بررسی گوشی موبایل سونی Xperia T3
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های سونی» سونی Xperia 10 VI
» سونی Xperia 5 V
» سونی Xperia 10 V
» سونی Xperia 1 V
» سونی Xperia 5 IV
» سونی Xperia 10 IV
» سونی Xperia 1 IV
» سونی Xperia Pro-I
» سونی Xperia 10 III Lite
» سونی Xperia 1 III
» سونی Xperia 5 III
» سونی Xperia 10 III
» سونی Xperia 5 II
» سونی Xperia Pro
» سونی Xperia 1 II
» سونی Xperia 10 II
» سونی Xperia L4
» سونی Xperia 5
» سونی Xperia L3
» سونی Xperia 10 Plus
» سونی Xperia 1
» سونی Xperia 10
» سونی Xperia XZ3
» سونی Xperia XA2 Plus
» سونی Xperia XZ2 Premium
» سونی Xperia XZ2
» سونی Xperia XZ2 Compact
» سونی Xperia L2
» سونی Xperia XA2
» سونی Xperia XA2 Ultra
» سونی Xperia R1 Plus
» سونی Xperia XA1 Plus
» سونی Xperia XZ1
» سونی Xperia XZ1 Compact
» سونی Xperia L1
» سونی Xperia XZs
» سونی Xperia XA1
» سونی Xperia XA1 Ultra
» سونی Xperia XZ Premium
» سونی Xperia XZ
» سونی Xperia X Compact
» سونی Xperia E5
» سونی Xperia XA Ultra
» سونی Xperia XA
» سونی Xperia X Performance
» سونی Xperia XA Dual
» سونی Xperia X
» سونی Xperia Z5 Dual
» سونی Xperia Z5 Compact
» سونی Xperia Z5 Premium
» سونی Xperia Z5
» سونی Xperia Z5 Premium Dual
» سونی Xperia M5
» سونی Xperia C5 Ultra
» سونی Xperia C5 Ultra Dual
» سونی Xperia M5 Dual
» سونی Xperia C4 Dual
» سونی Xperia C4
» سونی Xperia Z3 Plus (Z4)
» سونی Xperia Z4 Tablet LTE
» سونی Xperia M4 Aqua
» سونی Xperia E4g Dual
» سونی Xperia E4g
» سونی Xperia E4 Dual
» سونی Xperia E4
» سونی Xperia E3 Dual
» سونی Xperia Z3
» سونی Xperia Z3 Tablet Compact
» سونی Xperia Z3 Dual
» سونی Xperia E3
» سونی Xperia Z3 Compact
» سونی Xperia M2 Aqua
» سونی Xperia C3 Dual
» سونی Xperia C3
» سونی Xperia T3
» سونی Xperia Z2
» سونی Xperia M2 dual
» سونی Xperia Z2 tablet
» سونی Xperia M2
» سونی Xperia E1 dual
» سونی Xperia E1
» سونی Xperia T2 Ultra dual
» سونی Xperia T2 Ultra
» سونی Xperia Z1 Compact
» سونی Xperia Z1s
» سونی Xperia Z1
» سونی Xperia Z Ultra
» سونی Xperia C
» سونی Xperia M
» سونی Xperia ZR
» سونی Xperia SP
» سونی Xperia L
» سونی Xperia Tablet Z Wi-Fi
» سونی Xperia Tablet Z LTE
» سونی Xperia Z
» سونی Xperia ZL
» سونی Xperia E
» سونی Xperia E dual
» سونی Xperia Tablet S 3G
» سونی Xperia TX
» سونی Xperia V
» سونی Xperia J
» سونی Xperia Tablet S
» سونی Xperia T
» سونی Xperia SL
» سونی Xperia tipo dual
» سونی Xperia miro
» سونی Xperia tipo
» سونی Xperia go
» سونی Xperia acro S
» سونی Xperia ion HSPA
» سونی Xperia neo L
» سونی Xperia sola
» سونی Xperia U
» سونی Xperia P
» سونی Xperia ion LTE
» سونی Xperia S
» سونی Tablet P 3G
» سونی Tablet P
» سونی Tablet S 3G
» سونی Tablet S
» سونی CMD Z7
» سونی CMD J70
» سونی CMD J7
» سونی CMD MZ5
» سونی CMD J6
» سونی CMD J5
» سونی CMD Z5
» سونی CMD CD5
» سونی CMD C1
» سونی CMD Z1 plus
» سونی CMD Z1
» سونی CM-DX 2000
» سونی CM-DX 1000
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
Sony XPERIA T3 - رقابت در بعد سوم
حضور دائم در بازار از بالاترین درجه اولویت برای سونی برخوردار است؛ با تغییر استراتژی این برند از نزدیک به یک سال پیش تاکنون نهتنها تعداد گوشیهای سونی با افزایش قابل ملاحظهای روبرو شده بلکه با تفکیک کاربران به دستههای گوناگون اینک تقریبا در تمامی ردهها نام این برند ژاپنی را به وضوح میتوان مشاهده کرد. از جنبهای دیگر تمرکز بر گوشیهای پیشرفته کلاس Z هیچگاه توجه سونی را از پرداختن به سایر ردههای قیمتی باز نداشته و دیگر ردههای کاربری از پایینترین سطح یعنی کلاسهای E و M تا مدلهای میانی C و T طبق روالی مشخص هر چند ماه یک بار با آپدیت روبرو میشوند. گوشیهای حاضر در کلاس T را میتوان پیشرفتهترین اسمارتفونهای سونی پیش از مدلهای سری Z قلمداد کرد؛ این دسته برای کاربران نیازمند به گوشی های نسبتا پیشرفته، با ابعاد بزرگ صفحهنمایش، دوربینهای راضیکننده و مشخصات ارتباطی مطلوب، گزینههای خوش قیمت و جذابی را ارائه میکند که با وجود اختلاف مشخص با سری Z در صفحهنمایش، دوربین، پردازنده و جنس بدنه همچنان از جایگاه مناسبی در سبد خرید کاربران برخوردارند. ضخامت اندک بدنه یکی از گزینههای همواره رعایت شده در این خانواده به حساب میآید که از نسل نخست و دوقلوهای T و TX تا T2 Ultra همواره نقشی کلیدی در طراحی این مدلها برعهده گرفته است. جدیدترین مدل این رده با نام T3 نسبت به T2 Ultra از لحاظ ابعاد و اندازه نمونه معقولتری به حساب میآید و با دور شدن از مفهوم فبلت امکان استفاده از آن بهعنوان یک گوشی معمولی فراهم شده است. T3 که زمان بسیار کوتاهی تا ورود به بازارهای داخلی در پیش دارد چند روزی را مهمان بررسی ما بود. با ما در نگاهی به این گوشی همراه شوید.
جعبه محتویات
T3 طبق رویه عادی سونی با جعبه عریض و کمارتفاع ارائه میشود که به نوعی به ضخامت اندک دستگاه نیز اشاره دارد. درون این جعبه تنها موارد استاندارد و معمولی همچون شارژر، کابل USB، هدست و دفترچههای راهنما دیده میشود و به نکته دیگری در این میان نمیتوان اشاره کرد.
هدست سیمی T3 دقیقا همان نمونه استاندارد سونی با خروجیهای صدای تغییر شکل یافته برای جایگیری بهتر در گوش است و از لحاظ کیفیت و بلندی صدای امتیاز متوسطی را به آن میتوان اختصاص داد.
شارژر گوشی درست همانند T2 از ولتاژ 5 و جریان 850 میلیآمپری برخوردار است که این جریان اندک برای گوشی در این سایز شارژ آهستهتری را رقم میزند.
طراحی ظاهری
تقریبا بدون هیچ استثنایی، تمامی کاربران پس از در دست گرفتن T3 بلافاصله به ضخامت اندک آن اشاره میکنند؛ این کاهش ضخامت با توجه به ابعاد بزرگ گوشی و نوار بسیار باریک جانبی بسیار بیشتر از حد معمول جلوهگر شده و ظاهر خوشایندی به مجموعه دستگاه میبخشد. بدنه گوشی اما کاملا از پلاستیک ساخته شده و کاور شیشهای در بخش پشتی نیز جای خود را به جنسی از پلاستیک نرم و مات داده که برخلاف تصور اولیه کاملا جاذب اثر انگشت بوده و پاک کردن آلودگیها از آن نیز به راحتی سطوح براق نیست. در مجموع از طراحی T3 به سبب ضخامت اندک و ظاهر نسبتا پیشرفته نمیتوان ناراضی بود اما احتمالا طیف وسیعی از خریداران جذب رنگ دیگری بهجز مشکی بهدلیل مشکل اثر انگشت خواهند شد.
ابعاد و اندازه
اسمارتفونی با صفحهنمایش 5.3 اینچی مطمئنا در دسته گوشیهای بزرگ با سایز نسبتا بالا قرار دارد اما T3 با وجود ابعاد بزرگ 7×77×150.7 میلیمتری در مقایسه با T2 سال گذشته با صفحهنمایش 6 اینچی و طول و عرض 83.8×165.2 میلیمتری بسیار نمونه کوچکتری محسوب میشود. در نگاه دقیقتری به دستگاه فضای دستنخورده بسیار زیادی در بالا و پایین گوشی دیده میشود که در صورت کاهش آنها به سایز بسیار پایینتری حداقل در ارتفاع میتوان دست یافت شاهد این ماجرا اسمارتفون پیشرفته LG G3 است که با 0.2 اینچ صفحهنمایش بزرگتر، در طول و عرض به ترتیب 4.4 و 2.4 میلیمتر از T3 کوچکتر است. در زمینه وزن نیز این شرایط بار دیگر تکرار شده و با وجود 24 گرم وزن کمتر نسبت به T2، این مدل با 148 گرم وزن تنها 1 گرم سبکتر از LG G3 با صفحهنمایش 5.5 اینچی است. در مجموع تنها نکته مثبت واقعی در مسئله ابعاد و وزن T3 بیشک به ضخامت 7 میلیمتری دستگاه مرتبط خواهد بود که در جلوه مدرن گوشی بیتاثیر نیست.
صفحهنمایش
ابعاد صفحهنمایش در T3 سایز غیر معمول 5.3 اینچ است که راهحل میانهای برای جدا شدن از سایز غیر منطقی فبلتها و اندازه عمومی اسمارتفونهای 5 اینچی است. وضوح این پنل همانطور که از کلاس قیمتی دستگاه میتوان حدس زد HD یا 1280×720 پیکسل است که در این اندازه چندان فوقالعاده نبوده و با وجود فشردگی راضیکننده 277ppi هنوز با رقم مطلوب این رده یعنی حوالی 320 پیکسل در هر اینچ فاصله مشخصی دارد. فناوری ساخت این صفحهنمایش از سوی سونی IPS TFT LCD اعلام شده اما هنوز زاویه دید بهعنوان یکی از فاکتورهای مهم پنلهای IPS مدرن در T3 با پیشرفت شگرفی روبرو نشده و بهخصوص از دید افقی در سمت چپ با افت بسیار محسوس رنگ و کنتراست روبرو میشویم. در دیگر سو، کیفیت رنگ، روشنایی و به خصوص عملکرد در زیر نور مستقیم خورشید این صفحه در حد مطلوبی قرار دارد و از این لحاظ میتوان از کلیت آن راضی بود.
زیر صفحهنمایش فضایی بیش از یک سانتیمتر دست نخورده باقی مانده و در بالا نیز این شرایط به همین ترتیب تکرار شده است. در این قسمت و در دو سوی نشان سونی دوربین دوم، حسگرهای تنظیم نور و خاموش کردن پنل و در بالاترین قسمت نیز اسپیکر تماس حضور دارد. وضوح دوربین دوم T3 بدون تغییر نسبت به گذشته 1.1 مگاپیکسل با فیلمبرداری 720p است که در عمل در محیطهای با نور کم با نویز مشخصی در تصویر همراه است.
کنارههای دستگاه
سمت چپ T3 و کاملا متمایل به بخش پشتی پورت microUSB اتصالات سیمی قرار دارد که علاوه بر ارتباط شارژر و کابل کامپیوتر، امکان اتصال دیوایسهای مختلف نظیر موس و کیبورد از طریق فناوری OTG نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
در سوی دیگر در سمت راست در بالاترین قسمت و زیر یک کاور نسبتا بزرگ اسلات جایگذاری سیمکارت و کارت حافظه قرار دارد. سیمکارت گوشی از نوع Micro SIM است و حافظه جانبی microSD آن نیز تا 32 گیگابایت امکان ارتقا دارد. دیگر اجزای این قسمت شامل دکمه دایرهای پاور، کلید دوگانه تغییر صدا و شاتر دوحالته دوربین میشود که هر سه تا اندازهای کوچک طراحی شدهاند. در این میان پایینترین امتیاز از لحاظ ارگونومیک را باید به دکمه پاور اختصاص داد که با اندازهای بسیار کوچک چندان در زیر دست احساس نمیشود. با فشردن دکمه شاتر دوربین در این بخش در هر حالتی حتی قفل بودن صفحهنمایش میتوان مستقیما وارد منوی دوربین شد.
میکروفون و محل اتصال بند در پایین و جک اتصال هدست در بالا دیگر اجزای باقیمانده پیرامون T3 را تشکیل میدهند.
جنس بخش پشتی T3 همانطور که در ابتدا نیز اشاره شده پلاستیک نرم و تاثیرپذیری است که در زمان کوتاهی با آلودگیهای محیطی از جمله اثرات انگشت پوشیده میشود و پاک کردن آن نیز چندان کار سادهای نیست. اجزای این بخش بدون تغییر خاصی نسبت به گذشته شامل مجموعه لنز دوربین و فلش LED در بالا، نشان NFC و سونی در مرکز و در نهایت اسپیکر تماس و آرم XPERIA در پایین میشوند.
تک اسپیکر اصلی دستگاه در پایین بخش پشتی T3، صدای قابل قبولی ایجاد میکند اما به محض قرار دادن آن روی سطوح صاف از جمله میز، صدا تقریبا بهطور کامل خفه میشود.
دوربین
وضوح دوربین حاضر در T3 با کاهش نسبت به T2 به 8 مگاپیکسل رسیده است اما این مورد ظاهرا تنها گزینه تغییر یافته در این دوربین نیست.
ساختار منویی دوربین همانند دیگر اسمارتفونهای جدید سونی در این رده شکل گرفته است. در سمت راست این رابط کاربری از بالا به پایین آخرین عکس گرفته شده، شاتر عکاسی و فیلمبرداری، سوئیچر تعویض بین عکس و ویدئو و در نهایت دکمه تغییر حالت دیده میشود که با تنظیم آن روی Superior Auto با حذف سوئیچر تعویض بین دو حالت، دو شاتر جداگانه برای عکاسی و فیلمبرداری در آن ظاهر میشود.
در سوی دیگر به ترتیب از بالا به پایین گزینه انتخاب منظره (Scene selection)، تغییر روشنایی، تنظیمات شاتر، سوئیچ بین دو دوربین و در نهایت گزینهای برای ورود به سایر تنظیمات در نظر گرفته شده است.
جذابترین قسمت این دوربین بخش تغییر حالت آن است که بهجز دو گزینه تنظیم دستی و Superior Auto موارد دیگری نظیر عکاسی پانوراما، انتخاب عکس از بین تعداد زیادی تصویر گرفته شده (Timeshift burst) و افکتهای واقعیت افزوده در آن دیده میشود.
گذشته از این موارد با انتخاب گزینه Apps در بالای این قسمت میتوان برنامههای فراوان دیگری را به این لیست اضافه کرد که شاید از آن میان Quick PDF Scanner و Vintage 8mm Video Camera جذابتر به نظر میرسد.
عکسهای به ثبت رسیده توسط این دوربین تا حدودی اغراقشده با کانال پررنگی از قرمز است و از لحاظ جزئیات و کنترل نویز نیز امتیاز متوسطی میتوان به آن اختصاص داد.
برداشت تصویر در حالت Superior Auto - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
برداشت تصویر در حالت Manual - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
با تنظیم تصاویر روی حالت HDR کیفیت تصویر بهبود پیدا میکند و از لحاظ جزئیات نیز با نمونه بهتری روبرو میشویم.
برداشت تصویر در حالت HDR - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
فیلمبرداری این دوربین حداکثر با وضوح 1080p با 30 فریم در ثانیه و با بیتریت نزدیک به 18Mbps انجام میشود که بهویژه از لحاظ کیفیت رنگ و میزان جزئیات با تجربه بهتری نسبت به عکاسی روبرو میشویم. صدای این ویدئوها نیز بهصورت استریو با بیتریت 96Kbps برداشت میشود.
در کل از دوربین T3 در بخش فیلمبرداری بیش از عکاسی آن میتوان رضایت داشت و در بخش عکاسی نیز با اندکی ویرایش در نرمافزارهای جانبی و تصحیح کانالهای رنگی نتیجه متوسط و رضایتبخشی حاصل میشود.
باتری
بهعنوان اولین نکته منفی در این قسمت دسترسی مستقیمی برای باتری در نظر گرفته نشده است و در صورت نیاز به تعویض کاربران امکان دسترسی به آسان به باتری را نخواهند داشت. ظرفیت باتری حاضر در T3 برابر 2500mAh است و سونی در توصیف آن به 688 ساعت زمان Stand-by، تا 63 ساعت و 30 دقیقه پخش موسیقی و 8 ساعت و 14 دقیقه نمایش ویدئو اشاره کرده است. در دنیای واقعی باتری T3 در یک استفاده سنگین به زحمت از پس گذراندن یک روز کاری کامل بر میآید و در صورت استفاده بیش از اندازه از وایفای، بازیهای با گرافیک پیشرفته و مسیریابی به GPS باتری گوشی به سرعت به پایان میرسد. این شرایط با فعال کردن گزینه STAMINA در منوهای گوشی البته تا حدودی بهبود پیدا میکند. در حالت STAMINA وایفای و دیتای موبایلی با خاموش شدن صفحهنمایش غیر فعال میشوند و اکثر برنامهها نیز در این حالت در دسترس نیستند؛ هرچند میتوان برنامههای دلخواه برای اجرا شدن در حالت STAMINA را به لیست این قسمت افزود. در مجموع باتری گوشی در سطح متوسطی ارزیابی میشود و در استفادههای حداقلی نیز احتمال کمی برای گذر آن از روز دوم با یک بار شارژ وجود دارد.
سیستمعامل، رابط کاربری
در XPERIA T3 همانند دیگر گوشیهای مدرن امروزی از ورژن 4.4.2 اندروید کیتکت استفاده شده که در مورد احتمال ارتقا آن به نسخههای بالاتر نیز تاکنون سخنی به میان نیامده است.
رابط کاربری دستگاه مثل همیشه براساس لانچر پیشفرض سونی شکل گرفته که از ظاهری کاملا تکراری بدون هیچ تغییر خاصی نسبت به گذشته برخوردار است در صفحه قفل یا لاکاسکرین بهجز اطلاعاتی نظیر نام اپراتور، زمان و تاریخ تنها میانبری برای دسترسی به دوربین در پایین دیده میشود در منوی تنظیمات دستگاه نیز تنها میتوان والپیپر این قسمت را تغییر داد و گزینه دیگری برای شخصیسازی در نظر گرفته نشده است.
در صفحه Home نیز به نکته تازهای نمیتوان اشاره کرد و 7 دسکتاپ برای جایگیری محتوای گوناگون در نظر گرفته شده است. با نگهداشتن دست روی صفحهنمایش در این قسمت نیز میتوان بهصورت مستقیم اپلیکیشن و ویجت به دسکتاپهای دلخواه افزوده و والپیپر یا theme صفحه را تغییر داد.
Notification Area به دو قسمت برای نمایش اعلان برنامهها و دسترسی به تاگلها (Quick Setting) تقسیم شده که با کشیدن عادی دست از بالا به پایین به قسمت اول و با اسکرول کردن دو انگشتی به دومی میتوان دسترسی داشت. تعداد تاگلهای حاضر در این بخش حداکثر 16 عدد است که در چهار ردیف چهارتایی مرتب شدهاند.
شرایط در app drawer نیز بدون کوچکترین تغییر ممکن است و با وجود سادگی بسیار، برای کاربران حرفهای تا حدودی خستهکننده به نظر میرسد. با اسکرول دست در صفحه اول این قسمت رو به سمت راست، یک منوی عمودی امکان سرچ مستقیم برنامهها، uninstall کردن، مرتب سازی براساس حروف الفبا و میزان استفاده، نمایش برنامههای نصب شده و دسترسی مستقیم به فروشگاههای Google Play و Sony Select در دسترس قرار میگیرد.
در مجموع رابط کاربری و اینترفیس منویی محصولات سونی در مقایسه با دیگر نمونههای مشابه بهخصوص Sense UI در اچتیسی و TouchWiz در سامسونگ و اینترفیس الجی هم به لحاظ جلوههای بصری و هم از نظر امکانات کاربردی در سطح بسیار پایینتری قرار دارد و در یک مقایسه رو در رو، شرایط به هیچ عنوان به نفع سونی در این قسمت نیست.
چیپست پردازشی، حافظه
چیپستپردازشی استفاده شده در XPERIA T3 از نوع Qualcomm MSM8226 با چهار هسته 1.4 گیگاهرتزی ARM-A7 و گرافیک Adreno 305 است که در کنار 1 گیگابایت رم هیچ تفاوتی با T2 نسل قبلی ندارد. حافظه داخلی گوشی 8 گیگابایت است که از این مقدار چیزی نزدیک به 4.9 گیگابایت به نمایش گذاشته شده و بیش از 50 درصد این رقم نیز در حالت اولیه با دیتای پیشفرض پر شده است.
در نخستین تست از مجموعه بنچمارکهای بررسی اسمارتفونها به سراغ Benchmark Pi در محاسبه عدد پی میرویم. بهترین امتیاز T3 در این تست رقم 324 میلیثانیه بود که این رقم تفاوت خاصی با T2 با 306 میلیثانیه ندارد. بهعنوان نمونهای از گوشیهای هایاند، LG G2 با کمتر از 100 میلیثانیه این تست را به پایان رساند.
آخرین آپدیت از AnTuTu نسخه X مرجع مناسبی برای تست گرافیک، رم و سرعت نوشتن و خواندن از حافظه است. امتیازهای بالاتر از 25 هزار در این تست گوشی را در دسته پیشرفته قرار میدهد و پایینتر از 20 هزار نیز با نمونه متوسطی روبرو خواهیم بود. امتیاز T3 در این تست 19759 اندازهگیری شد که تفاوت خاصی با 19922 در T2 نداشت.
سومین تست به بنچمارک گرافیکی 3DMark تعلق داشت که با امتیاز 4848 در تست Ice Storm Unlimited نیز شرایط رو به پایینی را برای T3 رقم میزند این امتیاز اندک با توجه به HD بودن صفحهنمایش شرایط سختی را برای رقابت T3 با همقیمتهای آن در این رده فراهم میکند. بهعنوان نمونه Huawei P7 با گرافیک Mali-450MP با پنل فول اچدی و دئر نتیجه شرایط سختتری برای پردازش گرافیکی در تست مشابه به امتیاز 7472 دست پیدا میکند. بهعنوان نمونه دیگری از یک گوشی پیشرفته، امتیاز G3 در این تست 16601 اندازهگیری شد.
در یک تست گرافیکی دیگر یعنی Epic Citadel که معیاری از عملکرد گوشی در بازیهای نوشته شده براساس موتور UNREAL فراهم میآورد در بالاترین جزئیات یعنی حالت Ultra High-Quality امتیاز T3 در وضوح 720×1200 تنها 35.2 فریم بود که این امتیاز در حالت با کاهش جزئیات در حالت High Quality به 58.3 و در حداقل جزئیات در حالت High Performance به 59.3 فریم در ثانیه میرسد T2 در اندکی وضوح بالاتر یعنی 720×1224 در حالت Ultra High-Quality به رقم 34.4 فریم در ثانیه و در حالت High Performance به امتیاز 59.1 فریم در ثانیه دست پیدا کرده بود.
هدف در بنچمارک Vellamo بررسی امتیاز مرورگر گوشی در مواجهه با تست HTML 5 و بررسی مشخصات پردازشی و سختافزاری در تست Metal است. امتیاز T3 در این دو تست به ترتیب 1671 و 841 بود. بهعنوان یک نمونه مشابه دیگر XPERIA M2 این تست را به ترتیب با دو رقم 2038 و 565 به پایان رساند که به امتیاز کمتر مرورگر کروم در T3 و تاثیر بهینهسازیهای ناشی از ورژن بالاتر اندروید در T3 نسبت به M2 و در نتیحه امتیاز بالاتر در تست Metal اشاره دارد.
ارتباطات
سونی برخلاف بسیاری از مدلهای میانقیمت خود، T3 را تنها در یک نسخه تک سیمکارتی ارائه کرده است (حداقل تا به امروز). گزینههای ارتباطی این مدل در بخش تماس شامل 3G ،GSM و LTE میشود و سرعت تبادلات تحت شبکه نیز تا 150 مگابیت در ثانیه تحت LTE قابل افزایش است. وایفای گوشی نسخه n با پشتیبانی از DLNA، تشکیل هاتاسپات و انتقال فایل (Wi-Fi Direct) است و بلوتوث نسخه چهارم، NFC و مسیریابهای GPS و GLONASS نیز در آن حضور دارند.
کلام آخر
همهچیز در مورد آینده و نحوه استقبال کاربران از T3 به روند قیمتگذاری سونی در این مورد مرتبط است جاییکه با وجود رقبای خوشقیمتی همچون L90 از الجی، Grand 2 از سامسونگ، HTC Desire 816 و زنفونهای جدید ایسوس در صورت تعیین قیمتی بالا شانس چندانی برای رقابت نخواهد داشت. نکات مثبت این مدل در یک نگاه را میتوان در ضخامت اندک دستگاه، گزینههای ارتباطی پیشرفته و دوربین فیلمبرداری مناسب طبقهبندی کرد و در سمت نکات منفی نیز صفحهنمایش متوسط، دوربین عکاسی پایینتر از حد انتظار، باتری متوسط و پردازندههای A7 حضور دارند.