معرفی OnePlus 10 Pro با Snapdragon 8 Gen 1، دوربین اولتراواید 150 درجه‌ای و شارژر 80 واتی

نمایش خبر

تاریخ : 1400/10/21        نویسنده: آرش افراسیابی
برچسب‌ها : گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، نسل پنجم 5G ، اسنپ دراگون 8 جن 1 Snapdragon 8 Gen 1 ، OnePlus 10 Pro ، وان پلاس OnePlus
واحد خبر mobile.ir : پس از ماه‌ها رخته اطلاعات مختلف و هفته‌ها ارائه اطلاعات قطره‌چکانی از سوی وان‌پلاس، این شرکت چینی بالاخره در روز سه‌شنبه 11 ژانویه (21 دی 1400) از پرچمدار جدید سال 2022 خود با نام OnePlus 10 Pro رونمایی کرد؛ این گوشی که این بار یکی دو ماه زودتر از روال همیشگی معرفی شد (حداقل فعلا) بدون نسخه عادی بوده و تنها در ورژن پرو رونمایی شده است. از جمله نکات تازه OnePlus 10 Pro جدا از پردازنده جدید و طراحی تازه جایگاه دوربین‌ها، باید به ارتقاء حجم باتری و سرعت شارژ و همچنین یک دوربین اولتراواید 50 مگاپیکسلی با محدوده دید گسترده 150 درجه‌ای اشاره کرد. این گوشی در زمینه صفحه‌نمایش و دوربین سلفی نیز با تغییراتی روبرو شده است.

طراحی بدنه – ابعاد و اندازه‌ها

با این‌که وان‌پلاس 10 پرو از نمای روبرو تفاوت محسوسی با OnePlus 9 Pro پیشین ندارد، داستان در پشت دستگاه و در محوطه دوربین‌ها متفاوت است؛ فرم محوطه دوربین‌های این قسمت که تصویر آن از هفته‌ها پیش به‌صورت رسمی و غیر رسمی در دسترس قرار گرفت بود اندکی به آن‌چه در خانواده Galaxy S21 سراغ داریم شباهت داشته و این محوطه برجسته در این‌جا نیز به کناره دستگاه امتداد پیدا کرده است.

نشان Hasselblad در این بخش نوید روبرو شدن با مجموعه دوربین پیشرفته‌‌ای را می‌دهد و در همان نگاه اول نیز کاهش تعداد دوربین‌ها از 4 به 3 مشهود است.

این گوشی در دو رنگ مشکی و سبز ارائه می‌شود که تصاویر هردوی آن‌ها از مدت‌ها قبل در دسترس بود.

فریم پیرامونی دستگاه فلزی بوده و در پشت و روی آن نیز از دو لایه شیشه‌ای استفاده شده است. ابعاد گوشی با توجه به یکسان بودن اندازه صفحه‌نمایش نسبت به OnePlus 9 Pro تفاوت بزرگی نکرده و با طول و عرض به‌ترتیب 163 و 73.9 میلی‌متری تقریبا همان ابعاد قبلی را ارائه می‌کند. نکته جالب این‌که با وجود افزایش قابل ملاحظه ظرفیت باتری، ضخامت گوشی نه‌تنها بیش‌تر نشده بلکه با 8.55 میلی‌متر از 8.7 میلی‌متر OnePlus 9 Pro کم‌تر است. تأثیر افزایش ظرفیت باتری در وزن نیز چندان خود را نشان نداده و OnePlus 10 Pro با وزن 200.5 گرمی فقط 3.5 گرم سنگین‌تر شده است.

صفحه‌نمایش

OnePlus 10 Pro در نگاه اول به همان پنل 6.7 اینچی +QHD (یا 1440×3216 پیکسلی) OnePlus 9 Pro مجهز شده که از فناوری ساخت AMOLED و نرخ رفرش متغیر 120 هرتزی بهره می‌برد و در کناره سمت چپ بالای آن حفره‌ای برای دوربین سلفی دیده می‌شود. این پنل اما از یک تفاوت ظریف نسبت به قبل بهره می‌برد جایی‌که با بهره‌گیری از نسل دوم فناوری LTPO، تطابق اتوماتیک نرخ رفرش با محتوای صفحه سریع‌تر انجام شده و ضمن انتقال روان‌تر از سرعت 1 هرتز تا 120 هرتز، در مصرف باتری نیز صرفه‌جویی بیش‌تری صورت می‌پذیرد. حداکثر نور این صفحه‌نمایش 500 تا 800 نیت بوده و بیشینه روشنایی نقطه‌ای آن نیز به 1,300nits می‌رسد. پوشش شیشه‌ای روی این صفحه‌نمایش از جنس پیشرفته و مدرن Gorilla Glass Victus است.

دیگر نکته قابل اشاره در مورد این پنل به گزینه Dual Color Calibration تعلق دارد که بدان معناست که رنگ‌های صفحه‌نمایش برای دو سطح روشنایی بالا و پایین به‌صورت جداگانه و مستقل تنظیم و اصطلاحا کالیبره شده‌اند. شرکت سازنده در این مرحله اطلاعات بیش‌تری را در مورد پنل وان‌پلاس 10 پرو ارائه نکرده اما با توجه به حضور قابلیت‌هایی مثل نمایش بیش از 1 میلیارد رنگ، پشتیبانی از +HDR10 و MEMC و انطابق با محدوده‌های رنگی sRGB و DCI-P3 که در OnePlus 9 Pro حضور داشتند احتمالا در این‌جا نیز اغلب قریب به اتفاق این موارد تکرار شده‌اند. سنسور اثر انگشت در OnePlus 10 Pro مثل قبل به‌صورت نوری و اپتیکال درون صفحه‌نمایش جای دارد.

دوربین‌های اصلی

در پشت گوشی از سه لنز دوربین شامل یک دوربین اصلی، یک دوربین اولتراواید و یک دوربین تله‌فتو استفاده شده که با وجود آن‌که برخلاف نسل قبل از سنسور عمق میدان در آن خبری نیست اما ظاهرا دوربین اصلی و تله‌فتوی یکسانی نسبت به OnePlus 9 Pro دارد. دوربین اصلی OnePlus 10 Pro مشابه گذشته یک نمونه 48 مگاپیکسلی با سنسور 1/1.43 اینچی IMX789 سونی است که پیکسل‌هایی با ابعاد 1.12 میکرون داشته و از راه‌کارهای تصویری پیشرفته‌ای همچون dual native ISO، فناوری طیف دینامیکی بالای موسوم Digital Overlap HDR و فناوری On-Chip Lens بهره می‌برد. لنز 7 مرحله‌ای مقابل این دوربین از گشودگی دیافراگم f/1.8 برخوردار بوده و لرزه‌گیر اپتیکال یا OIS نیز در لیست مشخصات آن دیده می‌شود. حداکثر وضوح فیلم‌برداری این دوربین 8K با 24 فریم در ثانیه است و از وضوح 4K با 30، 60 و یا 120 فریم در ثانیه نیز پشتیبانی می‌کند.

دوربین 8 مگاپیکسلی تله‌فتو نیز ظاهرا بدون تغییر بوده و با فاصله کانونی 77 میلی‌متری، تصویری مشابه 3.3 برابر زوم اپتیکال را ارائه می‌کند. لنز 5 مرحله‌ای با دیافراگم f/2.4 و تجهیز به لرزه‌گیر اپتیکال لیست امکانات این دوربین را تکمیل می‌کنند.

سومین دوربین OnePlus 10 Pro که ظاهرا تنها تفاوت مهم این قسمت با OnePlus 9 Pro را تشکیل می‌دهد، یک نمونه 50 مگاپیکسلی اولتراواید با سنسور 1/2.76 اینچی سامسونگ ISOCELL JN1 است که لنزی 6 مرحله‌ای با f/2.2 (ظاهرا بدون فوکوس خودکار) در مقابل آن قرار دارد. میدان دید این دوربین با این‌که به‌صورت پیش‌فرض پس از تصحیح اعوجاج کناره‌های کادر، تنها 110 درجه است اما می‌توان از منوی تنظیمات با میدان دید بسیار گسترده 150 درجه‌ای نیز به فرم چشم ماهی تصویربرداری کرد. این گزینه پیش از این در دو گوشی هم‌خانواده دیگر وان‌پلاس شامل iQOO 9 Pro و Realme GT 2 Pro نیز حضور داشت و ظاهرا مجموعه BBK (هولدینگ چینی صاحب برندهای اوپو، ویوو، وان‌پلاس و زیر مجموعه‌های آن‌ها)، در پی ترند کردن این قابلیت یعنی لنز چشم ماهی با میدان دید 150 درجه است.

OnePlus 10 Pro البته عملا از دوربین اولتراواید ضعیف‌تری نسبت به OnePlus 9 Pro بهره می‌برد جایی‌که در نسخه پروی سال قبل به‌جای سنسور JN1 کوچکی که در مدل حاضر به‌کار گرفته شده است، سنسور 50 مگاپیکسلی کاملا بزرگ‌تر Sony IMX766 حضور داشت که از ابعاد 1/1.56 اینچی برخوردار بوده و لنز freeform آن نیز جدا از اختلال کم‌تر نسبت به لنزهای عادی، 7 مرحله‌ای بوده و با حضور فوکوس خودکار، از برداشت تصویر از فاصله بسیار نزدیک (تصویر ماکرو) نیز پشتیبانی می‌کرد.

OnePlus 10 Pro البته در بخش نرم‌افزاری دوربین موفق ظاهر شده و برخی امکانات جدید را در این قسمت ارائه می‌کند؛ این گوشی اولین اسمارت‌فون وان‌پلاس با پشتیبانی از عکاسی 10 بیتی‌ست که ظاهرا برای هر سه دوربین بخش پشتی در دسترس قرار دارد. تصویربرداری 10 بیتی، محدوده رنگ گسترده‌تری را تحت پوشش خود قرار داده و در نتیجه آن جابجایی روان‌تری بین رنگ‌ها صورت می‌پذیرد. اگر به عکاسی در حالت RAW علاقه دارید نیز OnePlus 10 Pro با جذابیت‌های بالایی همراه است؛ با به‌کارگیری حالت Hasselblad Pro در اپلیکیشن دوربین می‌توان با هر سه دوربین بخش پشتی تصویر 12 بیتی RAW تهیه کرد و گزینه +RAW نیز همزمان یک فایل JPEG عادی و یک عکس RAW را برداشت می کند. گزینه قابل اشاره دیگر در این بخش دسترسی به LOG format در حالت فیلم یا Movie Mode است که امکان جالبی برای کاربران حرفه‌ای‌تر در زمینه ویدئو به‌نظر می‌رسد.

دوربین سلفی

دوربین سلفی گوشی نسبت به قبل تغییر کرده و به‌جای 16 مگاپیکسل، حالا 32 مگاپیکسلی‌ست. سنسور این دوربین از نوع Sony IMX615 است که پیش از این در OnePlus Nord 2 5G نیز به‌کار گرفته شده بود. لنز مقابل این دوربین از گشودگی دیافراگم f/2.4 برخوردار بوده و از فوکوس خودکار نیز در آن خبری نیست. پشتیبانی از HDR، تشخیص چهره و فیلم‌برداری 1080/30fps دیگر امکانات این دوربین را تشکیل می‌دهند.

پردازنده - حافظه

OnePlus 10 Pro برای پردازش طبیعتا به سراغ پیشرفته‌ترین راه‌حل پردازشی کوالکام یعنی چیپ 4 نانومتری Snapdragon 8 Gen 1 رفته که یک هسته 3 گیگاهرتزی Cortex-X2، سه هسته 2.5 گیگاهرتزی A710 و چهار هسته 1.8 گیگاهرتزی A510 داشته و از گرافیک Adreno 730 بهره می‌برد. حافظه رم دستگاه 8 یا 12 گیگابایت از نوع LPDDR5 بوده و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی (غیر قابل ارتقاء) UFS 3.1 دارد.

وان‌پلاس بخش بزرگی از زمان رونمایی این گوشی را به قابلیتی تحت عنوان Hyperboost اختصاص داد که در آن حداکثر توان پردازشی و سخت‌افزاری دستگاه برای مقاصد گیمینگ و بازی‌های پیشرفته به‌کار گرفته می‌شود. در این حالت ابزاری برای اصطلاحا «اورکلاک» کردن پردازنده نیز ارائه می‌شود که در آن هر 8 هسته پردازشی چیپ‌ست با حداکثر فرکانس خود وارد عمل می‌شوند! در چنین شرایطی طبیعتا خنک‌سازی محوطه داخلی دستگاه بسیار اهمیت پیدا می‌کند فرایند تهویه در OnePlus 10 Pro به یک هیت‌سینگ بزرگ به مساحت بیش از 34,119 میلی‌متر مربع محول شده که به‌گفته شرکت سازنده اندازه‌ای برابر با 55 درصد سایز یک کاغذ A4 دارد.

باتری - شارژر

یکی از مهم‌ترین تغییرات مثبت OnePlus 10 Pro به ظرفیت باتری آن تعلق دارد که از 4,500mAh پیشین به 5 هزار میلی آمپر ساعت ارتقاء پیدا کرده و با توجه به حضور نسل دوم فناوری LTPO صفحه‌نمایش و پردازنده بسیار کم 4 نانومتری دستگاه، احتمالا با افزایش مشهودی در دوام باتری روبرو خواهیم شد. شارژر گوشی نیز تغییر کرده و از 65 وات سال گذشته به یک نمونه 80 واتی موسوم به SUPERVOOC ارتقاء یافته است. این شارژر که سریع‌ترین شارژر در این برند به حساب می‌آید، به‌گفته شرکت سازنده برای پر کردن باتری گوشی به تنها 32 دقیقه زمان نیاز دارد.

شارژ بی‌سیم 50 واتی دستگاه تغییری نسبت به قبل نداشته و این بار در عرض 47 دقیقه باتری گوشی را پر می‌کند. شارژ بی‌سیم معکوس نیز در این مدل پشتیبانی می‌شود.

گزینه‌های ارتباطی

OnePlus 10 Pro جدا از 5G از اتصال LTE پر سرعت (روی کاغذ تا 1.17 گیگابیت بر ثانیه در دانلود و 200 مگابیت بر ثانیه در آپلود هر دو تحت Cat. 18) نیز پشتیبانی کرده و به وای‌فای 6، بلوتوث 5.2، اتصال NFC و مسیریاب‌های ماهواره‌ای نیز مجهز شده است. پورت USB-C اتصالات سیمی دستگاه از استاندارد سرعت USB 3.1 برخوردار است و در غیبت جک 3.5 میلی‌متری هدست، اسپیکرهای دوگانه برای به‌دست آوردن دل کاربران علاقه‌مند به موسیقی تلاش می‌کنند.

قیمت - زمان حضور در بازار

OnePlus 10 Pro با سیستم‌عامل اندروید 12 و رابط کاربری ColorOS 12.1 در چین عرضه می‌شود اما پوسته نرم‌افزاری آن در هنگام ارائه در بازار هند، اروپا و آمریکای شمالی به احتمال فراوان از نوع OxygenOS 12 خواهد بود. اختلاف‌ها مابین این دو رابط کاربری البته روز به روز در حال کم‌رنگ‌تر شدن بوده و در آینده احتمالا تفاوت بزرگی مابین آن‌ها وجود نخواهد داشت. وان‌پلاس 10 پرو در سه نسخه با رم و حافظه‌های داخلی مختلف از 13 ژانویه (23 دی 1400) در چین در دسترس قرار می‌گیرد که قیمت‌های آن‌ها به شرح زیر است:

نسخه 8GB/128GB با قیمت 4,699 یوان (با نرخ فعلی تبدیل ارز نزدیک به 737 دلار آمریکا)

نسه 8GB/256GB با قیمت 4,999 یوان (785 دلار)

نسخه 12GB/256GB با قیمت 5,299 یوان (832 دلار)

این دستگاه در آینده نزدیک برای دیگر مناطق جغرافیایی نیز به بازار عرضه می‌شود اما هنوز زمان دقیق این عرضه و قیمت دستگاه در این مناطق مشخص نشده است.


به روزرسانی - قیمت وان پلاس 10 پرو در بازار ایران

گوشی وان پلاس 10 Pro به بازار ایران راه یافته. حدود قیمت گوشی وان پلاس 10 Pro در ایران از 42,000,000 تومان تا 42,000,000 تومان است.

شما می توانید با مراجعه به صفحه فروشندگان و قیمت گوشی وان پلاس 10 Pro از قیمت عرضه این گوشی در فروشگاه های گوناگون مطلع شوید.

منبع : OnePlus


تبلیغات

تبلیغات

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا