بررسی گوشی موبایل ال جی Optimus G E975

Optimus G E975 اپتیموس جی ای 975

LG Optimus G E975 ال جی
ارزیابی کاربران: 8.9 از 10 (1005 رای) ارزیابی شما با موفقیت ذخیره گشت و پس از مدت کوتاهی منعکس خواهد شد. در حال ارسال اطلاعات... شما پیش از این رای داده بودید.
اضافه کردن به علاقه‌مندی‌ها حذف از لیست علاقه‌مندی‌ها

دسترسی سریع به سایر موارد

جستجوی سریع
جدیدترین های ال جی
» ال جی Q52
» ال جی K62
» ال جی K52
» ال جی K42
» ال جی K71
» ال جی Wing 5G
» ال جی Q92 5G
» ال جی K31
» ال جی Q61
» ال جی Stylo 6
» ال جی Velvet
» ال جی Folder 2
» ال جی V60 ThinQ 5G
» ال جی Q51
» ال جی W10 Alpha
» ال جی K61
» ال جی K51S
» ال جی K41S
» ال جی G Pad 5 10.1
» ال جی G8X ThinQ
» ال جی Q70
» ال جی K50S
» ال جی W30 Pro
» ال جی W30
» ال جی W10
» ال جی G8s ThinQ
» ال جی V50 ThinQ 5G
» ال جی K40
» ال جی K50
» ال جی Q60
» ال جی G8 ThinQ
» ال جی Q9
» ال جی V40 ThinQ
» ال جی Watch W7
» ال جی Candy
» ال جی G7 Fit
» ال جی G7 One
» ال جی K11 Plus
» ال جی Q Stylo 4
» ال جی Q Stylus
» ال جی G7 ThinQ
» ال جی Q7
» ال جی Zone 4
» ال جی V30s Thinq
» ال جی K10 2018
» ال جی K8 2018
» ال جی V30
» ال جی Q8
» ال جی G Pad IV 8.0 FHD
» ال جی Q6
» ال جی X venture
» ال جی X power 2
» ال جی G6
» ال جی Stylus 3
» ال جی K10 2017
» ال جی K8 2017
» ال جی K4 2017
» ال جی G Pad III 10.1 FHD
» ال جی U
» ال جی V20
» ال جی K3
» ال جی X Skin
» ال جی X5
» ال جی X max
» ال جی X mach
» ال جی G Pad X 8.0
» ال جی G Pad III 8.0 FHD
» ال جی X power
» ال جی X style
» ال جی Stylus 2 Plus
» ال جی G5 SE
» ال جی K5
» ال جی X cam
» ال جی X screen
» ال جی G5
» ال جی K8
» ال جی Stylus 2
» ال جی K4
» ال جی K10
» ال جی K7
» ال جی G Pad II 8.3 LTE
» ال جی V10
» ال جی Nexus 5X
» ال جی G Pad II 10.1
» ال جی G Pad II 8.0 LTE
» ال جی Wine
» ال جی G4 Beat
» ال جی G4 Stylus
» ال جی G Stylo
» ال جی G4
» ال جی AKA
» ال جی Joy
» ال جی Leon
» ال جی Spirit
» ال جی Magna
» ال جی G Flex 2
» ال جی G3 Dual-LTE
» ال جی L60
» ال جی L Bello
» ال جی L Fino
» ال جی G Pad 8.0 LTE
» ال جی G Vista
» ال جی G3 Stylus
» ال جی G Pad 7.0 LTE
» ال جی L60 Dual
» ال جی L20
» ال جی L50
» ال جی G3 S Dual (Beat Dual)
» ال جی G3 S (Beat)
» ال جی L30
» ال جی G3
» ال جی G Pad 10.1
» ال جی G Pad 8.0
» ال جی G Pad 7.0
» ال جی L80 Dual
» ال جی L65 Dual D285
» ال جی L70 D320N
» ال جی L90 Dual D410
» ال جی F70 D315
» ال جی G2 mini LTE Tegra
» ال جی G2 mini LTE
» ال جی L40
» ال جی L70 Dual D325
» ال جی L90 D405
» ال جی G2 mini
» ال جی G Pro 2
» ال جی Optimus L1 II Tri E475
» ال جی Nexus 5
» ال جی G Flex
» ال جی G Pro Lite
» ال جی G Pro Lite Dual
» ال جی Vu 3
» ال جی G Pad 8.3
» ال جی Optimus L9 II
» ال جی G2
» ال جی Optimus L4 II Dual E445
» ال جی Optimus L4 II E440
» ال جی Optimus L1 II Dual E420
» ال جی Optimus L1 II E410
» ال جی Optimus L3 II Dual E435
» ال جی Optimus L5 II Dual E455
» ال جی Optimus L7 II Dual P715
» ال جی Optimus Vu II
» ال جی Optimus F5 P875
» ال جی Optimus F7
» ال جی Optimus L5 II E460
» ال جی Optimus L3 II E430
» ال جی Optimus L7 II P710
» ال جی Optimus G Pro E985
» ال جی Nexus 4 E960

تبلیغات

ال جی اپتیموس جی - فستیوالی از بهترین‌ها

تاریخ : 1392/4/1

این روزها بسیار بیشتر از گذشته از برند ال‌جی می‌شنویم. در این میان هرچند هنوز بسیاری از کاربران معمول و سنتی بازار با شنیدن نام ال‌جی به ناگاه ابرو در هم کشیده و در ذهن خود به سامسونگ و سونی فکر می‌کنند اما زمانه برای این برند دو حرفی سال‌هاست که در حال تغییر است. اسمارت‌فون‌های متنوع ال‌جی با رنسانسی به نام Optimus 2X معرفی شده در نمایشگاه CES 2011 تجدید حیات تمام‌عیاری را تجربه کردند که به تغییر رویه و ترمیم جایگاه این برند در بازارهای جهانی منجر شد. از Optimus 2X به این سو ال‌جی آرام‌آرام به رده پیشرفته و High-end بازار علاقه بیشتری نشان داد که تولید مدل‌هایی مثل Optimus 3D، Prada 3.0، Optimus Vu و Optimus 4X از جمله بهترین مثال‌های ممکن در این زمینه به شمار می‌رود. انتخاب این برند از سوی گوگل به‌عنوان چهارمین سازنده اسمارت‌دیوایس‌های نکسوسی پس از htc، سامسونگ و ایسوس دومین کلید طلایی پیشرفت LG در چند سال اخیر به حساب می‌آید. نکسوس 4 بعنوان یکی از پر فروش‌ترین اسمارت‌فون‌های حال حاضر بازار راه‌ سریع و بدون دردسری را برای پیشرفت در مقابل طراحان ال‌جی قرار داد جایی‌که تنها با ارائه مدلی پیشرفته‌تر از نکسوس 4 بازار تضمین‌شده‌ای پیش روی این برند قرار می‌گیرد. این مدل پیشرفته‌تر، Optimus G E975 است که مدت کوتاهی‌ست در بازارهای داخلی نیز حضور دارد. این مدل البته برترین محصول فعلی ال‌جی در کلاس اسمارت‌فون‌های اندرویدی نیست و فبلت 5.5‌ اینچی Optimus G Pro این وظیفه را برعهده دارد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

جعبه محتویات

طراحی‌های جعبه در محصولات ال‌جی یکی از قسمت‌هایی است که محصولات High-end این برند را نسبت به دیگر بزرگان متمایز می‌کند. در این رده برخلاف جعبه‌های ساده و معمولی مدل‌هایی مثل خانواده Galaxy S و آی‌فون‌های اپل معمولا از طراحی متفاوتی استفاده می‌شود که کنجکاوی کاربران را برای گشودن جعبه کاملا تحریک می‌کند. این داستان در مورد E975 نیز کاملا صادق است و طراحی جعبه این مدل با 3 قسمت مجزا کاملا جذاب به نظر می‌رسد. محتویات این جعبه به‌جز خود گوشی شامل کابل USB، شارژر، هدست سیمی و آچار مخصوصی برای درآوردن سیم‌کارت است. رنگ لوازم جانبی همراه گوشی در هر 3‌ مورد شارژر، کابل USB‌ و هدست با رنگ بدنه دستگاه هماهنگ است و مثل رنگ گوشی در دو نسخه سفید و مشکی ارائه می‌شود. هدست‌های سیمی همراه گوشی از لحاظ ظاهری کیفیت بالایی را نشان می‌دهند.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

طراحی ظاهری

Optimus G‌ در طراحی ظاهری از فرم کلاسیک نکسوس 4 با زوایای گرد و دو قسمت منحنی بالا و پایین پنل فاصله گرفته و ظاهری بسیار مدرن‌تر از خود به نمایش می‌‌گذارد. هر دو سمت دستگاه با پوشش شیشه‌ای مقاومی پوشیده شده که تمایل زیادی به جذب اثر انگشت نداشته و در برابر خراشیدگی نیز تا حدود زیادی مقاومند. قطر اندک E975 نکته مثبت دیگر این مدل است که برای اسمارت‌فون‌های مجهز به صفحه‌نمایش‌های بزرگ امر مهمی در بهبود استفاده به حساب می‌آید. بدنه پلاستیک گوشی به‌صورت یک‌پارچه طراحی شده و دسترسی به باتری و قسمت‌های زیر کاور تنها با باز کردن دو پیچ پایین دستگاه امکان‌پذیر خواهد بود. یکی دیگر از جلوه‌های طراحی Optimus G به‌خصوص در نسخه مشکی دستگاه دو نوار نقره‌ای پیرامونی است که یکی دورتادور صفحه‌نمایش قرار دارد و دیگری نزدیک به 1 میلیمتر پایین‌تر در کناره‌ها قرار دارد. این دو نوار به‌علت نزدیکی به یکدیگر در هنگام مشاهده گوشی از فاصله دورتر در کنار هم دیده شده و با ایجاد کنتراست با بدنه مشکی دستگاه جذابیت ظاهری بیشتری به Optimus G‌ می‌بخشد در کل از لحاظ طراحی بدنه امتیاز Optimus G‌ در سطح بالاترین مدل‌های فعلی کلاس High-end قرار می‌گیرد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

ابعاد و وزن

با نگاهی به ابعاد دیگر گوشی‌های دارای پنل مشابه‌ مثل دو مدل One و One X و تا حدودی Galaxy S III ابعاد Optimus G‌ به‌خصوص در بحث ارتقاع گوشی بسیار کمتر از دیگر مدل‌ها است. ابعاد G‌ برابر 8.5×68.9×131.9 میلیمتر است که در مقایسه با سه مدل ذکر شده، 5.5 میلیمتر از One، تا 2.5‌ میلیمتر از One X و 4.7 میلیمتر از Galaxy S III کوتاه‌تر است. بدین‌ترتیب Optimus G‌ را می‌توان در کنار اسمارت‌فون‌هایی نظیر DROID RAZR HD و DROID RAZR MAXX HD از موتورولا کوتاه‌قامت‌ترین اندرویدفون‌ 4.7 اینچی فعلی بازار تلقی کرد. قطر مناسب و عرض مطلوب دستگاه در دست‌گیری گوشی را به امر آسانی بدل می‌کند.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

وزن دستگاه 145 گرم اعلام شده که روز کاغد بسیار سنگین‌تر از دست به نظر می‌رسد.

صفحه‌نمایش

ابعاد پنل صفحه‌نمایش در اپتیموس جی 4.7 اینچ است و از وضوح 1280×768 پیکسل بهره می‌برد این وضوح در مجموعه اندروید تنها یک بار دیگر در نکسوس 4 که آن نیز ساخته ال‌جی است تکرار شده و دیگر اندرویدفون‌های HD دارای رزولوشن 1280×720 هستند. اختلاف تعداد پیکسل این دو وضوح، نزدیک به 61 هزار عدد است که حدوداً 6.7 درصد پیکسل‌های بیشتری نسبت به وضوح عادی HD ارائه می‌دهد . فشردگی این پنل با این وضوح بدین‌ترتیب 318ppi اندازه‌گیری می‌شود. فناوری ساخت پنل در E975 به‌گفته ال‌جی از نوع True HD-IPS + LCD است که عبارتی تبلیغاتی برای معرفی یک پنل TFT IPS به حساب می‌آید. نکته جالب در مورد ساخت این پنل فناوری تحت عنوان Zerogap Touch است. این فناوری با حذف دو قسمت معمول در صفحه‌نمایش‌های LCD ضمن به حداقل رساندن فاصله شیشه بخش رویی و پنل LCD به کیفیت تصویر بهتر و قطر کمتر دستگاه منجر می‌شود. قسمت‌های حذف شده در این میان یکی لایه‌های نیم‌شفاف موسوم به ITO (Indium tin oxide) در زیر شیشه صفحه‌نمایش و دیگری شکاف هوایی بین ITOها و سطح پنل است. با انجام این عمل به‌گفته LG تا 27 درصد ضخامت صفحه‌نمایش کمتر می‌شود. از دیگر مزایایی که ال‌جی در این زمینه بر شمرده است کاهش حاشیه دو سمت صفحه‌نمایش به تنها 3.52‌ میلیمتر است که ظاهر مدرنی را برای گوشی در حالت روشن ایجاد می‌کند.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

سمت راست اپتیموس 4x سمت، چپ اپتیموس جی

با گذر از دنیای اعداد و ارقام، صفحه‌نمایش اپتیموس جی در شرایط مختلف امتیاز بالایی را کسب می‌کند. نور صفحه‌نمایش نسبت به نمونه مشابه Nexus 4 تا حدودی کمتر است اما کنتراست بالا و زوایای دید بسیار راضی‌کننده آن منجر به برتری این مدل نسبت به رقیب آن می‌شود. سطح مقاوم در برابر بازتابش نور امتیاز این پنل در نور مستقیم خورشید را نیز کاملا ارتقا می‌دهد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

شیشه محافظ صفحه‌نمایش در Optimus G از نوع مقاوم Gorilla Glass 2 است.

زیر صفحه‌نمایش دستگاه در یک فضای ناپیدا سه کلید لمسی back، Home و منو قرار دارند که با خاموش شدن بک‌لایت کاملا در فضای پیرامونی خود گم می‌شوند. در بالای پنل نیز اسپیکر تماس همراه با نشان LG در مرکز بخش بالایی، دوربین دوم و LED هشدار در سمت راست و حسگرهای تنظیم نور و Proximity در دیگر سو قرار دارند. وضوح دوربین دوم Optimus G برابر 1.3‌ مگاپیکسل است که با وضوح HD‌ قادر به فیلم‌برداری است.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

کناره‌های گوشی

المان‌های جانبی Optimus G‌ از تعدد چندانی برخوردار نیستند و تقریبا در هر سمت یک آیتم مهم دیده می‌شود. سمت چپ گوشی کلید دوگانه تغییر صدا در بالا و محل جای‌گذاری سیم‌کارت در پایین قرار دارد. ابعاد Rocker‌ تغییر صدا چندان بزرگ نیست اما برجستگی مرکزی آن‌ دو کلید بالا و پایین را بدون نیاز به نگاه کردن از هم تفکیک می‌کند. هر دو کلید تغییر صدا به‌عنوان شاتر دوربین عمل می‌کنند. سیم‌کارت گوشی از نوع Micro SIM است که با فرو کردن آچار مخصوص یا هر جسم نوک‌تیز دیگری در حفره کناری سینی یا tray آن به‌طور کامل از جای خود خارج می‌شود.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

در سمت راست تنها المان قابل اشاره دکمه Power است.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

بالا به جک هدست و میکروفون دوم تعلق دارد و در پایین نیز پورت Micro USB و میکروفون اصلی را می‌توان پیدا کرد. پورت Micro USB اپتیموس جی علاوه بر ارتباط شارژر و کابل کامپیوتر برای اتصال حافظه‌های خارجی و به‌عنوان خروجی TV نیز به‌کار گرفته می‌شود.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

پشت دستگاه

بخش شیشه‌ای پشت دستگاه تا حدودی شبیه نکسوس 4 در همین قسمت است. البته الگوهای ماتریسی این بخش برخلاف نکسوس 4 با چرخاندن گوشی و تغییر زاویه نور حرکت نمی‌کنند. این نکته البته تنها شباهت این دو مدل نیست و تقریبا تمامی دیگر اجزای این بخش نیز کاملا با نکسوس 4 هماهنگ هستند. این شباهت‌ها شامل جایگاه یکسان دوربین و فلش LED در بالا، نشان نکسوس LG در بخش میانی و اسپیکر و نوشته‌های FCC همراه با کشور سازنده در پایین می‌شود.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

باتری

ظرفیت باتری استفاده شده در Optimus G مشابه با نکسوس 4 برابر 2100mAh است. زمان‌های رسمی این باتری از سوی شرکت سازنده 335 ساعت در حالت Stand-by و 15 ساعت مکالمه است. در دنیای واقعی در یک استفاده شدید یعنی روشن بودن دائمی وای‌فای و حضور نسبتا مداوم در اینترنت حداقل تا 1.5 روز امکان استفاده از این باتری وجود دارد. در صورت تغییر نوع کاربری و کاهش استفاده از باتری به‌خصوص ارتباطات باتری‌خوری همچون وای‌فای و GPS دوام باتری به سادگی تا 2 الی 3 روز نیز قابل افزایش است. زمان شارژ مجدد کامل این باتری از 1 درصد تا 99‌ درصد نزدیک به 4 ساعت است.

مجموعه دوربین

برای یک اسمارت‌فون دارای دوربین 13 مگاپیکسلی مطمئنا دوربین یکی از قسمت‌های مهم و جذاب دستگاه به حساب می‌آید. این دوربین یکی از معدود اختلاف‌های G نسبت به نکسوس 4 است. بخش منویی این دوربین در هر دو حالت افقی و عمودی قابل استفاده است جایی‌که با چرخاندن گوشی، آیکون‌ها به‌طور خودکار تغییر موقعیت می‌دهند. المان‌های حاضر در این ساختار منویی در حالت افقی را دو ستون در چپ و راست تشکیل می‌دهند که شاتر دوربین، دکمه تعویض بین عکاسی و فیلم‌برداری و آخرین عکس گرفته شده در سمت راست و چهار میانبر قابل تغییر و دکمه Setting‌ در سمت چپ دیده می‌شوند.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

تغییر چهار آیکون سمت راست این ساختار منویی با نگه‌داشتن دست روی آیکون‌ها انجام می‌شود که در این حالت لیست کاملی از تمامی موارد قابل انتقال به این قسمت‌ها ظاهر می‌شود. البته به‌جز این مورد گزینه جداگانه‌ای تحت عنوان Edit quick menu‌ برای افزودن آیکون‌های دلخواه در بخش تنظیمات در نظر گرفته شده است. دیگر موارد تکمیلی حاضر در این ساختار منویی عدد مشخص‌کننده تعداد عکس‌های قابل گرفتن در کناره سمت چپ و اطلاعاتی در مورد طرفیت باتری، فوکوس، سایز عکس و فلش در کناره سمت راست هستند.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

گزینه Time Catch shot در لیست تنظیمات این دوربین برای گرفتن 5 تصویر پیاپی از یک سوژه با امکان انتخاب بهترین تصویر در نظر گرفته شده است. عدد ISO تا 400 قابل افزایش است و فوکوس نیز از بین دو گزینه Auto و Face tracking‌ قابل انتخاب خواهد بود. در این دوربین با گفتن چهار کلمه Cheese، Smile، LG و Kimchi می‌توان به‌صورت خودکار اقدام به گرفتن عکس کرد.

کیفیت تصاویر این دوربین از لحاظ دقت رنگ‌ها و فوکوس در فواصل نزدیک مناسب، ارزیابی می‌شود اما بخش نرم‌افزاری دوربین با تمایل فراوان به حذف نویز غالبا بسیاری از جزییات اصلی تصویر را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

عکس با ابعاد اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

عکس با ابعاد اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

عکس با ابعاد اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

حداکثر وضوح ویدئوهای Optimus G فول‌اچ‌دی با 30‌ فریم در ثانیه است که با بیت‌ریتی در حدود 17Mbps اقدام به برداشت تصاویر می‌کند. کیفیت ویدئوهای این دوربین در مواردی مثل کیفیت رنگ و کنتراست مناسب است اما از سوی دیگر نبود گزینه‌ای برای تغییر فوکوس، جزییات نچندان بالا و روان نبودن سوژه‌‌های متحرک با سرعت بالا فاصله ویدئوهای این دوربین را با بهترین‌های این رده حفظ می‌کند.

سیستم‌عامل و ساختار منویی

زمان بوت سیستم‌عامل در اپتیموس جی از زمان فشردن دکمه پاور تا ظاهر شدن لاک‌اسکرین در حدود 20 ثانیه است. سیستم‌عامل این مدل نسخه 4.1.2 اندروید است که از این بابت یک ورژن پایین‌تر از نسخه 4.2 نکسوس 4 است. لانچر پیش‌فرض ال‌جی از لحاظ بصری بسیار چشم‌گیر و زیبا است. نخستین نکته جالب در این لانچر نحوه گشوده شدن قفل صفحه‌نمایش است که مثل دیگر ال‌جی‌ها نمایی از صفحه زیر انگشت را به نمایش می‌‌‌گذارد. امکان افزودن چهار اپلیکیشن دلخواه و اطلاعاتی نظیر ساعت و تقویم از دیگر مواردی است که در لاک‌اسکرین E975‌ حضور دارد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

در صفحه Home تا 7‌ دسک‌تاپ مختلف می‌توان اضافه کرد یا اینکه به‌طور دلخواه تعداد دسک‌تاپ‌ها را به حداقل ممکن یعنی یک عدد رساند. افزودن محتوا در این قسمت با نگه‌داشتن دست روی صفحه و انتخاب یکی از چهار گزینه Apps، Downloads، Widgets و Wallpapers صورت می‌گیرد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

app drawer یا منوی اصلی از بالا به سه قسمت Apps، Downloads و Widgets تقسیم شده که در اولی تمام اپلیکیشن‌ها، در دومی موارد دانلود شده و در سومی ویجت‌ها حضور دارند. هر کدام از قسمت‌های سه‌گانه این لیست مستقل از یکدیگر هستند و با ادامه اسکرول به قسمت بعدی وارد نمی‌شوند بلکه به ابتدای همان لیست برگشت می‌کنند. دکمه Setting در بالای این لیست برای ویرایش صفحات و محتویات منوی اصلی در نظر گرفته شده است.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

Notification Area یا قسمت قابل اسکرول بالای صفحه‌نمایش در G از بخش‌های مختلفی تشکیل شده که در بالاترین قسمت آن حداکثر 14 سوییچ مختلف با امکان اسکرول افقی دیده می‌شود. برخی از عناوین حاضر در این لیست شامل Wi-Fi، بلوتوث، Airplane mode، Quick Memo، اتصال NFC، GPS و چرخش خودکار صفحه‌نمایش است. دیگر قسمت‌‌های این بخش به اسلایدر تغییر روشنایی و اپلیکیشن‌های شناور یا Qslide apps تعلق دارد. ابعاد کوچک دکمه Setting و جایگاه پایین آن در این لیست از جمله انتقادهای وارد به قسمت نوتیفیکیشن در لانچرهای ال‌جی است.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

اپلیکیشن‌های شناور می‌توانند روی برنامه‌های دیگر اجرا شوند و بدین‌ترتیب نیاز به Minimize کردن یک برنامه برای دسترسی به پخش‌کننده ویدئو، مرورگر وب، یادداشت‌ها، تقویم و ماشین‌حساب از میان می‌رود. بالای هریک از Qslide appها اسلایدر کوچکی دیده می‌شود که درجه شفافیت یا Opacity‌ پنجره را تعیین می‌کند. همچنین در گوشه سمت چپ هر Qslide app دکمه‌ای برای Maximize کردن پنجره در نظر گرفته شده است. حداکثر تعداد پنجره قابل گشودن روی یکدیگر 3 عدد است به عبارت دیگر پس از گشودن دو Qslide پنجره دیگری را نمی‌توان به این مجموعه افزود.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

برخی از برنامه‌های از پیش نصب شده Optimus G شامل Backup، Cell Broadcast، دیکشنری با امکان افزودن زبان‌های دیگر (البته غیر رایگان)، FileShare برای انتقال فایل از طریق وای‌فای، ترجمه‌‌کننده آنلاین از طریق دوربین و البته شاید از همه مهم‌تر برای کاربر ایرانی فروشگاه نرم‌افزاری LG SmartWorld است. این اپلیکیشن برخلاف همتای سامسونگی آن یعنی Samsung Apps مشکلی با IP‌ ایران نداشته و به سادگی امکان نصب و آپدیت برخی از برنامه‌های مجموعه اندروید را فراهم می‌آورد. آپدیت برنامه‌های اختصاصی حاضر در Optimus G نیز از طریق همین فروشگاه انجام می‌شود.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

 

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

چیپ‌ست پردازشی و حافظه

در بخش پردازشی این مدل، از چیپ‌ست Qualcomm APQ8064 با چهار هسته Snapdragon نسل چهارم موسوم به Krait با فرکانس 1.5 گیگاهرتز استفاده شده است و وظیفه پردازش گرافیکی نیز در آن برعهده قطعه Adreno 320 است. حافظه RAM دستگاه 2 گیگابایت است و از 32‌ گیگابایت حافظه داخلی آن نزدیک به 25 گیگ در اختیار کاربران است. در Optimus G از اسلات‌کارت حافظه خبری نیست.

مجموعه قدرتمند پردازشی و گرافیکی این مدل نتایج مناسبی را از خود در تست‌ها و بنچ‌مارک‌های مختلف ایجاد می‌کند که جایگاه G را تا سطح برترین‌ اندرویدفون‌های فعلی ارتقا می‌دهد.

نتیجه تست کلی AnTuTu در Optimus G برابر 17300 است که در نوع خود رقم بالایی به حساب می‌آید.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

در تست Quadrant اپتیموس جی به عددی نزدیک به 7800 دست پیدا می‌کند که تا حدودی پایین به نظر می‌رسد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

عدد تست محاسبه عدد pi در حدود 272 میلی‌ثانیه است.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

در تست کلی Vellamo در بخش Meta به رقمی نزدیک به 600 دست پیدا می‌کنیم که چندان فوق‌العاده نیست.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

در تست گرافیکی NenaMark2 عدد نهایی 59.8 فریم در ثانیه است که قدرت پردازشگر گرافیکی Adreno 320 را به‌خوبی نشان می‌دهد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

در نهایت در آخرین تست انجام شده یعنی Epic Citadel که براساس موتور گرافیکی UNREAL طراحی شده عدد نهایی 56.2‌ فریم در ثانیه است.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

کلام آخر

LG Optimus G E975 با وحود ایرادهایی مثل استفاده نکردن از صفحه‌نمایش Full HD و نبود اسلات‌کارت حافظه محصولی بشدت خوش‌دست و جذاب است که در طراحی ظاهری، امکانات مولتی‌مدیایی، کیفیت دوربین و صفحه‌نمایش و البته بخش پردازشی کاملا می‌درخشد. این محصول از لحاظ قیمت در حال حاضر نزدیک به Galaxy S III است که البته در مقایسه با آن امکانات بیشتری را ارائه می‌کند. این مدل در دو رنگ سفید و مشکی در بازار حضور دارد.

ال جی اپتیموس جی - LG Optimus G

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا