معرفی گوشی موبایل وان پلاس Open
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های وان پلاس» وان پلاس Ace 5
» وان پلاس Ace 5 Pro
» وان پلاس 13
» وان پلاس Pad 2
» وان پلاس Nord 4
» وان پلاس Pad Pro
» وان پلاس Ace 3 Pro
» وان پلاس Nord CE4 Lite (India)
» وان پلاس Nord CE4
» وان پلاس Ace 3V
» وان پلاس Nord N30 SE
» وان پلاس 12R
» وان پلاس Ace 3
» وان پلاس 12
» وان پلاس Open
» وان پلاس Pad Go
» وان پلاس Ace 2 Pro
» وان پلاس Nord CE3
» وان پلاس Nord 3
» وان پلاس Nord N30
» وان پلاس Nord CE 3 Lite
» وان پلاس Ace 2V
» وان پلاس Pad
» وان پلاس 11R
» وان پلاس Ace 2
» وان پلاس 11
» وان پلاس Nord N300
» وان پلاس Ace Pro
» وان پلاس Nord N20 SE
» وان پلاس 10T
» وان پلاس Nord 2T
» وان پلاس Ace Racing
» وان پلاس 10R
» وان پلاس Ace
» وان پلاس Nord CE 2 Lite 5G
» وان پلاس Nord N20 5G
» وان پلاس Nord CE 2 5G
» وان پلاس 10 Pro
» وان پلاس 9RT 5G
» وان پلاس Nord 2 5G
» وان پلاس Nord N200 5G
» وان پلاس Nord CE 5G
» وان پلاس Watch
» وان پلاس 9R
» وان پلاس 9 Pro
» وان پلاس 9
» وان پلاس Nord N100
» وان پلاس Nord N10 5G
» وان پلاس 8T
» وان پلاس Nord
» وان پلاس 8 Pro
» وان پلاس 8
» وان پلاس 7T Pro 5G McLaren
» وان پلاس 7T Pro
» وان پلاس 7T
» وان پلاس 7 Pro
» وان پلاس 7
» وان پلاس 6T McLaren
» وان پلاس 6T
» وان پلاس 6
» وان پلاس 5T
» وان پلاس 5
» وان پلاس 3T
» وان پلاس 3
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
معرفی OnePlus Open اولین تاشوی وانپلاس با تمرکز بر دوربین با قیمت 1800 یورو!
شرکت وانپلاس در روز پنجشنبه 19 اکتبر 2023 (27 مهر 1402) طبق زمانبندی از پیش اعلام شده از اولین تجربه خود در زمینه تولید گوشیهای تاشو با معرفی OnePlus Open پرده برداشت؛ وانپلاس اوپن که در دسته گوشیهای تاشوی کتابی یا افقی قرار دارد در حقیقت نسخه تغییر نام یافتهای از گوشی تاشوی شرکت مادر اوپو یعنی Find N3 است که همزمان در همین روز در چین معرفی شده است. اوپن برخلاف نمونههای معمول در این کلاس از جمله Galaxy Z Fold5 از شرکت سامسونگ با پرهیز از نسبتهای کشیده و باریک برای صفحهنمایش خارجی از یک پنل عادی با نسبت 20:9 در بخش خارجی بهره میبرد و با ارتفاع کمتر، عرض کاملاً بیشتری را نسبت به تاشوهای معمول این کلاس ارائه میکند.
گوشیهای تاشوی افقی که از آنها با عنوان تاشوهای کتابی نیز یاد میشوند در حال حاضر پیشرفتهترین و مدرنترین فرمفاکتور دنیای موبایل بوده و آینده این صنعت از نگاه بسیاری از صاحبنظران در گرو تحولات پیش روی این کلاس خواهد بود. Open با وجود آنکه اولین گوشی تاشوی وانپلاس بهحساب میآید اما از نگاهی دیگر سومین تجربه شرکت مادر وانپلاس یعنی اوپو پس از Find N در سال 2021 و Find N2 در سال 2022 بوده و از این رو برخلاف دیگر تجربههای اول شرکتهای سازنده موبایل، دو نسل آزمون و خطا را در پشت سر خود میبیند. رویکرد اوپو در این رده با حضور صفحهنمایشهای کاور کوچک با نسبتهای عادی 18:9 از همان ابتدا با دیگر همتایان آن متفاوت بوده و علیرغم ظرفیت مناسب باتری و مجموعهای از دوربینهای متنوع، سایز و حجم نسبتاً پایینی را ارائه میکردند. نسل سوم این خانواده که با عنوان Find N3 یا OnePlus Open نامیده میشود نسبت به دو مدل پیشین با تفاوتهای محسوسی روبرو شده که مهمترین آنها بیشک به افزایش اندازه صفحهنمایش خارجی و تغییر نسبت آن به 20:9 تعلق دارد.
طراحی و شکل ظاهری
OnePlus Open با الهام از گوشیهای پرچمدار Find X6 و Find X6 Pro شرکت اوپو، محوطه کاملاً بزرگی را در بخش پشتی دستگاه را به دوربینها اختصاص داده که کاملاً از سطح گوشی فاصله گرفته و سه لنز دوربین همراه با نشان Hasselblad در آن به چشم میخورند. انتقال فلش LED از محوطه دوربینها به لبه خارجی بخش پشتی نکته جالبی در این میان است که جلوه خاصی را به این قسمت میبخشد. Open در دو رنگ سبز (Emerald Dusk) و مشکی (Voayger Black) ارائه میشود که اولی از پوشش شیشهای برخوردار است و در نسخه مشکی با پوشش چرم مصنوعی روبرو میشویم. در بازارهای اروپایی ظاهراً تنها رنگ سبز دستگاه در دسترس قرار خواهد داشت. Open مثل یک وانپلاس اصیل دکمه اسلایدی تغییر پروفایل صوتی یا آلرت اسلایدر را فراموش نکرده و این کلید با ظاهری برجسته و طرحدار روی لبه سمت راست گوشی جای دارد.
ابعاد و وزن
طول و عرض حال بسته گوشی بهترتیب 153.4 و 73.3 میلیمتر است که عرض آن در حالت باز به 143.1 میلیمتر میرسد. برای مقایسه بد نیست بدانیم که گلکسی Z Fold5 در حالت بسته از طول و عرض بهترتیب 154.9 و 67.1 میلیمتری برخوردار است و عرض آن در حالت باز تقریباً 130 میلیمتر است. بدینترتیب در حالیکه با تفاوت خاصی در زمینه طول این دو گوشی روبرو نمیشویم، OnePlus Open در هر دو حالت باز و بسته عرض بسیار بیشتری داشته و همین موضوع امکان قرارگیری یک صفحهنمایش خارجی معقولتر با نسبتی مشابه یک گوشی عادی را در این مدل فراهم میکند. ضخامت نسخه شیشهای این گوشی در حالت بسته و باز بهترتیب 5.8 و 11.7 میلیمتر است و نسخه چرمی نیز 0.1 و 0.2 میلیمتر در این دو حالت ضخامت بیشتری دارد. Open در زمینه ضخامت هم در مقایسه با همتای سامسونگی آن موفقتر بوده و حداقل 1.5 میلیمتر نازکتر است.
وانپلاس اوپن در نسخه شیشهای 239 گرم و در نسخه چرمی 245 گرم وزن دارد که هر دو نسبت به Z Fold5 با وزن 253 گرمی، نمونههای سبکتری بهحساب میآیند.
فرم و طراحی لولا
در ساخت لولای گوشی بهگفته شرکت سازنده از آلیاژ تیتانیوم و فیبر کربن استفاده شده که طبق ادعای وانپلاس تا 4 برابر قدرتمندتری از فولاد ضد زنگ گرید جراحی (surgical-grade stainless steel) است. TÜV Rheinland یک میلیون بار باز و بسته شدن مطمئن (reliable folding) دستگاه را تضمین کرده و افتادن از ارتفاع 1 متری و کارکرد در درجه حرارت 75 درجهای نیز طبق گفتههای شرکت سازنده مشکلی برای دستگاه ایجاد نمیکند. Open برخلاف Z Fold5 از استاندارد مقاومت در برابر نفوذ آب برخوردار نیست و از این لحاظ در جایگاه پایینتری نسبت به رقیب خود قرار میگیرد.
صفحهنمایش خارجی
صفحهنمایش خارجی یا کاور اسکرین وانپلاس اوپن یک نمونه 6.31 اینچی با وضوح 1116×2484 پیکسل است که برخلاف Z Fold5 و نسبت غیر ارگونومیک 23.1:9 یک پنل عادی 20:9 با تراکم 431 پیکسل در هر اینچ است که 91.8 درصد از روی گوشی را پوشانده و نرخ رفرش 120 هرتزی آن با پشتیبانی از LTPO تا 10 هرتز قابل کاهش خواهد بود. این پنل امولد (یا بهقول وانپلاس Super Fluid AMOLED) از حداکثر روشنایی 1,400nits برخوردار بوده که در حالت نقطهای به 2,800 نیت نیز قابل افزایش است. سرعت برداشت تاچ 240 هرتزی، نمایش 97 درصدی طیف NTSC و 100 درصدی DCI-P3 و مجوز TÜV Rheinland در محافظت از چشم در برابر طیف مضر نور سایر مشخصات ذکر شده برای این پنل 10 بیتی را تشکیل میدهند. این صفحهنمایش با پوشش سرامیکی در برابر آسیب محافظت میشود.
بالای این صفحهنمایش یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی با سنسور کوچک 1/3.1 اینچی و لنز 5 مرحلهای f/2.4 فاقد فوکوس خودکار قرار دارد که حداکثر از وضوح 4K/30fps در فیلمبرداری پشتیبانی کرده و تشخیص چهره ساده دو بعدی را نیز انجام میدهد. سنسور اثر انگشت در وانپلاس اوپن مثل اکثر گوشیهای این کلاس بهصورت ساده در لبه دستگاه جای دارد.
صفحهنمایش داخلی
پنل داخلی گوشی یک نمونه 7.82 اینچی با وضوح 2268×2440 پیکسل و نسبت مربعی 1.07:1 است که 89.6 درصد از فضای داخلی دستگاه را میپوشاند. این پنل که همچون صفحهنمایش خارجی از نوع AMOLED با فناوری LTPO انتخاب شده این بار امکان کاهش نرخ رفرش تا 1 هرتز را ارائه میکند اما از نظر میزان روشنایی، طیف رنگی و سرعت پاسخگویی تاچ تفاوتی با پنل خارجی ندارد.
دوربین داخلی گوشی یک 20 مگاپیکسلی 1/4 اینچی با لنز 4 مرحلهای ساده f/2.2 و بدون فوکوس خودکار است که مثل دوربین بالای صفحهنمایش خارجی از لرزهگیر دیجیتال بهره میبرد. این دوربین نیز در فیلمبرداری به وضوح 4K/30fps دست پیدا میکند.
دوربینهای بخش پشتی
مجموعه هیجانانگیز دوربینهای بخش پشتی OnePlus Open یک دوربین اصلی، یک نمونه اولتراواید و یک دوربین تلهفتو را شامل میشود که در همکاری با کمپانی صاحبنام Hasselblad توسعه یافتهاند؛ دوربین اصلی گوشی از سنسور LYT-T808 شرکت سونی با اندازه 1/1.43 اینچ برخوردار است که در توصیف آن به عبارت انباشت پیکسلی یا Pixel Stacked اشاره شده است. این حسگر از فناوری ترانسیستورهای دو لایهای برخوردار است که روی کاغذ حساسیت بالاتری را به نور ارائه میکند. پیکسلهای این دوربین قبل از تجمیع چهارگانه از اندازه بزرگ 1.12 میکرونی برخوردارند که روی کاغذ در ترکیب با لنز 7 مرحلهای f/1.7 مقابل آن نور مناسبی را دریافت خواهند کرد. این دوربین از OIS یا لرزهگیر اپتیکال برخوردار بوده و میدان دید 85 درجهای را پوشش میدهد. حداکثر وضوح برداشت ویدئوی این دوربین برخلاف انتظار تنها 4K/60fps بوده و از برداشت 8K در آن خبری نیست.
دوربین دوم یک 48 مگاپیکسلی دیگر بازهم ساخت شرکت سونی با سنسور 1/2 اینچی IMX581 است که پیکسلهای 0.8 میکرونی آن در وضوح پیشفرض 12 مگاپیکسلی به ابعاد 1.6 میکرون دست پیدا میکنند. لنز 6 مرحلهای f/2.2 مقابل این دوربین از فوکوس خودکار و امکان برداشت عکس از فاصله نزدیک 3.5 سانتیمتری برخوردار است و زاویه دید گسترده 114 درجهای را پوشش میدهد.
شرکت آمنیویژن سازنده سنسور نیم اینچی 64 مگاپیکسلی دوربین سوم OnePlus Open است که پیکسلهای 0.7 میکرونی آن در وضوح پیشفرض 16 مگاپیکسلی دو برابر بزرگتر و 1.4 میکرونی خواهند شد. دیافراگم لنز 4 مرحلهای مقابل این سنسور f/2.6 بوده و از فوکوس خودکار و لرزهگیر اپتیکال نیز پشتیبانی میکند. وانپلاس اوپن با کمک این دوربین و فاصله کانونی 70 میلیمتری آن زوم 3 برابری را ارائه میدهد.
مجموعه پردازشی گوشی طبق انتظار از پروسسور 4 نانومتری Snapdragon 8 Gen 2 قدرت گرفته و 16 گیگابایت رم LPDDR5X و 512 گیگابایت حافظه داخلی UFS 4.0 دارد. ظرفیت باتری گوشی 4,805 میلی آمپر ساعت است که از دو سلول نا متقارن جدا از هم با ظرفیتهای 3,295 و 1,510 میلیآمپر در دو سمت گوشی تشکیل میشود. این باتری با شارژر سیمی 67 واتی SuperVOOC تغذیه میشود که بهگفته شرکت سازنده مسیر شارژ 1 تا 100 درصدی را در شرایط تعریف شده در عرض تنها 42 دقیقه طی میکند. این گوشی ظاهراً فاقد مکانیزم شارژ بیسیم است. در جعبه این گوشی یک شارژر 80 واتی ارائه شده است.
گزینههای اتصال
OnePlus Open در ارتباطات فارغ از اتصالات 4G و 5G بر وایفای 6E و 7، بلوتوث 5.3، NFC و اینفرارد تکیه کرده و مسیریابهای ماهوارهای دو فرکانسی و درگاه USB-C با استاندارد USB 3.1 نیز برای آن پیشبینی شده است. این گوشی از دو اسپیکر استریو با پشتیبانی از دالبی آتموس بهره میبرد.
قیمت - زمان حضور در بازار
OnePlus Open با سیستمعامل اندروید 13 و رابط کاربری OxygenOS 13.2 ارائه شده و شرکت سازنده حداقل چهار آپدیت عمده اندروید و 5 سال بهروزرسانی امنیتی را برای آن تضمین کرده است. پیشسفارش برای تهیه وانپلاس اوپن از روز رونمایی آغاز شده و حضور آن در بازار نیز به هفته آینده 27 اکتبر (5 آبان 1402) موکول شده است. قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی در بازارهای اروپایی 1,799 یورو یا 1,599 پوند است و در بازار آمریکا نیز با قیمت 1,699.99 دلار حضور خواهد داشت.
منبع : OnePlus