بازار موبایل دیگری در منطقه 17 شهرداری تهران افتتاح شد
نمایش خبر
تاریخ : 1394/3/10 نویسنده: محسن پاک نیت | ||
برچسبها : | بازار موبایل ایران ، Mobilex ، ایران Iran |
واحد خبر mobile.ir : فروردین امسال، بنرهایی در سطح شهر نصب شد كه از همزمان شدن برگزاری نمایشگاه موبایلكس 2015 و افتتاح یك بازار موبایل جدید در شهر تهران خبر میداد. ما نیز در مرجع موبایل ایران، منتظر شروع این رویداد و تهیه گزارش از آن بودیم.
روز شنبه 12 اردیبهشت مصادف با ولادت حضرت علی علیهالسلام و با حضور مدیرانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مسئولان اصناف و اتحادیههای مبل و موبایل، قائم مقام گروه سرمایهگذاری تات، مدیران موزه مبل ایران و كسبه بازارهای مبل و موبایل، شعبه دوم بازار موبایل ایران با شعار «استفاده هدفمند و سلامتمحور از تلفنهای هوشمند»، در محدوده یافتآباد تهران افتتاح شد. گفتنی است مجموعههای شماره 1 و 2 بازار موبایل ایران، توسط گروه سرمایهگذاری تات (كه آن را با نام بانك آینده نیز میشناسیم) ساخته شدهاند.
همزمان با افتتاح رسمی بازار موبایل ایران شماره 2، هشتمین نمایشگاه تلفن همراه و لوازم جانبی (Mobilex 2015) نیز به مدت یك هفته آغاز به كار كرد.
اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری درباره بازار موبایل ایران شماره 2 به دست آورید، با ما و این گزارش تصویری همراه باشید.
* * * * * * * * * * * * * * *
ساختمان بازار موبایل شماره 2، دارای سه طبقه پاركینگ با ظرفیت بیش از 200 خودرو، سه طبقه تجاری با مجموع 70 واحد و یك طبقه سالن همایش و پذیرایی است. در این مجموعه امكانات رفاهی دیگری همچون رستوران، سوپرماركت، نمازخانه، سرویسهای بهداشتی، اتاقهای مخصوص استعمال دخانیات برای افراد سیگاری و نظایر آن در نظر گرفته شده است.
اكثر برندهای موبایل، غرفههای بزرگ و مجللی در این بازار دارند و محصولات خود را به نمایش گذاشتهاند.
شركتهای بزرگ و معتبر واردكننده موبایل نیز، نمایندگی فروش یا خدمات پس از فروش خود را در بازار موبایل شماره 2 احداث كردهاند.
البته هنوز تعدادی از واحدهای تجاری خالی هستند كه برخی از آنها بهفروش نرفتهاند و برخی نیز هنوز دكورچینی نشدهاند.
شركتهای متعددی نیز در شعبه دوم بازار موبایل ایران به ارائه لوازم جانبی موبایل میپردازند. تنوع محصولات در این مغازهها بسیار بالاست و تقریباً هر سلیقهای با هر توان مالی میتواند اجناس مورد نیاز خود را در این مغازهها بیابد.
دكوراسیون و چینش برخی مغازهها بسیار جالب بود. بهعنوان نمونه، در فضای داخلی یك فروشگاه، تلفنهای همراه مربوط به هر برند خاص را بر روی یك میز مجزا قرار داده بودند. همچنین مسئولان این فروشگاه، تصاویری از پرچمداران برندهای مختلف را بر روی شیشهها نصب كرده بودند كه توضیحی درباره هر پرچمدار نیز زیر آن تصویر نوشته شده بود.
خودروها همیشه از جذابترین محصولات تکنولوژیک به شمار میروند و معمولا گیكهای جوان و نوجوان به خودروهای مدرن علاقهمند هستند. یكی از فروشگاهها نیز از این ایده استفاده كرده بود و اپل را به لامبورگینی و سامسونگ را به BMW تشبیه كرده بود.
فروشگاه دیگری نیز كه ارادت خاصی به استیو جابز «مدیرعامل فقید اپل و مرد به یادماندنی كوپرتینو» داشت، تصویر جالبی از او را بر روی دیوار نصب كرده بود.
پس از اینكه فروشگاههای موبایل مستقر در طبقههای اول تا سوم را بازدید كردیم، سری به طبقه چهارم زدیم تا گزارشی از «هشتمین نمایشگاه برترینهای تلفن همراه و لوازم جانبی (موبایلكس 2015 تهران)» برای شما تهیه كنیم.
نكته جالب اینكه در این طبقه، علاوه بر سالن همایشها و نمایشگاههای بازار موبایل ایران شماره 2، با موزه مبل ایران نیز مواجه شدیم. محلی كه بازدید از آن برای عموم رایگان است و توصیه میكنیم در هنگام مراجعه به شعبه دوم بازار موبایل ایران، حتماً از آن بازدید كنید.
فضای نمایشگاهی كه به صورت یك نیمدایره طراحی شده بود، تفاوت چندانی با طبقات تجاری مجموعه نداشت و تقریباً اغلب غرفههای حاضر در نمایشگاه، نمایندگان واحدهای تجاری بازار شماره 2 موبایل ایران بودند. دقیقاً به همین دلیل، در هنگام بازدید ما نمایشگاه بسیار خلوت بود و بازدیدكنندگان استقبال زیادی از نمایشگاه نكرده بودند؛ همین موضوع نشاندهنده این است كه مسئولان موبایلكس تهران باید برای جذب مخاطب، برنامههای بسیار جذابتر و هدفمندتری را طرحریزی كنند.
و در نهایت، خبر خوش برای هموطنان عزیز كرمانی اینكه، در خاتمه بازدید از بازار موبایل شماره 2، گفتگویی با نماینده بانك آینده داشتیم و متوجه شدیم كه شعبه سوم بازار موبایل ایران در آینده نزدیك در شهر كرمان بنا خواهد شد.
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها