اپل در صدر لیست تحسینشدهترین کمپانیهای دنیا از دید نشریه Fortune
نمایش خبر
تاریخ : 1401/12/6 نویسنده: مسعود بهرامی شرق | ||
برچسبها : | اپل Apple |
به گفته Fortune، لیست «تحسینشدهترین کمپانیهای دنیا» حاصل نظرسنجی از 3,760 نفر از کارشناسان، تحلیلگران و مدیران اجرایی بوده است. این افراد موظف بودهاند تا کمپانیهای برتر را در 9 دستهبندی مختلف رتبهبندی کنند که عبارتند از نوآوری، مدیریت انسانی، استفاده از داراییهای سازمانی، مسئولیت اجتماعی، کیفیت مدیریت، سلامت مالی، ارزش سرمایهگذاری درازمدت، کیفیت محصولات و خدمات و نهایتا رقابتپذیری جهانی. در این میان، اپل با کسب امتیاز 8.65 موفق شد در همه دستهبندیها رتبه اول را کسب کند.
پس از اپل، کمپانیهای آمازون و مایکروسافت به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای میگیرند. در جایگاه چهارم شاهد حضور شرکت سرمایهگذاری Berkshire Hathaway هستیم. به گفته Fortune، در سالی که گذشت برخی کمپانیهای مالی از پیمودن مسیری که تورم بر آن سایه افکنده بود، سربلند بیرون آمدند. به عنوان مثال کمپانی JP Morgan Chase (که در لیست اخیر رتبه پنجم را کسب کرده) هماکنون به بالاترین رتبه خود دست یافته و شرکت Morgan Stanley برای اولین بار موفق به حضور در بین 50 کمپانی برتر شده است.
پس از والت دیزنی – که عنوان ششمین کمپانی تحسینشده را از آن خود کرده – شرکت Costco Wholesale در جایگاه هفتم میایستد. این شرکت که از مهمترین خردهفروشیهای سراسر دنیا محسوب میشود، با غلبه بر ناملایمات زنجیره تأمین در صنعت خردهفروشی موفق شد بهترین رتبه خود در این فهرست را به دست بیاورد. پس این کمپانی، فایزر، آلفابت و American Express بهترتیب در مکانهای هشتم تا دهم جای میگیرند.
نکته قابل توجه نسبت به لیست سال گذشته، سقوط نتفلیکس از رتبه 9 به 29 است. کارشناسان Fortune این افت را به رقابت شدید در حوزه استریم محتوای ویدئویی نسبت میدهند. ناگفته نماند، آلفابت نیز از جایگاه هفتم (در لیست سال قبل) به جایگاه نهم تنزل پیدا کرده است.
در مجموع جالب است که رتبهبندی سه کمپانی برتر در صدر لیست، نسبت به سال گذشته تغییری نداشته و عمده تغییرها به نیمه پایینی فهرست مربوط میشود. صرفنظر از اینکه آیا این رتبهبندی برای کمپانیهای حاضر در این لیست اعتبار میآورد یا خیر، میتوان گفت لیست «تحسینشدهترین کمپانیهای دنیا» از نظر نشریه Fortune، میتواند نشانهای از تغییر وضعیت دوران باشد و اینکه کمپانیها چگونه به این تغییر وضعیت واکنش نشان میدهند.
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها