بررسی گوشی موبایل اچ تی سی HD2
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های اچ تی سی» اچ تی سی A101 Plus
» اچ تی سی Wildfire E star
» اچ تی سی U23
» اچ تی سی U23 Pro
» اچ تی سی Wildfire E2 Play
» اچ تی سی Wildfire E3 lite
» اچ تی سی Wildfire E plus
» اچ تی سی Desire 22 Pro
» اچ تی سی Wildfire E3
» اچ تی سی Desire 21 Pro 5G
» اچ تی سی Desire 20+
» اچ تی سی Wildfire E2
» اچ تی سی U20 5G
» اچ تی سی Desire 20 Pro
» اچ تی سی Wildfire R70
» اچ تی سی Desire 19s
» اچ تی سی Exodus 1s
» اچ تی سی Wildfire X
» اچ تی سی U19e
» اچ تی سی Desire 19+
» اچ تی سی Desire 12s
» اچ تی سی Exodus 1
» اچ تی سی U12 life
» اچ تی سی U12+
» اچ تی سی Desire 12+
» اچ تی سی Desire 12
» اچ تی سی U11 Eyes
» اچ تی سی U11+
» اچ تی سی U11 Life
» اچ تی سی U11
» اچ تی سی One X10
» اچ تی سی U Ultra
» اچ تی سی U Play
» اچ تی سی Desire 650
» اچ تی سی 10 evo
» اچ تی سی Desire 10 Pro
» اچ تی سی Desire 10 Lifestyle
» اچ تی سی Desire 628
» اچ تی سی Desire 830
» اچ تی سی One S9
» اچ تی سی 10 Lifestyle
» اچ تی سی 10
» اچ تی سی Desire 825
» اچ تی سی Desire 630
» اچ تی سی Desire 530
» اچ تی سی One X9
» اچ تی سی One M9s
» اچ تی سی Desire 828 dual sim
» اچ تی سی One E9s dual sim
» اچ تی سی Desire 728 dual sim
» اچ تی سی One A9
» اچ تی سی Butterfly 3
» اچ تی سی One M9+ Supreme Camera
» اچ تی سی Desire 520
» اچ تی سی Desire 526
» اچ تی سی One ME
» اچ تی سی One E9
» اچ تی سی Desire 820G+ dual sim
» اچ تی سی One M9+
» اچ تی سی One M8s
» اچ تی سی Desire 626G+
» اچ تی سی One E9+
» اچ تی سی Desire 820s dual sim
» اچ تی سی One M9
» اچ تی سی Desire 826
» اچ تی سی Desire 526G+ dual sim
» اچ تی سی Desire 320
» اچ تی سی Desire 620G dual sim
» اچ تی سی Desire 620 dual sim
» اچ تی سی Nexus 9
» اچ تی سی One M8 Eye
» اچ تی سی Desire Eye
» اچ تی سی Desire 612
» اچ تی سی Desire 820
» اچ تی سی Desire 510
» اچ تی سی One M8 for Windows
» اچ تی سی Butterfly 2
» اچ تی سی One Remix
» اچ تی سی One M8 Dual Sim
» اچ تی سی Desire 516
» اچ تی سی One E8
» اچ تی سی One mini 2
» اچ تی سی Desire 616
» اچ تی سی Desire 816 Dual SIM
» اچ تی سی Desire 210 dual sim
» اچ تی سی One M8
» اچ تی سی Desire 626
» اچ تی سی Desire 816
» اچ تی سی Desire 610
» اچ تی سی Desire 310
» اچ تی سی Desire 501 dual sim
» اچ تی سی Desire 501
» اچ تی سی Desire 601 dual sim
» اچ تی سی Desire 700 dual sim
» اچ تی سی One Max
» اچ تی سی Desire 601
» اچ تی سی Desire 300
» اچ تی سی Desire 500
» اچ تی سی One Mini
» اچ تی سی 8XT
» اچ تی سی Butterfly S
» اچ تی سی Desire 200
» اچ تی سی One Dual Sim
» اچ تی سی Desire 600 dual sim
» اچ تی سی Desire P
» اچ تی سی First
» اچ تی سی One
» اچ تی سی Desire U
» اچ تی سی Butterfly
» اچ تی سی Desire 400 dual sim
» اچ تی سی DROID DNA
» اچ تی سی One SV
» اچ تی سی Desire SV
» اچ تی سی One VX
» اچ تی سی One X+
» اچ تی سی Windows Phone 8S
» اچ تی سی Windows Phone 8X
» اچ تی سی Desire X
» اچ تی سی Desire VT
» اچ تی سی Desire VC
» اچ تی سی Desire V
» اچ تی سی Desire C
» اچ تی سی J
» اچ تی سی One V
» اچ تی سی One S
» اچ تی سی One XL
» اچ تی سی One X
» اچ تی سی Velocity 4G
» اچ تی سی Titan II
» اچ تی سی Vivid
» اچ تی سی EVO Design 4G
» اچ تی سی Sensation XL
» اچ تی سی Sensation XE
» اچ تی سی Jetstream
» اچ تی سی Rhyme
» اچ تی سی Radar
» اچ تی سی Explorer
» اچ تی سی Amaze 4G
» اچ تی سی Titan
» اچ تی سی Panache
» اچ تی سی Status
» اچ تی سی Sensation 4G
» اچ تی سی Sensation
» اچ تی سی Flyer
» اچ تی سی HD7S
» اچ تی سی Incredible S
» اچ تی سی ChaCha
» اچ تی سی Salsa
» اچ تی سی Wildfire S
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
HTC HD2 هیولای کمر باریک
با دیدن HD2 بی اختیار به یاد بزرگترین PDA سال گذشته یعنی Toshiba TG01 افتادم محصولی که به هنگام نمایش بحدی بزرگ جلو می کرد که فکر استفاده از دستگاهی با این ابعاد برای برقراری تماس به شکل دیگر موبایل ها در آن زمان تا حدودی مسخره می نمود حالا با نمایش مدل های متعدد و فراوانی که مرز 3.5 اینچ صفحه نمایش که زمانی کاملا دست نیافتنی بوده و مدتهای مدید تنها به Apple iPhone تعلق داشت، را به راحتی پشت سر گذاشته اند، استفاده از نمونه ای با صفحه نمایش 4.3 اینچی چندان هم نامربوط به نظر نمی رسد. در این میان البته توجه به یک نکته ظریف دیگر نیز خالی از لطف نخواهد بود جائیکه به رغم افزایش 0.2 اینچی در ابعاد صفحه نمایش از TG01 به HD2 بعلت طراحی خاص گوشی و اختصاص فضای کمتری به کلیدهای زیر صفحه نمایش ابعاد کلی گوشی (البته بجز در قطر) در مقایسه با TG01 کوچکتر نیز شده است.
ابعاد HD2 برابر 11×67×120.5 میلیمتر با وزن 157 گرم است که در مقایسه با TG01 در حدود 8.5 میلیمتر در ارتفاع و 3 میلیمتر در عرض کوچک شده است قطر گوشی نیز با اینکه به رکورد دست نیافتنی توشیبا یعنی 9 میلیمتر نمی رسد ولی با اینحال برای مدلی با این همه امکانات سخت افزاری کاملا Slim و رویائی به حساب می آید. بدنه دستگاه بجز کاور فلزی باتری تقریبا بطور کامل از پلاستیک ساخته شده است و گذشته از بخش روئی که توسط صفحه نمایش غول آسای گوشی تقریبا بطور کامل پوشانده شده است دیگر قسمت های پلاستیکی HD2 بعلت جنس خاص لاستیکی نرمی که برای آنها در نظر گرفته شده است علاوه بر مقاومت در برابر اثر انگشت از عملکرد مناسبی در هنگام جایگیری در دست نیز برخوردار می باشند. صفحه نمایش بسیار بزرگ این گوشی یک نمونه 4.3 اینچی با وضوح 800×480 پیکسل است که با اینکه از فناوری TFT در ساخت آن استفاده شده است اما فناوری لمسی خازنی کلاس فوق العاده ای برای آن ایجاد می نماید. تعداد رنگ های قابل نمایش توسط این مونیتور نیز بعلت محدودیت های همیشگی سیستم عامل های 32 بیتی همان 65 هزار رنگ سابق است. البته این موضوع تاثیر چندانی در عملکرد فوق العاده این قسمت نداشته و عملا نمی توان با چشم غیر مسلح ایراد خاصی بر شفافیت و کنتراست رنگ های این صفحه نمایش وارد نمود. عملکرد این مونیتور در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد جائیکه روشنائی تصویر، زوایای دید افقی و عمودی و مخصوصا عملکرد مطلوب آن در نور مستقیم خورشید این صفحه نمایش را نه تنها از لحاظ ابعاد بلکه از لحاظ کیفیت نیز در صدر دیگر رقبای این کلاس قرار می دهد. حساسیت این مونیتور به لطف فناوری لمسی خازنی (که برای اولین بار در یک ویندوز موبایل دیده می شود) نیز در سطح ایده آلی قرار دارد و نگفته پیداست که به همین علت در این مدل دیگر از قلم همیشگی مدل های مقاومتی خبری نیست. بر بالای صفحه نمایش نیز Proximity Sensor و حسگر تنظیم نور در کنار دوربین دوم تماس های ویدئویی و اسپیکر برقراری تماس دیده می شوند.
زیر صفحه نمایش و در غیاب کلید چهار جهتی معروف و یا نوار حساس به تماسی که در Diamond2 بکار گرفته شده بود بطور ساده پنج کلید دیده می شوند که بصورت سه کلید جداگانه و یک کلید Rocker مانند جای گرفته اند این دکمه ها شامل کلیدهای برقراری و رد تماس در طرفین، کلید Home در سمت چپ و کلید دوگانه Windows و Back در میانه می شود. در اینجا نیز به مانند همیشه کلید Home صفحه اصلی اینترفیس اختصاصی HTC (در اینجا اینترفیس Sense) و کلید Windows منوی اصلی ویندوز یعنی همان صفحه لانه زنبوری که با فشردن میانبر دکمه Start بر بالای صفحه نمایش نیز در دسترس قرار می گیرد، را به نمایش می گذارد. کلیدهای این قسمت از ابعاد و تفکیک مناسب و ارتفاع مطلوبی برای استفاده برخوردارند اما مشکلی که در ساختار کلیدهای این بخش پنهان بوده و تنها با یک بار در دست گرفتن گوشی کاملا خود را به نمایش می گذارد بیش از اندازه پائین قرار گرفتن این کلیدهاست بطوریکه دسترسی به آنها در هنگام در دست گیری گوشی با یک دست بسیار امر مشکلی ست و هر لحظه امکان دارد بعلت پائین آوردن بیش از حد انگشتان برای رسیدن به این دکمه خود گوشی از دست رها شود. در هر حال برای پائین آوردن ارتفاع گوشی ظاهرا چاره دیگری بجز قرار دادن پائین این کلیدها و حذف کلید D-Pad نبوده است.
تنها کلید قابل مشاهده در دورتادور گوشی Rocker تغییر صدا در گوشه سمت چپ دستگاه است و با اینکه اغلب کاربران HTC به نبود کلید شاتر دوربین عادت کرده اند اما حذف کلید Power از بخش بالائی چیزی نیست که در یک PDA بتوان به راحتی از آن گذشت. در هر حال HTC ترجیح داده است برای حفظ یکپارچگی طراحی دستگاه وظیفه کلید پر کاربرد Power را همچون یک Feature Phone ارزان قیمت به کلید رد تماس در زیر صفحه نمایش واگذار کند. از دیگر موارد قابل ذکر در دورتادور دستگاه می بایست به جک 3.5 میلیمتری هدست در کنار پورت اتصالات سیمی Micro USB در بخش پائینی اشاره کرد دو جزئی که هیچگاه با هم در یک گوشی HTC دیده نشده اند این موضوع البته بیش از آنکه به جک هدست باز گردد به تغییر عقیده HTC در پافشاری فراوان بر استاندارد Mini USB بجای Micro USB در تمامی گوشی های جدید این شرکت مربوط است.
پشت دستگاه در طرحی نسبتا برجسته و گوی مانند به سه بخش مجزا تقسیم شده است که کاور باتری در بخش مرکزی قرار گرفته است. در یک سوم بالای این قسمت دوربینی 5 مگاپیکسلی در کنار دو فلش LED و اسپیکر اصلی دستگاه قرار دارند. با کنار زدن کاور فلزی باتری در این قسمت باتری 1230mAh گوشی پدیدار می شود که از زمان های رسمی 490 ساعت در حالت Stand-by و 6 ساعت و 20 دقیقه در هنگام مکالمه برخوردار بوده و در پخش موسیقی نیز تا 12 ساعت دوام دارد. در این قسمت علاوه بر باتری محل قرارگیری سیمکارت و کارت حافظه Micro SD دستگاه نیز قرار دارد که این آخری به فرم Hot Swap طراحی شده و امکان خارج کردن آن بدون خاموش نمودن گوشی نیز وجود دارد.
اما یکی از جذابیت های اصلی HD2 پس از صفحه نمایش غول آسای آن به سیستم عامل جدید و اینترفیس جدیدتر آن باز می گردد جائیکه گذشته از نسخه 6.5 ویندوز موبایل به پوسته جدیدی با نام Sense بر می خوریم که HTC پس از Hero این بار بروی HD2 نیز از آن استفاده کرده است. ظاهر قضیه در برخورد اول فضای آشنائی را نسبت به دست پخت قبلی HTC در این بخش یعنی TouchFLO 3D ایجاد کرده و کاربران مدل های قبلی این شرکت چندان خود را غریبه نخواهند یافت. در صفحه Stand-by دستگاه این بار با Tab های متعدد و تمام صفحه ای روبرو هستیم که به راحتی بوسیله دست به بالا و پائین Scroll می گردند. Tab های کوچکی نیز در پائین صفحه موجودند که شباهت نزدیکی به ساختار آشنای قبلی دارند از Tab های جدید در این هر دو قسمت می توان به افزوده شدن قسمتی برای نمایش وضعیت آب و هوای شهرها، Shortcut Tab برای ایجاد میانبر به نقریبا هر قسمت دلخواهی از گوشی، Twitter و بلاخره به Footprints اشاره کرد که این Footprint برنامه ایست برای نمایش عکس های مرتبط با قابلیت Geo-Tagging که به همراه خود یک نوشته، نام یک سایت و اطلاعاتی نظیر این را دارند. سرعت عملکرد گوشی در پاسخ به لمس قسمت های مختلف و گشودن Application های گوناگون تا حد باور نکردنی بالاست البته اگر نگاه کوتاهی به مشخصات سخت افزاری گوشی بیاندازیم این سرعت عمل چندان هم عجیب و غریب نیست. پردازنده HD2 برای اولین بار در میان مدل های مختلف HTC به نسخه پر سرعت پروسسور Qualcomm Snapdragon QSD8250 با فرکانس 1 گیگاهرتز ارتقا یافته و حافظه RAM آن نیز بیشترین مقدار را در میان تمامی هم خانواده های خود دارد: 488 مگابایت! این سرعت رویائی را اگر در کنار صفحه نمایش بسیار حساس و بی نظیر 4.0 اینچی خازنی گوشی که این نیز در میان تمامی ویندوز موبایل های دیگر کاملا بی رقیب است بگذاریم از HD2 موجودی ساخته می شود که نمونه اش هیچگاه دیده نشده است. البته این تمام آن چیزی نیست که HD2 برای ارائه به شما دارد و در این میان برخی دیگر از قابلیت های منحصر به فرد دیگر در ساختار این مدل دیده می شود که نمونه دومی برای آنها نمی توان پیدا کرد که از آن میان امکان لمس چند نقطه ای (Multi Touch) به لطف صفحه نمایش لمسی خازنی و ورود و خروج به زوم در تصاویر و صفحات وب با دور و نزدیک کردن دو انگشت از یکدیگر همراه با قابلیت جذابی که قرار داشتن گوشی در جیب را حس کرده و اتوماتیک صدای زنگ را در بالاترین حد ممکن تنظیم می کند از بقیه جالب تر به نظر می رسند. ویدئوی زیر بخش های مختلف اینترفیس جدید HD2 را به نمایش گذارده است.
ویدئوی فوق به نقل از سایت GSMArena می باشد
گالری نمایش تصاویر در HD2 همان نمونه همیشگی مدل های قبلی این شرکت است و بجز Pinch Zoom (دور و نزدیک کردن دو انگشت بروی صفحه نمایش برای ورود و خروج به زوم) هیچ نکته جدیدی در آن به چشم نمی خورد پلیر پخش موسیقی و ویدئو نیز تغییر خاصی نکرده اند و همچنان برای مشاهده فایل های تصویری DivX و XviD می بایست اقدام به نصب برنامه های جدید کرد.
دوربین موجود در HD2 همانطور که گفتیم یک 5 مگاپیکسلی نسبتا ساده با فلش LED دوبل است که قادر به فیلمبرداری VGA با 30 فریم در ثانیه می باشد البته از یک PDA هیچگاه نباید انتظار دوربینی پیشرفته با قابلیت فیلمبرداری بالا را داشت ولی با در نظر گرفتن اینکه عمده محدودیت اکثر گوشی های موبایل در بالا بردن وضوح فیلمبرداری و نرخ ثبت تصویر به محدودیت های پردازشی دستگاه باز می گردد و HD2 با پردازشگر 1 گیگابایتی و 488 مگابایت RAM با هیچ محدودیت عمده ای در این زمینه روبرو نبوده و می توان این ایراد را بر HTC وارد دانست که اقدام به افزایش و بهبود قابلیت فیلمرداری دستگاه و ارتقا آن حداقل به وضوح D1 نکرده است. در مجموع اما با دوربین مناسب و پیشرفته ای روبرو هستیم که در میان همه مدل های HTC از بالاترین وضوح فیلمبرداری نیز برخوردار است.
یکی از بخش های جالب و البته عجیب در HD2 مرورگرهای اینترنت قرار گرفته در دستگاه است جائیکه بجز IE6 پیش فرض همیشگی، از مرورگر محبوب و فوق سریع Opera نیز بهره گرفته شده است که انتخاب میان این دو البته به آسانی صورت نخواهد پذیرفت چرا که علیرغم سرعت بالای Opera و پشیبانی بی نقص آن از قابلیت Multi Touch در زوم بلافاصله بروی محتوا بوسیله نزدیک کردن انگشت ها بروی صفحه نمایش، متاسفانه این مرورگر قادر به نمایش محتوای فلش نبوده و برای نمایش فایل های فلش باید به اینترنت اکسپلورری مراجعه کرد که با اینکه بنرهای فلش (و نه فیلم های فلش جداگانه) را نمایش می دهد اما نه تنها از Multi Touch پشتیبانی نمی کند بلکه در مسئله پر اهمیت سرعت نیز هیچ حرفی در برابر Opera برای گفتن ندارد. ویدئوی زیر قابلیت های چشم نواز Opera را به نمایش می گذارد.
ویدئوی فوق به نقل از سایت GSMArena می باشد
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده. درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت Writeage.com و آدرس زیر مجاز است: