بررسی گوشی موبایل ال جی G Pro Lite

G Pro Lite جی پرو لایت

LG G Pro Lite ال جی
ارزیابی کاربران: 7.9 از 10 (263 رای) ارزیابی شما با موفقیت ذخیره گشت و پس از مدت کوتاهی منعکس خواهد شد. در حال ارسال اطلاعات... شما پیش از این رای داده بودید.
اضافه کردن به علاقه‌مندی‌ها حذف از لیست علاقه‌مندی‌ها

دسترسی سریع به سایر موارد

جستجوی سریع
جدیدترین های ال جی
» ال جی Q52
» ال جی K62
» ال جی K52
» ال جی K42
» ال جی K71
» ال جی Wing 5G
» ال جی Q92 5G
» ال جی K31
» ال جی Q61
» ال جی Stylo 6
» ال جی Velvet
» ال جی Folder 2
» ال جی V60 ThinQ 5G
» ال جی Q51
» ال جی W10 Alpha
» ال جی K61
» ال جی K51S
» ال جی K41S
» ال جی G Pad 5 10.1
» ال جی G8X ThinQ
» ال جی Q70
» ال جی K50S
» ال جی W30 Pro
» ال جی W30
» ال جی W10
» ال جی G8s ThinQ
» ال جی V50 ThinQ 5G
» ال جی K40
» ال جی K50
» ال جی Q60
» ال جی G8 ThinQ
» ال جی Q9
» ال جی V40 ThinQ
» ال جی Watch W7
» ال جی Candy
» ال جی G7 Fit
» ال جی G7 One
» ال جی K11 Plus
» ال جی Q Stylo 4
» ال جی Q Stylus
» ال جی G7 ThinQ
» ال جی Q7
» ال جی Zone 4
» ال جی V30s Thinq
» ال جی K10 2018
» ال جی K8 2018
» ال جی V30
» ال جی Q8
» ال جی G Pad IV 8.0 FHD
» ال جی Q6
» ال جی X venture
» ال جی X power 2
» ال جی G6
» ال جی Stylus 3
» ال جی K10 2017
» ال جی K8 2017
» ال جی K4 2017
» ال جی G Pad III 10.1 FHD
» ال جی U
» ال جی V20
» ال جی K3
» ال جی X Skin
» ال جی X5
» ال جی X max
» ال جی X mach
» ال جی G Pad X 8.0
» ال جی G Pad III 8.0 FHD
» ال جی X power
» ال جی X style
» ال جی Stylus 2 Plus
» ال جی G5 SE
» ال جی K5
» ال جی X cam
» ال جی X screen
» ال جی G5
» ال جی K8
» ال جی Stylus 2
» ال جی K4
» ال جی K10
» ال جی K7
» ال جی G Pad II 8.3 LTE
» ال جی V10
» ال جی Nexus 5X
» ال جی G Pad II 10.1
» ال جی G Pad II 8.0 LTE
» ال جی Wine
» ال جی G4 Beat
» ال جی G4 Stylus
» ال جی G Stylo
» ال جی G4
» ال جی AKA
» ال جی Joy
» ال جی Leon
» ال جی Spirit
» ال جی Magna
» ال جی G Flex 2
» ال جی G3 Dual-LTE
» ال جی L60
» ال جی L Bello
» ال جی L Fino
» ال جی G Pad 8.0 LTE
» ال جی G Vista
» ال جی G3 Stylus
» ال جی G Pad 7.0 LTE
» ال جی L60 Dual
» ال جی L20
» ال جی L50
» ال جی G3 S Dual (Beat Dual)
» ال جی G3 S (Beat)
» ال جی L30
» ال جی G3
» ال جی G Pad 10.1
» ال جی G Pad 8.0
» ال جی G Pad 7.0
» ال جی L80 Dual
» ال جی L65 Dual D285
» ال جی L70 D320N
» ال جی L90 Dual D410
» ال جی F70 D315
» ال جی G2 mini LTE Tegra
» ال جی G2 mini LTE
» ال جی L40
» ال جی L70 Dual D325
» ال جی L90 D405
» ال جی G2 mini
» ال جی G Pro 2
» ال جی Optimus L1 II Tri E475
» ال جی Nexus 5
» ال جی G Flex
» ال جی G Pro Lite
» ال جی G Pro Lite Dual
» ال جی Vu 3
» ال جی G Pad 8.3
» ال جی Optimus L9 II
» ال جی G2
» ال جی Optimus L4 II Dual E445
» ال جی Optimus L4 II E440
» ال جی Optimus L1 II Dual E420
» ال جی Optimus L1 II E410
» ال جی Optimus L3 II Dual E435
» ال جی Optimus L5 II Dual E455
» ال جی Optimus L7 II Dual P715
» ال جی Optimus Vu II
» ال جی Optimus F5 P875
» ال جی Optimus F7
» ال جی Optimus L5 II E460
» ال جی Optimus L3 II E430
» ال جی Optimus L7 II P710
» ال جی Optimus G Pro E985
» ال جی Nexus 4 E960

تبلیغات

LG G Pro Lite Dual - دردسرهای کاهش قیمت

تاریخ : 1393/1/28

از اوائل سال 2010 به این سو با شروع مسابقه افزایش اندازه صفحه‌نمایش تقریبا تمامی شرکت‌های برجسته این رده ارتقا سایز پنل را در دستور کار خود قرار دادند؛‌ این مسابقه دیوانه‌وار که از حوالی سایز 4 اینچ آغاز شد از 4.3، 4.5، 4.7 و 5 اینچ گذر کرد و در 5.2، 5.5 و 5.8 اینچ ظاهرا از خط پایان گذشت در چند ماه گذشته به‌تدریج در جنبه‌ای دیگر در حال رشد و گسترش است. نمونه‌های جدید این کلاس تنها از لحاظ سایز با نمونه‌های پیشرفته قابل قیاس بوده و تقریبا تمامی امکانات آن‌ها از رزولوشن صفحه‌نمایش، کیفیت دوربین، ساختار پردازشی،‌ حافظه رم، ظرفیت باتری و گزینه‌های ارتباطی با افول روبرو شده‌اند. مدل‌های جدید این کلاس که نشان آن‌ها را در تولیدات اکثر سازندگان از ایسر، آلکاتل و سامسونگ گرفته تا لنوو، هواوی و سونی می‌توان مشاهده کرد معمولا به قابلیت دو سیم‌کارت مجهز هستند و در رده قیمتی کمتر از 1 میلیون تومان جای می‌‌گیرند. از این جمله باید به Mega 5.8 و Galaxy Grand از سامسونگ، هواوی G610 و Sony XPERIA C اشاره کرد که در همگی نکات مشترک فراوانی چون فشردگی پایین صفحه‌نمایش، ساختار پردازشی نچندان قدرتمند و پشتیبانی از دو سیم‌کارت به چشم می‌خورد. ال‌جی یکی از غایبان مهم این رده به حساب می‌آید که تا پیش از این مدل خاصی را در کلاس اسمارت‌فون‌های ارزان‌قیمت با سایز 5 اینچ و بالاتر ارائه نکرده بود. نخستین تجربه ال‌جی در این زمینه با نام G Pro Lite در دو نسخه معمولی و دو سیم‌کارت اتفاق افتاده که بر طبق نام‌گذاری آن نسخه کاملا ساده‌ شده‌ای از اسمارت‌فون پیشرفته Optimus G Pro به حساب می‌آید. تفاوت مهم این مدل با دیگر نمونه‌های هم‌رده ارائه قلم یا Stylus همراه این مدل است که روی کاغذ جذابیت‌های تازه‌ای را به این کلاس وارد می‌کند. ورژن دو سیم‌کارت این مدل موسوم به G Pro Lite Dual که از آن با نام D686 نیز یاد می‌شود موضوع بررسی این نوبت ماست. با ما همراه شوید.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

جعبه محتویات

باکس ارائه‌ شده همراه D686 نسبت به Optimus G Pro ‌بسیار ساده‌تر و کوچک‌تر شده است. درون این باکس سفید رنگ که از جنس قابل بازیافت با نوشته‌هایی از جوهر سویا ساخته شده به‌جز خود گوشی، کابل USB، هدست سیمی و البته شارژر دستگاه قرار گرفته است. هدست سیمی این مدل تفاوت بزرگی با هدست‌های جذاب ارائه شده همراه Optimus G Pro داشته و نه‌تنها از لحاظ ظاهری بلکه از لحاظ کیفیت نیز در سطح بسیار پایین‌تری قرار می‌گیرد. شارژر این مدل دارای خروجی 5 ولت و جریان 1.2 آمپر است که این میزان جریان با توجه به انرژی 11.9 وات‌ساعتی باتری تا حدودی اندک به نظر می‌رسد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

طراحی ظاهری

G Pro Lite همچون مدل قبلی این خانواده، کاملا بزرگ و حجیم به نظر می‌رسد. جنس پلاستیکی براق بدنه با جذب بالای اثر انگشت و آلودگی اولین نکته منفی پس از در دست گرفتن D686 است. به سبک سری L ال‌جی دکمه‌های زیر صفحه‌نمایش با حذف کلید فیزیکی Home به چهار عدد افزایش یافته و دکمه‌ای جهت سوئیچ بین دو سیم‌کارت نیز در آن حضور دارد. در مجموع G Pro Lite در دست با وجود ابعاد بسیار بزرگ به‌لطف ضخامت مناسب چندان غیر عادی به نظر نمی‌رسد و افراد با دست‌های نچندان بزرگ نیز تا حدودی امکان استفاده از آن را خواهند داشت. البته نگفته پیداست که برای دسترسی کامل به قسمت‌های مختلف صفحه‌نمایش نیاز به هر دو دست خواهد بود.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

ابعاد و اندازه

ابعاد کلی این مدل 9.48×76.9×150.2 میلیمتر است که مقایسه آن با Optimus G Pro تنها نشانگر تفاوت‌های بسیار کوچکی در حد چند دهم میلیمتر در عرض است و به جز این مورد به تفاوت دیگری مابین این دو مدل در ابعاد بدنه نمی‌توان اشاره کرد. شباهت ظاهری فراوان مابین این دو مدل در طراحی ظاهری شائبه استفاده از یک شاسی یکسان در هر دو را بسیار به حقیقت نزدیک می‌کند. D686 در زمینه وزن اما نسبت به برادر بزرگ‌تر خود تا حدودی سبک‌تر بوده و با وجود قلم در بدنه دستگاه تا 11 گرم سبک‌تر از مدل پیشین اندازه‌‌گیری می‌شود. بخشی از این کاهش وزن را باید به تغییر نوع صفحه‌نمایش نسبت داد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

صفحه‌نمایش

مطمئنا بزرگ‌ترین تفاوت G Pro Lite با Optimus G Pro به صفحه‌نمایش دستگاه مرتبط است. این پنل با وجود حفظ اندازه و ثابت ماندن سایز 5.5 اینچی در نکته مهمی به نام وضوح پنل با کاهش چشمگیری روبرو شده و از وضوح 1920×1080‌ پیکسل و فشردگی 401ppi به رزولوشن 960×540 پیکسل و تراکم 200 پیکسل در هر اینچ کاهش پیدا کرده است. این کاهش وضوح در نگاه کاربر کمتر حرفه‌ای این کلاس البته تاثیر چندانی برجای نگذاشته و سایز بزرگ آن برای نمایش عکس و ویدئو کفایت خواهد کرد. با ارتقا کلاس کاربری و دقت به جزئیات پنل در نمایش موارد کوچکی همچون نوشته‌های ریز روی صفحات وب شرایط تغییر می‌کند و با افت کیفیت محسوسی روبرو می‌شویم. دیگر نکته منفی این پنل به زاویه دید آن وابسته است که این مورد در Optimus G Pro نیز البته در سطح رویایی و قابل‌قبولی قرار نداشت و تکرار این مورد در D686 چندان دور از انتظار به نظر نمی‌رسد. در مورد روشنایی، شفافیت رنگ و کنتراست، امتیاز قابل‌قبولی برای صفحه‌نمایش G Pro Lite‌ می‌توان در نظر گرفت و با توجه به رده قیمتی دستگاه با نمونه راضی‌کننده‌ای روبرو هستیم. فناوری ساخت این پنل از نوع IPS TFT LCD بوده و برخلاف Optimus G Pro‌ از شیشه گوریلا نیز در آن استفاده نشده است. تعداد تماس‌های لمسی همزمان مورد پشتیبانی در این پنل 10 عدد است که برای یک نمونه نسبتا ارزان‌قیمت نکته مثبتی به حساب می‌آید.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

دکمه‌های زیر صفحه‌نمایش همانطور که در ابتدا نیز اشاره شده شامل back، Home، منو و دکمه سوئیچ بین دو سیم‌کارت در کناره سمت راست می‌شود که این ترکیب در نسخه تک سیم‌کارت این مدل به دکمه فیزیکی Home در مرکز و back و منو در دو سوی آن تغییر می‌کند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

اسپیکر تماس، دوربین دوم و سنسورهای دوگانه تنظیم نور و خاموش کردن پنل حین تماس، مجموعه تکراری بالای صفحه‌‌نمایش را تشکیل می‌دهند که با نشان نقره‌ای ال‌جی در مرکز، هماهنگی مطلوبی را ایجاد می‌‌کنند. دوربین دوم در جی‌پرو دوال یک نمونه 1.3 مگاپیکسلی است که حداکثر با وضوح HD یا 1280×720 پیکسل قادر به فیلم‌برداری خواهد بود.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

کناره‌های دستگاه

جست‌وجو برای گزینه‌های سخت‌افزاری در کناره‌های دستگاه را با سمت راست آغاز می‌‌کنیم. در این سمت در بخش میانی و اندکی پایین‌تر از حد معمول دکمه Power/Lock قرار دارد که بسته به گرفتن گوشی با دست چپ یا راست، درست زیر انگشت شست یا سبابه قرار می‌گیرد. در پایین این قسمت بریدگی کوچکی دیده می‌شود که برای دسترسی به کاور باتری در نظر گرفته شده است.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

در سوی دیگر و در سمت چپ کلید دوگانه تغییر صدا دیده می‌شود که برای گوشی در این سایز تا حدودی کوچک به نظر می‌رسد. از لحاظ فیدبک و میزان برجستگی نیز امتیاز بالایی به این کلید اختصاص پیدا نمی‌کند. در بالای این قسمت کلید کوچکی دیده می‌شود که ال‌جی از آن با عنوان QuickButton یاد می‌کند و همانند گذشته امکان تعریف وظیفه آن در منوی Setting وجود دارد. از جمله اولین کاربردهای متصور برای QuickButton اختصاص آن به کلید شاتر دوربین است که در غیاب این دکمه به‌صورت فیزیکی در مجموعه دستگاه، به سادگی می‌تواند برای برداشت آسان‌تر عکس مورد استفاده قرار گیرد. البته QuickButton در این حالت از فشردن تا نیمه برای فوکوس پشتیبانی نکرده و برای فوکوس روی سوژه مورد نظر نیاز به لمس صفحه‌نمایش خواهد بود.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

در جست‌وجوی قطعات پیرامونی G Pro Lite به بخش بالایی می‌رسیم که جذاب‌ترین نکته دستگاه یعنی قلم این مدل را در خود جای داده است. این قلم که در هماهنگی با کناره‌های گوشی از ترکیب رنگ ویژه‌ای در بالای آن استفاده شده است اکتیو نبوده و خارج ساختن آن از جایگاه ویژه در این قسمت عکس‌العملی را در گوشی ایجاد نمی‌کند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

روی بدنه قلم همراه G Pro Lite برخلاف نمونه‌هایی چون سری نوت سامسونگ از هیچ دکمه‌ای استفاده نشده و کارکرد این قلم تنها به جایگزینی برای دست انسان در نوشتن مستقیم روی صفحه و ترسیم اشکال محدود شده و قابلیت‌های جذابی نظیر گرفتن اسکرین‌شات با کشیدن دایره حول سوژه مورد نظر در این قلم ساده در دسترس نیست. دیگر المان‌های حاضر در این بخش شامل میکروفون دوم، درگاه مادون قرمز و جک اتصال هدست است.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

در پایین G Pro Lite دو اسپیکر استریو در دو سمت گوشی قرار دارد و در مرکز نیز پورت Micro USB‌ و میکروفون اصلی دیده می‌شود. حضور دو اسپیکر در G Pro Lite و انتقال مکان آنها به پایین از نکات مثبت این مدل و از جمله معدود عوامل برتری دستگاه نسبت به Optimus G Pro‌ محسوب می‌شود. پورت USB در G Pro Lite‌ از اتصال دستگاه‌های خارجی مبتنی بر استاندارد OTG پشتیبانی می‌کند اما از خروجی TV به هر دو فرم MHL یا SlimPort در آن خبری نیست.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

کاور پلاستیکی بخش پشتی به شدت جاذب اثر انگشت و آلودگی بوده و در کسری از ثانیه اثرات انگشت متعدد، جاذبه اولیه آن را به دست فراموشی می‌سپارد. در بالاترین قسمت این بخش مجموعه دوربین و فلش LED دستگاه قرار دارد و در میانه آن نیز نشان LG به چشم می‌خورد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

دوربین

دوربین به کار گرفته شده در G Pro Lite Dual یک نمونه 8 مگاپیکسلی مجهز به فوکوس خودکار و یک فلش LED است که در مرکز بخش پشتی در بالا جای دارد. وضوح این دوربین در حالت واید 16:9 به 6 مگاپیکسل کاهش پیدا می‌کند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

رابط کاربری این دوربین در سمت راست از یک شاتر بزرگ عکاسی در مرکز،‌ سوئیچر تعویض بین عکاسی و فیلم‌برداری در بالا و آخرین عکس گرفته شده در پایین بهره می‌برد و در سوی دیگر نیز سه گزینه تنظیمات فلش، تعویض بین دو دوربین و دکمه Mode در بالای میانبر Setting قرار گرفته‌اند. در لیست گزینه‌های حاضر در بخش Mode این رابط کاربری مواردی همچون عکاسی نرمال و پانوراما، عکاسی پی در پی، Beauty shot (برای بهبود چهره)، عکاسی ورزشی و عکاسی در شب دیده می‌شود و یکی از معمول‌ترین امکانات یک دوربین با کیفیت، یعنی عکاسی HDR از لیست آن حذف شده است. با تغییر حالت دوربین از عکاسی به فیلم‌برداری گزینه Mode به‌طور کامل از لیست امکانات این قسمت حذف می‌شود.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

عکس‌های گرفته شده توسط این دوربین از دقت مناسب، ‌جزئیات مطلوب و کیفیت راضی‌کننده در بازتولید رنگ‌ها برخوردار بوده و نه‌تنها در صفحه‌نمایش خود گوشی که بلکه در دیگر نمایشگرها نیز با کیفیت به نظر می‌رسند. تنها نکته نسبتا منفی در مورد این تصاویر کنتراست محدود آن‌ها است که می‌توانست تا حدودی بهتر باشد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

با وضوح 8 مگاپیکسل با نسبت 4:3 عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

با وضوح 6 مگاپیکسل با نسبت واید 16:9 عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

حداکثر وضوح فیلم‌برداری این دوربین 720p با 30 فریم در ثانیه اعلام شده که با بیت‌ریت ویدئویی نزدیک به 7.7Mbps با فرمت MP4 انجام می‌شود. ویدئوهای این دوربین در کیفیت رنگ و میزان نورگیری در سطح مناسبی قرار دارد و در سوی دیگر از لحاظ دقت فوکوس و کنتراست شرایط با سطح ایده‌آل فاصله فراوانی دارد. نرخ فریم در ثانیه ویدئوهای G Pro Lite در حالت عملی حوالی 26 فریم در ثانیه است و صدای آن نیز با وجود دو میکروفون مختلف به‌صورت تک کاناله مونو با بیت‌ریت 20 کیلوبیت بر ثانیه برداشت می‌شود.

در لیست تنظیمات نیز گزینه‌های معدودی حضور دارند که از آن جمع باید به امکان افزایش عدد ISO ‌تا 400، تغییر روشنایی و White balance، افکت‌های رنگی و تغییر وظیفه دکمه ولوم (از بین دو گزینه شاتر و زوم) اشاره کرد. این گزینه‌ها در هنگام فیلم‌برداری بازهم محدودتر می‌شوند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

باتری و المان‌های زیر کاور

با کنار زدن کاور پلاستیکی پشت دستگاه به اجزای درونی G Pro Lite دسترسی پیدا می‌کنیم. جنس این کاور از پلاسیک بسیار نازک و با کیفیت نازلی ساخته شده که البته در این مورد تفاوت خاصی با Optimus G Pro ندارد. موارد حاضر در این قسمت شامل دو محفظه سیم‌کارت و کارت حافظه در بخش بالایی می‌شود که هیچ‌یک تماس مستقیمی با باتری نداشته و بدون خاموش کردن دستگاه و درآوردن باتری می‌توان اقدام به تعویض آن‌ها کرد. ظرفیت باتری G Pro Lite بدون تغییر نسبت به گذشته 3140mAh است که در سایت رسمی ال‌جی به زمان‌های رسمی آن اشاره‌ای نشده است. در دنیای واقعی این باتری به واسطه وضوح پایین صفحه‌نمایش و مصرف نچندان بالای انرژی توسط بخش پردازشی دستگاه دوام مناسبی را ارائه کرده و بسته به استفاده از 1.5 تا 3 روز می‌توان روی آن حساب کرد. نوع سیم‌کارت مورد استفاده در G Pro Lite Dual از نوع معمولی یا مینی‌سیم بدون نیاز به برش یا پانچ است و هر دو در یک اسلات به‌سادگی روی یکدیگر قرار می‌گیرند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

سیستم‌عامل، رابط کاربری

سیستم‌عامل گوشی در ابتدا نسخه 4.1.2 اندروید جلی بین بود و به نسخه 4.2 نیز ارتقاء پیدا کرد که البته در حال حاضر با وجود ورژن‌های 4.3 و 4.4‌ چندان مدرن به نظر نمی‌رسد. زمان استارت‌آپ این مدل از زمان فشردن دکمه پاور و حس ویبره اولیه تا ظاهر شدن صفحه قفل نزدیک به 23 ثانیه است که این زمان در مقایسه با Optimus G Pro از تفاوت چندانی برخوردار نبوده و نزدیک به 2 ثانیه نیز سریع‌تر است. رابط کاربری دستگاه طبق انتظار براساس لانچر اختصاصی این برند موسوم به Optimus UI شکل گرفته که در ردیف لانچرهای مشابه‌ای چون Nature UX سامسونگ و Sense UI اچ‌تی‌سی از جمله کامل‌ترین نمونه‌های قابل ذکر در این کلاس به شمار می‌روند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

صفحه قفل با افکت اختصاصی ال‌جی با نمایی از تصویر زیر دست و با Sweep دلخواه روی هر نقطه از صفحه‌نمایش گشوده می‌شود.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال   LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

در صفحه Home نکته خاصی دیده نمی‌شود و بار دیگر در دسک‌تاپ‌های متعدد این قسمت امکان قرار گرفتن ویجت و میانبر برنامه‌ها وجود دارد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال   LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

منوی اصلی یا App Drawer از بالا به 3 قسمت Apps، Downloads و Widgets تقسیم شده که به ترتیب تمامی برنامه، اپلیکیشن‌های دانلود شده و ویجت‌ها را در خود جای داده‌اند. از جمله برنامه‌های اختصاصی ال‌جی در این رابط کاربری باید به حالت مهمان یا Guest Mode (برای ایجاد محدودیت در دسترسی به قسمت‌های مختلف)، QuickRemote (برای کنترل تلویزیون، DVD و بلو-ری از طریق اینفرارد) و QuickMemo (برای نوشتن مستقیم روی صفحه‌نمایش با قلم یا دست) اشاره کرد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

Notification Area یا قسمت قابل اسکرول بالای صفحه‌نمایش از حداکثر 15 تاگل مختلف با امکان اسکرول افقی، لیست برنامه‌های با قابلیت اجرای همزمان (QSlide apps)، تنظیم درجه روشنایی، میانبر دسترسی به منوی Setting همراه با تاریخ، زمان و نوتیفیکیشن برنامه‌ها تشکیل شده است.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

چیپ‌ست پردازشی،‌ حافظه

به‌عنوان یکی دیگر از تغییرات بزرگ صورت پذیرفته در G Pro Lite Dual نسبت به Optimus G Pro‌ باید به بخش پردازشی دستگاه اشاره کرد. چیپ‌ست پردازشی این مدل از نوع MediaTek MT6577 با دو پردازنده 1 گیگاهرتزی ARM A9 است که مقایسه آن با چهار هسته پردازشی خانواده Snapdragon 600 در Optimus G Pro تفاوت بسیار زیادی را به نمایش می‌‌گذارد. پردازش گرافیکی در این چیپ‌ست از طریق قطعه PowerVR SGX531 تامین می‌شود که در این زمینه نیز با گرافیک متوسط رو به پایینی روبرو می‌شویم. حافظه رم دستگاه 1 گیگابایت است و از 8 گیگابایت حافظه داخلی آن نیز حوالی 4.6 گیگابایت در دسترس قرار دارد. پشتیبانی از کارت حافظه microSD با حداکثر ظرفیت 32 گیگابایت نیز برای این دستگاه در نظر گرفته شده است.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال   LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

در تست نخست قابلیت‌های پردازشی این مدل به سراغ بنچ‌مارک محاسبه عدد پی یا Benchmark Pi می‌رویم. عدد پایین‌تر در این تست به معنای سرعت بیشتر و در نتیجه کیفیت بالاتر بخش پردازشی دستگاه است. بهترین امتیاز به ثبت رسیده توسط این مدل در طی چندین بار تکرار این تست، رقم 501 میلی‌ثانیه است که نسبت به دیگر رقبای این دسته تا حدودی سرعت کمتری به حساب می‌آید. به‌عنوان نمونه هواوی G700‌ این تست را با رقم 398 میلی‌ثانیه به پایان می‌رساند.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

در گام دوم از AnTuTu‌ نسخه چهارم به‌عنوان تست کاملی برای سنجش قابلیت‌های پردازشی و گرافیکی گوشی بهره می‌بریم. در این تست رقم بالاتر به کیفیت بالاتر گوشی اشاره دارد. گوشی‌های رده پایین بازار تست آن‌تو‌تو را با امتیازی کمتر از 10 هزار پشت سر می‌گذارند و با ارتقا قابلیت‌های پردازشی گوشی در سطح میانی به حوالی 12 تا 15 هزار وارد می‌شویم. امتیاز گوشی‌های پیشرفته با پردازنده‌های جدید از 20 هزار به بالا است و در نهایت برترین اسمارت‌فون‌های اندرویدی با امتیازی بالاتر از 30 هزار آن‌تو‌تو را به پایان می‌رسانند. امتیاز G Pro Lite در این تست، عدد نا امید‌کننده 8556 بود که به ناچار آن را در سطح پایین بازار از لحاظ پردازشی و گرافیکی قرار می‌دهد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

سومین تست به Vellamo تعلق دارد. در این بنچ‌‌مارک در طی تست HTML 5 قابلیت‌های دستگاه در پردازش صفحات وب پیشرفته و در تست Metal گزینه‌های سخت‌افزاری و گرافیکی سنجیده می‌شود. امتیاز G Pro Lite در این دو تست به ترتیب 1541 و 412 است که بار دیگر کلاس میانه‌ای را برای این مدل رقم می‌زند. به‌عنوان نمونه‌ای برای مقایسه، Optimus G Pro امتیازهای 2517 و 742 را در این تست کسب می‌کند و امتیاز هواوی G700 نیز در این تست 1404 و 465 است.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

تست گرافیکی GFXBench‌ نسخه سوم حداکثر توان گرافیکی مجموعه را به مبارزه می‌طلبد. با اجرای این بنچ‌مارک، تست اصلی Manhattan به‌صورت غیر فعال نمایش داده شده و امکان اجرا ندارد و در تست‌ سبک‌تر T-Rex نیز دستگاه در صفحه‌ ابتدایی متوقف شده و برنامه مورد نظر در آن اجرا نشد.

در دومین تست گرافیکی، از بنچ‌‌مارک Epic Citadel در دو حالت Ultra High Quality و High Quality بهره می‌گیریم که امتیاز نهایی دستگاه در حالت نخست و با تنظیم جزئیات روی حداکثر، تنها به 11.9 فریم در ثانیه و در حالت دوم و با تنظیم جزئیات روی درجه میانی به 32.9 فریم در ثانیه می‌رسد. این دو نتیجه در کنار تست پیشین به روشنی به گرافیک ضعیف دستگاه اشاره دارد که در ترکیب با صفحه‌نمایش بزرگ گوشی شرایط دشواری را پیش روی کاربران در هنگام اجرای بازی‌های متوسط رو به بالا قرار می‌دهد.

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

 

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

ارتباطات

برقراری تماس در G Pro Lite Dual در هر دو سیم‌کارت از طریق چهار فرکانس اصلی GSM و 3G انجام شده و بالاترین سرعت اتصال HSDPA آن نیز به 7.2Mbps می‌رسد. وای‌فای گوشی برخلاف Optimus G Pro به استاندارد 11.c مجهز نیست و سرعت آن به استاندارد 802.11n محدود شده است. قابلیت‌های پشتیبانی شده در وای‌فای گوشی شامل DLNA، Wi-Fi Direct و تشکیل هات‌اسپات می‌شوند. بلوتوث گوشی نسخه سوم است و مسیریاب‌های GPS و GLONASS نیز در آن حضور دارند.

کلام آخر

LG G Pro Lite Dual - ال جی جی پرو لایت دوال

G Pro Lite Dual و LG G Pro Lite تلاشی از سوی ال‌جی برای حضور قدرتمندانه در موج جدید بازار اسمارت‌فون‌ها یعنی گوشی‌های مجهز به صفحه‌نمایش‌های بزرگ با وضوح اندک و قیمت مناسب است. تفاوت ال‌جی و عامل برتری آن بر دیگر اعضای حاضر در این کلاس همچون Sony XPERIA C ،Huawei G700 و Samsung Galaxy Mega 5.8 حضور قلم در این مدل است که با وجود محدودیت‌های فراوان توجه بسیاری از خریداران را به خود جلب خواهد کرد. نکات منفی این مدل در یک نگاه کوتاه شامل وضوح اندک و زاویه دید محدود صفحه‌نمایش، بدنه پلاستیکی با جذب بالای اثر انگشت، بخش پردازشی و گرافیکی ضعیف دستگاه و نبود قابلیت HDR برای دوربین است و در سمت نکات مثبت نیز می‌توان به ابعاد بالا و حساسیت فراوان صفحه‌نمایش، باتری با ظرفیت بالا، اسپیکرهای استریو و از همه مهم‌تر قیمت مناسب گوشی اشاره کرد.

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا