بررسی رضایتمندی مشتریان از ساعتهای هوشمند و دستبندهای تناسب اندام
نمایش خبر
تاریخ : 1395/4/27 نویسنده: سپیده مکارمی | ||
برچسبها : | آمار Statistics ، ساعت هوشمند Smartwatch ، سامسونگ Samsung ، اپل Apple |
واحد خبر mobile.ir : به تازگی دو گزارش جدید شرکت تحقیقات بازار J.D. Power --که سالها است به گردآوری گزارش میزان رضایت مشتریان از محصولات مختلف میپردازد-- با عناوین میزان رضایت مشتریان از دستبندهای تناسب اندام سال 2016 و میزان رضایت مشتریان از ساعتهای هوشمند سال 2016 منتشر شده است. این گزارشات مربوط به اطلاعات افرادی است که در طی 12 ماه گذشته ساعت هوشمند و یا دستبند خود را خریداری کردهاند. طبق نتایج حاصل از این گزارشات بیشترین میزان رضایت از ساعتهای هوشمند مربوط به اپل و بیشترین میزان رضایت از دستبندهای تناسب اندام مربوط به سامسونگ بوده است.
همچنین سهولت استفاده و راحتی به عنوان تاثیرگذارترین عوامل در رضایت مشتریان از ساعتهای هوشمند و قابلیت اطمینان و استحکام/دوام تاثیرگذارترین عوامل در رضایت مشتریان از دستبندهای تناسب اندام بودهاند.
دیوایسهای پوشیدنی شرکت Archos
در هر گزارش میزان رضایت مشتریان براساس 11 عامل بررسی شده است:
- ساعتهای هوشمند (به ترتیب اهمیت): سهولت استفاده، راحتی، عمر باتری، امکانات تلفنی، قیمت، استحکام/دوام، اندازه نمایشگر، طراحی/ظاهر، قابلیت اطمینان، برنامههای موجود برای دستگاه و خدمات مشتری.
- دستبندهای تناسب اندام (به ترتیب اهمیت): قابلیت اطمینان، استحکام/دوام، سهولت استفاده، عمر باتری، قیمت، تنوع امکانات، راحتی، طراحی و ظاهر، اندازه نمایشگر، برنامههای موجود برای دستگاه و خدمات مشتری.
میزان رضایت بر اساس عوامل مذکور از 1000 امتیاز محاسبه شده است.
به گفته Kirk Parsons --سرپرست ارشد و رهبر عملیاتی مخابرات، رسانه و تکنولوژی در J.D. Power-- «همزمان با این که برندهای بیشتر و بیشتر در حال عرضه دستگاههای بهروز با امکانات و خدمات جدیدند، هردو بازار دستبندهای تناسب اندام و ساعتهای هوشمند در حال رشد هستند.» وی افزود «هرچند مهم است که سازندگان دستگاهها روی تولید محصولی تمرکز کنند که با توجه به امکاناتش قیمت مناسبی داشته و با توجه به ویژگیهای آن [دیوایس] ارزشمندی محسوب شود. آنهایی که در ابتدا در بازی این چنین عمل میکنند، ممکن است فرصت خود را در افزایش رضایتمندی، وفاداری مشتری و قصد خرید مجدد بهبود بخشند.»
رتبهبندی میزان رضایتمندی برندهای ساعت هوشمند
- اپل (با امتیاز 852) در جایگاه اول میزان رضایتمندی از ساعتهای هوشمند قرار دارد و مخصوصا از جهت راحتی، طراحی/ظاهر و سهولت استفاده عملکرد خوبی دارد.
- سامسونگ (با امتیاز 842) در جایگاه دوم قرار دارد و در خدمات مشتری، اندازه نمایشگر و امکانات تلفنی عملکرد خوبی دارد.
- به طور کلی امتیاز میزان رضایت مشتریان از ساعتهای هوشمند 847 است.
- به طور کلی 19 درصد مشتریان حداقل با یک مشکل مواجه شدهاند که از این میان رایجترین مشکلات کوتاه بودن عمر باتری/شارژ نشدن باتری (29 درصد)، مشکل در شخصیسازی (23 درصد) و خراب شدن شارژر (22 درصد) بوده است.
در هنگام مواجهه مشتریان با حداقل یک مشکل، میزان رضایتمندی کلی به میزان قابل توجه 21 درصد کاهش مییابد.
رتبهبندی میزان رضایتمندی از برندهای دستبند تناسب اندام
- سامسونگ (با 859 امتیاز) در میان برندهای دستبند تناسب اندام در جایگاه اول میزان رضایتمندی قرار دارد و به طور خاص از نظر راحتی، قابلیت اطمینان و سهولت استفاده عملکرد خوبی دارد.
- Garmin (با 836 امتیاز) در جایگاه دوم قرار دارد و از چهار نظر عملکرد خوبی دارد: خدمات مشتری، سهولت استفاده، استحکام/دوام و قابلیت اطمینان.
- به طور کلی امتیاز رضایتمندی مشتریان از دستبندهای تناسب اندام 829 بوده است.
- در هنگام انتخاب دستبند هوشمند، سایتهای خرید اینترنتی (43 درصد) و پیشنهاد خانواده/دوستان (41 درصد) مهمترین منابع اطلاعاتی بودهاند.
- مهمترین ملاکهای افراد برای خرید دستبند تناسباندام، سهولت استفاده (48 درصد)، قیمت (40 درصد)، شهرت برند (38 درصد) و بررسیهای مثبت (36 درصد) بوده است.
این دو گزارش در ماه می و ژوئن 2016 و بر اساس واکنش 2949 نفر از افرادی که در طی 12 ماه گذشته دستبند تناسباندام خریداری کردهاند و واکنش 2696 نفر از افرادی که در طی 12 ماه گذشته ساعت هوشمند خریداری کردهاند تهیه شده است.
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها