای چند دقیقه خاموش بکنید وبعد که روشن کردید با گوشی دوباره امتحان کنید .
با این دو راه حتماً کانکت میشید .