بررسی گوشی موبایل اچ تی سی Touch Cruise
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های اچ تی سی» اچ تی سی A101 Plus
» اچ تی سی Wildfire E star
» اچ تی سی U23
» اچ تی سی U23 Pro
» اچ تی سی Wildfire E2 Play
» اچ تی سی Wildfire E3 lite
» اچ تی سی Wildfire E plus
» اچ تی سی Desire 22 Pro
» اچ تی سی Wildfire E3
» اچ تی سی Desire 21 Pro 5G
» اچ تی سی Desire 20+
» اچ تی سی Wildfire E2
» اچ تی سی U20 5G
» اچ تی سی Desire 20 Pro
» اچ تی سی Wildfire R70
» اچ تی سی Desire 19s
» اچ تی سی Exodus 1s
» اچ تی سی Wildfire X
» اچ تی سی U19e
» اچ تی سی Desire 19+
» اچ تی سی Desire 12s
» اچ تی سی Exodus 1
» اچ تی سی U12 life
» اچ تی سی U12+
» اچ تی سی Desire 12+
» اچ تی سی Desire 12
» اچ تی سی U11 Eyes
» اچ تی سی U11+
» اچ تی سی U11 Life
» اچ تی سی U11
» اچ تی سی One X10
» اچ تی سی U Ultra
» اچ تی سی U Play
» اچ تی سی Desire 650
» اچ تی سی 10 evo
» اچ تی سی Desire 10 Pro
» اچ تی سی Desire 10 Lifestyle
» اچ تی سی Desire 628
» اچ تی سی Desire 830
» اچ تی سی One S9
» اچ تی سی 10 Lifestyle
» اچ تی سی 10
» اچ تی سی Desire 825
» اچ تی سی Desire 630
» اچ تی سی Desire 530
» اچ تی سی One X9
» اچ تی سی One M9s
» اچ تی سی Desire 828 dual sim
» اچ تی سی One E9s dual sim
» اچ تی سی Desire 728 dual sim
» اچ تی سی One A9
» اچ تی سی Butterfly 3
» اچ تی سی One M9+ Supreme Camera
» اچ تی سی Desire 520
» اچ تی سی Desire 526
» اچ تی سی One ME
» اچ تی سی One E9
» اچ تی سی Desire 820G+ dual sim
» اچ تی سی One M9+
» اچ تی سی One M8s
» اچ تی سی Desire 626G+
» اچ تی سی One E9+
» اچ تی سی Desire 820s dual sim
» اچ تی سی One M9
» اچ تی سی Desire 826
» اچ تی سی Desire 526G+ dual sim
» اچ تی سی Desire 320
» اچ تی سی Desire 620G dual sim
» اچ تی سی Desire 620 dual sim
» اچ تی سی Nexus 9
» اچ تی سی One M8 Eye
» اچ تی سی Desire Eye
» اچ تی سی Desire 612
» اچ تی سی Desire 820
» اچ تی سی Desire 510
» اچ تی سی One M8 for Windows
» اچ تی سی Butterfly 2
» اچ تی سی One Remix
» اچ تی سی One M8 Dual Sim
» اچ تی سی Desire 516
» اچ تی سی One E8
» اچ تی سی One mini 2
» اچ تی سی Desire 616
» اچ تی سی Desire 816 Dual SIM
» اچ تی سی Desire 210 dual sim
» اچ تی سی One M8
» اچ تی سی Desire 626
» اچ تی سی Desire 816
» اچ تی سی Desire 610
» اچ تی سی Desire 310
» اچ تی سی Desire 501 dual sim
» اچ تی سی Desire 501
» اچ تی سی Desire 601 dual sim
» اچ تی سی Desire 700 dual sim
» اچ تی سی One Max
» اچ تی سی Desire 601
» اچ تی سی Desire 300
» اچ تی سی Desire 500
» اچ تی سی One Mini
» اچ تی سی 8XT
» اچ تی سی Butterfly S
» اچ تی سی Desire 200
» اچ تی سی One Dual Sim
» اچ تی سی Desire 600 dual sim
» اچ تی سی Desire P
» اچ تی سی First
» اچ تی سی One
» اچ تی سی Desire U
» اچ تی سی Butterfly
» اچ تی سی Desire 400 dual sim
» اچ تی سی DROID DNA
» اچ تی سی One SV
» اچ تی سی Desire SV
» اچ تی سی One VX
» اچ تی سی One X+
» اچ تی سی Windows Phone 8S
» اچ تی سی Windows Phone 8X
» اچ تی سی Desire X
» اچ تی سی Desire VT
» اچ تی سی Desire VC
» اچ تی سی Desire V
» اچ تی سی Desire C
» اچ تی سی J
» اچ تی سی One V
» اچ تی سی One S
» اچ تی سی One XL
» اچ تی سی One X
» اچ تی سی Velocity 4G
» اچ تی سی Titan II
» اچ تی سی Vivid
» اچ تی سی EVO Design 4G
» اچ تی سی Sensation XL
» اچ تی سی Sensation XE
» اچ تی سی Jetstream
» اچ تی سی Rhyme
» اچ تی سی Radar
» اچ تی سی Explorer
» اچ تی سی Amaze 4G
» اچ تی سی Titan
» اچ تی سی Panache
» اچ تی سی Status
» اچ تی سی Sensation 4G
» اچ تی سی Sensation
» اچ تی سی Flyer
» اچ تی سی HD7S
» اچ تی سی Incredible S
» اچ تی سی ChaCha
» اچ تی سی Salsa
» اچ تی سی Wildfire S
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
HTC Touch Cruise شوالیه ای با شمشیر چوبی
بازهم PDA و بازهم HTC . این بار به سراغ یکی دیگر از زیبا رویان خانواده HTC یعنی Touch Cruise رفته ایم محصولی که در زمینه امکانات بکار گرفته شده در این کلاس یکی از پر و پیمان ترین ها به حساب می آید. ما را همراهی کنید.
HTC پس از موفقیتی که با Touch بدست آورد بار دیگر قصد دارد بازار را با محصولی از آن خانواده به نفع خود تغییر دهد. Touch Cruise محصول زیبائی ست که با امکانات فراوانی که در آن مشاهده می شود می تواند در مقابل هر رقیبی در این رده حرفهای فراوانی برای گفتن داشته باشد. ظاهر کاملا پهن با صفحه نمایش عریض و عدم وجود صفحه کلید عددی از Cruise محصولی ساخته است که رقابت را برای سایرین به امری مشکل تبدیل کرده است.
حتی قبل از گشودن جعبه نیز می توان ابعاد Cruise را تشخیص داد در اینجا با یک جعبه کاملا بزرگ روبرو هستیم که درون آن بغیر از وسایل همیشگی چون شارژر و Hands Free المانهایی خاص، نظیر کیف مخصوص حمل گوشی و محافظ صفحه نمایش دیده می شود. از لحاظ ابعاد Cruise را با ابعاد 15.5×58×110 میلیمتری و وزن 130 گرمی می توان در میان PDA ها یک نمونه متوسط به شمار آورد و در قیاس با نمونه ای همچون TyTN ΙΙ چیزی در حدود 2 میلیمتر کوتاه تر و 4 میلیمتر Slim تر شده است و البته در رده وزنی نیز بعلت عدم حضور صفحه کلید، چیزی نزدیک به 60 گرم از وزن دستگاه کاسته شده است. کیفیت ساخت قطعات در دستگاه در درجه بسیار بالایی قرار دارد و مطلقا با تحت فشار قرار دادن دستگاه هیچ نوع صدای اضافه ای از آن به گوشی نمی رسد اما یکی از مواردی که برای یک دستگاه در این کلاس کمی عجیب به نظر می رسد کیفیت نسبتا پائین رنگ بکار گرفته شده در بدنه است چرا که در یک زمان نسبتا کوتاه شروع به کم رنگ تر شدن و در نهایت ریختن آن در بعضی نقاط می شود اما در مجموع از لحاظ قرار گیری در دست و استفاده ای راحت، از دید یک کاربر با دستگاه فوق العاده ای در دسته PDA ها روبرو هستیم.
صفحه نمایش 2.8 اینچی دستگاه در غیاب صفحه کلید عددی، مهمترین جزء گوشی را در نگاه اول تشکیل می دهد. تعداد رنگهای قابل نمایش توسط این نمایشگر همانطور که پیش از این نیز گفتیم بعلت عدم تحمیل قدرت پردازشی بالا به پردازنده دستگاه توانایی نمایش تنها 65 هزار رنگ را دارد و این موضوع حتی در سوگلی بسیار جدید این شرکت یعنی HTC Touch Diamond نیز تکرار گردیده است. رزولوشن بکار گرفته شده در این صفحه نمایش اما مشکل تعداد رنگ را تقریبا پوشش می دهد چرا که با قدرت تفکیک 320×240 پیکسل، کیفیت مطلوب و مناسبی برای دستگاه تامین شده است، هرچند دیدن رزولوشن 480×640 پیکسل در این کلاس انتظار چندان بالایی نیست (امری که در Diamond مشاهده می شود). کیفیت نمایش تصویر در این صفحه هرچند در نور مستقیم خورشید دچار افت کاملا محسوسی می گردد (مخصوصا وقتی با اثر انگشت پوشانیده شده باشد)، اما در مجموع می توان به آن نمره قابل قبولی داد.
بر بالای صفحه نمایش دوربین دوم تماس های ویدئویی در سمت راست بهمراه اسپیکر برقراری تماس در مرکز قرار دارد که در دو سمت آن دو LED هشدار دهنده جای گرفته اند که LED سمت راست جهت انتقال اطلاعات، انتقال پیام ، وضعیت شبکه و در هنگام شارژ دائما از سبز به زرد تغییر کرده و در هنگامیکه میزان شارژ گوشی به کمتر از 5% برسد به قرمز تغییر رنگ می دهد. LED سمت چپ نیز برای نشان دادن وضعیت بلوتوث ، Wi-Fi و همچنین وضعیت GPS بکار می رود. المان های معدود موجود در زیر صفحه نمایش شامل کلیدهای دوگانه سبز و قرمز برای برقراری و دریافت تماس بهمراه دو کلید احضار Internet Explorer و GPS در پائین می باشد که Navigation Wheel گوشی را احاطه کرده اند این چرخ دارای چهار دکمه در طرفین خود بهمراه کلید تائید مرکزی می باشد که نسبت به Jog Wheel ثابت بکار گرفته شده در عمده گوشی های این کلاس عملکرد کاملا بهتری دارد.
اطراف دستگاه نسبت به TyTN ΙΙ تغییرات فراوانی را متحمل شده است در سمت چپ دستگاه چرخ محبوب کاربران بهمراه دکمه OK بسیار کاربردی این قسمت حذف شده و بجای آن تنها به یک Rocker تغییر حجم صدا و کلید تکراری فعال کردن قابلیت Voice اکتفا شده است.
در سمت راست نیز باز شاهد چند تغییر هستیم المان های موجود در این قسمت پورت کارت حافظه Micro SD گوشی همراه با دکمه دو حالته شاتر دوربین می باشند و در پائین ترین قسمت نیز همانند قبل قلم غیر تلسکوپی گوشی جای گرفته است.
تنها کلید موجود در بالای گوشی کلید Power آن است که این بار برخلاف TyTN ΙΙ دسترسی راحت تری برای کاربران بوجود آمده است. دکمه Power گذشته از وظیفه اصلی خود در خاموش کردن دستگاه و تعویص پروفایل، امکان قرار دادن دستگاه در وضعیت Stand-by را نیز ،چون همیشه، دارد. در قسمت پائین بغیر از تعویض محل پورت Micro SD، تغییر دیگری را نسبت به TyTN ΙΙ مشاهده نمی کنیم و پورت Mini USB همراه با شکاف Reset گوشی، محل اتصال بند و میکروفون برقراری تماس المان های موجود در آن را تشکیل می دهند.
قسمت پشت دستگاه کاملا شیک و یک دست طراحی شده است در اینجا در بالاترین قسمت همانند قبل محل اتصال آنتن خارجی GPS مشاده می شود که با یک پوشش پلاستیکی محافظت می شود و در زیر آن لنز دوربین 3.15 مگاپیکسلی گوشی و آینه عکاسی از خود قرار دارد که بازهم همانند نمونه ای که در TyTN ΙΙ دیده بودیم خبری از کاور لنز و یا فلش برای دوربین نیست. اسپیکر اصلی دستگاه نیز همانگونه که انتظار داریم در سمت راست این قسمت واقع شده است. کاور باتری بسیار به سختی و با فشار فراوان گشوده می شود و باتری 1350mAh گوشی اولین المانی ست که پس از گشودن آن دیده می شود این باتری که برخلاف ظاهر، از لحاظ ظرفیت با نمونه بکار گرفته شده در TyTN ΙΙ کاملا یکسان است بروی کاغذ، می تواند Cruise را برای 450 ساعت در حالت Stand-by و 7 ساعت در حالت مکالمه روشن نگاه دارد، که در دنیای واقعی در یک استفاده متوسط حداکثر تا سه روز می توان از این باتری انتظار کارکرد داشت. بر بالای باتری و در یک قسمت ظاهرا جداگانه محل جایگذاری سیمکارت قرار دارد اما برخلاف TyTN ΙΙ امکان درآوردن سیمکارت بدون خارج کردن باتری، بعلت ساختار ویژه ای که برای آن در نظر گرفته شده است، وجود ندارد.
همانگونه که انتظار داریم سیستم عامل مورد استفاده در Cruise همانند دیگر اعضای این خانواده ورژن 6 از ویندوز موبایل می باشد که تاکنون در رابطه با آن در بررسی های قبلی این دسته صحبت های فراوانی نموده ایم و این بار سعی می کنیم تا به تفاوت های جزئی و انگشت شماری که در این گوشی در ساختار سیستم عامل ایجاد شده است بپردازیم. چون قبل با روشن کردن دستگاه اولین جزئی که به چشم می آید صفحه Home Screen اختصاصی HTC ست که با چندین Tab متفاوت کارکردی کاملا مشابه با نمونه های قبلی داشته و در اینجا امکان تغییر گسترده در این Tab ها بهمراه تغییر در تعداد آنها به جمع عملکردهای گوشی در این زمینه افزوده شده است. المان های استاندارد همیشگی دستگاه در قسمت بالا و پائین شامل Task Manager در گوشه بالا سمت راست و منوی start در قسمت بالا سمت چپ، در اینجا نیز دیده می شود. از تغییرات در این قسمت امکان مشاهده المانهای کوچک صف کشیده در ردیف بالایی گوشی به فرم کاملا بزرگتر با یک تک ضربه بروی نوار ابزار بالای صفحه است که دسترسی به این آیکون های کوچک را با استفاده از انگشت به امری کاملا آسان بدل می کند. منوی Start ، قسمت های Programs و Setting و همچنین قابلیت Multi Tasking گوشی نیز هیچ تغییری نسبت به قبل ننموده است پردازنده بکار گرفته شده در دستگاه بر پایه چیپ ست Qualcomm MSM 7200 می باشد که پردازش های اصلی مورد نیاز دستگاه توسط پردازنده Qualcomm ARM11 با سرعت 400 مگاهرتز تامین گردیده و پردازنده ARM9 موجود در آن با سرعت 274 مگاهرتز وظیفه پرداختن به پردازش های مرتبط به امور رادیوئی گوشی (برقراری و دریافت تماس و...) را برعهده دارد. میزان RAM موجود در گوشی به میزان 128 مگابایت و حجم ROM داخلی دستگاه نیز به میزان 256 مگابایت است و از این لحاظ کوچکترین تفاوتی با TyTN ΙΙ مشاهده نمی شود.
بدون شک مهم ترین تغییری که در ساختار سیستم عامل نسبت به نسخه های قبلی بوجود آمده است نسخه بهبود یافته خاصیت فوق العاده Touch FLO گوشی ست که این بار و به لطف این قابلیت کاربری بسیار راحت تری (حتی نسبت به HTC Touch) در استفاده از انگشت به جای قلم بوجود آمده است. در کل Touch FLO همانطور که قبلا هم توضیح داده بودیم قابلیتی نرم افزاری ست (و قابل نصب بروی تمامی WM 6.0 ها، البته خودتان را خسته نکنید چون HTC آن را برای استفاده عموم منتشر نکرده است)، و دستگاه را قادر می سازد تا به راحتی تفاوت میان انگشت و قلم دستگاه را متوجه شده و دیگر برای فعال کردن یک آیکون بروی صفحه نمایش احتیاجی نیست محکم بروی آن ضربه بزنید و یک لمس کوچک نیز بیش از اندازه کافی ست. این قابلیت فوق العاده کاربر را قادر می سازد تا به راحتی و بدون استفاده از Scroll جانبی در یک لیست بلند بالا و یا در صفحات اینترنتی به بالا و پائین و طرفین و با آزادی کامل حرکت کند.
دفترچه تلفن گوشی یکی از نمونه های بدون محدودیت ویندوز موبایل محسوب می شود و در آن تنها عامل محدود کننده میزان فضای خالی حافظه است و برای هر کنتاکت امکان ذخیره چندین و چند عنوان اطلاعات مختلف وجود دارد. این دفترچه تلفن نسبت به نمونه ای که در TyTN ΙΙ تشریح گردید کوچکترین تغییری نداشته است.
یکی از قسمت های قابل توجه در اینترفیس راه های ورود اطلاعات متنی به دستگاه است جائیکه گذشته از راه های همیشگی چون صفحه کلید مجازی QWERTY و یا نوشتن مستقیم با فناوری تشخیص دستخط، یک صفحه کلید جدید برای این کلاس نیز معرفی شده است صفحه کلیدی که می توان آن را نیمه QWERTY نامید چرا که در این صفحه کلید در هر ردیف با پنج کلید روبرو هستیم که هر کدام بجای آنکه فقط یک حرف را بروی خود داشته باشند، شامل دو حرف هستند مثلا کلید اول از سمت چپ شامل دو حرف QW و کلید بعدی شامل دو حرف ER و الی آخر و بدین ترتیب هر 10 کلید موجود در هر سطر درست همانند یک کیبور واقعی بطور کامل پوشش داده می شود و علاوه بر این ابعاد مناسب این کلیدها استفاده از آنها را به امری ساده بدل می کند.
File Manager موجود در Cruise نیز نسبت به نمونه های قبلی بدون تغییر مانده است و در آن امکان دسترسی به تمامی قسمت های دستگاه، ایجاد فولدر جدید، کپی و جابجایی فایل ها، اختصاص یک آهنگ بعنوان زنگ و یا انتقال فایل ها به دستگاه های همسان دیگر وجود دارد. گالری استاندارد نمایش عکس و ویدئوی گوشی نیز چون قبل Picture&Videos نام دارد و تا آنجا که به عکس ها مربوط می شود امکان نمایش بصورت Thumbnail یا به فرم لیست برای آنها وجود داشته و با گشودن عکس می توان تا چندین مرحله در آن زوم نمود. نمایش افقی عکس ها نیز از دیگر امکانات این قسمت است. علاوه بر این در این قسمت میانبر مستقیمی برای فعال کردن دوربین دستگاه نیز در نظر گرفته شده است. اما گذشته از این قسمت که استاندارد گوشی های دارای ویندوز موبایل می باشد، Cruise دارای یک گالری دیگر برای نمایش عکس ها نیز هست که در آن همه چیز بر پایه استفاده از دست و یا Navigation Wheel گوشی، می باشد. در اینجا بوسیله دست می توان به مرور عکسها، ورود و خروج به زوم و کنترل کامل بروی آنها اقدام کرد. علاوه بر این کلیه وظایف یاد شده در این قسمت بوسیله Navigation Wheel گوشی نیز قابل انجام است.
نرم افزارهای پخش موسیقی و فیلم در گوشی همانند همیشه شامل مدیا پلیر ورژن 10، Audio Manger Music Player و نرم افزار Streaming Media می باشد که هر کدام وظیفه خاصی را در پخش فرمت ها برعهده دارند. مشکل همیشگی این روزهای HTC در رابطه با پخش فیلم های با سرعت VGA در Cruise نیز وجود دارد و در اینجا نیز با اینکه از پردازنده سریع 400 مگاهرتزی استفاده شده باز برای پخش محتوای تصویری با رزولوشن VGA چاره ای جز تقلیل رزولوشن به مقادیر نزدیک به QVGA وجود ندارد. این مشکل با اینکه در ساختار دستگاه از پردازنده 400 مگاهرتزی Qualcomm MSM 7200 که دارای شتاب دهنده گرافیکی نیز در درون خود است، استفاده شده کمی عجیب و سوال بر انگیز می نماید چرا که این شیوه اجرا حتی قابل قیاس با پردازنده های 200MHz دو سال پیش HTC که ساخت شرکت TI بودند نیز نمی باشد و کار به جایی رسیده است که کاربران حرفه ای HTC با مطالعه و تحقیق بروی این پلتفرم و چیپ ست به این نتیجه رسیده اند که مشکل بوجود آمده در این سری گوشی ها (که شامل نمونه هایی ست که از چیپ ست 7200 و 7500 این شرکت استفاده می کنند) مطلقا ارتباطی با خود پردازنده و ساختار داخلی آن ندارد و بعبارت دیگر این مشکل از ضعف پردازنده در Handle کردن محتوای VGA بوجود نیامده است بلکه در کمال تعجب و ناباوری مشکل از عدم نصب Driver برای شتاب دهنده گرافیکی پردازنده توسط HTC بوجود آمده است!! که کمی باور آن سخت است که با جدی شدن شکایت ها و اعلام نارضایتی کاربران از عملکرد دستگاه و حتی اعلام شکایت و پر کردن Petition علیه HTC بلاخره خود شرکت نیز به این مشکل اذغان کرد و با توجه به اطلاعاتی که در سایتی که به همین منظور ساخته شده است، درج گردیده مهندسان طراح HTC در تایوان مشغول رفع این نقیصه و ارائه یک نسخه اصلاحی برای آن هستند که هنوز پس از گذشت بیش از پنج ماه از اوج اعتراضات خبری از نسخه اصلاحی نشده است. در این بخش یکی از تغییرات مشهود نسبت به TyTN ΙΙ افزودن رادیو FM به دستگاه است.
Cruise در برقراری تماس و صدای دریافتی و ارسالی توسط آن کاملا موفق عمل می کند و علاوه بر این همانگونه که پیش از این در رابطه با TyTN ΙΙ به آن پرداختیم در هنگام برقراری تماس نیز امکانات فراوانی همچون خاصیت Smart Dial همراه با صفحه کلید کاملا بزرگ و راحت در اختیار کاربر قرار می گیرد. صدای زنگ ایجاد شده توسط گوشی با اینکه نسبت به نمونه ای همچون TyTN ΙΙ راه درازی را در پیش دارد اما در کل در رده متوسط قرار دارد و امکان از دست دادن تماس در محیط های شلوغ نیز در آن تقریبا غیر ممکن است.
همواره در رده PPC ها دوربین در درجه اهمیت چندان بالایی قرار ندارد اما این ماجرا در چند مورد چندین استثنا نیز دارد که شاید بهترین نمونه در این زمینه دوربین TyTN ΙΙ باشد و دوربین 3.15 مگاپیکسلی موجود در Cruise نیز آمده است تا نمونه دومی از یک دوربین خوب باشد. با فشار اندکی بروی دکمه نسبتا سفت دوربین در کناره سمت راست گوشی به منوی عکاسی دستگاه وارد می شویم جائیکه با یک اینترفیس بهینه شده برای استفاده از دست و تنظیمات نسبتا کاملی روبرو می شویم در اینجا همانند قبل به مواردی نظیر تنظیمات نور، افکت های رنگ، حالت های پانوراما، Sport و Burst، تایمر سرخود و تصحیح های نور گیری بر می خوریم و علاوه بر این امکان افزودن Data Stamp و اطلاعات GPS به فایل EXIF عکس وجود دارد. کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین با اینکه در حد بزرگانی چون K800 نیست اما در نوع خود و در رده PPC ها کاملا قابل قبول است. از مشکلات قابل اشاره در این دوربین همانطور که در TyTN ΙΙ نیز به آن اشاره شده، نمایش نسبتا ضعیف رنگ ها و مشکل Dynamic Range می باشد. فیلمبرداری این دوربین اما دچار یک بهبود مشهود شده است، این دوربین توانائی ثبت تصویر با رزولوشن QVGA با سرعت 30 فریم در ثانیه و با فرمت MPEG-4 را دارد که واقعا در کلاس PPC ها کاملا شایسته تقدیر است.
همانگونه که از کلاس PPC ها انتظار داریم Cruise در رده ارتباطات نسبتا کامل و موفق عمل می کند. فرکانس های مخابراتی مورد پشتیباتی توسط این دستگاه شامل فرکانس های چهار گانه GSM همراه با پشتیبانی از HSDPA در فرکانس 2100 می باشد. ارتباطات پر سرعت دستگاه نیز علاوه بر GPRS و EDGE شامل 3G با سرعت 3.6Mbps می شود. ارتباطات رادیوئی با برد کوتاه نیز شامل Wi-Fi و بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیانی از پروفایل A2DP می شود و ارتباطات سیمی گوشی نیز توسط پورت Mini USB تامین می گردد.
اما همانگونه که از نام دستگاه بر می آید یکی از قسمت های مهم آن گیرنده GPS داخلی Cruise می باشد که همانند نمونه ای که در TyTN ΙΙ وجود دارد از چیپ ست gpsOne شرکت Qualcomm در آن استفاده شده است که با اینکه نسبت به نمونه SIRF Star III که در نمونه های قبلی موجود است ضعیف تر می باشد اما کارکرد نسبتا مناسبی دارد. نرم افزار داخلی Tom Tom در ساختار داخلی گوشی بعنوان پیش فرض تعبیه شده است و یک نقشه رایگان نیز در آن وجود دارد و برای تهیه سایر نقشه ها چون قبل می بایست مبلغی را پرداخت کرد.
HTC Touch Cruise واجد ویژگی های فوق العاده ایست که آن را در چشم تمامی خریداران به محصولی قابل توجه تبدیل کرده است و موارد مثبتی چون Touch FLO بهبود یافته همراه با فیلمبرداری 30 فریم در ثانیه می تواند تا حدودی عیوبی نظیر پردازش کند تصاویر ویدئویی را پوشش دهد. Cruise با قیمتی نزدیک به 680 دلار در بازارهای جهانی موجود است و چندیست به ویترین های علاءالدین نیز راه یافته است ولی در این آشفته بازاری که قیمت گوشی های معمول و مشخص را نیز موقعیت مغازه نسبت به خیابان تعیین می کند بهتر است از قیمت احتمالی آن صحبتی به میان نیاوریم.
توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای Writeage.com نوشته شده. درج تمام یا قسمتی از این مطلب، تنها با ذکر نام سایت Writeage.com و آدرس زیر مجاز است: