معرفی گوشی موبایل ال جی Wing 5G

Wing 5G وینگ 5 جی

LG Wing 5G ال جی
ارزیابی کاربران: 7.7 از 10 (201 رای) ارزیابی شما با موفقیت ذخیره گشت و پس از مدت کوتاهی منعکس خواهد شد. در حال ارسال اطلاعات... شما پیش از این رای داده بودید.
اضافه کردن به علاقه‌مندی‌ها حذف از لیست علاقه‌مندی‌ها

دسترسی سریع به سایر موارد

جستجوی سریع
جدیدترین های ال جی
» ال جی Q52
» ال جی K62
» ال جی K52
» ال جی K42
» ال جی K71
» ال جی Wing 5G
» ال جی Q92 5G
» ال جی K31
» ال جی Q61
» ال جی Stylo 6
» ال جی Velvet
» ال جی Folder 2
» ال جی V60 ThinQ 5G
» ال جی Q51
» ال جی W10 Alpha
» ال جی K61
» ال جی K51S
» ال جی K41S
» ال جی G Pad 5 10.1
» ال جی G8X ThinQ
» ال جی Q70
» ال جی K50S
» ال جی W30 Pro
» ال جی W30
» ال جی W10
» ال جی G8s ThinQ
» ال جی V50 ThinQ 5G
» ال جی K40
» ال جی K50
» ال جی Q60
» ال جی G8 ThinQ
» ال جی Q9
» ال جی V40 ThinQ
» ال جی Watch W7
» ال جی Candy
» ال جی G7 Fit
» ال جی G7 One
» ال جی K11 Plus
» ال جی Q Stylo 4
» ال جی Q Stylus
» ال جی G7 ThinQ
» ال جی Q7
» ال جی Zone 4
» ال جی V30s Thinq
» ال جی K10 2018
» ال جی K8 2018
» ال جی V30
» ال جی Q8
» ال جی G Pad IV 8.0 FHD
» ال جی Q6
» ال جی X venture
» ال جی X power 2
» ال جی G6
» ال جی Stylus 3
» ال جی K10 2017
» ال جی K8 2017
» ال جی K4 2017
» ال جی G Pad III 10.1 FHD
» ال جی U
» ال جی V20
» ال جی K3
» ال جی X Skin
» ال جی X5
» ال جی X max
» ال جی X mach
» ال جی G Pad X 8.0
» ال جی G Pad III 8.0 FHD
» ال جی X power
» ال جی X style
» ال جی Stylus 2 Plus
» ال جی G5 SE
» ال جی K5
» ال جی X cam
» ال جی X screen
» ال جی G5
» ال جی K8
» ال جی Stylus 2
» ال جی K4
» ال جی K10
» ال جی K7
» ال جی G Pad II 8.3 LTE
» ال جی V10
» ال جی Nexus 5X
» ال جی G Pad II 10.1
» ال جی G Pad II 8.0 LTE
» ال جی Wine
» ال جی G4 Beat
» ال جی G4 Stylus
» ال جی G Stylo
» ال جی G4
» ال جی AKA
» ال جی Joy
» ال جی Leon
» ال جی Spirit
» ال جی Magna
» ال جی G Flex 2
» ال جی G3 Dual-LTE
» ال جی L60
» ال جی L Bello
» ال جی L Fino
» ال جی G Pad 8.0 LTE
» ال جی G Vista
» ال جی G3 Stylus
» ال جی G Pad 7.0 LTE
» ال جی L60 Dual
» ال جی L20
» ال جی L50
» ال جی G3 S Dual (Beat Dual)
» ال جی G3 S (Beat)
» ال جی L30
» ال جی G3
» ال جی G Pad 10.1
» ال جی G Pad 8.0
» ال جی G Pad 7.0
» ال جی L80 Dual
» ال جی L65 Dual D285
» ال جی L70 D320N
» ال جی L90 Dual D410
» ال جی F70 D315
» ال جی G2 mini LTE Tegra
» ال جی G2 mini LTE
» ال جی L40
» ال جی L70 Dual D325
» ال جی L90 D405
» ال جی G2 mini
» ال جی G Pro 2
» ال جی Optimus L1 II Tri E475
» ال جی Nexus 5
» ال جی G Flex
» ال جی G Pro Lite
» ال جی G Pro Lite Dual
» ال جی Vu 3
» ال جی G Pad 8.3
» ال جی Optimus L9 II
» ال جی G2
» ال جی Optimus L4 II Dual E445
» ال جی Optimus L4 II E440
» ال جی Optimus L1 II Dual E420
» ال جی Optimus L1 II E410
» ال جی Optimus L3 II Dual E435
» ال جی Optimus L5 II Dual E455
» ال جی Optimus L7 II Dual P715
» ال جی Optimus Vu II
» ال جی Optimus F5 P875
» ال جی Optimus F7
» ال جی Optimus L5 II E460
» ال جی Optimus L3 II E430
» ال جی Optimus L7 II P710
» ال جی Optimus G Pro E985
» ال جی Nexus 4 E960

تبلیغات

معرفی اسمارت‌فون LG Wing – انقلاب ال‌جی در عرصه نمایشگرهای ثانویه


تاریخ : 1399/6/25

ال‌جی از جمله برندهایی‌ست که طی سال های اخیر، علاقه عجیبی به طراحی اسمارت‌فون با نمایشگر ثانویه از خود نشان داده و با تولید محصولاتی چون LG V10 و V20 و همچنین طراحی قاب‌های مجهز به نمایشگر ثانویه یا Dual Screen خود را در این زمینه از برندهای دیگر متمایز نموده است. این کمپانی کره‌ای به تازگی از گوشی هوشمندی به نام LG Wing رونمایی کرد. LG Wing نخستین گوشی ال‌جی در پروژه‌ای موسوم به Explorer محسوب می‌شود. نمایشگر ثانویه‌ای که با چرخاندن نمایشگر اصلی نمایان می‌شود، مهم‌ترین مؤلفه Wing بوده و طراحی خلاقانه ال‌جی در تولید این گوشی می‌تواند بنیان‌گذار سبک جدیدی از اسمارت‌فون باشد که تا به امروز نظیر آن دیده نشده بود.

به گفته کارشناسان، ال‌جی با راه‌اندازی پروژه Explorer قصد ایجاد تحول در طراحی اسمارت‌فون را داشته و گوشی هوشمند LG Wing – با طراحی چرخشی خود – تازه اول ماجراست. در اوایل دهه 2000 میلادی گوشی‌های زیادی با مکانیسم چرخشی (swivel) به تولید می‌رسیدند. حتی خود ال‌جی نیز تولید گوشی VX9400 (محصول 2006) با مکانیسمی مشابه را در کارنامه دارد. اما LG Wing اهدافی کاملا متفاوت از گوشی‌های قبلی را دنبال کرده و ظاهرا ال‌جی برنامه‌های فراوانی برای آن تدارک دیده است. به عنوان مثال، این شرکت برای استفاده حداکثری کاربران از این طراحی جدید، با شرکای زیادی وارد همکاری شده که از این جمله می‌توان به کوالکام، موتور جست‌وجوی Naver و همچنین سرویس‌های استریم ویدئو – مثل Tubi و Ficto – اشاره کرد.

بدون شک، طراحی نوآورانه نمایشگر ثانویه در LG Wing مهم‌ترین نکته‌ای‌ست که در نگاه اول، نظرها را به خود جلب می‌کند. در حالت عادی یا Basic Mode تنها یک نمایشگر دیده می‌شود. این نمایشگر (با نسبت تصویر 20.5:9) از نوع OLED بوده و رزولوشن +FHD (معادل 1080×2460 پیکسل) دارد. حاشیه‌های نمایشگر کم بوده و هیچ بریدگی یا ناچی در آن به چشم نمی‌خورد. قطر 6.8 اینچی صفحه نمایش در LG Wing، این گوشی را از لحاظ اندازه نمایشگر در بین اولین‌های بازار قرار می‌دهد. نرخ به‌روزرسانی نمایشگر 60 هرتز بوده و حسگر اثر انگشت نیز در زیر لایه آن تعبیه شده است.

تا اینجا همه چیز متعارف و عادی به نظر می‌رسد. اما هنرنمایی ال‌جی زمانی جلوه‌گری می‌کند که گوشی را در حالت چرخشی یا Swivel Mode قرار دهیم. مکانیسم این حالت به این شکل است که پس از چرخاندن 90 درجه‌ایِ نمایشگر اصلی، یک نمایشگر ثانویه از زیر آن نمایان می‌شود. در این حالت کل دستگاه به شکل حرف T دیده می‌شود. لازم به ذکر است، نمایشگر ثانویه نیز مثل نمایشگر اصلی با فناوری OLED ساخته و نرخ‌ به‌روزرسانی 60 هرتزی دارد. این نمایشگر 3.9 اینچی دارای نسبت تصویر 1.15:1 بوده و رزولوشن آن برابر با 1080×1240 پیکسل عنوان شده است.

کاربردهای فراوانی را برای نمایشگر ثانویه LG Wing می‌توان متصور شد. به طور کلی، کاربر می‌تواند نمایشگر 6.8 اینچی را به کار اصلی خود اختصاص داده و نمایشگر ثانویه، به عنوان پنجره‌ای مکمل در نظر گرفته شود. وقتی گوشی در حالت Swivel قرار دارد، نوتیفیکیشن‌ها تماما روی نمایشگر ثانویه ظاهر شده و مزاحمتی برای محتوای نمایشگر اصلی به وجود نمی‌آورند. در یکی از کلیپ‌هایی که قبل از رونمایی رسمی گوشی از سوی ال‌جی منتشر شده بود، کاربر از نمایشگر اصلی برای مسیریابی با GPS استفاده می‌کرد و نمایشگر ثانویه را برای تماس یا پخش موسیقی به کار می‌گرفت. در کلیپی دیگر شاهد آن بودیم که کاربر در حال انجام یک بازی اتومبیل‌رانی با LG Wing بود که در آن صحنه بازی روی نمایشگر اصلی به نمایش در می‌آمد اما نقشه مسیری که باید طی شود، در نمایشگر ثانویه دیده می‌شد.

سناریوهای ال‌جی برای این فرم فاکتور جدید، به یکی دو تا ختم نشده و طیف وسیعی از کاربردها را شامل می‌شود. به عنوان مثال، فرض کنید کاربر در حال تماشای فیلم است که قاعدتا روی نمایشگر اصلی پخش می‌شود. در چنین شرایطی کاربر می‌تواند از نمایشگر ثانویه جهت کنترل پخش رسانه و یا حتی برای ارسال پیام استفاده کند. در فرضیه دیگر، می‌توان نمایش پیام‌ها را به نمایشگر ثانویه منتقل کرد و از نمایشگر اصلی به عنوان کی‌بورد استفاده نمود. سناریوی دیگر آن است که نمایشگر ثانویه را غیرفعال کرده و از آن صرفا به عنوان پایه نگه‌دارنده (در هنگام عکاسی، فیلم‌برداری و یا تماشای فیلم) استفاده نمود.

به گفته ال‌جی، علاوه بر اینکه می‌توان یک اپلیکیشن را روی هر دو نمایشگر اجرا کرد، اجرای دو اپلیکیشن مختلف روی هر کدام از این نمایشگرها نیز امکان‌پذیر است. برای استفاده بهتر از این قابلیت، ال‌جی ویژگی Multi App را نیز پیش‌بینی کرده که در واقع میان‌بری است برای اجرای سریع دو اپلیکیشنی که کاربر دوست دارد آنها را به طور همزمان روی دو نمایشگر اجرا کند (مثل تماشای ویدئو و وبگردی در آن واحد). این همان چیزی‌ست که در سری Galaxy Fold و Surface Duo نیز شاهد آن بودیم.

علی‌رغم جذابیت فراوانی که به طور بالقوه در طراحی LG Wing دیده می‌شود، نباید فراموش کنیم موفقیت طرح جدید ال‌جی در گروی آن است که سایر توسعه‌دهندگان نیز به گوشی جدید ال‌جی روی خوش نشان داده و اپلیکیشن‌هایی را متناسب با این فرم فاکتور جدید طراحی کنند. در غیر این صورت، نمایشگر ثانویه Wing به اپلیکیشن‌های ال‌جی محدود خواهد ماند. در حال حاضر، تعداد اپلیکیشن‌هایی که در این فرم فاکتور قابلیت اجرا داشته باشند، مشخص نیست، اما انتظار می‌رود به مرور زمان تعداد این برنامه‌ها افزایش پیدا کند.

با توجه به مکانیسم چرخشی Wing و وجود اجزای متحرک در آن، قاعدتا درباره دوام این گوشی و طول عمر آن، سؤالاتی مطرح می‌شود. به گفته ال‌جی، لولاهای این گوشی می‌توانند مکانیسم جرخش را تا 200 هزار بار انجام دهند و این یعنی چنانچه کاربر در هر روز 100 بار نمایشگر را بچرخاند، عمر لولاهای گوشی بیش از 5 سال خواهد بود. طراحی چرخشی در این گوشی از مکانیسم قفل دوگانه برخوردار بوده و وجود ضربه‌گیر هیدرولیک، می‌تواند شدت نیروهای وارد به دستگاه را تا حد قابل‌توجهی خنثی کند. همچنین، به گفته شرکت سازنده، در پشت نمایشگر اصلی ماده‌ای مخصوص به کار رفته تا در اثر این چرخش‌های مکرر به نمایشگر ثانویه آسیبی وارد نشده و خراشیده نشود. البته از اسمارت‌فونی مثل LG Wing – که اجزای متحرک فراوانی در ساخت آن به کار گرفته شده – انتظار می‌رفت که در برابر غوطه‌ور شدن در آب نیز مقاوم باشد، اما درجه حفاظت این گوشی IP54 بوده و تنها می‌تواند در برابر پاشیده شدن آب از خود مقاومت نشان دهد.

پس از طراحی نمایشگر ثانویه، نکته دیگری که LG Wing را از گوشی‌های دیگر متمایز می‌تواند مجموعه دوربین آن است. این مجموعه از 3 دوربین تشکیل شده است. دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی (f/1.8) بوده و پیکسل‌هایی به بزرگی 0.8 میکرون دارد. در کنار این دوربین، یک دوربین التراواید 13 مگاپیکسلی (f/1.9) با میدان دید 117 درجه و پیکسل‌های 1 میکرونی دیده می‌شود. عضو سوم این مجموعه – که نقطه قوت آن محسوب می‌شود – مجددا یک دوربین التراواید است، با این تفاوت که ال‌جی از این دوربین 12 مگاپیکسلی (f/2.2) با عنوان Big Pixel یاد می‌کند. میدان دید این دوربین 120 درجه بوده و بزرگی پیکسل‌های آن 1.4 میکرون عنوان شده است.

مهم‌ترین نکته در رابطه با این دوربین 12 مگاپیکسلی، قابلیتی تحت عنوان Gimbal Motion است. با استفاده از این قابلیت – که فقط در حالت landscape اجرا می‌شود – می‌توانید در هنگام عکاسی یا فیلم‌برداری، از نمایشگر ثانویه به عنوان پایه‌ای نگه‌دارنده استفاده کنید. این پایه – که در این حالت به یک جوی‌استیک مجازی نیز تبدیل شده – با فراهم آوردن امکان حرکت‌های معمول و متداول در پایه‌های گیمبالی، کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری را ارتقا می‌دهد. یک دوربین سلفی (از نوع پاپ-آپ) نیز برای این گوشی طراحی شده است. رزولوشن دوربین سلفی 32 مگاپیکسل و گشودگی دیافراگم آن f/1.9 است. جالب است بدانید، کاربر می‌تواند به صورت همزمان، با هر دو دوربین پشت و جلو، اقدام به ضبط ویدئو نماید.

به جز نمایشگر و مجموعه دوربین، سایر مشخصات LG Wing منحصربه‌فرد نبوده و برای کاربران آشناست. ال‌جی در ساخت این گوشی از تراشه 7 نانومتری اسنپ‌دراگون 765G استفاده کرده است. این چیپ‌ست از یک هسته 2.4 گیگاهرتزی و 1 هسته 2.2 گیگاهرتزی (هر دو منطبق بر معماری پردازنده‌های Cortex-A76) و 6 هسته 1.8 گیگاهرتزی (منطبق بر معماری پردازنده‌های Cortex-A55) تشکیل شده و پردازنده گرافیکی آن Adreno 620 است. 8 گیگابایت RAM و به تناسب مدل 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی برای LG Wing پیش‌بینی شده که با استفاده از میکرو اس‌دی می‌توان آن را تا 2 ترابایت دیگر هم ارتقا داد.

ظرفیت باتری در این گوشی 4,000 میلی‌آمپر ساعت اعلام شده که از شارژ بی‌سیم و تکنولوژی شارژ سریع +Quick Charge 4 پشتیبانی می‌کند. به لطف مودم داخلی X52 در تراشه گوشی، LG Wing یک اسمارت‌فون نسل پنجم به حساب می‌آید. وای-فای 5، بلوتوث 5.1 و تراشه NFC از دیگر امکانات ارتباطی این گوشی بر شمرده شده‌اند. لازم به ذکر است که جک 3.5 میلی‌متری هدفون در گوشی جدید ال‌جی حذف شده و کاربر مجبور است از هدفون‌های سازگار با USB-C استفاده کند. LG Wing در ابعادی برابر با 10.9×74.5×169.5 میلی‌متر طراحی شده و 260 گرم وزن دارد. مطمئنا نمایشگر ثانویه در افزایش ضخامت و وزن این گوشی، بی‌تقصیر نبوده است.

اسمارت‌فون LG Wing مجهز به اندروید 10 بوده و در رنگ‌های خاکستری (Aurora Gray) و رنگ ترکیبی سفید/آبی (Illusion Sky) به تولید می‌رسد. قیمت، زمان عرضه و بازارهایی که قرار است این محصول در آنها وارد شود، هنوز از سوی شرکت سازنده اعلام نشده است. ال‌جی تنها به ذکر این نکته بسنده کرده که عرضه LG Wing در آمریکا ابتدا توسط اپراتور Verizon انجام خواهد شد و سپس اپراتورهای دیگر مانند AT&T و T-Mobile نیز در این امر مشارکت خواهند کرد. به گفته ال‌جی، مشخصات، قیمت نهایی، زمان عرضه و حتی رنگ‌بندی محصول، بسته به اپراتوری که آن را عرضه می‌کند متفاوت خواهند بود.


منبع : LG

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا