- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Note 3 N9000
LG G2
اقای محترم روی کاغذ منظور تئوری هستش یعنی با انجام محاسبات بخوایم چیزیو ثابت کنیم.اما وقتی توی ازمایشگاه چیزی بررسی میشه دیگه روی کاغذ نیست و واقعیت پیدا میکنه.
بر خلاف نظر شما واقعیت بررسی های علمیه نه تجربیات منو شما.واست میتونم از تجربیات دوستان بگم کلی بخندی!
سونی به هیچ عنوان برای خرید گوشی برند مورد علاقه من نیست اگه بود که حداقل یبار توی پستهام میگفتم برای خرید مناسبه .بعدشم بهتره پستها رو دقیق بخونید و قضاوت درستی داشته باشید.من دقیقا توی پست قبلی گفتم موبایل دوربین عکاسی نیس پس لطفا جو سازی و قضاوت اشتباه
نکن .درجواب کسی من از منابع معتبر استفاده کردم ولی گویا اب در هاون کوبیدنه.
--========
من یماهی هست دارم بررسی میکم چی بخرم که که زود از خریدم پشیمون نشم اما یه موردیو متوجه شدم.
اقا میدونی چرا خیلی ها سردوراهی و سردرگم هستن برای خرید یک گوشی؟.
کسایی دارن مشاوره میدن که خودشون اطلاعات درستی ندارن و متذکرم میشی جوابی ندارن فقط باعث سردرگمی دیگرانن.پروفایلشو میخونی بالا 100 تا پست داده برای حداقل 25 تا 30 گوشی و توی پستهاش داره از دیگران میپرسه چی بخره بعد یهو معجزه ای اتفاق میوفته و میشه مشاور خرید و مشاوره میده!!!! در اکثر پستها نظر شخصی اشتباه وجود داره و براشم دلیل میاری زیر بار نمیره. تا دلت بخواد میتونم برات مثال بیارم!!!
(بنظرم بهتر بود سایت یه مشاور خرید مطلع تعیین میکرد تا یکم جلو این ادما گرفته میشد).ممنون از دوستانی که مطلبو تا انتها خوندن.
LG G2
دوست عزیز شما میشه بگی توی کدوم پست من از یه گوشی دفاع کردم و یه گوشی دیگه رو به ناحق کوبیدم؟ لطفا تاریخ پستهایی که میگی من از برندهایی جانبداری کردمو رو حتما ذکر کن.شما دوست محترم اگه بیان واقعیات یه گوشی در مقایسه با یه گوشی دیگه بدون دادن نظر شخصی رو جانبداری میدونی دیگه واقعا جای تعجبه و قضاوتو میسپارم به دوستان.
اونجا که یادمه معمولا اگه از چیزی طرفداری کردم نواقصشو هم گفتم.در دو پست قبل هم اگه بطور کامل خونده باشی در جواب یکی از کاربرا بوده که با دلیل گفتم که اشتباه میکنه و اتفاقا از مشکل صفحه در زد1 هم گفتم . همچنین یادم نیست به طرفداری از زد1 گفته باشم در مقایسه با جی2 انتخاب بهتریه برای خرید. منصف بودن بد نیست دوست عزیز!!!
خودم تا چند وقت پیش نوت2 داشتم هرچند که فروختم و قصدم خرید گوشی دیگه ای هست اما بنا به رشته ام خیلی پیش اومد که با قابلیتهای قلم نوت2 یک مدارو برای دوستی توضیح بدم و یا متقابلا توضیح بگیرم.چیزی که گوشی های دیگه این کارو برای من محاله به اون دقت انجام بدن.باور کن بهتر و کاملتر بودن نسبیه و ملاک نیازه ادمه.مگه ادم موبایلو برای عکاسی میخواد که شما اینقد روی دوربین حساسی؟!این دوریبن عالی حافظه بالا میخواد برای ذخیره فیلمو عکس که جی2 ازش محرومه.عوض نشدن باطری و حافظه محدود خیلی هارو از خرید جی2 منصرف میکنه.(هر چند باطری غیرقابل تعویض در زد1 نقص نیست و برای ضد اب بودن باید اینجور باشه ). فاصله کم بین کناره و صفحه اتفاقا صفحه رو در برابر ضربه اسیب پذیرتر میکنه.البته این حرفها هیچی از ارزشهای جی2 کم نمیکنه و بهترین تولید الجی تا بحال بوده.
در مورد دقت رنگ جی2 و زد1 من از تستهای فون ارنا استفاده کردم و نشون میده دقت رنگ زد1 دقیقتره که ظاهرا بمذاق شما و دوستان خوش نیومد و لطف کردن منفی دادن!.در جی اس ام هم اگه اشتباه نکنم از الجی نقل کرده که دقت رنگ پنلش بالاست در مقایسه با امولد و اتفاقا همون سایت جی اس ام ارنا نشون میده که کنتراست زد1 بالاتره و راندمان کلی زد1 بالاتر ازجی2 هستش(نتایج تستها). اینا نظرات شخصی من نیست که بخوام دفاع کنم.و شما میتونی ندید بگیری کلا سایتهای تخصصی در این زمینه رو.ممنون از دوستانی که پست رو تا انتها خوندن.
Sony Xperia Z1
LG G2
هر چند بنظر من اعدادو ارقام حداقل در مورد صفحه نمایش زیاد کاربردی نیس و صحبت از صفحه نمایش بیشتر به سلیقه ادم مربوطه نه اعدادم ارقام اما هر چیزی از نظر علمی بررسی بشه بهتره و سعی کنیم خودمونو تا حد یه کاربر ظاهر بین پایین نیاریم!!
دوستی گفته بودن خواهشن اصلا این گوشی(جی 2) رو با زد1 و اس4 مقایسه نکنید و صفحه زد1 حرفی برای گفتن نداره!!! چون tftاستفاده میکنه و از غلظت رنگ مشکی و روشنایی و طبیعی بودن رنگها و زاویه دید و غیره حرفایی زد بودن. این دوست محترم باید بدونه که جی2 هم از تکنولوژی tft استفاده میکنه. تکنولوژی بیس هردو صفحه tft هستش!!
در مورد مقایسه صفحه نمایش=
امتیاز صفحه در ماکزیمم روشنایی= جی2=438 و زد1=495 .
دمای رنگ که نشون دهنده کالیبره بودن بهتر زد1 هستش(مقدار کمتر بهتره)=
زد1=7037 کلوین... و جی2 =7931 کلوین(برای یک دوربین دیجیتال و tv این مقدار 6500 کلوینه).
DELTA E RGBCMY که نشون دهنده توانایی صفحه نمایش در نشون دادن اختلاف بین دو رنگه هر دو صفحه متوسط بودند.(مقادیر کمتر بهتره)=
جی2=4.44 و زد1= 4.98
DELTA EGARYSCALE که توانایی در نشان دادن اختلاف بین دو رنگ سفیدو سیاهو نشون میده زد1 خیلی خوب عمل کرده=
جی2= 5.76 کلوین. زد1=3.96.
کنتراست بهتر زد1= جی2=1495 و زد1=1513.
در زیر نور باز هم زد1 بهتر از جی2 هستش=
جی2=1.976
زد1=2.950
در قسمت دقت رنگ کلا زد1 رنگهارو دقیقتر نشون میده(با توجه به تستها).اما در زاویه دید زد1 انچنان خوب عمل نمیکنه .بنوعی پنل IPS برای بهبود زاویه دید صفحات TFT بوجود اومده و سونی بکمک نرم افزار سعی در بهبود صحفاتش داره وتا حدی هم موفق بوده.
در مورد مقایسه عملکرد دو گوشی Z1 در قسمت پردازنده با توجه به کمتر بودن فرکانس پردازنده در مقایسه با نوت3 و جی2 خیلی خوب عمل کرده و در تمامی تست های کارایی کلی و مخصوصا بخش گرافیک از جی2 سرتر بوده .(منبع بنچمارکهای جی اس ام ارنا).جالبه اون دوست عزیز گفتن زد1 در برابر جی2 صفره!!! اما ظاهرا بخودش زحمت نداده بچمارکهارو ببینه و تراوشات مغزیش ملاک بوده!
واقعا جانبداری از یه گوشی و کوبیدن یه گوشی دیگه بیمعنیه و نهایتا خرید هر چیزی به سلیقه و نیاز شخص مربوطه.ممنون از دوستانی که تا پایان مطلبو خوندن.
LG G2
Sony Xperia Z1
علت ساخته شدنشون اینه که نشون بدن شما خیلی از متخصصاشون واردتری.
LG Optimus G Pro E985
الجی با عرضه سری G از تکنولوژی صفحه و باطری جدیدی استفاده کرده.با اینکه این نوع پنل جدید نیست اما تکنولوژی جدیدی درش بکار رفته به نام G2 Touch Hybrid Display. به گفته الجی در این نوع صفحه از سوختن صفحه بر عکس امولد خبری نیس وبخاطر حذف فاصله صفحه گوریلا گلس با پنل ضخامت صفحه 30 درصد کمتر شده.به گفته الجی رنگهارو 100 درصد دقیق و شفاف نشون میده مخصوصا رنگ قرمزو. نسبت به امولد 3برابر دقت رنگ بالاتر و 1.6 برابر شفافتر و واضحتر از امولد عکسو نشون میده .
(در100درصد روشنایی) جی2 رنگ سفیدو مقداری روشنتر و رنگ سیاهو هر دو یکسان نمایش میدن. کنتراست صفحه جی2 با اختلاف بسیار کمی بالاتره و در عمل نباید این تفاوت حس بشه.جی2 به لطف پیکسل بالاتر پنج تا ده درصد متن و ویدیو رو بهتر نشون میده.در فضای بیرون جی2 کنتراست بالاتری داره.از لحاظ مقایسه صفحه نمایش جی2 و جی پرو هر دو از یک نوع پنل استفاده کردن و از لحاظ چینش پیکسل ها مثل هم هستن اما در جی2 فشردگیه پیکسل بالاتره.
-------------
در یک صفحه امولد هر پیکسل یک نور جداگانه داره و میتونه بطور جداگاه روشن و خاموش بشه(امولد بر عکس ال سی دی نور پس زمینه نداره).در پنل IPS نور پس زمینه همه صفحه رو روشن میکنه تا یک پیکسلو بتونه نشون بده پس در پنلهای IPS مصرف بالاتر از امولده.
LG Optimus G Pro E985
LG Optimus G Pro E985
LG Optimus G Pro E985
در حالت استندبای وقتی صفحه خاموشه اندروید دستگاه رو به وضعیت خواب عمیق میبره که باعث میشه پردازنده در وضعیت اسلیپ قرار بگیره و فرکانس به کمترین حالت ممکنه میرسه.مشخصه که کم کردن فرکانس توسط کاربر به کمترین میزان مجاز توی اف اسکرین تاثیر واقعی روی عمر باطری نداره.مگه اینکه برنامه ای نصب کرده باشیم که توی استند بای هم فعال بمونه و باطری مصرف کنه.کرایت300 فرکانسشو میتونه تا 384 مگاهرتز پایین بیاره(زیر این مقدار گوشی بوت نمیشه و در فرکانس زیر800 مگاهرتز هم لگ بوجود میاد) . تو استندبای و حالت بیکار هسته ها با فرکانس 1.7 GHZ کار نمیکن و هسته های بیکار خاموشن. روت کردن وقتی مفیده که چیپست مصرف بالایی داره و بخوایم مصرفشو کم کنیم اما برای یه چیپست کم مصرفی مث اسنپ600 این عمل عمر باطریو افزایش چشمگیری نمیده چون مشکل توی جی پرو مصرف بالای صفحشه نه مصرف پردازنده. بهینه سازی cpu در حالتی مثل بازی یا فیلم دیدن درسته که عمر باطریو افزایش میده اما این باعث کندی میشه و نمیتونی در عوض پولی که دادی از سخت افزار گوشیت استفاده کنی.دقیقا مث اینه که مثلا فراری بخری اما نذاری سرعتش بالای صدتا بره..در حالت بیکار(مثلا خوندن یک متن یا ارسال پیام) پردازنده چقد فشار روشه که ما بخوایم با دستکاری کردن cpu عمر باطریو جوری که حس بشه افزایش بدیم؟ با جی پرو میتونی 20 ساعتو 45 دقیقه صحبت کنی حتی بیشتر از نوت2 با اون باطری عالیش. همین نشون میده در کارهایی مث مکالمه یا ارسال پیام فشار زیادی وجود نداره. در HTC ONE و گلکسی اس4 اکتیو در حالت بیکاری 1.1 تا 1.8 وات مصرف دارن اما جی پرو 2.8 وات مصرف میکنه.هرسه هم از یه نوع چیپ استفاده کردن.پس در درجه اول صفحه بزرگ و فول اچ دی باعث پایین بودن عمر باطریه و بهتره با ترفندهایی فشارو از روی صفحه کم کنیم.کم کردن هرچه ممکن نور صفحه- گذاشتن عکسهای تیره بعنوان پس زمینه و استفاده از حالت نایت مود توی وب بروز یا موقع خوندن مطلب- استفاده از وای فای بجای سیم کارت برای وبگردی و نزدیک بودن به مودم - غیر فعال کردن فلش در وب بروزر- شارژ درست و بموقع باطری - بستن برنامه های غیر ضروری در حالت کاری - گاهی استفاده از مود ایرپلن- میتونه مفید باشه بجای این که قدرت سخت افزارو بخوایم محدود کنیم.البته روت کردن یه مورد سلیقه ای هست و دوستان میتونن برن 1600 بدن یه گوشی بخرن بعد هم قدرت و راندمانشو به لطف روت کردن پایین بیارن!!!!!!!!!!!!!
LG Optimus G Pro E985
جی پرو=اف/استندبای=0.0 ,0.1(وات)
خوب این نشون میده جی پرو در حالت استندبای یجورایی مث اینه که گوشی خاموشه.پس دستکاری فرکانس پردازنده و بستن برنامه ها از طریق روت حداقل در حالت استندبای هیچ تاثیری نداره.چون خود چیپست در این حالت کاملا بهینه هستش.اما در هنگامی که که نیاز به پردازش بالا وجود داره تاثیر داره .اما ایا ما یگوشی بخریم و با دستکاری قسمتی مث سی پی یو نتونیم از تمام قدرتش استفاده کنیم فکر خوبیه؟!!
LG Optimus G Pro E985
LG Optimus G Pro E985
باطری زد الترا=دوام باطری52 ساعت.وب گردی= 5.23. نمایش فیلم=8.45
جی پرو=دوام باطری50 ساعت.وبگردی=6.40.نمایش فیلم=8.40
یسوال دارم .وقتی زمانهای هر دو گوشی تقریبا یکسانه و با توجه به اینکه از باطری زد الترا راضی نیستن.چرا دوستانی که این گوشی رو دارن میگن باطری خوبی داره؟!!!!
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
D MIPS= که از ضرب مقدار DIPS در فرکانس و تعداد هسته بدست میاد.
مقدار DIMIPS برای کورتکس ای9 دو هسته ای 7500 و برای کرایت دو هسته ای 9900 در فرکانس 1.5 گیگاهرتز . سرعت که یک پردازنده به فاکتورهای زیادی بستگی داره.زمان پردازش دستورات یکسان نیست.مثلا ممکنه یک دستور برای اینکه کامل بشه به چندین سیکل ساعت نیاز داشته باشه همچنین ممکنه چندین دستور همزمان باهم کامل بشن.دو پردازنده میتونن در یک عملیات باهم همکاری کنن و از نتایج بدست امده -- برای پردازش هسته دیگه هم استفاده بشه.برای همین هم از یه حافظه کش مشترک استفاده میکنن پس اینکه بخوایم مقادیر DMIPS یه هسته رو در تعداد ضرب کنیم و بگیم چون 4 هسته داره قدرت 4برابر میشه درست نیست.
در پردازنده پنتیوم 3 مقدار DIPS سه و چهار دهم است و از چند پردازنده بعد از خودش مقدار بالاتریو داره و نزدیک به بعضی از پردازنده های پیشرفته AMD است.ایا قدرت پنتیوم 3 واقعا از اونا بیشتره؟؟؟مشخصه که اینجور نیس.
در اخر بگم که بنظرم این بازی با اعداد زیاد درست نیست. چون اصل مطلب بر تست های غیر دقیق استواره..
میرسیم به بنچمارکهایی مثل تست LINPACK (حتی تست PI هم بنظرم اونقدرها دقیق نیست ).بنچمارک LINPACK قدرت محاسبه واحد ممیز شناور یه پردازنده رو نشون میده.و تقریب میزنه که یک پردزانده با چه سرعتی یک مسعله را حل خواهد کرد.و نتایجش قابل اعتماده.
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
سلام.دوست عزیزم هومن دو نوع پردازنده رو باهم مقایسه کردن و نتایجی در مورد دو پردازنده ذکر کردن اما یه نکته رو با اجازه ایشون اضافه میکنم.بارها خوندیم و شنیدیم که فلان پردازنده 9 میلیارد پردازش انجام میده و یکی دیگه 8 میلیارد.یکی عدد3.3 داره یکی .2.5.من تو این پست سعی دارم بگم که این اعداد چی هستن و بگم ایا ملاک قدرت واقعی هستن و میشه بهشون اعتماد کرد یا نه.
در مورد قدرت یه پردازنده و مقایسه بین انها صحبت از دو اصطلاح میشه.که هرچند بطور دقیق قدرت یه پردازنده رو مشخص نمیکنه و گاها نتایج غیر معمولی هم بدست میاد.اما میشه برای درک بهتر وضعیت یه پردازنده ازشون کمک گرفت.
دو اصطلاح =D IPS .و MIPS.
IPS یا تعداد دستورات پردازش شده در هر ثانیه یک سنجشی از سرعت پردازنده است.معمولا مقادیر بدست امده اوج میزان پردازش دستوراتی با شاخه های کم است درحالی که در حالت کاری واقعی این میزان بطور چشمگیری کمتر است.(چون دستورات پیچیده ترن و دستورات پیچیده شاخه های بیشتری دارن).کارایی حافظه خیلی روی راندمان پردازنده اثر داره( برای مثال مشکلات موجود در انسجام کش در اکسینوس راندمانشو کم کرد) . موضوع کارایی حافظه در محاسبات IPS زیاد مورد توجه قرار گرفته نشده.
MIPS= ممکنه برای مقایسه دو پردازنده که از یک معماری استفاده میکنن مناسب باشه اما برای مقایسه بین پردازندهایی با معماری متفاوت مناسب نیست.چون هر یک روش خودشونو برای پردازش دارن.
D MIPS=.مقدار IPS در بنجمارک Dhrystone. مثلا همه میدونیم برای کرایت 3.3 و برای کورتکس ای9 2.5 هستش.اما این تست یه نقصهایی داره و نمیتونه قدرت واقعی رو نشون بده.مثلا تست Dhrystone از ممیز شناور استفاده نمیکنه.(واحدی که در بنچمارهای معتبر نقش اساسیو داره).
کدهای مورد استفاده در تست Dhrystone بسیار فشرده اند.ترتیبی از صد دستور زبان برنامه نوسی سطح بالا در حجمی با انداره یکونیم کیلو بایت.بخاطر همین سایز کم دستیابی به مموری و حافظه کش انچنان بکار گرفته نمیشه.یعنی ممکنه در حافظه کش بتنهایی جا بشه در اینصورت واحدهایی که باید دیتا رو از مموری واکشی کنن و مورد تست قرار بگیرن مورد ازمایش قرار نمیگیرن درحالی که این واحدها بطور موثری قدرت یه پردازنده رو بالا میبرن.این درحالیه که سلسله مراتب حافظه و روشی که حافظه میدیریت میشه بشدت در کارایی و طراحی سیستم اهمیت داره.مثلا ارم تونست با تغییراتی در مدیریت حافظه در معماری ارم تا 30 درصدکارایی کلی سیستم رو بالا ببره. این تست بطور ساده کارایی یک هسته رو تست میکنه نه همه جانبه..........
Sony Xperia Z1
-------
تمامی مطالب من با استفاده از منابع معتبری چون ویکی پدیا بوده و برخلاف دوستانی که از نظرات دیگران و تجربه های خود استفاده کرده اند ونه از منابع معتبر - همواره سعی کردم که اطلاعاتی دقیق ارایه دهم.(گاهی همراه با نظرات شخصی بوده - که ذکر شده به عنوان نظر شخصی)
دوستان میتونن به سایت ویکی پدیا مراجعه کنن و تاریخچه کنسولهای بازی و تاریخ ارایه سیستم عامل رو ببینن.سیستم عامل از دهه 50 وجود داشته و کنسولهای بازی حداقل مانند اونچیزی که ما از یه کنسول انتظار داریم از سالهای 1976 تا 1980 به بعد عرضه شده.
تایید وجود سیستم های عامل در هر کنسول با توجه به منبع معتبری مثل ویکی پدیا صورت گرفته.(نه تجربه شخصی خودم).سیستم عامل درون یه کنسول با سیستم عاملی که ما توی ذهن داریم فرق داره.یه نسخه بشدت سفارشی شده است.تا حدی مثل فیرم ور در یه سخت افزار عمل میکنه.با توجه به سایت ویکی پدیا نینتندو سگا.پلی ایشن3 و ایکس باکس.همه دارای سیستم عامل بوده و هستند.یا بر پایه لینوکس بوده یا یونیکس.واقعا من از ویکی پدیا معتبرتر سراغ ندارم!!!
فکر کنم که بصورت کلی از کارکرد API صحبت کردم که سعی شد دقیق- کلی و با مراجعه به سایت های معتبر باشه نه نظرات دوستانم. کلا API از خدمات سیستم عامل استفاده میکنه و یه رابطه. چیزی برتر و جدا از اون نمیتونه باشه.
اجرا نشدن یه بازی گاهی نشون میده که برنامه نویس از APIای استفاده کرده که یا سخت افراز برای اون طراحی نشده یا API ای استفاده شده که توسط سیستم عامل شناخته نمیشه.
هم پردازش متقارن هم نامتقارن هر دو بشدت به کرنل سیستم عامل وابسته اند.برخی از ویژگیهای درون پردازندهای اینتل روی ویندوز اکس پی غیر فعال میشه.چون کرنل اکس پی ازش پشتیبانی نمیکنه.پس مدیرت هسته های پردازنده چجور انجام میشه؟؟ واقعا جای تعجبه که چرا دوستانی اینو قبول نمیکنن.یا شایدم نمیخوان قبول کن.اگه ما اطلاعی از نحوه کارکرد چیزی نداریم چرا سعی در نظر دادن داریم؟؟؟
دوستی میگه OPENGL کاری به سیستم عامل نداره و چون کراس پلتفرمه راحت اجرا میشه.واقعا جای تعجبه !!!!!!!!!
ایا شما میتونید از opengl es3 در سیستم عامل اندروید 3 یا 4.1.1 استفاده کنید؟؟؟.همین حرفهای بدون مطالعه باعث شد بحث ها به نحوی پیش بره که مدیریت سایت نیاز به تذکر ببینه.
در نهایت اگه دوستی تونست لپ تاپ یا کامتیوتر شو بدون نصب سیستم عامل روشن و بازی کنه لطفا مارو هم در جریان بذاره.چون دوستانی هستند که نیازی به وجود سیستم عامل در اجرای بازی نمیبینند.
با تشکر از مدیریت محترم سایت.
Sony Xperia Z1
یکی مدل مهاجرت و یکی مدل mp(مهاجرت وظایف).
مدل مهاجرت دو نوع داره.نوع اول در اس4 استفاده شده و یکی مدل مهاجرت بین پردازنده ها(سویچها بین پردازنده ها تحت کرنل انجام میشه و بارگذاری ها روی هر پردازنده توسط سیستم عامل مانیتورینگ میشه و نیاز به تغییرات در کرنل داره)و بهبود یافته تکنیک مهاجرت بین خوشه هاست که در اس4 استفاده شد.
lمدل دوم مدل MP که از زمانبندی یکپارچه وظیفه استفاده میکنه.در اکتا4520 (نسخه اکسینوی نوت3)از این روش استفاده میشه و قادره همه هسته ها رو باهم فعال کنه.سیستم عامل بنا به حق تقدم هر ترد اونارو روی هسته ها میفرسته و پردازش ناهمگن رو ارایه میده.سیستم عامل هر هشت هسته رو جداگانه میشناسه در این مدل زمانبند وظایف سیستم عامل- از توانایی های پردازنده های مختلف اگاهه و وظیفه رو به پردازنده مناسب میسپاره.ارم رشته ای از اصلاحات تهیه کرده برای کرنل لینوکس که در این مدل استفاده خواهد شد وتا اخر سال 2013 بهینه میشه.از بحث پردازنده های جدید ارم هم بگذریم که واقعا اضافه شدنشون به بیگ.لیتل داستانو جالب میکنه.
Sony Xperia Z1
اکسینوس4 با همه مشکلاتش توی تست ها بالاتر از اسنپ600 بوده.حتما در بنچمارکها دیدین.این وسط کاربرا رو نتونسته راضی نگه داره که علتشو همه میدونیم.نتایج تستها قدرتو نشون میده نه درصد راضی بودن منه کاربرو.اینا دوتا بحث جداست.
اینکه کوالکم طرح های رقبا رو احمقانه فرض کرده نشون از حسادت بی حدومرزشه.دیگرانو چون فکرشون با ما یکی نیس باید احمق فرض کرد؟؟؟؟.چرا فک میکنید سامسونگ قبول داره بدرد نمیخوره 8 هسته؟؟؟مگه از ساختش دست برداشته؟. اگه ارم بتونه هم مصرفو پایین بیاره هم کارایی رو بالا بره وجود هشت هسته بنظر شما مشکلی داره؟؟؟؟!!!
بالابردن فرکانسو بهینه کردن های شدید(کاری که در کرایت انجام داده. کرایت400 تقویت شده کرایت300ست) اینکارا تا یه جایی جواب میده.شاید کوالکم هم مجبور بشه تا بره سراغ هسته های کمکی یا تفکر استفاده از دو نوع پردازنده مختلف.(نظر شخصیه و هیچ اصراری در قبول یا ردش ندارم).
ایدیه بیگ.لیتل استفاده از دو نوع پردازنده قوی و ضعیف برای مدیریت مصرف و کاراییه.تفکری که اپل در ایفن5اس به نوعی دیگه انجام داده و از دونوع چیپست استفاده کرده و خواسته وظایف رو بروی این دو تقسیم کنه.
.اکسینوس اکتا5 در اس4 بنا بر معماری بیگ.لیتل از دوتا پردازنده مختلف استفاده میکنه .یه پردازنده ضعیف و کم مصرف در کنار یه پردازنده قوی و پر مصرف.کورتکس ای 15 به صورت 4هسته به تنهایی استفاده نشده . اگه هم استفاده کردن تعداد هسته و فرکانسو پایین اوردن. چون پر مصرفه.اکسینوس گرم میشه یکی از دلایلش کورتکس ای15 هستش نه باگ و سویچ بین هسته ها. کورتکس یه پردازنده متقارنه و فرکانس 4 هسته یکسانه.کورتکس ای15 خط لوله 15 مرحله ای داره.خط لوله بلند یکی از فوایدی که داره اینه که میشه فرکانس رو بالاتر برد.یعنی کورتکس ای15 میتونه فرکانس بالاتری نسبت به کرایت داشته باشه(تا2.5 گیگاهرتز).ولی مشکل اینجا پیش میاد که مصرف انرژی بسیار بالا میره چیزی که ارم نتونست در اکسینوس اس4 حل کنه.
این کندی که مد نظر شماست ناشی از پیاده سازی ناقص لینک cci-400 است.در اکسینوس5410 باس کاربردیه اما انسجام ناقصه. در اکسینوس 5410 بمحض سویچ بین دو پردازنده همه محتوای درون حافظه ها به مموری اصلی ریخته میشه.اتلاف سیکل های پردازنده برای انتقال دیتا بین مموری و حافظه کش در مدت سوسچ بین دو پردازنده باعت مصرف توان زیادی میشه.باگی که سامسونگ و ارم بهش هیچ اشاره ای نکردنو سامسونگ بخوبی نتونسته ازین معماری استفاده کنه.....
Sony Xperia Z1
.هر پردازنده باید به وسیله یه نرم افزار مثل سیستم عامل کنترل بشه.هرجا اسم سی پی یو بیاد یعنی سیستم عامل وجود داره. و هرجایی از پردازنده خبری نیست یعنی سیستم عاملی هم وجود نداره.شما بدون سیستم عامل میتونی با کامپیوتر کار کنی؟میتونی بازی کنی؟نخیر ممکن نیست.
یک سوال ازت میپرسم خودت فکر کن،مطمئن باش به نتیجه میرسی»
آیا بر روی کنسول Playstation 3 و Xbox 360 سیستم عامل (ویندوز-لینوکس) نصب هست؟!
بله بوده و هست!!
هم ایکس باکس و پلی استیشن3 دارای سیستم عامل خاص خود هستند. اسم سیستم عامل پلی استیشن3 سل او اس که اعتقاد بر اینه که شاخه ای از سیستم شبیه یونیکسه.سیستم عامل در ایکس باکس اولیه ویندوز2000 بوده.اما بمرور تغییراتی کرده تا به یه سیستم خاص برای ایکس باکس تبدیل شده.ایکس باکس وان هم سیستم عامل داره.دوست عزیز هیچ پردازنده ای بدون سیستم عامل نمیتونه کار کنه.
1سوال دیگه از خودت بپرس،قبل از اینکه سیستم عامل بوجود بیاد،میشه بگی روی Sega یا Nintendo 64 ، بازی ها به چه شکل اجرا میشدن؟! :)
دوست گرامی کی گفته که در اون زمان سیتم عامل نبوده؟؟؟هم سیستم عامل بوده هم پردازنده برای اجراش. هم سگا هم نینتدو دارای پردازنده بودن پس سیستم عامل داشتن .نینتدو مبتنی بر لینوکس بوده. سیستم عامل های کنسولهای بازی قدری ناشناخته مونده ولی وجود دارن!!!!
API های مختلفی برای بخشهای گوناگون وجود دارد. با وجود API برنامه نویس لازم نیس نحوه عمل یه سخت افزارو بدونه تا بتونه براش برنامه بنویسه.
از طریق API یه برنامه با خدماتی که سیستم عامل ارایه میده ارتباط برقرار میکنه. نرم افزارو سخت افزار زبان هم رو نمیدونن این API هست که نقش مترجم رو برای هر دو داره .
API ها رابط های نرم افزاری هستند که زبان ماشین و چگونگی ارتباط با نرم افزار رو میدونن.
API نرم افزار رو قادر میکنه تا از قابلیت های سخت افزاری اطلاع پیدا کنه.
دوست عزیز محاله یه برنامه بدون نظارت سیستم عامل به سخت افزار دسترسی داشته باشه.API برای کارایی بهتره نه چیز دیگه.
در مورد بحث سیستم عامل ها هم توی پست های قبلی توضیح دادم و نگفتم اندروید ضعیفتره.گفتم که الان شاید ویندوز فون عقب باشه اما خیلی طول نمیکشه. اینده متعلق به ویندوزفونه.نه تنها بحث فنی بلکه بحث اقتصادی هم سازندگان موبایلو مجبور میکنه از اندروید دست بردارن.یکی از دلایله اینکه رفتن سراغ سیستم عاملهای خودشون بهمین علته .در نهایت موفق نمیشن و میان سراغ ویندوز چون بصرفه ترم هست واسشون نسبت به یه سیستم عامل اپن سورس.
Sony Xperia Z1
اینکه سامسونگ بتونه برای اندروید خطر محسوب بشه منکه بعید میدونم.سامسونگ جای خوبی توی بازار موبایل دستو پا کرده برای خودش به لطف اندروید.مطمعنا سیستم عاملش با سخت افزار و چیپ اختصاصیش( اکسینوس )خیلی خوب بهینه خواهد بود ( اینده اکسینوس بهتر از اسنپ و پردازش نامتقارن جای خودشو به پردازش ناهمگون میده).میرسیم به جای بد داستان .کی میخواد که ازین سیستم پشتیبانی کنه؟ سونی که دنبال افکار خودشه.نوکیا هم که نیس.اچ تی سی هم که سهم انچنانی نداره.الجی هم که قراه فایرفاکس و اندرویدو پشتیبانی کنه. نهایتا چنتا شرکت چینی حمایتش کنن! اخر عاقبت سیمبین چی شد؟همین بلا هم سر تایزن و سیستم عامل سونی میاد.رقابت اصلی در اینده بنظر من بین اندروید و ویندوزفونه.مایکروسافت مطمعنا تحولات بازار رو تجزیه تحلیل کرده .الکی نوکیا رو بنام نزده!.سعی داره با اپ دیت" مشکلات نرم افزاریشو چیپ کوالکم از بین ببره.بعید نیست مایکروسافت بخواد یه چیپ اختصاصی هم داشته باشه.بهرحال یه غول نرم افزاری میتونه از سیستم عاملش بخونی حمایت نرم افزاری کنه.کاری که تا الان واقعا انجام نداده.ولی تغییر موضعشو در بازار موبایل بخوبی میشه دید.زیاد شدن تعداد ویندوز فون دارها به معنای نوشتن برنامه های بیشتره و شک ندارم از این انزوا خودشو در میاره.
واقعا اگه اپل انحصارگرا نبود ااندرویدی به وجود میومد ؟خیلی خوشبینم به ویندوز ...
LG G2
لطف کن لینکشو بذار تا ما هم مضراتشو بفهمیم.
Sony Xperia Z1
تا اونجا که من میدونم بدون سیستم عامل پردازنده اب هم نمیتونه بخوره!!!اصلا سیستم عامل پردازنده رو هدایت میکنه.بدون سیستم عامل پردازنده نمیدونه چیو باید اصلا اجرا کنه زمان اجرای هر چیزیو سیستم عامل کنترل میکنه و....! بدون سیستم عامل سنگ رو سنگ بند نیس.!!
دوست عزیز .نوع برنامه نویسی هردو پردازنده کرایت و کورتکس ای15 مشابه بهمه هرچند در کرایت تا حدی فرق داره اما بازم از خانواده ARMv7-A هستن.اگه اپ دیتی بیاد که بشه از کرایت روی ویندوز فون استفاده کرد پس حتما میشه با یه اپ دیت از کورتکس سری A روی ویندوزفون استفاده کرد.واقعا از دید شما یه سی پی یو رو میشه با یه هارد مقایسه کرد؟؟!!
این جمله شما رو در اخر میارم که=واقعیت اینه: من توی آینده ای که نه سرش معلومه نه تهش و پر از شایعس، زندگی نمیکنم توی گذشته ای که رفته و یه آب هم رووش،خاطرات قدیمی زندگی نمیکنم من توی حال زندگی میکنم،توی حال اندروید قوی تر و کامل تر هست. بر عکس شما کسانی هم هستن که فکر نمیکنن اندروید موندگار باشه.
دوست عزیزم تنها یه توصیه میشه کرد که شما از ویندوز فون استفاده نکن و لومیا هم نخر(خدا رحمت کنه نوکیا رو ) دعوا نداریم که.! واقعا فک میکنید پردازنده های الان خیلی قوی هستن؟!!!! یا اندروید خیلی برتری داره؟ راستش من ادمی نیستم بگم دم رو دریاب.یه نگاهی به اینده هم دارم.
Sony Xperia Z1
کرایت نسخه سفارشی شده کورتکس ای9 هست و کرایت800 از نظر نوع معماری بسیار شبیه به کورتکس ای15 هستش.هر دو از مجموعه دستورات ارم استفاده میکنن.درسته که کوالکوم این دستوراتو بنا به نوع پردازنده تغییر داده اما بیس همون دستورات ارم هست.پس هر سیستمی که از کرایت(اسنپ دراگون) پشتیبانی میکنه که از کورتکس (اکسینوس) هم میتونه پشتیبانی کنه.اینکه بگیم این میشه و اون نمیشه یکم نامعقوله.
Sony Xperia Z1
در مورد ساپورت نکردن ویندوز فون از چیپست اسنپ دراگون 800 باید بگم کوالکم و مایکروسافت اعلام کردن که ویندوز ارتی 8 میتونه از چیپست اسنپ دراگون800 استفاده کنه.پس قاعدتا چون اکسینوس و اسنپ دراگون از رشته دستورات ارم استفاده میکنن پس حتما چیپهای مبتنی بر بیگ.لیتل هم تا مدتی دیگه میتونه از ویندوز فون استفاده کنه. در ضمن خبرهایی از ادغام ویندوز فون و ارتی 8 وجود داره که میتونه نوید یه سیستم عامل کامل رو بده.
نکته! این که میگی قابلت ارتقا از ویندوز فون هفت به هشت نیست نشون هنده اینه که مایکروسافت خواسته یه ارتقا و یه سیستم جدید و متفاوت با قبلی وارد کنه نه مثل اندروید همش پوسته عوض کنه و در واقع یه نوع اپ دیت فقط داشته باشه.برای همینه که اندروید2.3 رو میشه راحت به اندروید 4 اپدیت کرد شایدم تا اخرین اندروید بشه اینکارو کرد!!!!!
Samsung Galaxy Note II N7100
Sony Xperia Z1
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
کلا سه تا کلاس داره اس4.
(I9005)مدل اکتا5.
چیپست اسنپ600 درمدلهای= i9505, Samsung SGH-i337.
.s4 active.Samsung I9505G .
مدل اسنپ800 به اسمه ال تی ای_ای توی کره فقط تولید میشه.
حالا نتایج بنچمارکها.خودتون میتونید برید سایت جی اس ام ارنا نتایجو ببینید. تقریبا در همه تست ها اکتا5 همه رو پشت سر گذاشته.فقط در تستهای پردازنده برتری با کرایت بوده.بهرحال فرکانس کرایت300 بالاتر .بنظرم خنده داره اخه یجورایی کرایت کرایتو شکست داده.نمیدونم علت چی بود.درکل اس4 حتی نسخه اسنپش هم جالب نیست.همون صفحه اس3 رو برداشته یکم چیدمان ساب پیکسلاشو تغییر داده یکمم برده بالا پیکسلارو.پول دادن جای گوشی با صفحه با چیدمان پن تایل هرگز!!!
میمونه مدل ال تی ای_ای که اسنپ800 هستش.اینو چرا باید با نسخه اکتا5 اس4 مقایسه کنیم؟؟بهتره عدالتو رعایت کنم و بیایم با اسنپ800 در سونی و اچ تی سی مقایسه کنیم(بازم از نسخه های اونا بهتره!!!). چرا با نوت3 مقایسه نکنیم که از همون چیپست داره استفاده میکنه؟ یا حداقل بذاریم بنچمارک نوت3 نسخه جدید اکسینوس بیاد بعد مقایسه کنیم.
هومن کلا توی مقایسه هات ضعیف کشی(شوخی بود).در اخر بگم من و دوستان از اطلاعات خوبت استفاده میکنیم.یه چیزی رو دوس دارم به دوستان بگم بجای فک کردن به خرید بهترو و قویتر و اینکه بخوایم بروز با تکنولوژی بریم جلو بنظرم بهتره نیازمونو از خرید گوشی بشناسیم.خدایی این همه گرون میخریم بعد با ضرر هم بفروشیم بعدش هی این تکرار بشه یجورایی خنده داره.
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
در مورد این که میگید کرایت در 2008 در اچ تی سی تست شده من خواهش دارم ازت منبعشو ذکر کنید در پست بعدیت.
کرایت اولین پردازنده28 نانومتری بوده درسال 2012 و در اسنپ اس4 پلاس معرفی شده و از رشته دستوالعملهای معماری کورتکس ای15 استفاده میکنه حالا چطور سر از2008 در اورده جای بحث داره. هیچ چیپستی در2008 بیستو هشت نانومتری نبوده و نمیتونه کرایت استفاده شده باشه.
هومن جان من واقعا در تعجبم.شما بعنوان یه کاربر حرفه ای باید نتایج بنچمارکو در نظر بگیری نه عدد8.05. توی تمام بنچمارکها نوت2 هواوی اسند میت رو براحتی پشت سر گذاشته( سایت جی اس ام ارنا). با این حسابی که در موردضرب اون عدد در8.05 داشتی نباید نوت2 بتونه هواوی اسند میت رو شکست بده. ولی بنچمارکها برتری از زمین تا اسمون نوت2رو نشون میده.
در مورد استفاده اکسینوس روی گوشی ای میت6300.راستش من نتونستم همچین گوشی رو توی منابع معتبری مثل جی اس ام ارنا پیدا کنم.اگه منظورتون چیپست قدیم ای پی سه هستش بازم هیچ منبع معتبری ندیدم ذکر کرده باشه که اون چیپست جد بزرگواره اکسینوسه.زمین تا اسمون اکسینوس با اون چیپپ فرق داره.مورد بحث بین ما بیشتر سری4 چیپست بود.کلی گویی درست نیس.
نوت2 و گلکسی اس3 هردو از رم دی دی ار2 استفاده میکنن نه از دی دی ار3.کدوم نسخه نوت2 از رم دی دی ار3 استفاده کرده؟
در مورد بازی.گرافیک مالی400 رو دیگه همه میدونیم از ادرنو305 ضعیفتره.هرچند گرافیک ادرنو 305 همچینم گرافیک کارامدی نیس و گفته میشه اپ دیت شده ادرنو225 هست. کلا چیپست اسنپ400 زیاد استفاده نشده و تعداد معدودی گوشی رو شامل میشه.اگه مالی400 تو اکسینوس سری4 نقطه ضعفه قطعا ادرنو305 هم همین وضعو در اسنپ400 داره.بنچمارکهارو هم نگاه کنید اختلاف بین مالی400 و ادرنو305 اونقد هم زیاد نیس.حالا دوستانی که هم با مگا6.3 و هم با نوت2 کارکردن ممنون میشم که نظر بدن تو این مورد(منظورم اجرای بهتر بازی هست که کدوم بهتر بوده).
.شما توی چند پست قبلی که از قدرت مگا گفتی به این اشاره کردی که چندین برنامه باز بوده اما مگا کم نیاورده توی اجرا. همین نشون میده رم مناسبی داره چون رم کم باشه عملکرد کلی میاد پایین.بازی با لگ اجرا بشه بیشتر نشون از گرافیک ضعیفه.توی بحث گرافیک فقط جی فرس از تمام توان گرافیکی استفاده میکنه. مگا برای بازیهای اینده که خیلی زودم از راه میرسه گزینه مناسبی نیست.
گفتین سامسونگ در تبلیغات از واژه اسنپدراگون استفاده میکنه.خوب کم مصرف بودن و بهینه تر بودن کرایت400 و گرافیگ فوق الهاده ادرنو330 و وجود مشکلات اکتا5 صلاح دیده فعلا تا برطرف شدن مشکلات روش مانور نده.باهمه این مشکلات باز هم نسخه اکسینوسش در بنچمارکها برتر از اسنپ 600 بوده.
در مورد اینده هم واقعا من فکر نمیکنم که سونی و اچ تی سی از اندروید دست بردارن.و فک نمیکنم راه نوکیا رو برن.اصولا سونی چیپست ساز نیس و همیشه به چیپست های دیگه نیاز داره.اچ تی سی هم همینجور.توی یه بازار دوقطبی مطمعنا یکی کم میاره.نمونش اینتل و ای ام دی.شاید این کوالکم باشه که میدونو خالی کنه. برخلاف این دو سامسونگ یه چیپ ساز تمام عیاره و خوبم بهینه میکنه. مثلا گوشی که سامسونگ با اسنپ 400 تولید میکنه بهتر از گوشی هایی است که برندهای دیگه با اسنپ 400 زدن.مثلا اچ تی سی وان مینی در مقابل گلکسی اس4 مینی سامسونگ رو مقایسه کنید هردو از اسنپ 400 استفاده میکنن.ولی در بنچمارکها در همه موارد براحتی اچ تی سی وان مینی رو شکست داده.در مورد نوت3 هم همینجوره و نسخه اسنپش همه رو کنار زده.
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Note II N7100
Asus Fonepad
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
با نظرتون در باره تبلیغاتی بودن حافظه کش موافق نیستم.اتفاقا حافظه کش خیلی مهمه.و در راونتر اجرا شدن برخی برنامه ها نقش خیلی زیادی داره.مثلا اینتل تامعماری اینتل کور از 2 سطح حافظه استفاده کرد ولی در معماری نهالم سطح سومی هم اضافه شد.که سایز بالایی هم داره.ولی دو سطح قبلی رو کم کرده که هسته سیک تایم کمتری داشته باشه.و کارایی بالاتر بره.( میشد حدس زد این حافظه سطح سوم به دنیای پردازنده های موبایلم وارد بشه).
در مورد بهتر اجرا کردن بازی روی اچ تی سی دیزایر اچ دی گفتین.قبلا بازی ها با سی پی یو های تک هسته ای بهتر اجرا میشدن.علتش اینبود که بازی ها از یک هسته بهتر استفاده میکردن.ولی الان دیگه اینجور نیس.من نمیتونم باور کنم یک بازی روی یک موبایل با تک هسته با گرافیک ضعیف ادرنو 205 بهتر از گلکسی اس 3 اجرا بشه.با اینکه گرافیک مالی رو زیاد قبول ندارم(نقطه ضعفی که سامسونگ رو مجبور کرد مالی رو بندازه سطل اشغال)ولی فک نمیکنم با 4 هسته ضعیف تر از ادرنو 205 باشه.با عقل من که درست جور در نمیاد! ( توی بنچمارکها هم بالاتر از ادرنو205 و برابر با 225 هست).
چرا سامسونگ نخواسته از اکسینوز استفاده کنه؟
خوب مشخصه که سامسونگ میاد از کرایت اسفاده میکنه نه بخاطر ضعیف بودن اکسینوز و پردازنده کورتکس ای 15 بلکه بخاطر کم مصرفتر بودن کرایت و بهینه بودن اسنپ دراگونه ¬که باعث شده گرمای کمتری هم ایجاد کنه. کورتکس ای 15 از لحاظ کارایی با خط لوله طویل و مصف انرژ بالا منو یاد پردازنده های پنتیوم 4 اکستریم میندازه. تنها پردازنده های قدرتمند قدیم ایتنل که دارای کش ال 3 بودن.با فرکانس بالاترو مصرف بیشتر انرژی و البته خیلی گرونتر.در هنگام کار 4 وات مصرف میکنه این مقدار وقتی پای گرافیک بمیون بیاد تا 8 وات هم بالا میره این یعنی گرمای و مصرف بالا. این میزان مصرف توی پردازنده کرایت 2 واته. و اینکه معماری بیگ لیتل هنوز جای کار بیشتری داره.هنوز مشکل نرم افزاری داره با سیستم عامل.سویچ کردن بین دو هسته زیاد بهینه نیست. کنترل ومدیریت8 هسته بخوبی صورت نمگیره.خوب هر طرح ابتکاری در اوایل مشکل داره.و سامسونگ بمرور برطرف میکنه.
(راستی متوجه قضیه سی پی یو پنج هسته ای نشدم)