معرفی R15x- میانرده جدید Oppo با حسگر اثر انگشت در زیر صفحهنمایش
نمایش خبر
تاریخ : 1397/8/2 نویسنده: مریم رشنو | ||
برچسبها : | گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، چین China ، Oppo R15 Pro ، اوپو Oppo |
واحد خبر mobile.ir : در ماههای اخیر سبد محصولات میانرده Oppo در زمینه گوشیهای هوشمند تغییرات بسیاری کرده است. در همین راستا، این شرکت چینی در روز دوشنبه 22 اکتبر 2018 (30 مهر 1397) اسمارتفون تازهای را با نام R15x معرفی کرده است. این در حالی است که Oppo حدود دو هفته پیش هم از گوشی هوشمندی با نام Oppo K1 برای بازار چین رونمایی کرده بود. کارشناسان عقیده دارند که R15x شباهت کاملی با K1 دارد و تنها حافظه داخلی آن از 64GB به 128GB افزایش یافته و برای عرضه در بازارهای جهانی طراحی شده است. اگر چه ویژگیهای این گوشی پیش از این در مرکز تجهیزات مخابراتی چین (TENNA) به ثبت رسیده، اما مشخصات آن هنوز به طور کامل در وبسایت Oppo منتشر نشده است.
بدنه پشتی R15x با شیشه سهبعدی ساخته شده که در لبههای راست و چپ انحنا یافته و به این گوشی ظاهری ظریف بخشیده است. بریدگی مینیاتوری بالای صفحهنمایش این اسمارتفون، دوربین سلفی را در بر میگیرد و اسپیکر تماس در فضای باریک میان حاشیه بالای نمایشگر و لبه دستگاه قرار گرفته است. مجموعه دوربین اصلی این اسمارتفون به صورت افقی در سمت چپ بدنه پشتی قرار گرفتهاند و فلش الایدی نیز در کنار آنها جای دارد.
یکی از مهمترین ویژگیهای R15x حسگر اثر انگشت آن است که در زیر لایه صفحهنمایش جای داده شده و ظاهرا محصول شرکت آمریکایی Synaptics است.
اسمارتفون R15x مجهز به نمایشگر تمامصفحهای است که 91 درصد از بخش رویی دستگاه را میپوشاند. این صفحهنمایش 6.4 اینچی از نوع AMOLED است و از وضوح فول اچدی پلاس (معادل 2340x1080 پیکسل) و نسبت تصویر 19.5:9 بهره میبرد. همچنین مطابق اعلام برخی منابع خبری، صفحهنمایش این گوشی با شیشه گوریلا گلس 5 محافظت میشود که با توجه به بهرهگیری از گوریلا گلس 6 در گوشیهای میانرده F9 و R17 که حدود دو ماه پیش معرفی شدند، انتخاب جذابی برای مشتریان نخواهد بود.
در ساخت R15x از چیپست میانرده اسنپدراگون 660 استفاده شده است. این تراشه 14 نانومتری شامل 8 هسته پردازشی Kryo 260 است که از چهار هسته بر اساس معماری ARM 73 ( با حداکثر سرعت کلاک 2.2 GHz) و چهار هسته دیگر بر مبنای معماری ARM A53 (با حداکثر فرکانس 1.8GHz) برخوردار است. این پلتفرم موبایلی به لطف وجود NPU (کوتاهشده Neural Processing Unit یا واحد پردازش عصبی) از هوش مصنوعی پشتیبانی خواهد کرد و پردازش گرافیکی آن بر عهده Adreno 512 است. 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی (ظاهرا با امکان افزایش تا 256 گیگابایت دیگر از طریق اسلات میکرو اسدی) تنها پیکربندی حافظهای است که Oppo برای R15x در نظر گرفته است.
اگر چه مشخصات دقیق دوربین R15x در وبسایت Oppo مشخص نشده، اما با توجه به شباهت این گوشی به K1 میتوان نتیجه گرفت که طراحی دوربین جلو و اصلی در هر دو گوشی مشابه است. دوربین سلفی R15x همچون F9 و R17 دارای وضوح 25 مگاپیکسل است. این دوربین میتواند 800 صحنه مختلف را به طور خودکار تشخیص دهد و همچنین از جدیدترین امکانات مرتبط با هوش مصنوعی بهره میبرد. دوربین اصلی این گوشی هم 16 مگاپیکسلی با f/1.7 است و دوربین دوم با رزولوشن 2 مگاپیکسلی برای تشخیص عمق و جلوههای بوکه به کار میرود.
ظرفیت باتری این اسمارتفون در وبسایت Oppo درج نشده است، اما بر اساس آنچه که در TENNA گزارش شده، R15x مجهز به باتری 3,500 میلیآمپر ساعتی است و به نظر میرسد مانند R17 و F9 از سیستم شارژ سریع انحصاری Oppo موسوم به VOOC Flash Charge پشتیبانی میکند.
Oppo اسمارتفون R15x را با پلتفرم اندروید 8.1 اورئو و نسخه 5.2 رابط کاربری اختصاصی Color OS ارائه خواهد کرد. ظاهرا این گوشی دو سیمکارته از نظر ویژگیهای ارتباطی از 4G VoLTE، وایفای دوبانده ac، بلوتوث 5 و ماهوارههای مسیریابی GPS و GLONASS پشتیبانی میکند.
Oppo دو رنگ براق در حالت سایه روشن را برای این گوشی در نظر گرفته که ترکیبی از آبی و ارغوانی (یا nebula gradiant) و آبی روشن و نقرهای (یا ice extraction silver) را شامل میشود. قیمت R15x برابر با 2,499 یوان (با نرخ کنونی تبدیل ارز، حدود 360 دلار) است. پیشسفارش این گوشی از روز معرفی و فروش رسمی آن از 1 نوامبر (10 آبان) آغاز خواهد شد.
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها