معرفی گوشی موبایل اوپو Find X
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های اوپو» اوپو K12 Plus
» اوپو Find X8
» اوپو Pad 3 Pro
» اوپو A80
» اوپو F27
» اوپو A3 2024
» اوپو Reno12 F
» اوپو Reno12
» اوپو Reno12 Pro
» اوپو Reno12 (China)
» اوپو Reno12 Pro (China)
» اوپو A60
» اوپو K12
» اوپو A3 Pro
» اوپو K12x
» اوپو Watch X
» اوپو F25 Pro
» اوپو Reno11 F
» اوپو Pad Neo
» اوپو Find X7
» اوپو Find X7 Ultra
» اوپو A59
» اوپو Reno11
» اوپو Reno11 Pro
» اوپو Pad Air2
» اوپو A2
» اوپو A79
» اوپو Find N3
» اوپو A2x
» اوپو A18
» اوپو A2 Pro
» اوپو A38
» اوپو Watch SE
» اوپو Watch 4 Pro
» اوپو Find N3 Flip
» اوپو A58 4G
» اوپو Reno10
» اوپو Reno10 Pro
» اوپو K11
» اوپو A78 4G
» اوپو Reno10 Pro+
» اوپو Reno10 Pro China
» اوپو Reno10 China
» اوپو K11x
» اوپو F23
» اوپو A98
» اوپو A1x
» اوپو Pad 2
» اوپو Find X6 Pro
» اوپو Find X6
» اوپو Reno8 T
» اوپو Reno8 T 5G
» اوپو A78
» اوپو A56s
» اوپو A58x
» اوپو Find N2
» اوپو Find N2 Flip
» اوپو Reno9
» اوپو Reno9 Pro
» اوپو Reno9 Pro+
» اوپو A1 Pro
» اوپو A58
» اوپو A17
» اوپو K10x
» اوپو A57e
» اوپو A57s
» اوپو Reno8 Z 5G
» اوپو A77 4G
» اوپو A97
» اوپو Reno8 Lite
» اوپو A57 4G
» اوپو Pad Air
» اوپو Reno8 Pro+
» اوپو Reno8 Pro
» اوپو Reno8
» اوپو A55s
» اوپو K10 5G
» اوپو A57
» اوپو F21 Pro 5G
» اوپو K10 Pro
» اوپو F21 Pro
» اوپو K10
» اوپو A16e
» اوپو Reno7 Z 5G
» اوپو Find X5
» اوپو A76
» اوپو Find X5 Lite
» اوپو Pad
» اوپو Find X5 Pro
» اوپو A96
» اوپو A36
» اوپو Reno6 Lite
» اوپو A11s
» اوپو Find N
» اوپو Reno7 SE 5G
» اوپو Reno7 Pro 5G
» اوپو Reno7 5G
» اوپو A95
» اوپو A56 5G
» اوپو K9s
» اوپو A54s
» اوپو A55
» اوپو K9 Pro
» اوپو F19s
» اوپو A16
» اوپو A93s 5G
» اوپو Reno6 5G
» اوپو Reno6 Pro+ 5G
» اوپو Reno6 Pro 5G
» اوپو K9
» اوپو A53s 5G
» اوپو A95 5G
» اوپو A35
» اوپو A74 5G
» اوپو A74
» اوپو A94 5G
» اوپو F19
» اوپو Reno5 Z
» اوپو Find X3 Neo
» اوپو Find X3
» اوپو F19 Pro+ 5G
» اوپو F19 Pro
» اوپو A94
» اوپو Reno5 F
» اوپو Find X3 Lite
» اوپو Find X3 Pro
» اوپو Reno5 K
» اوپو A55 5G
» اوپو A93 5G
» اوپو Reno5 4G
» اوپو A53 5G
» اوپو Reno5 Pro+ 5G
» اوپو Reno5 Pro 5G
» اوپو Reno5 5G
» اوپو K7x
» اوپو A93
» اوپو Reno4 SE
» اوپو F17
» اوپو F17 Pro
» اوپو K7 5G
» اوپو Reno4
» اوپو Reno4 Pro
» اوپو Reno4 Pro 5G
» اوپو Reno4 5G
» اوپو A52
» اوپو Find X2 Lite
» اوپو A12e
» اوپو A12
» اوپو Ace2
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
معرفی Find X – اوج هنرنمایی OPPO در یک اسمارتفون فولاسکرین
مطمئنا مهمترین گرایش صنعت اسمارتفون در سال 2018، تلاش برای افزایش اندازه نمایشگر بدون بزرگتر شدن ابعاد گوشی بوده است. نتیجه این گرایش، پدیدهایست که امروزه آن را با نام نمایشگر تمامصفحه یا فول اسکرین میشناسیم. معمولا، هرگاه از اسمارتفونهای تمامصفحه صحبت میشود، گوشیهای هوشمندی با نسبت صفحه به بدنه حدود 80 درصد به ذهنمان خطور میکند که در بیشتر آنها یک بریدگی (notch) برای جای دادن دوربین جلو در بالا، و یک حاشیه در قسمت پایینی، از اجزای جداییناپذیر – و البته مزاحم – به حساب میآیند. اما ظاهرا کمپانی چینی OPPO، تمام ذهنیتهای قبلی ما از یک گوشی فول اسکرین را در هم ریخته و محصولی کاملا متفاوت را ارائه کرده است؛ این اسمارتفون جدید OPPO Find X نام دارد.
طی مراسمی که در روز سهشنبه 19 ژوئن 2018 (29 خرداد 1397) در پاریس برگزار شد، کمپانی OPPO از جدیدترین پرچمدار خود با نام OPPO Find X رونمایی کرد. OPPO با یک طراحی هوشمندانه، موفق شده نمایشگر بزرگی به قطر 6.42 اینچ را طوری در فریم فلزی این دیوایس جاسازی کند، که کار کردن با آن با یک دست امکانپذیر باشد. حاشیههای 1.91 میلیمتری از بالا، 1.65 میلیمتری از طرفین و 3.4 میلیمتری از پایین، Find X را به معنای واقعی کلمه فولاسکرین کرده است. طبق ادعای شرکت سازنده، نسبت صفحه به بدنه این گوشی، 93.8 درصد است! جالب آنکه، رسیدن به این نسبت بالا بدون استفاده از notch محقق شده است. شاید بپرسید پس تکلیف دوربین جلو چه میشود؟
مطمئنا جالبترین ویژگی OPPO Find X در طراحی سیستم دوربین آن است. وقتی گوشی خاموش و یا اپلیکیشن دوربین بسته باشد، سیستم دوربین کاملا پنهان است. اما به محض باز کردن برنامه دوربین، مشاهده میکنید که ظرف نیم ثانیه، یک پنل – در بردارنده دوربینهای جلو و عقب – از بالای گوشی بیرون میزند. در پشت این پنل، دوربین دوگانه (متشکل از سنسورهای 20 و 16 مگاپیکسلی مجهز به لرزهگیر اپتیکال) و در جلوی آن، یک دوربین سلفی 25 مگاپیکسلی به چشم میخورد. البته به جز این دوربینها، اجزای دیگری چون پروژکتور نقطهای، دریافتکننده (receiver)، سنسور فاصلهسنج، دوربین مادونقرمز و فلش نیز قرار گرفتهاند. گفتنیست پس از بستن اپلیکیشن دوربین، پنل مذکور مجددا به درون شاسی گوشی رفته و از دید پنهان میشود.
شاید فکر کنید بیرون آمدنهای متعدد سیستم دوربین، مکانیسم آن را در درازمدت با مشکل مواجه کند، اما OPPO با انجام تست دوام، تضمین کرده که انجام این کار – حتی تا بیش از 300 هزار دفعه – عملکرد آن را مختل نخواهد کرد. ولی مطمئنا از سیستم دوربین OPPO Find X بیش از دوربین دیگر گوشیها استفاده خواهید کرد؛ نه صرفا به خاطر نوآوری و جذاب بودن آن، بلکه به دلیل نبود حسگر اثر انگشت!
OPPO Find X، علاوه بر پسوند نامش، در نداشتن سنسور اثر انگشت نیز از آیفون X الگو گرفته است. لذا احراز هویت در Find X از طریق اسکن چهره انجام میشود که OPPO آن را O-Face نامیده است. به گفته شرکت سازنده، Find X نخستین اسمارتفون اندرویدیست که از تکنولوژی نورپردازی ساختاریافته 3 بعدی (3D Structured Light Technology) بهره میبرد. این فناوری با کمک دوربین جلو، ضمن شناسایی و تحلیل هوشمند 15 هزار نقطه از چهره شخص، هویت وی را تشخیص داده و گوشی را قفلگشایی میکند. ناگفته نماند، وجود سنسور مادون قرمز موجب میشود تا O-Face در تاریکی نیز قادر به اسکن چهره افراد باشد. به گفته OPPO، خطای O-Face یک در میلیون بوده و در مقایسه با خطای حسگر اثر انگشت (یک در 50 هزار)، تا 20 برابر امنتر خواهد بود. طبق آزمایشهای انجامشده توسط شرکت سازنده، O-Face تا 5 سال بدون خطا میتواند عمل قفلگشایی را انجام دهد.
رد پای هوش مصنوعی را میتوان در دوربین سلفی این گوشی پیدا کرد. این دوربین میتواند به طور هوشمند، عناصری از قبیل چهره، بینی، چشمها و ... را تحلیل کرده و سلفی شما را به شکل طبیعی شخصیسازی نماید. تکنیک نورپردازی 3 بعدی نیز میتواند پرترههایی هنرمندانه خلق کند. همچنین تکنولوژی تشخیص منظره (scene recognition) نیز با استفاده از هوش مصنوعی فعال بوده که میتواند 800 سناریوی مختلف را ارائه کرده و تنظیمات دوربین را به طور خودکار تغییر دهد (همان چیزی که قبلا در دوربینهای مجهز به هوش مصنوعی الجی و هواوی دیدهایم).
به جز این سیستم دوربین منحصربهفرد، Find X – به لطف لبههای خمیده و گوشههای گرد آن – از لحاظ ظاهری، شباهت زیادی به گلکسی اس9 پلاس دارد. با این تفاوت که در طراحی لبههای Find X از یک پروسه رنگی چندوجهی استفاده شده که رنگ گوشی را به شکل پلکانی یا در اصطلاح gradient به نمایش گذاشته و دیوایس در زوایای مختلف، درخشش خاصی خواهد داشت.
در ساخت Find X از یک پنل OLED به قطر 6.42 اینچ (با احتساب لبههای خمیده) و رزولوشن ظاهرا 2,340×1,080 پیکسل یا فول اچدی پلاس استفاده شده که تراکم 413ppi را به دست میدهد. لذا در مقایسه با پرچمداران سامسونگ، الجی و اچتیسی با رزولوشنهای QHD، گوشی جدید OPPO از این منظر یک پله پایینتر خواهد بود (پایینتر بودن نسبی رزولوشن در پخش ویدئو و بازی، بیشتر به چشم میآید). نسبت تصویر 19.5:9 به همراه لبههای خمیده و نمایشگر تمامصفحه، زیبایی خاصی به دستگاه بخشیده و OPPO را بر آن داشته تا نمایشگر این گوشی را Panoramic Arc Screen بنامد. علاوه بر جلو، در پشت دیوایس هم شیشه خمیده به کار رفته است.
نوآوری OPPO در طراحی سیستم دوربین Find X تحسینبرانگیز بوده، اما باید بدانیم OPPO نخستین برندی نیست که دست به چنین کاری زده است؛ هفته گذشته بود که کمپانی Vivo اسمارتفون بدون بریدگی Nex را معرفی کرد که دوربین جلوی آن در هنگام گرفتن سلفی از قسمت بالای بدنه، بیرون میزد. ولی منحصربهفرد بودن Find X در آن است که نه فقط دوربین جلو، بلکه دوربین اصلی نیز از همین مکانیسم تبعیت میکند. این بدان معناست که دیگر از برآمدگی لنز دوربین در پشت دیوایس خبری نبوده و با خیال راحت میتوانید آن را روی یک سطح صاف قرار دهید.
علاوه بر طراحی خاص، بیشتر مشخصاتی که از یک گوشی اندرویدی پرچمدار در اواسط سال 2018 انتظار دارید، در Find X پیدا میشود. چیپست قدرتمند اسنپدراگون 845، هشت گیگابایت RAM و تا 256 گیگابایت فضای ذخیرهسازی (غیرقابل ارتقا) حرفی را برای گفتن باقی نمیگذارد. به گفته OPPO قابلیتی تحت عنوان "حالت سرعتدهی بازی" (game acceleration mode) تدارک دیده شده که انجام بازی را روان و سریع خواهد نمود. ظرفیت باتری 3,730 میلیآمپر ساعت عنوان شده است. Find X از استاندارد انحصاری OPPO در شارژ سریع با نام VOOC Flash Charge – با خروجی 5V/4.5A – بهره میبرد (چیزی شبیه به قابلیت Dash Charge در وانپلاس).
نسخه 8.1 اندروید اوریو سیستم عامل Find X است که مثل سایر گوشیهای OPPO با پوسته ColorOS (نسخه 5.1) همراه شده است. این پوسته بسیاری از ایدههای خود را از iOS و پوسته سامسونگ وام گرفته که ترکیب جالبی را ایجاد میکند. البته رابط کاربری این دیوایس برای دارندگان گوشیهای Pixel – که تجربه اندروید خالص را دارند – آشنا نخواهد بود.
Find X یک گوشی دو سیمکارته است که با اپراتورهای جهانی سازگار است. به عنوان مثال، کاربری با سیمکارت اپراتور آلمانی T-Mobile به خوبی سیگنال LTE را در نیویورک دریافت میکند. این سازگاری جهانی برای OPPO بسیار حائز اهمیت است، چرا که به گفته این شرکت، Find X نخستین اسمارتفون OPPO خواهد بود که در آمریکای شمالی و اروپا به فروش میرسد. اما در کنار نقاط مثبت فراوان، چند ایراد نیز در این گوشی به چشم میخورد.
در لبه پایینی گوشی، پورت USB Type-C و یک اسپیکر مشاهده میشود. متاسفانه اسپیکر در جای مناسبی تعبیه نشده، زیرا در هنگام در دست گرفتن گوشی در حالت افقی (landscape)، دست کاربر جلوی آن را خواهد گرفت. نکته منفی دیگر، حذف جک هدفون است. این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی نکرده و ظاهرا فاقد تکنولوژی شارژ بیسیم است. شیشهای بودن بدنه گوشی میتوانست امکان شارژ بیسیم را فراهم کند ولی OPPO، به احتمال زیاد برای پایین آوردن قیمت گوشی، از این پتانسیل استفاده نکرد. همچنین، OPPO درباره مقاومت Find X در برابر آب، حرفی به میان نیاورده است.
اسمارتفون OPPO Find X در دو رنگ آبی و قرمز به تولید رسیده و قرار است در بازارهای متعددی از جمله چین، اروپا و آمریکا عرضه شود. تاکنون جزییات مربوط به عرضه این گوشی در اروپا قطعی شده، به این ترتیب که Find X از ماه آگوست با قیمت 999 یورو (با نرخ کنونی تبدیل ارز، حدود 1,157 دلار) وارد اروپا خواهد شد، که البته با در نظر گرفتن رزولوشن پایین نمایشگر، کمی گران به نظر میرسد.
اما OPPO در پایان مراسم رونمایی، یک سورپرایز هم داشت؛ Find X در نسخه دیگری تحت عنوان Find X Automobili Lamborghini Edition نیز به تولید میرسد. این ورژن پیشرفته، از قابلیتهای جالبی بهره میبرد که شاید مهمترین آنها در باتری آن باشد. باتری ورژن لامبورگینی ظرفیتی معادل 3,400 میلیآمپر ساعت دارد. درست است که ظرفیت باتری نسخه لامبورگینی نسبت به نسخه اصلی کمتر شده، اما به گفته OPPO در نسخه لامبورگینی از استاندارد پیشرفتهتری برای شارژ سریع استفاده شده که شرکت آن را SuperVOOC Flash Charging مینامد و میتواند ظرف 35 دقیقه، شارژ باتری را از 0 به 100 درصد برساند (در صورتی که با استاندارد معمولی VOOC این زمان تا 90 دقیقه طول خواهد کشید). اوپو از این شیوه شارژ که بیش از دو سال پیش در نمایشگاه MWC 2016 رونمائی شد تا به امروز در هیچکدام از دیوایسهای خود استفاده نکرده بود. حافظه داخلی این نسخه نیز به 512 گیگابایت افزایش یافته است.
زیر لایه شیشهای در پشت این گوشی، بافتی از فیبر کربن قرار داشته و لوگوی لامبورگینی به شکل خاصی حک شده، به گونهای که با نگاه از هر زاویه، به شکل 3 بعدی دیده میشود. حتی بستهبندی این ورژن هم متفاوت است. به گفته OPPO، طراحی جعبه این گوشی به شکل Y، از چراغهای خودروی لامبورگینی اَوِنتادور الهام گرفته شده و الگوی بافتهشده روی کابل شارژ این گوشی از کوئل موتور V12 در این خودرو اقتباس شده است.
بقیه مشخصات سختافزاری این ورژن، با مدل اصلی فرقی ندارد. ورژن لامبورگینی OPPO Find X از ماه آگوست و با قیمت 1,699 یورو (حدود 1,968 دلار) وارد اروپا خواهد شد.
منبع : Oppo