Nikkei Asia: احتمال کاهش بیش از 50 درصدی تولید اسمارتفون توسط هواوی
نمایش خبر
تاریخ : 1399/12/4 نویسنده: مریم رشنو | ||
برچسبها : | آمار Statistics ، هواوی Huawei |
بر اساس این گزارشات، به نظر میرسد هواوی به اندازه تولید 70 تا 80 میلیون دستگاه در کل سال قطعه سفارش خواهد داد که کاهش 60 درصدی را نسبت به 189 میلیون دستگاه عرضهشده در سال گذشته نشان میدهد؛ همچنین این رقم در مقایسه با 240 میلیون گوشی ارائه شده به بازار از سوی این شرکت در سال 2019 افتی قابل توجه به شمار میرود.
به این ترتیب، سبد محصولات هواوی نیز تحت تأثیر شرایط سخت شرکت قرار خواهد گرفت و به تدریج از تولید و عرضه اسمارتفونهای پیشرفته دور میشود. دلیل عمده این مسئله ناتوانی هواوی در تأمین نیازها برای ساخت دستگاههای سازگار با فناوری نسل پنجم است که ناچار غول چینی را همچنان در حوزه محصولات مبتنی بر 4G باقی نگاه میدارد. البته این بدان معنا نیست که هواوی در سال 2021 دستگاههای 5G تولید نخواهد کرد، اما به هر حال مشکلات سبب کاهش جدی تعداد گوشیهای تولیدشده شرکت میشود. چنان که گزارشها از مشکلات مربوط به تأمین قطعات مورد نیاز سری P50 خبر میدهند.
به گفته برخی تأمینکنندگان، این امر میتواند به کاهش بیشتر تعداد کل گوشیهای تولیدی ابرشرکت چینی تا حدود 50 میلیون دستگاه بینجامد. این در حالی است که زیربرند آنر دسترسی گستردهای به قطعات ضروری برای تولید گوشیهای پیشرفته دارد و ممکن است با رشد در این عرصه، بر کمپانی مادر سابق خود سایه بیفکند. البته برای مشاهده درستی این پیشبینیها باید تا پایان سهماهه کنونی و انتشار گزارشها منتظر ماند.
هواوی در کنار مشکلات مربوط به تأمین قطعات، با قطع دسترسی به سرویسهای گوگل نیز مواجه است و از زمان آغاز این محدودیتها، پیوسته شاهد کاهش فروش محصولات خود بوده است. دولت آمریکا همچنین با اِعمال ممنوعیت واردات از شرکتهای غیرآمریکایی که از فناوری آمریکایی استفاده میکنند، ضربه سخت دیگری را به هواوی وارد ساخته است. این دشواریها در نهایت سبب شد غول چینی زیربرند آنر را در نوامبر سال گذشته میلادی واگذار نماید و جایگاه مستحکم خود را در فهرست پنج سازنده برتر گوشی هوشمند جهان از دست بدهد.
ظاهراً تغییر دولت آمریکا هم دست کم در کوتاه مدت تأثیری بر شرایط پیشِ روی هواوی نخواهد داشت. در روزهای ابتدایی ماه جاری میلادی، جینا ریموندو (Gina Raimondo)، نامزد بایدن برای وزارت بازرگانی، از این مسئله سخن گفت که «دلیلی» برای رفع محدودیتهای تجاری علیه هواوی نمیبیند و همچنان این شرکت چینی را خطری برای امنیت ملی آمریکا به شمار میآورد.
در همین حال، رن ژنگفی (Ren Zhengfei)، بنیانگذار و مدیر عامل هواوی، از دولت آمریکا خواسته است که در مقابل کمپانیهای چینی رویکرد بازتری داشته باشد؛ اما علیرغم تقاضای مدیران هواوی از رئیس جمهور آمریکا برای تجدید نظر در تحریمها، نباید امیدوار بود که در کوتاه مدت شرایط به سود هواوی تغییر کند.
در حال حاضر، هواوی برای عرضه گوشی خمشونده Mate X2 در هفته آینده آماده میشود؛ اما چشمانداز عرضه و فروش این اسمارتفون به سبب دسترسی نداشتن به سرویسهای گوگل چندان امیدوارکننده به نظر نمیرسد. با این حال کشور چین همچنان دژ مستحکمی برای هواوی به حساب میآید و مدیران شرکت میتوانند از ادامه موفقیت خود در داخل مرزهای این کشور، دست کم در کوتاه مدت، اطمینان داشته باشند.
- معرفی OnePlus 13R با Snapdragon 8 Gen 3، باتری 6,000mAh و دوربین 50 مگاپیکسلی تلهفتو
- معرفی Redmi 14C 5G – ارزانقیمت نسل پنجمی شیائومی با SD 4 Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی iQOO Z9 Turbo Endurance Edition با پردازنده SD 8s Gen 3 و باتری قدرتمند 6,400mAh
- آشنایی با Honor Magic7 Lite – میانرده آنر با دوربین 108 مگاپیکسلی و باتری سیلیکونکربنی 6,600mAh
- معرفی Huawei Enjoy 70X با تک دوربین 50 مگاپیکسلی، باتری 6,100mAh و سکوت پردازشی!
- معرفی Redmi Turbo 4 با چیپ دیمنسیتی 8400 و باتری 6,550mAh سیلیکون|کربن
- نگاهی گذرا به برخی رویدادهای مهم بازار اسمارتفون در سال 2024