بررسی گوشی موبایل هواوی Ascend Mate
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های هواوی» هواوی nova 13i
» هواوی MatePad Pro 13.2 (2024)
» هواوی Mate X6
» هواوی Mate 70 RS Ultimate
» هواوی Mate 70
» هواوی Mate 70 Pro
» هواوی Mate 70 Pro+
» هواوی nova 13
» هواوی nova 13 Pro
» هواوی MatePad 12 X
» هواوی Watch D2
» هواوی Watch GT 5
» هواوی Watch GT 5 Pro
» هواوی Mate XT Ultimate
» هواوی MatePad Air (2024)
» هواوی MatePad Pro 12.2 (2024)
» هواوی nova Flip
» هواوی MatePad 11.5 S
» هواوی Pura 70
» هواوی Pura 70 Pro
» هواوی Pura 70 Pro+
» هواوی Pura 70 Ultra
» هواوی nova 12i
» هواوی nova 12 SE
» هواوی nova 12s
» هواوی Pocket 2
» هواوی nova Y72
» هواوی nova 12 Pro
» هواوی nova 12 Ultra
» هواوی nova 12 Lite
» هواوی nova 12
» هواوی Enjoy 70
» هواوی MatePad Pro 11 2024
» هواوی nova 11 SE
» هواوی Watch Ultimate Design
» هواوی MatePad Pro 13.2
» هواوی Mate 60 RS Ultimate
» هواوی Watch GT 4
» هواوی Mate X5
» هواوی Mate 60 Pro+
» هواوی Mate 60
» هواوی Mate 60 Pro
» هواوی nova Y91
» هواوی nova 11i
» هواوی nova Y71
» هواوی Enjoy 60X
» هواوی nova 11
» هواوی nova 11 Pro
» هواوی nova 11 Ultra
» هواوی Enjoy 60
» هواوی Mate X3
» هواوی MatePad 11 2023
» هواوی P60 Art
» هواوی P60 Pro
» هواوی P60
» هواوی Watch Ultimate
» هواوی nova 10 Youth
» هواوی Watch Buds
» هواوی Watch GT 3 SE
» هواوی Watch GT Cyber
» هواوی Pocket S
» هواوی nova Y61
» هواوی MatePad C5e
» هواوی nova 10 SE
» هواوی Mate 50E
» هواوی Mate 50 RS Porsche Design
» هواوی Mate 50
» هواوی Mate 50 Pro
» هواوی MatePad Pro 11 2022
» هواوی nova 10 Pro
» هواوی nova 10
» هواوی nova Y90
» هواوی MatePad 10.4 2022
» هواوی MatePad SE
» هواوی Watch GT 3 Porsche Design
» هواوی Watch GT 3 Pro
» هواوی Mate Xs 2
» هواوی nova 9 SE 5G
» هواوی nova Y70
» هواوی P50E
» هواوی nova 9 SE
» هواوی P50 Pocket
» هواوی nova 8 SE 4G
» هواوی Watch GT Runner
» هواوی Enjoy 20e
» هواوی nova 9
» هواوی nova 9 Pro
» هواوی nova 8
» هواوی P50 Pro
» هواوی P50
» هواوی nova 8i
» هواوی MatePad 11 2021
» هواوی MatePad Pro 12.6 2021
» هواوی Watch 3 Pro
» هواوی Watch 3
» هواوی MatePad Pro 10.8 2021
» هواوی Mate 40E
» هواوی Mate X2
» هواوی nova 8 5G
» هواوی nova 8 Pro 5G
» هواوی nova 8 SE
» هواوی Mate 30E Pro 5G
» هواوی Watch GT 2 Porsche Design
» هواوی Mate 40
» هواوی Mate 40 RS Porsche Design
» هواوی Mate 40 Pro+
» هواوی Y7a
» هواوی Mate 40 Pro
» هواوی nova 7 SE 5G Youth
» هواوی MatePad T 10s
» هواوی P smart 2021
» هواوی MatePad 5G
» هواوی Y9a
» هواوی Watch GT 2 Pro
» هواوی Enjoy 20 5G
» هواوی Enjoy 20 Plus 5G
» هواوی Watch Fit
» هواوی kids Watch 4X
» هواوی Enjoy Tablet 2
» هواوی MatePad 10.8
» هواوی Enjoy 20 Pro
» هواوی P Smart S
» هواوی Enjoy Z 5G
» هواوی Y8p
» هواوی P40 lite 5G
» هواوی MatePad T8
» هواوی Y8s
» هواوی Y5p
» هواوی Y6p
» هواوی P smart 2020
» هواوی MatePad
» هواوی nova 7 SE
» هواوی nova 7 5G
» هواوی nova 7 Pro 5G
» هواوی Watch GT 2e
» هواوی P40
» هواوی P40 Pro
» هواوی P40 Pro+
» هواوی P40 lite E
» هواوی MatePad Pro 5G
» هواوی Mate Xs
» هواوی Y7p
» هواوی P40 lite
» هواوی P30 lite New Edition
» هواوی nova 7i
» هواوی Y6s
» هواوی P smart Pro 2019
» هواوی nova 6 SE
» هواوی nova 6 5G
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
هواوی اسند میت - قدم در سرزمین هیولا
تب ساخت گوشیهای 6 اینچی این روزها همه برندها را در بر گرفته است و سامسونگ بهعنوان یکی از نخستین شرکتهایی که به این بازی جدید وارد شد با معرفی Galaxy Mega 6.3 استاندارد تازهای را پیش روی همگان قرار داد. کلاس اسمارتدیوایسهای بزرگتر از 6 اینچ را تا حدودی باید متفاوت از دسته فبلتها قلمداد کرد. علت این موضوع استفادههای متفاوت کلاس فبلت و نبود سختافزارهای ویژه فبلتها مثل قلم در این دسته جدید است. نکته دیگر اینکه سادهترین تعریف یک فبلت یعنی دستگاهی که برای اسمارتفون بودن بسیار بزرگ و برای تبلت بودن بسیار کوچک است در مورد این دستگاهها صدق نمیکند. اسمارتدیوایسهای 6.1 یا 6.3 اینچی با اینکه برای یک گوشی موبایل بودن بیش از اندازه بزرگ هستند اما دیگر برای تبلت بودن نمیتوان آنها را کوچک به حساب آورد شاهد اینکه تا همین یکی دو سال پیش تبلتهای متعددی با سایز 6 اینچ در بازار حضور داشتند. به همین دلائل به ابزارهای هوشمند این کلاس که در حال حاضر در لیست محصولات سامسونگ، سونی و هواوی حضور دارند بیش از یک فبلت باید به چشم یک تبلت با امکان برقراری تماس نگریست. محصول مورد بررسی این نوبت Huawei Ascend Mate با صفحهنمایش 6.1 اینچی است که در بعضی جوانب موفقتر از Mega 6.3 عمل میکند.
جعبه محتویات
جعبه ساده دستگاه با دو تصویر از بخش رویی و کناره سمت راست، اندکی بلندتر از خود دستگاه طراحی شده است. در این جعبه خود گوشی در بالاترین قسمت جای دارد و در زیر آن در باکسی کوچک اطلاعات وارانتی و دفترچه راهنمای دستگاه همگی به زبان چینی (حداقل در نسخه ای که در اختیار ما بود) قرار دارند. سایر محتویات این جعبه به هدست سیمی، شارژر مربعی و کابل USB تعلق دارد. در میان این اجزا که همگی به رنگ بدنه گوشی طراحی شدهاند شکل متفاوت شارژر بیش از سایرین جلب توجه میکند. این شارژر علاوه بر شکل متفاوت خود جریان بیشتری را به باتری منتقل میکند. خروجی این شارژر 5 ولت و 2 آمپر است که تا حدودی باعث افزایش سرعت شارژ باتری میشود.
طراحی ظاهری
برای کاربرانی که Mega 6.3 را در دست نگرفتهاند سایز بسیار بزرگ Mate در اولین برخورد بسیار تعجببرانگیز و تا حدودی شوکآور است. اما در سوی دیگر و در مقایسه با Mega 6.3 اوضاع برای Mate چندان نیز نامساعد نیست. این مدل البته به باریکی و خوشتراشی همتای سامسونگی خود نیست اما تقریبا همگان به کیفیت ساخت بالاتر آن اذغان دارند. این مدل در دو نسخه سفید با پلاستیک براق و مشکی با پلاستیک مات تولید میشود. ورژن مشکی دستگاه به خوبی اثرات انگشت را دفع میکند و نسخه سفید رنگ نیز با اینکه پذیرای اثرات انگشت است اما بهدلیل رنگ دستگاه این آلودگیها چشمگیر نیستند. طراحی Mate بهصورت یک دست بدون امکان دسترسی به محتویات زیر کاور صورت پذیرفته است. از جمله جلوههای طراحی این مدل باید به دو قسمت کوچک در بالا و پایین پنل، نوار نقرهای پیرامونی و حاشیههای نسبتا اندک دو طرف صفحهنمایش اشاره کرد که جلوه مدرنی به دستگاه بخشیدهاند. گوشههای 90 درجه دستگاه با قسمت برآمده و محدب پشتی در تضاد است. انحنای بخش پشتی را به وضوح میتوان از دو مقطع پایین و بالای دستگاه مشاهده کرد.
ابعاد و وزن
ابعاد Mate برابر 9.9×85.7×163.5 میلیمتر است. ارتفاع بیش از 16 سانتیمتر برای یک گوشی موبایل در حالیکه بلندقامتترین مدلهای معمول نیز به زحمت از 13 سانتیمتر عبور میکنند در دستگیری و استفاده از دستگاه را بسیار مشکل میکند. مقایسه Mate با Mega 6.3 در حدود 4.1 میلیمتر در ارتفاع و 2.3 میلیمتر در عرض اعداد کمتری را نشان میدهد. ضخامت دستگاه البته 1.9 میلیمتر بیشتر شده و فرم کلاسیکتری به Mate بخشیده است.
Mate با وجود ارتفاع و عرض کمتر بدلیل قطر بیشتر در زمینه وزن چندان موفق نبوده و وزن 198 گرمی آن تنها 1 گرم سبکتر از Mega 6.3 با 0.2 اینچ صفحهنمایش بزرگتر است. این وزن البته بهطور یکنواخت در قسمتهای مختلف دستگاه توزیع شده و با در دست گرفتن Mate وزن آن چندان غیر طبیعی به نظر نمیرسد.
صفحهنمایش
صفحهنمایش 6.1 اینچی Mate نسبت به همتای سامسونگی آن 0.2 اینچ کوچکتر است. کنارههای صفحهنمایش تا پیش از روشن شدن پنل بسیار باریک به نظر میرسد اما پس از روشن شدن، حاشیه سیاه رنگی در حدود 1 میلیمتر به آن افزوده میشود. این پنل با فناوری ساخت IPS TFT و رزولوشن 720×1280 پیکسلی کیفیت مناسبی را نمایش میدهد.
روشنایی صفحهنمایش Mate نسبت به Mega 6.3 بسیار بالاتر است و در نور مستقیم خورشید نیز با وجود فاصله مشهود نسبت به برترینها، محتوای پنل کاملا قابل استفاده است. زاویه دید مطلوب و کنتراست متوسط دیگر مشخصات قابل ذکر در مورد این صفحهنمایش را تشکیل میدهند. در لیست تنظیمات دستگاه گزینهای تحت عنوان Gloves mode وجود دارد که همانطور که از نام آن میتوان حدس زد امکان کارکرد با دستکش را فراهم میآورد. این امکان در دنیای واقعی نیز تا حدودی محقق میشود با این تفاوت که حساسیت با توجه به قطر دستکش کاملا افت میکند و نیاز به وارد کردن فشار بیشتری برای لمس شدن پنل خواهد بود. در کل صفحهنمایش Mate با وجود وضوح پایینتر نسبت به پنلهای پیشرفته Full HD امتیاز مناسبی را کسب میکند.
زیر صفحهنمایش دستگاه خبری از دکمههای لمسی اندرویدی نیست و همه چیز به درون منوها منتقل شده است.
در بخش بالایی نیز دوربین دوم همراه با حسگرهای دوگانه این قسمت و اسپیکر تماس را میتوان مشاهده کرد. در کناره سمت چپ اسپیکر تماس یک چراغ LED پنهان وجود دارد که در مواقعی نظیر شارژینگ روشن میشود. وضوح دوربین دوم Mate برابر 1 مگاپیکسل است و با وضوح 720p فیلمبرداری میکند.
کنارههای دستگاه
سمت چپ Mate تنها نکته قابل اشاره یک بریدگی با پوشش پلاستیکی است که در زیر آن اسلات کارت حافظه قرار دارد. اسلات حافظه Micro SD در Mate امکان ارتقا تا 32 گیگابایت را دارد.
در سوی دیگر و در کناره سمت راست دو کلید Power و Rocker تغییر صدا قرار دارد. دکمه دوگانه تغییر صدا بهصورت یک قطعه یکپارچه برجسته با فرو رفتگی میانی طراحی شده است که نسبت به کلید پاور برجستگی بیشتری دارد. از دکمه بالای Rocker تغییر صدا بهعنوان دکمه شاتر برای گرفتن عکس میتوان استفاده کرد. فشردن این دکمه در منوی عکاسی منجر به فوکوس در تصویر شده و به محض برداشتن دست از روی آن عکس گرفته میشود.
پایین دستگاه به پورت Micro USB و میکروفون تماس تعلق دارد و در بالا نیز جک اتصال هدست، میکروفون دوم و یک بریدگی پوشیده شده دیگر را میتوان مشاهده کرد این بریدگی اسلات سیمکارت دستگاه است که از نوع Micro SIM در نظر گرفته شده است.
پشت دستگاه
طراحی بخش پشتی Mate همان گونه که در ابتدا اشاره شد بهصورت برجسته و کلاسیک صورت پذیرفته است. این برجستگی البته در مقایسه با محصولات مشابهی مثل خانواده hTCچندان زیاد نیست و با قرار گرفتن گوشی روی سطوح صاف بهجز گوشههای دستگاه اکثر قسمتهای پشتی با سطح برخورد میکنند. در مرکز این قسمت متمایل به بخش بالایی لنز دوربین 8 مگاپیکسلی دستگاه و تک فلش LED آن به چشم میخورد. اندکی پایینتر نیز نشان هشت پر Huawei قرار دارد. در پایین نیز به اسپیکر اصلی دستگاه بر میخوریم که تا حدودی روی انحنا قرار گرفته و صدای آن با جای گرفتن روی سطوح صاف مبهم نمیشود. در حین استفاده سنگین از گوشی بهخصوص در زمان مرور وب با وایفای کناره سمت راست دوربین در بالای بخش پشتی گرم میشود که این گرما از حد معمول و استاندارد تا حدودی بیشتر است.
باتری
ظرفیت باتری Mate برابر 4050mAh است که ظرفیت بسیار بالایی در مقایسه با Mega 6.3 با باتری 3200 میلیآمپر ساعتی به حساب میآید. هواوی در مشخصات Mate به امکان روشن بودن تا 9 روز در شبکه WCDMA اشاره کرده است که در صورت تحقق رقم بسیار مناسبی به شمار میرود. در دنیای واقعی این باتری از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و با شدیدترین استفادهها نیز نمیتوان در کمتر از یک روز آن را به زانو درآورد. با یک استفاده ملایمتر، این باتری تا 3 روز قادر به تامین انرژی دستگاه است. پاشنه آشیل این باتری درست همانند Mega 6.3 نمایش ویدئو است که در مدت زمان نچندان طولانی در حدود 12 ساعت باعث خالی شدن کامل باتری میشود. در لانچر پیشفرض گوشی دوام باتری بهصورت یک عدد درصدی در بخش بالایی صفحهنمایش نشان داده میشود و در ساختار منویی نیز ظاهرا هیچ راهی برای غیر فعال کردن این قابلیت نسبتا آزاردهنده در نظر گرفته نشده است.
مجموعه دوربین
دوربین اصلی Mate با قابلیت اتوفوکوس از امکان ایجاد تصاویری با وضوح 8 مگاپیکسل در حالت 4:3 و 6 مگاپیکسل در حالت واید 16:9 پشتیبانی میکند. ساختار منویی این دوربین با کمک شتابسنج داخلی دستگاه قابلیت چرخش و انطباق با حالت فعلی پنل را داشته و در هر دو وضعیت افقی و عمودی به سادگی قابل استفاده است.
در حالت افقی استاندارد این قسمت در ستون سمت راست مثل همیشه سوئیچر تعویض بین عکاسی و فیلمبرداری، شاتر عکاسی یا دکمه آغاز فیلمبرداری و بلاخره آخرین عکس گرفته شده دیده میشود. در بالای پنل سه میانبر دیگر برای جابجایی بین دو دوربین، تنطیمات فلش و فوکوس در نظر گرفته شده است. در نهایت برای دسترسی به سایر تنظیمات این دوربین فلِش رو به خارجی در ستون سمت چپ در نظر گرفته شده است.
یکی از گزینههای جذاب این قسمت امکان تغییر همزمان چهار گزینه Exposure، Saturation، کنتراست و روشنایی است که پیش از این در مدل دیگری دیده نشده و تغییر آنی آنها در تصویر پسزمینه دید بهتری را در اختیار کاربران قرار میدهد. در قسمت Shooting mode در این ساختار منویی مواردی از قبیل عکاسی پانوراما، HDR و Group دیده میشود. گزینه Group در این بخش طبق ادعای شرکت سازنده در یک قاب تصویر تا 25 چهره مختلف را شناسایی کرده و سپس 5 تصویر پیاپی تهیه میکند. پس از این مرحله میتوان از بین تصاویر گرفته شده بهترین چهره را برای افراد حاضر در تصویر انتخاب کرد.
کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین در نور روز بسیار مناسب است و دقت فوکوس و سرعت برداشت تصویر آن کاملا شایسته تحسین به نظر میرسد. از لحاظ جزییات به تصویر کشیده نیز نمره قابل قبولی به این دوربین اختصاص پیدا میکند.
عکس با ابعاد اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
عکس با ابعاد اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
حداکثر وضوح ویدئوهای گرفته شده توسط دوربین Mate برابر 1080p با 30 فریم در ثانیه است که با بیتریتی در حدود 21Mbps و فرمت MP4 روی کاغذ با کیفیت به نظر میرسد. ویدئوهای گرفته شده این دوربین روی پنل صفحهنمایش و کامپیوتر با کیفیت به نظر میرسد و بهجز برخی موارد کوچک و نچندان با اهمیت با نمونه بسیار مناسب و قابل قبولی روبرو هستیم. برداشت صدا در این ویدئوها نیز بهصورت استریو با بیتریت 96Kbps انجام میشود که البته چندان فوقالعاده نیست.
سیستمعامل و رابط کاربری
سیستمعامل دستگاه نسخه 4.1.2 اندروید جلیبین است که با لانچر اختصاصی هواوی ظاهری همچون دیگر تجربههای این برند دارد. صفحه قفل دستگاه در حالت پیشفرض از یک دایره حاوی 3 میانبر و کلید بازگشایی صفحهنمایش تشکیل شده که برای بازگشایی پنل به جای Swipe رو به سمت راست باید دست را از بالا به پایین کشید.
در Mate همچون برخی دیگر مدلهای این برند مثل G510 یا تبلت MediaPad 10 FHD از منوی اصلی یا App drawer استفاده نشده و همه چیز از آیکون برنامهها گرفته تا میانبرها، ویجتها و فولدرهای مختلف مستقیما روی صفحات متعدد Home Screen قرار میگیرند. ایراد اصلی به این نوع چینش همانطور که بارها نیز عنوان شده شلوغ شدن بیش از حد Home Screen در مرور زمان و پوشیده شدن تصویر پسزمینهای است که از جذابیتهای مهم این قسمت به شمار میرود. تعداد صفحههای Home تا 10 عدد قابل افزایش است که با توجه به امکان ایجاد فولدرهای دلخواه و جای دادن حداکثر 25 عنوان در هر فولدر عملا فضای بسیار بزرگی برای کاربران در دسترس خواهد بود.
کلیدهای سهگانه اندرویدی در زیر پنل جای دارند. امکان پنهان کردن این کلیدها از طریق گزینه جداگانهای در منوی دستگاه در نظر گرفته شده است. در این حالت فلش رو به پایینی در کناره سمت چپ ظاهر میشود که با لمس آن کلیدها از نظر مخفی میشوند. برای ظاهر شدن مجدد این کلیدها باید از خارج پنل Swipe پایین به بالایی را انجام داد. Notification Area یا قسمت قابل اسکرول بالای صفحهنمایش در بالا از 9 آیکون که با Swipe جانبی در دسترس قرار دارند تشکیل شده است.
از گزینههای کاربردی این ردیف باید به Wi-Fi hotspot، تهیه اسکرینشات و Profiles اشاره کرد. گزینه پروفایل در این قسمت همانطور که از نام آن نیز مشخص است برای سوییچ سریع پروفایلهای از پیش تنظیم شده در نظر گرفته شده است.
بخش تنظیمات یا Setting به دو قسمت از بالا تقسیم شده که در تب اول با عنوان General گزینههای کاربردی نظیر وایفای، بلوتوث، تنظیمات روشنایی، صدای زنگ تماس و تنظیمات صفحه قفل قرار دارد و در دیگری تنظیمات معمول و همیشگی را میتوان یافت.
Suspend Button دیگر گزینه جالب توجه در ساختار منویی Mate است با فعال کردن این گزینه، نیمدایرهای حاوی چهار آیکون شامل پیامها، پخشکننده ویدئو، یادداشتها و ماشین حساب در دسترس قرار میگیرد که دو گزینه آخر یعنی Notes و ماشین حساب بصورت شناور روی دیگر صفحات قابلیت اجرا دارند.
ابعاد بسیار بزرگ پنل و مشکلاتی که در دستگیری آن برای کاربران ایجاد میکند گزینهای برای استفاده راحتتر با یک دست را به امر مهمی بدل میکند. این گزینه جدید که با عنوان One-hand operations نامیده میشود در 3 حالت مختلف صفحه قفل، شمارهگیر تماس و کیبورد هواوی امکان کارکرد با یک دست را فراهم میآورد.
چیپست پردازشی و حافظه
چیپست پردازشی Mate با عنوان K3V2 شناخته میشود که در دل خود چهار پردازنده ARM A9 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز، گرافیک Immersion 16 و 2 گیگابایت حافظه RAM را پنهان ساخته است. نقطه ضعف اصلی این مجموعه در مقایسه با برترینهای حال حاضر دنیای اسمارتفون ها، در استفاده از پردازندههای A9 است که نسبت به A15 و پردازندههای نسل چهارم Snapdragon عملکرد ضعیفتری دارد. البته این گفته به معنای قدرت اندک این مجموعه نیست و بهجز برخی موارد جزیی حرکت در میان منوهای دستگاه و اجرای برنامههای مختلف در آن بدون کندی مشخصی صورت میگیرد.
نخستین تست صورت گرفته روی این مجموعه بنچمارک جامع AnTuTu است که امتیاز 15470 رقم مناسب و راضیکنندهای برای آن به حساب میآید.
در تست دوم نیز یک بنچمارک کلی دیگر با نام Quadrant در نظر گرفتیم که پس از انجام چندین تست رقم 5470 امتیاز متوسطی را برای Mate برجای میگذارد.
در تست سوم به سراغ یک تست گرافیکی مهم به نام NenaMark 2 رفتیم که در ورژن 2.4 خود با رقم 59.8 فریم در ثانیه قدرت بخش گرافیکی دستگاه را ثابت میکند.
تست چهارم نیز یک بنچمارک گرافیکی است با این تفاوت که این بار در تست Epic Citadel شرایط جدیتر از قبل دنبال میشود. این تست که از موتور UNREAL بهره میبرد و شرایطی کاملا مشابه بازیهای پیشرفته با گرافیک بالا را شبیه سازی میکند. امتیاز Mate در این تست به 33.4 فریم در ثانیه میرسد که با توجه به وضوح HD پنل چندان بالا نیست.
بهعنوان آخرین تست قرعه به نام بنچمارک کلی Vellamo افتاد که نتیجه تست HTML5 و Metal در آن به ترتیب 1654 و 457 اندازهگیری شد. این دو نتیجه همانطور که کاملا قابل انتظار بود در سطح چهار هستهایهای سال گذشته مثل S III و Optimus 4X هستند.
حافظه داخلی دستگاه 8 گیگابایت است که از این مقدار نزدیک به 60 درصد آن در اختیار کاربران است. RAM دستگاه نیز 2 گیگابایت است.
ارتباطات
Mate از LTE پشتیبانی نمیکند. این نکته شاید تنها مشکل اصلی این گوشی در بحث ارتباطات باشد که برای کاربر داخلی نیز مطمئنا هیچ اهمیتی نخواهد داشت. در سایر موارد سریعترین گزینه اتصال دستگاه به HSDPA با سرعت 42Mbps تعلق دارد و اتصال وایفای نیز از هر 3 گزینه Wi-Fi Direct، DLNA و تشکیل hotspot پشتیبانی میکند. دو غایب مهم دیگر در Mate اتصالات NFC و اشعه مادون قرمز است که هر دو در تمامی گوشیهای High-end سال 2013 به چشم میخورند. مسیریاب GPS لیست اتصالات این مدل را تکمیل میکند.
کلام آخر
Huawei Ascend Mate محصولی متفاوت با دایره کاربران ویژه است. البته نوع کاربران این محصول در مقایسه با نمونه مشابهای مثل Mega 6.3 به دلیل سایز کوچکتر و قیمت کمتر تا حدودی عمومیتر است. این مدل در حال حاضر حدودا 20 درصد ارزانتر از Mega 6.3 به فروش میرسد که همین مسئله به جذابیتهای آن کاملا میافزاید. از نکات قوت Mate باید به طراحی یکدست Uni-body با کیفیت بالا، صفحهنمایش بزرگ و خوانا، دوربین بسیار راضیکننده در هر دو بخش عکاسی و فیلمبرداری، باتری فوقالعاده و بخش پردازشی نسبتا مناسب اشاره کرد. در سمت نکات منفی نیز عدم دسترسی به باتری، اندکی بیش از اندازه استاندارد گرم و نبود NFC و پورت اینفرارد قرار دارند. Mate با قیمتی در حدود Galaxy S III در بازارهای داخلی حضور دارد.