بررسی گوشی موبایل پرستیژیو MultiPhone 5430
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های پرستیژیو» پرستیژیو MultiPad 4 Quantum 9.7 Colombia
» پرستیژیو MultiPad 4 Ultra Quad 8.0 3G
» پرستیژیو MultiPhone 7600 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 7500
» پرستیژیو MultiPhone 5501 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 5500 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 5451 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 5450 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 3400 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 5400 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 5044 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 5000 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4505 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4500 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4322 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4300 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4055 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4044 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 4040 Duo
» پرستیژیو MultiPhone 3540 Duo
» پرستیژیو MultiPad 4 Ultimate 8.0 3G
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Prime Duo 3G
» پرستیژیو Multipad 4 Quantum 10.1
» پرستیژیو Multipad 4 Quantum 9.7
» پرستیژیو Multipad 4 Quantum 7.85
» پرستیژیو MultiPhone 5430
» پرستیژیو MultiPad Note 8.0 3G
» پرستیژیو MultiPhone 5300 DUO
» پرستیژیو MultiPad 2 Pro Duo 8.0 3G
» پرستیژیو MultiPad 2 Ultra Duo 8.0
» پرستیژیو MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G
» پرستیژیو MultiPad 10.1 Ultimate 3G
» پرستیژیو MultiPad 10.1 Ultimate
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Prime 3G
» پرستیژیو MultiPad 2 Prime Duo 8.0
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Ultra Duo
» پرستیژیو MultiPad 8.0 Ultra Duo
» پرستیژیو MultiPad 9.7 Ultra Duo
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Prime Duo
» پرستیژیو MultiPad 8.0 Pro Duo
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Pro Duo
» پرستیژیو MultiPad 8.0 HD
» پرستیژیو MultiPad 7.0 HD +
» پرستیژیو MultiPad 7.0 HD
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Ultra +
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Ultra
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Prime +
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Prime
» پرستیژیو MultiPad 7.0 Pro
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
Prestigio MultiPhone PAP5430 - مسافری بر بالهای اینتل
بازار موبایل را میتوان یکی از انحصاریترین بازارهای دیجیتال جهان دانست که در آن تنها چند نام محدود تقریبا تمامی سهم بازار را به خود اختصاص میدهند. از جمله این نامها باید به سه برند اصلی سامسونگ، اپل و الجی در کنار دو نام نسبتا جدید لنوو و ZTE اشاره کرد که در آخرین آمار ارائه شده از سوی موسسه IDC بیش از 57 درصد سهم فروش اسمارتفونها در سرتاسر جهان را به خود اختصاص میدهند و برندهای اصلی دیگر نظیر نوکیا، اچ تی سی، موتورولا و سونی را به رده های پائین تر جدول رده بندی فروش رانده اند. البته نگفته پیداست که کل بازار موبایل به این برندها اختصاص ندارد و شرکتهای متعدد دیگری در کلاسهای گوناگون در این زمینه فعالیت میکنند.
از میان اینگونه برندها سه دسته مختلف از لحاظ کیفیت ساخت قابل شناسایی هستند که شامل برندهای نا آشنا با اسامی مجعول و کیفیتی نازل، کالاهایی برای توزیع در داخل با بازار هدف محدود و امکانات منطقهای و بلاخره تولیدات برندهای بینالمللی با امکانات و قیمت مناسب میشوند. در دسته نخست این طبقهبندی اسمارتفونهای ریمارک موسوم به "گوشیهای چینی" یا "طرح اصلی" قرار دارند که عمدتا بدون هرگونه طراحی جدید صرفا کپی ارزانقیمتی از یک کالای معروف با کیفیت بسیار اندک ارائه میکنند که به همین دلیل و نبود هرگونه پشتیبانی فنی و نرمافزاری تنها کاربران محدودی جذب اینگونه کالاهای ریمارک میشوند. در پله دوم اسمارتفونهای مدعی تولید داخل دیده میشوند که غالباً تفاوت خاصی با دسته اول نداشته و از لحاظ کیفیت و ارتقاء نرمافزاری حساب خاصی روی آنها نمیتوان کرد. تنها تفاوت این سبک تولیدات با دسته قبلی حضور یک توزیعکننده داخلی و دریافت یک پشتیبانی حداقلی است که خیال کاربران را تا حدودی راحتتر از قبل میکند و نمونه های محدودی اضافه شدن برخی امکانات نرم افزاری بومی را نیز ممکن است بر روی گوشی های این برندها شاهد باشیم. اما بلاخره در سومین دسته تولیدکنندگانی حضور دارند که با اینکه نامشان در برخورد اول چندان به گوش کاربران آشنا نیست اما برخلاف دو دسته پیشین در دیگر کشورها شناختهشده بوده و از سابقه فعالیت طولانیمدتی برخوردارند. از جمله این برندها باید به Huawei (که البته در ایران نیز کم کم جای پای خود را باز کرده)، ZTE و البته Prestigio که محصولی از آن موضوع بررسی کنونی ما است اشاره کرد.
برند پرستیژیو برندی است که بر اساس اطلاعات کنونی مندرج در سایت اصلی آن در حال گسترش عرضه محصولات خود در بیش از 75 کشور است و البته اکثر تولیدات خود را به سبک دیگر شرکتها در چین تولید میکند. از جمله نکات مثبت محصولات پرستیژیو باید به حضور تعدادی از گزینههای سختافزاری پیشرفته در برخی از تولیدات این برند اشاره کرد که کلاس کاری ویژهای برای آنها به همراه میآورد. یکی از محصولات جدید این برند MultiPhone PAP5430 نام دارد که با تجهیز به پردازنده جدید اینتل بازار نسبتاً مناسبی برای آن در آینده نزدیک پیشبینی میشود.
جعبه محتویات
باکس محتویات 5430 با درج اطلاعات کاملی از دستگاه به زبانهای مختلف و تصویر بزرگی از گوشی همراه شده است. یک نکته جالب در مورد این باکس درج نشانی و اطلاعات تماس کشورهای ارائهکننده این محصول به زبان همان کشور است که به روشنی نشاندهنده حوزه توزیع و گسترش برند Prestigio نیز به حساب میآید. این حوزه توزیع با یک نگاه ساده به این لیست شامل اروپای شرقی و مرکزی، روسیه و کشورهای مشترکالمنافع میشود.
پس از برداشتن درپوش این باکس، خود گوشی درون یک کیف جداگانه نمایان میشود. کیف ارائه شده با نشان Prestigio از جنس چرم مصنوعی استخوانی با بدنهای محکم و کاملا اندازه گوشی تشکیل شده که جنس نرم و جیر مانند داخل آن از خراشیده شدن دستگاه جلوگیری میکند. حضور دو سوراخ جداگانه روی کیف که درست روی اسپیکر اصلی در بخش پشتی قرار میگیرند تضمینی برای به گوش رسیدن صدای زنگ در هنگام قرارگیری در کیف هستند.
دیگر موارد حاضر در این جعبه موارد استانداردی شامل کابل USB، هدست سیمی، شارژر و دفترچههای راهنما میشوند. هدست سیمی همراه دستگاه یک نمونه داخل گوشی یا in-ear است که علاوه بر کیفیت ظاهری در عمل نیز نسبتا مناسب عمل کرده و بهجز پخش برخی فرکانسهای پایین و باس بالا در سایر موارد نسبت به کلاس قیمتی گوشی کیفیت مطلوبی دارد.
طراحی ظاهری
5430 در اولین برخورد با زوایای 90 درجهای در گوشهها و نوار نقرهای سرتاسری حس مثبتی را به کاربران منتقل میکند. روی گوشی هنگام خاموش بودن صفحهنمایش هیچ نشان و علامتی به چشم نمیخورد در همین بخش و زیر صفحهنمایش فضای خالی نسبتا بزرگی دیده میشود که هیچ شکی در مورد حضور کلیدهای لمسی در این قسمت باقی نمیگذارد. بخش پشتی این مدل با اینکه در کوتاهترین زمان با اثرات انگشت پوشیده میشود اما جنس براق آن به سادگی با پارچههای معمولی تمیز میشود. نشان اینتل در این بخش جذابیت 5430 را در دید کاربران دوچندان میکند. در نهایت آخرین نکته قابل اشاره در مورد طراحی این مدل حضور دکمه فیزیکی شاتر دوربین در کناره سمت راست است که دو حالت آن برای فوکوس و گرفتن عکس بهخوبی در زیر دست حس میشود و از این لحاظ امتیاز بالایی را کسب میکند. در سمت نکات منفی طراحی این مدل بهجز وزن نسبتا بالا باید به کاور پلاستیکی بسیار ظریف و نازک بخش پشتی اشاره کرد که به سختی از جای خود خارج میشود.
ابعاد و وزن
ابعاد دستگاه برابر 10×64.7×126 میلیمتر است که البته در زمان نگارش این مطلب در برخی از سایت های ویژه این برند به اشتباه عرض 54.7 میلیمتری برای آن درج شده که اصولا برای یک گوشی 4.3 دسترسی به این عرض حتی در صورت حذف کنارههای صفحهنمایش نیز تقریبا غیر ممکن است. بعنوان نمونه Samsung Galaxy S II با ابعاد یکسان صفحهنمایش 11.5 میلیمتر و Sony XPERIA S نیز نزدیک به 9 میلیمتر عرض بیشتری دارند. از همین رو و با اندازهگیری مستقیم عرض دستگاه به رقمی حوالی 64 میلیمتر میرسیم و احتمالا عدد 54.7 میلیمتر اعلام شده با یک غلط تایپی 64.7 میلیمتر بوده است. البته با وجود این عرض نیز همچنان با یک دست به سادگی میتوان هر چهار گوشه صفحهنمایش را لمس کرد. MultiPhone 5430 در زمینه وزن چندان موفق عمل نکرده و وزن 140 گرمی آن نسبت به میانگین نزدیک به 120 گرمی این رده تا حدودی بیشتر است.
صفحهنمایش
ابعاد صفحهنمایش دستگاه 4.3 اینچ است که با وضوح 960×540 پیکسلی به فشردگی نزدیک به 256ppi دست پیدا میکند. فناوری ساخت این پنل از نوع IPS TFT با پشتیبانی از نمایش 16 میلیون رنگ است که روی کاغذ نمونه با کیفیتی به نظر میرسد در دنیای واقعی زاویه دید در سطح مناسبی قرار دارد اما از لحاظ اشباع و شفافیت رنگ فاصله مشخصی میان این مدل و برترینهای این رده وجود دارد.
عملکرد این پنل در نور مستقیم خورشید مناسب نیست و به سختی میتوان با یافتن زاویه مناسب اقدام به خواندن محتوای به نمایش درآمده در این پنل کرد. در مجموع صفحهنمایش 5430 برای مدلی در کلاس Mid-range نمونه متوسطی ارزیابی میشود که اختلاف آن با با برخی نمونههای همرده کلاس متوسط مشهود است.
زیر صفحهنمایش محل سه دکمه لمسی منو، Home و back است که با وجود تفکیک مناسب و حساسیت مطلوب، از نور پسزمینه ضعیفی بهره میبرند که استفاده از آنها درمحیطهای روشن بهخصوص در نور مستقیم خورشید را بسیار مشکل میکند. در همین قسمت و متمایل به سمت راست میکروفون تماس گوشی به چشم میخورد که با توجه به جایگاه آن احتمال پوشیده شدن این قسمت توسط دست به حداقل میرسد.
موارد حاضر در بخش بالایی پنل نیز شامل اسپیکر تماس در مرکز و حسگرهای تنظیم نور و Proximity همراه با دوربین دوم و LED تعیین وضعیت در کناره سمت راست میشود. وضوح دوربین دوم این مدل VGA یا 640×480 پیکسل است که با همین وضوح نیز فیلمبرداری میکند.
المانهای جانبی
سمت چپ دستگاه در جایگاهی غیر معمول پورت Micro USB اتصالات سیمی قرار گرفته است. پورت USB در 5430 تنها برای شارژرینگ و اتصال به کامپیوتر مورد استفاده قرار میگیرد.
گزینههای حاضر در سمت راست شامل Rocker تغییر صدا در بالا و شاتر دوربین در پایین میشود. حضور شاتر دوربین در 5430 یکی از مهمترین نکات مثبت گزینههای سختافزاری دستگاه به حساب میآید. ارتفاع اندک Rocker تغییر صدا در این مدل دسترسی به این کلید بهویژه در حین تماس را با محدودیت روبرو میکند اما وجود دو برجستگی در ابتدا و انتهای آن از شدت این ماجرا تا حدودی میکاهد.
بخش پایینی گوشی بهجز فرورفتگی برای بازگشایی کاور پشتی نکته دیگری را در بر ندارد و بخش بالایی نیز محل جک اتصال هدست و دکمه پاور است.
پشت دستگاه
منظره پشت دستگاه مجموعهای از عوامل جذاب و ناامیدکننده است. از یک سو فرم رنگآمیزی و نشان اینتل در بخش پایینی ترکیب امیدوارکنندهای را به نمایش میگذارد و از سوی دیگر نشان بزرگ و برجسته Prestigio در بخش بالایی که نزدیک به یکسوم عرض این قسمت را به خود اختصاص داده است منظرهای همچون گوشیهای ارزانقیمت به پشت دستگاه بخشیده است. موارد حاضر در این قسمت شامل لنز دوربین 8 مگاپیکسلی و فلش LED آن در بالا، نشان شرکت سازنده در مرکز و نشان اینتل همراه با اسپیکر اصلی در پایین میشود. خروجی اسپیکر در این قسمت با یک برجستگی مشخص همراه است که از مبهم شدن کامل صدا در هنگام قرارگیری گوشی روی سطوح صاف تا حدودی جلوگیری میکند.
دوربین
وضوح دوربین 5430 همانطور که اشاره شد 8 مگاپیکسل با فوکوس خودکار است. که در کنار آن از یک فلش LED نیز استفاده شده است.
ساختار منویی این دوربین بسیار ساده و ابتدایی و در حقیقت همان ساختار استاندارد اندروید 4.0 یا ICS است و گزینههای بسیار اندک و تنظیمات حداقلی در آن به چشم میخورد. در این ساختار یک شاتر دوربین بزرگ در مرکز ستون سمت راست همراه با آخرین عکس گرفته شده در بالا و دکمهای برای انتخاب از بین سه حالت عکاسی، فیلمبرداری و تصویربرداری پانوراما در پایین در نظر گرفته شده است. نوار عمودی زوم در کناره این ستون دیده میشود و در بالای آن دکمهای برای سوئیچ بین دوربینها و در پایین میانبر دسترسی به سایر تنظیمات حضور دارد.
در لیست تنظیمات این دوربین مواردی نظیر تصویر برداری تکی و دستهجمعی، تنظیمات White balance، میزان نورگیری، افکتهای رنگی و انتخاب صحنه (Scene mode) حضور دارد که همگی از جمله تنظیمات استاندارد دوربین بوده و نکته خاصی در بین آنها به چشم نمیخورد. با تغییر وضعیت به حالت فیلمبرداری تنها گزینههای حاضر در این بخش به تنظیمات فلش، White balance و تغییر رزولوشن محدود میشود.
عملیات فوکوس در تصویر این دوربین بوسیله تاچفوکوس و لمس کردن هرنقطه دلخواه صورت میگیرد که سرعت بالا و دقت مناسبی را ارائه میکند. تصاویر این دوربین در محیطهای داخلی با نور معمولی با سطح متوسطی از جزئیات و نویز نسبتا بالایی همراه است که آن را در مقایسه با برترینهای این رده درجایگاه پایینتری قرار میدهد. در عکاسی در محیطهای خارجی در نور روز شرایط بهبود پیدا کرده و از نویز بطرز مشهودی کاسته میشود.
عکس بالا با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
عکس بالا با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
فیلمبرداری این دوربین حداکثر با وضوح 1080p با 30 فریم در ثانیه انجام میشود که انتخاب فرمت بیکیفیت 3gp برای آن کیفیت نهایی ویدئو را کاملا تحت تاثیر قرار داده و با وجود بیتریت نسبتا راضیکننده 15Mbps بازهم ویدئوی ایجاد شده از کیفیت بالایی برخوردار نیست و تاثیر نویز را به وضوح در آن میتوان مشاهده کرد. با کاهش وضوح به 720p شرایط اندکی بهتر میشود بیتریت تصویر در این حالت نزدیک به 8Mbps است و با اینکه هنوز تاثیر نویز مشخص است اما کیفیت رنگها تا حدودی بهتر میشود.
باتری و المانهای زیر کاور
ظرفیت باتری استفاده شده در این مدل 2000mAh است که در مشخصات آن به 12 ساعت مکالمه و 400 ساعت زمان Stand-by اشاره شده است. نزدیک به 5 ساعت مرور وب با وایفای و 8 ساعت پخش ویدئو از دیگر مواردی است که شرکت سازنده در مورد این باتری به آن اشاره کرد است در دنیای واقعی دوام این باتری با حضور پردازنده کممصرف اینتل مناسب است و با یک استفاده سنگین نیز به سختی میتوان تمامی توان آن را در یک روز مصرف کرد.
بالای باتری در محوطه زیر دوربین دو اسلات جایگذاری سیمکارت و کارت حافظه در کنار یکدیگر قرار دارند که هر دو برای خارجسازی نیاز به درآورده شدن باتری دارند. سیمکارت استفاده شده در 5430 از نوع معمول Mini-SIM است و بدینترتیب نیازی به تغییر سایز سیمکارت نخواهند بود.
سیستمعامل و رابط کاربری
زمان مورد نیاز برای روشن شدن دستگاه از لحظه فشردن دکمه پاور تا ظاهر شدن صفحه قفل نزدیک به 25 ثانیه است. در لحظات روشن شدن دستگاه صحنه جالبی پیش روی کاربران قرار میگیرد که نمونه دومی برای آن نمیتوان یافت؛ در لحظات نهایی بوت شدن دو تصویر تبلیغاتی از سرویس مسیریاب یا Navigator پرستیژیو و اپلیکیشن eReader این برند به نمایش گذاشته میشود که حضور آنها در این قسمت کاملا عجیب به نظر میرسد.
کلیه قسمتهای سیستمعامل اعم از صفحه قفل، Home Screen و منوی اصلی شاهد هیچگونه تغییری نسبت به نسخه اصلی اندروید 4.0 نبوده و از هیچ لانچری نیز در آن استفاده نشده است. استفاده از ورژن قدیمی ICS بهعنوان سیستمعامل این مدل یکی از مهمترین انتقادهای وارد بر این مجموعه است که با در نظر گرفتن این نکته که معمولا آپدیتهای ارائه شده برای دستگاههای در این سطح بسیار کمیاب و نادر هستند احتمال اندکی برای ارتقا دستگاه به نسخههای بالاتر Jelly Bean وجود دارد. تک میانبر غیر قابل تغییر صفحه قفل به منوی دوربین اشاره دارد و بهجز اطلاعات زمان و تاریخ نکته دیگری در آن به چشم نمیخورد. Notification Area نیز همچون دیگر نمونههای مجهز به ورژن اندروید مشابه، پیش از گشودن صفحه قفل قابل دسترس نیست.
Home Screen بهصورت پیشفرض از 5 صفحه تشکیل شده که در هریک به دلخواه امکان قرار دادن آیکون برنامهها و ویجتها وجود دارد. میانبرهای چهارگانه زیر صفحهنمایش در دو سوی دکمه دسترسی به منوی اصلی قرار گرفته و امکان تغییر و سفارشیسازی آنها طبق سلیقه کاربران وجود دارد.
منوی اصلی از 5 سطر و 4 ستون تشکیل شده که با ادامه اسکرول افقی به بخش ویجتها وارد میشود. میانبر مستقیمی در بالای صفحهنمایش در این قسمت امکان دسترسی بیواسطه کاربران به فروشگاه Google Play را فراهم میکند.
Notification Area یا قسمت قابل اسکرول بالای صفحهنمایش از ساختاری بسیار ساده و ابتدایی برخوردار است و از هیچیک از سوئیچرهای تعییر وضعیت (toggle) در لانچرهای پیشرفته در آن خبری نیست در این قسمت بهجز notification برنامهها، میانبری برای دسترسی به منوی Setting، تاریخ و نام اپراتور هیچ نکته دیگری دیده نمیشود.
چیپست پردازشی و حافظه
برگ برنده اصلی 5430 حضور نام اینتل در بخش پردازش آن است. این اسمارت فون از چیپست تکهستهای جدید اینتل موسوم به Intel Atom Z2420 با فرکانس 1.2 گیگاهرتز بهره میبرد و پردازش گرافیک آن نیز برعهده قطعه PowerVR SGX540 واگذار شده است. حافظه RAM دستگاه 1 گیگابایت است و حافظه داخلی نیز با اینکه 4 گیگابایت اعلام شده اما در عمل چیزی نزدیک به 1 گیگابایت آن در دسترس کاربران قرار دارد.
تست نرمافزاری این مجموعه را با بنچمارک کلی AnTuTu آغاز میکنیم که 5430 نسخه 3.4 این تست را با امتیاز نهایی 8026 پشت سر میگذارد که نسبت به Asus fonepad با پردازنده مشابه با امتیاز 6800 رقم مناسبتری محسوب میشود البته اصلیترین دلیل ثبت امتیاز بالاتر برای 5430 سایز کوچکتر و رزولوشن پایینتر پنل صفحهنمایش است که نیاز پردازشی کمتری را طلب کرده و به امتیاز بالاتر میانجامد.
در تست بعدی به سراغ Quadrant که از دیگر بنچمارکهای کلی به حساب میآید میرویم امتیاز 5430 در این تست نزدیک به 2916 است که نسبت به نمونههای چند هستهای نتیجهای نسبتا ضعیفتر به حساب میآید.
امتیاز تست Metal بنچمارک Vellamo برابر 443 است و در تست HTML5 همین بنچمارک نیز به امتیاز 1228 دست پیدا میکنیم.
محاسبه عدد پی یکی از بنچمارکهایی است که ارتباط مستقیمی با بخش پردازشی دستگاه داشته و قدرت محاسباتی CPU را به معرض نمایش میگذارد. ثبت عدد پایینتر در این تست زمان کمتر مورد نیاز پردازنده برای تکمیل یک رشته پردازشی و در نتیجه کیفیت بالاتر CPU را نشان میدهد. بهترین عدد ثبت شده برای 5430 در این تست 703 میلیثانیه بود که تا حدودی بالا به نظر میرسد و چندان فوقالعاده نیست.
امتیاز تست گرافیکی NenaMark 2 در نسخه 2.4 این بنچمارک برابر 43.7 فریم در ثانیه است که قدرت نسبتا مناسب گرافیک PowerVR SGX540 را نشان میدهد.
ارتباطات
5430 از اغلب فرکانسهای GSM و 3G در ارتباطات تلفنی و اتصالات تحت شبکه پشتیبانی میکند سرعت اتصال 3G توسط شرکت سازنده اعلام نشده اما با توجه به حضور چیپست Z2420 این سرعت به احتمال قوی برابر 21Mbps خواهد بود. بلوتوث 2.1، وایفای 11.n و اتصال GPS لیست اتصالات این مدل را تکمیل میکنند.
کلام آخر
Prestigio MultiPhone PAP5430 محصولی به نسبت متفاوت از دیگر تولیدات ناشناخته در بازار متنوع اسمارتفونهای اندرویدی است که با استفاده از پردازنده جدید اینتل به کلاس کاری بالایی دست یافته است. البته نگفته پیداست که نقاط ضعف مشخصی نیز در آن دیده میشود که از آن جمله باید به بدنه پلاستیک حساس به اثر انگشت، کیفیت متوسط صفحهنمایش، دوربین نچندان قوی و شاید از همه مهمتر سیستمعامل قدیمی اندروید 4.0 اشاره کرد. قیمت در نظر گرفته شده برای 5430 در سایت مرجع برابر 210 یورو است که در صورت ارائه آن با همین قیمت در بازارهای داخلی شرایط سختی پیش روی این مدل جهت رقابت با مدلهای Entry-level برندهایی نظیر سامسونگ، الجی و هواوی وجود خواهد داشت.