معرفی OnePlus 6- جدیدترین پرچمدار وانپلاس با بدنه تمام شیشهای
نمایش خبر
تاریخ : 1397/2/30 نویسنده: مریم رشنو | ||
برچسبها : | گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، OnePlus 6 ، وان پلاس OnePlus |
واحد خبر mobile.ir : شرکت وانپلاس (از زیرمجموعههای هولدینگ چینی BBK Electronics) در روز چهارشنبه 16 می سال جاری میلادی (26 اردیبهشت 1397)، اندکی زودتر از زمانی که انتظار میرفت، طی رویدادی در شهر لندن پرچمدار جدید خود را با نام OnePlus 6 معرفی کرد. وانپلاس در طراحی و قیمتگذاریِ هفتمین پرچمدار خود، سیاستی را ادامه داده است که در OnePlus 5 آغاز کرده بود. اسمارتفون جدید وانپلاس مجهز به امکانات سختافزاری پیشرفتهای است که میتوان آن را با Pixel 2 ،Galaxy S9، آیفون 10 و G7 ThinQ مقایسه کرد. این گوشی اگر چه گرانترین اسمارتفون وانپلاس تاکنون به شمار میرود، اما از نظر قیمت با اسمارتفونهای پرچمدار سایر شرکتها فاصله دارد و قیمتی مقرونبهصرفه برای آن در نظر گرفته شده است.
وانپلاس برای صفحهنمایش گوشی جدید خود، همچنان از نمایشگرهای Optic AMOLED استفاده کرده است. OnePlus 6 مجهز به صفحهنمایش 6.28 اینچی با وضوح تصویر فول اچدی پلاس یا 2280x1080 پیکسل است که با پوششی از شیشه 2.5D گوریلا گلس 5 محافظت میشود. این نمایشگر از استاندارد طیفهای رنگی sRGB و DCI-P3 پشتیبانی میکند. اسمارتفون 5T که اواخر سال گذشته میلادی معرفی شد، نخستین گوشی وانپلاسِ دارای صفحهنمایش کشیده با نسبت تصویر 18:9 محسوب میشد. حال، این شرکت در OnePlus 6 نسبت تصویر را افزایش داده و به 19:9 رسانده است.
گوشی 177 گرمی OnePlus 6 در اندازههای155.7x75.4x7.75 میلیمتر طراحی شده است. از مهمترین تغییرات این اسمارتفون در مقایسه با محصولات پیشین وانپلاس، میتوان به بریدگی بالای صفحهنمایش یا notch اشاره کرد که اسپیکر داخلی، دوربین جلو و چراغ LED اعلانات در آن تعبیه شده است. به این ترتیب OnePlus 6 همسو با رویه طراحی کنونی، به گروه پرچمدارانی همچون آیفون 10، الجی G7 ThinQ و هواوی P20 پیوسته است. به علاوه، پس از بهروزرسانی نرمافزاری، همانند اسمارتفونهای پرچمدار الجی و هواوی، میتوان این notch را مخفی کرد.
از سوی دیگر، وانپلاس به خیل سازندگانی همچون اپل، سامسونگ، سونی، نوکیا و الجی پیوسته است که اسمارتفونهای پیشرفته خود را با بدنههای تمام شیشهای در پشت و جلوی دستگاه عرضه میکنند. بر این منوال OnePlus 6 برخلاف گوشیهای قبلی کمپانی وانپلاس،از بدنه شیشهای در پشت دستگاه استفاده کرده که جایگزین بدنه تمام فلزی آلومینیومی شده است. در واقع، OnePlus 6 نخستین پرچمدار وانپلاس است که از طراحی تمام شیشهای بهره میبرد. این روند فراگیر ظاهرا از نیاز به LTE سریعتر و پیشرفتهتر نشات میگیرد که تولید گوشی با بدنه پشتی فلزی، آن را دشوار ساخته است.
از جمله نقطه ضعفهای اسمارتفونهای قدیمیتر وانپلاس یعنی 5 و 5T، مقاوم نبودن آنها در برابر آب بود. وانپلاس در گوشی جدید خود اقداماتی را برای بهبود این کاستی انجام داده است. مطابق اعلام شرکت سازنده، در OnePlus 6 لایه خاصی از فوم فاصله میان صفحهنمایش و باتری را پوشش داده که مانع از ورود آب و آسیب رساندن به اجزای داخلی گوشی میشود. همچنین، در فواصل اطرف دکمهها نیز حلقههای سیلیکونی به کار رفته که از ورود آب جلوگیری خواهد کرد. به علاوه، در ساخت جک هدفون و حسگر اثر انگشت نیز از مواد مقاوم در برابر آب استفاده شده است. به لطف این امکانات، OnePlus 6 را میتوان اسمارتفونی به حساب آورد که در برابر قطرات باران، پاشیده شدن آب یا غوطهوری در آبِ کم مقاوم است؛ هرچند وانپلاس تأکید کرده است که نباید در استخر یا دریا مورد استفاده قرار گیرد.
نکته جالب در خصوص محصولات وانپلاس آن است که این شرکت چندان به تنوع رنگی در گوشیهای خود علاقمند نیست. OnePlus 5 در رنگهای خاکستری و مشکی و 5T تنها با رنگ مشکی به بازار عرضه شد. وانپلاس در گوشی جدید خود نیز همین رویه را در ادامه داده است؛ با این تفاوت که دو رنگ مشکی براق (glossy mirror black) و مات (matte midnight black) را در کنار نسخه سفید رنگ (silk white) برای OnePlus6 در نظر گرفته است.
از نظر مشخصات پردازشی، OnePlus 6، همسو با گوشیهای پرچمداری همچون G7 ThinQ و گلکسی اس9، از پیشرفتهترین پروسسور حال حاضر بازار یعنی اسنپدراگون 845 با موتور هوش مصنوعی (AIE) بهره میبرد. این چیپست 10 نانومتری مجهز به هشت هسته پردازشی با حداکثر سرعت کلاک 2.8 گیگاهرتز است. پردازش گرافیکی این مجموعه بر عهده Adreno 630 است. اسمارتفون جدید وانپلاس از نظر میزان رَم تغییری نسبت به 5 و 5T نداشته است. OnePlus 6 با دو حافظه رَم 6 یا 8 گیگابایتی از نوع LPDDR4X ارائه میشود که برای نسخه 6GB حافظه داخلی 64GB در نظر گرفته شده و در کنار رم 8GB، حافظه داخلی 128 یا 256 گیگابایتی ارائه خواهد شد. گفتنی است که حافظه داخلی این اسمارتفون نیز همانند 5 و 5T با استاندارد UFS 2.1 دو مسیره (یا dual-lane) ساخته شده است.
ظرفیت باتری هم در OnePlus 6 بدون تغییر همان 3,300 میلیآمپر ساعت باقی مانده است که در مقایسه با پرچمداران اندرویدی همچون گلکسی اس9 یا G7 ThinQ (هر دو با باتری 3,000mAh)، ظرفیت قابل قبولی به نظر میرسد. امکان شارژ این گوشی با استفاده از فناوری اختصاصی وانپلاس برای شارژ سریع موسوم به Dash Charge و یک شارژر 20 واتی (5 ولت، 4 آمپر) از طریق درگاه USB-C فراهم شده است.
OnePlus 6 مجهز سیستم 2 دوربینه است. این دوربینها همانند 5 و 5T دارای وضوح 16 و 20 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/1.7 هستند، با این تفاوت که علاوه بر تغییر حسگر دوربین اصلی، اندازه پیکسل آن نیز 19 درصد افزایش یافته است. دوربین 16 مگاپیکسلی این گوشی از حسگر IMX 519 سونی بهره میبرد و اندازه پیکسل آن از 1.12 در 5T به 1.22 میکرون رسیده است. این دوربین مجهز به لرزهگیر اپتیکال و الکترونیکی و همچنین فوکوس خودکار تشخیص کنتراست است؛ لازم به ذکر است که لرزهگیر اپتیکال یا OIS پس از وانپلاس 3T از گوشیهای این شرکت حذف شده بود. دوربین ثانویه نسبت به نمونههای قبلی بدون تغییر باقی مانده است. این دوربین 20 مگاپیکسلی همچنان از حسگر IMX 376K سونی با اندازه پیکسل 1 میکرون بهره میبرد و مجهز به فوکوس خودکار تشخیص فاز است.
فیلمبرداری با وضوح 4K و 1080p با سرعتهای 30 و 60 فریم در ثانیه و وضوح 720p با سرعت 30 فریم در ثانیه از ویژگیهای دیگر دوربین اصلی این مجموعه است. همچنین قابلیت تصویربرداری آهسته 240 فریم در ثانیه با وضوح 1080p و 480 فریم در ثانیه با وضوح 720p نیز برای این دوربین در نظر گرفته شده است. تعداد فریم در ثانیه برداشت اسلوموشن در این دوربین نسبت به 960fps حاضر در گلکسی S9 و سونی XZ2 Premium رقم کمتری به حساب میآید اما در عوض این برداشت اسلوموشن میتواند در هنگام پخش تا یک دقیقه ادامه پیدا کند.
دوربین سلفی این گوشی نیز مثل گذشته 16 مگاپیکسل با حسگر IMX 371 سونی است. اندازه پیکسل این دوربین، 1 میکرون و گشودگی دیافراگم لنز آن f/2.0 است. از دیگر ویژگیهای این دوربین میتوان به لرزهگیر الکترونیکی، فوکوس ثابت و امکان فیلم برداری 1080p و 720p با سرعت 30 فریم در ثانیه اشاره کرد.
رابط کاربری OxygenOS در این گوشی، این بار بر مبنای اندروید Oreo توسعه یافته است و ظاهرا در کنار گوشیهای Pixel، جزء نخستین گوشیهای اندرویدی است که از نسخه بتای اندروید P پشتیبانی خواهد کرد.
ظاهرا وانپلاس فعلا برنامهای برای حذف جک هدفون از گوشیهای خود ندارد؛ چرا که OnePlus 6 نیز مجهز به جک هدفون 3.5 میلیمتری است.
حسگر اثر انگشت در این اسمارتفون در پشت دستگاه و زیر دوربینها قرار دارد. به علاوه، وانپلاس همانند 5T ویژگی Face Unlock را برای گشودن قفل با استفاده از دوربین جلو برای این گوشی در نظر گرفته است. ناگفته نماند که برخورداری از نسخه 5.0 بلوتوث، NFC و گزینههای مسیریابی متنوع از جمله امکانات ارتباطی این گوشی هوشمند دو سیمکارته است.
گوشی جدید وانپلاس در مقایسه با OnePlus 5T افزایش قیمت چندانی نداشته است و نسخه پایه آن، تنها 30 دلار از OnePlus 5T با 6GB رم و 128GB حافظه داخلی گرانتر است. همچنین با داشتن امکانات و ویژگیهایی مشابه گلکسی اس9 و P20 Pro هواوی، از نظر قیمتی بسیار از آنها ارزانتر است.
این اسمارتفون از روز سهشنبه 22 می (1 خرداد) از طریق فروشگاه آنلاین وانپلاس در آمریکای شمالی، هند و اروپا در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. نسخه مجهز به 6GB رم و 64GB حافظه داخلی با قیمت 529 دلار و نمونه دارای 8GB رم و 128GB حافظه داخلی با قیمت 579 دلار عرضه خواهد شد. وانپلاس نسخه مجهز به 8GB رم و 256GB حافظه داخلی را منحصرا به رنگ مشکی مات و با قیمت 629 دلار ارائه خواهد کرد. ظاهرا نسخه با رنگ سفید کمی دیرتر و در 5 ژوئن وارد بازار خواهد شد.
- معرفی Realme GT7 Pro با بدنه IP69، باتری 6,500mAh و پردازنده Snapdragon 8 Elite
- گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به سپتامبر 2024 – رکورد درآمد، کاهش اجباری سود!
- گزارش مالی سامسونگ از سهماهه سوم 2024 – افت سود 40 درصدی در بخش نیمهرسانا
- گزارش مالی مایکروسافت از سهماهه منتهی به سپتامبر 2024 – کاهش فروش Xbox، درآمدزایی سایر بخشها
- معرفی OnePlus 13 با بدنه IP69، باتری 6,000mAh و پردازنده Snapdragon 8 Elite
- معرفی iQOO 13 با پردازنده Snapdragon 8 Elite، باتری 6,150mAh و عقبگرد در دوربینها!
- گزارش مالی آلفابت از سهماهه سوم 2024 – عملکرد فوقالعاده، افزایش درآمد همه بخشها