بررسی گوشی موبایل سونی Xperia M
دسترسی سریع به سایر موارد
جستجوی سریع جدیدترین های سونی» سونی Xperia 10 VI
» سونی Xperia 5 V
» سونی Xperia 10 V
» سونی Xperia 1 V
» سونی Xperia 5 IV
» سونی Xperia 10 IV
» سونی Xperia 1 IV
» سونی Xperia Pro-I
» سونی Xperia 10 III Lite
» سونی Xperia 1 III
» سونی Xperia 5 III
» سونی Xperia 10 III
» سونی Xperia 5 II
» سونی Xperia Pro
» سونی Xperia 1 II
» سونی Xperia 10 II
» سونی Xperia L4
» سونی Xperia 5
» سونی Xperia L3
» سونی Xperia 10 Plus
» سونی Xperia 1
» سونی Xperia 10
» سونی Xperia XZ3
» سونی Xperia XA2 Plus
» سونی Xperia XZ2 Premium
» سونی Xperia XZ2
» سونی Xperia XZ2 Compact
» سونی Xperia L2
» سونی Xperia XA2
» سونی Xperia XA2 Ultra
» سونی Xperia R1 Plus
» سونی Xperia XA1 Plus
» سونی Xperia XZ1
» سونی Xperia XZ1 Compact
» سونی Xperia L1
» سونی Xperia XZs
» سونی Xperia XA1
» سونی Xperia XA1 Ultra
» سونی Xperia XZ Premium
» سونی Xperia XZ
» سونی Xperia X Compact
» سونی Xperia E5
» سونی Xperia XA Ultra
» سونی Xperia XA
» سونی Xperia X Performance
» سونی Xperia XA Dual
» سونی Xperia X
» سونی Xperia Z5 Dual
» سونی Xperia Z5 Compact
» سونی Xperia Z5 Premium
» سونی Xperia Z5
» سونی Xperia Z5 Premium Dual
» سونی Xperia M5
» سونی Xperia C5 Ultra
» سونی Xperia C5 Ultra Dual
» سونی Xperia M5 Dual
» سونی Xperia C4 Dual
» سونی Xperia C4
» سونی Xperia Z3 Plus (Z4)
» سونی Xperia Z4 Tablet LTE
» سونی Xperia M4 Aqua
» سونی Xperia E4g Dual
» سونی Xperia E4g
» سونی Xperia E4 Dual
» سونی Xperia E4
» سونی Xperia E3 Dual
» سونی Xperia Z3
» سونی Xperia Z3 Tablet Compact
» سونی Xperia Z3 Dual
» سونی Xperia E3
» سونی Xperia Z3 Compact
» سونی Xperia M2 Aqua
» سونی Xperia C3 Dual
» سونی Xperia C3
» سونی Xperia T3
» سونی Xperia Z2
» سونی Xperia M2 dual
» سونی Xperia Z2 tablet
» سونی Xperia M2
» سونی Xperia E1 dual
» سونی Xperia E1
» سونی Xperia T2 Ultra dual
» سونی Xperia T2 Ultra
» سونی Xperia Z1 Compact
» سونی Xperia Z1s
» سونی Xperia Z1
» سونی Xperia Z Ultra
» سونی Xperia C
» سونی Xperia M
» سونی Xperia ZR
» سونی Xperia SP
» سونی Xperia L
» سونی Xperia Tablet Z Wi-Fi
» سونی Xperia Tablet Z LTE
» سونی Xperia Z
» سونی Xperia ZL
» سونی Xperia E
» سونی Xperia E dual
» سونی Xperia Tablet S 3G
» سونی Xperia TX
» سونی Xperia V
» سونی Xperia J
» سونی Xperia Tablet S
» سونی Xperia T
» سونی Xperia SL
» سونی Xperia tipo dual
» سونی Xperia miro
» سونی Xperia tipo
» سونی Xperia go
» سونی Xperia acro S
» سونی Xperia ion HSPA
» سونی Xperia neo L
» سونی Xperia sola
» سونی Xperia U
» سونی Xperia P
» سونی Xperia ion LTE
» سونی Xperia S
» سونی Tablet P 3G
» سونی Tablet P
» سونی Tablet S 3G
» سونی Tablet S
» سونی CMD Z7
» سونی CMD J70
» سونی CMD J7
» سونی CMD MZ5
» سونی CMD J6
» سونی CMD J5
» سونی CMD Z5
» سونی CMD CD5
» سونی CMD C1
» سونی CMD Z1 plus
» سونی CMD Z1
» سونی CM-DX 2000
» سونی CM-DX 1000
- آلکاتل
- بلو
- اموی
- بنفون
- بنکیو
- بنکیو-زیمنس
- برد
- بوش
- چی آ
- اریکسون
- اتن
- فوجیتسو زیمنس
- آی میت
- آی-موبایل
- اینو استیریم
- کیوسرا
- مکسون
- میتاک
- میتسوبیشی
- ان ای سی
- نئونود
- او تو
- پالم
- پن تک
- کیوتک
- ساژم
- سندو
- سون
- زیمنس
- تل می
- تلیت
- ثریا
- وی کی موبایل
- ودافون
- دبلیو ان دی
- اکس کیوت
- ایسر
- آمازون
- دل
- دیمو
- گیگابایت
- هایر
- اچ پی
- پاناسونیک
- فیلیپس
- پرستیژیو
- شارپ
- سونیم
- سونی اریکسون
- توشیبا
- ورتو
Sony XPERIA M Dual - در جستوجوی رقیب
با افول ستارههای پیشن دنیای موبایل بهخصوص شرکت بزرگ نوکیا شرایط برای بهرهبرداری سایرین بهخصوص شرکتهایی همچون سامسونگ و اپل بهگونهای فراهم شد که این دو برند با اختصاص سرمایه فراوان فاصلهای افسانهای با دیگر رقبا ایجاد کرده و با توجه به شواهد موجود و آمار سالیانه منتشر شده از این دو برند دسترسی به آنها حداقل در چند سال آینده حتی برای نزدیکترین رقبا نیز امکانپذیر نیست. بدینترتیب جنگ فعلی شرکتهای بزرگ تولیدکننده اسمارتفون و رقابت اصلی در این میان برای تصاحب عنوان سومی بازار گوشیهای هوشمند در جریان است و شرکتهایی همچون LG ،ZTE ،Lenovo و Sony دوشادوش یکدیگر برای کنار زدن رقبا تلاش میکنند. هریک از این شرکتها برای موفقیت در این بازار بهشدت رقابتی دل به امکاناتی بستهاند که از آن جمله میتوان به تاکید فراوان سونی به بازار هوشمندهای ضد آب، حضور پر رنگ الجی در کلاس اسمارتفونهای ارزان با امکانات بالا، خیز بلند ZTE برای تصاحب بازارهای گسترده آسیایی و استفاده لنوو از پردازندههای جدید اینتل اشاره کرد. جایگاه سوم بازار هوشمندهای همراه و نهایت آرزوی برندهای متعدد این سطح البته در حال حاضر در اختیار الجی است. رشد فزاینده فروش و افزایش سهم بازار این برند بهواسطه همکاری با گوگل در تولید نکسوس 4 با چنان شیب مثبتی همراه شده که از دست رفتن جایگاه آن با توجه به خبر تولید قریبالوقوع نکسوس 5 در ماه آینده کاملا غیر محتمل به نظر میرسد. پس از الجی با وجود اختلاف فراوان در فروش و سهم جهانی، اوضاع برای سونی نیز در حال تغییر است. این برند که پس از خرید موفقیتآمیز سهم اریکسون، تزریق سرمایه و افزایش چشمگیر تنوع محصولات در حال حاضر در کلیه سطوح قیمتی و امکاناتی کلاس اندروید حضور دارد با اطمینان، از تبدیل شدن به قطب سوم بازار اسمارتفون در سالهای آینده سخن میگوید. چالش اصلی سونی در این راه مقابله با اسمارتفونهای بهشدت ارزانقیمت الجی در سری L این شرکت است که با توجه به امکانات ارائه شده از قیمتی بسیار رقابتی و در بعضی موارد غیر منطقی برخوردارند. سونی با پیروی از این الگوی موفق الجی که حتی سامسونگ را نیز در کلاس ارزانقیمت به چالش کشیده است، تولید محصولاتی مشابه را در دستور کار خود قرار داده که بسیاری از آنها همچون نمونههای مشابه در الجی دارای قابلیت دوسیمکارت نیز هستند. XPERIA M یکی از این محصولات جدید است که به تازگی در بازارهای داخلی نیز حضور پیدا کرده و از لحاظ سطح امکانات سختافزاری در میانه دو مدل L5 II و L7 II از الجی قرار دارد. نسخه دو سیمکارت این مدل موسوم به XPERIA M Dual C2005 موضوع بررسی این نوبت ماست.
جعبه محتویات
XPERIA M با جعبه مکعب مستطیل سفید و سیاه و تصویر بزرگی از گوشی ارائه میشود. این جعبه برخلاف ظاهر بزرگ خود با لوازم جانبی چندانی همراه نیست و بهجز خود گوشی تنها یک شارژر و کابل USB در آن دیده میشود. در مدل در اختیار ما از هدست سیمی نیز خبری نبود اما ظاهرا در ورژن حاضر در بازار این قطعه حضور دارد. جریان خروجی از شارژر 5 ولتی این مدل 850 میلیآمپر است که نسبت به شارژرهای معمول 1 آمپری تا حدودی زمان شارژ طولانی تری را ارائه میدهد.
طراحی ظاهری
M با توجه به صفحهنمایش نچندان بزرگ، ابعاد مناسب و براق نبودن بدنه به خوبی در دست جای میگیرد و کوچکترین دستها نیز مشکلی در استفاده از آن نخواهند داشت. بدنه سفید صدفی دستگاه با توجه به حاشیههای همرنگ دورتادور صفحهنمایش توجه بسیاری را به خود جلب میکند. هرچند حاشیههای نسبتا زیاد بالا و پایین پنل و کنارههای جانبی نزدیک به 4 میلیمتری در دو طرف صفحهنمایش، کاملا از کلاس قیمتی M سخن میگویند. در نگاهی دیگر پلاستیک بخش پشتی با مقاومت در برابر اثرات انگشت و جنس نرم و مات حس مثبتی را در کاربران ایجاد میکند. انحنای ملایم این قسمت رو به داخل در دستگیری دستگاه را آسانتر میکند. در نهایت بهعنوان یکی دیگر از جنبههای مثبت طراحی M میتوان از حضور دکمه شاتر دوربین یاد کرد.
ابعاد و وزن
XPERIA M با ابعاد 9.3×62×124 میلیمتری برای یک گوشی 4 اینچی از ابعاد مناسبی برخوردار است بهعنوان نمونه Samsung Galaxy S Dous S7562 با صفحهنمایش یکسان، 2.5 میلیمتر در ارتفاع و 1.1 میلیمتر در عرض از ابعاد بیشتری نسبت به XPERIA M برخوردار است. در صورت مقایسه M با رقیب مستقیم آن یعنی L5 II Dual شرایط همچنان به نفع سونی دنبال نمیشود؛ L5 II با وجود عرض نسبتا یکسان، نزدیک به 5.6 میلیمتر ارتفاع کمتری دارد که دلیل آن را باید در حاشیههای کمتر بالا و پایین صفحهنمایش جستوجو کرد. ضخامت زیر 10 میلیمتری M نیز برای یک گوشی ارزانقیمت در این سطح بسیار راضیکننده است. وزن M برابر 115 گرم است که 15 گرم سنگینتر از L5 II و 5 گرم سبکتر از S7562 از سامسونگ اندازهگیری میشود.
صفحهنمایش
ابعاد صفحهنمایش در XPERIA M همانطور که اشاره شد 4 اینچ است. وضوح این پنل یک پله بالاتر از WVGA استاندارد و برابر 854×480 پیکسل در نظر گرفته شده که فشردگی پنل را از 233ppi معمول این رده به 254ppi ارتقا میدهد. فناوری ساخت این پنل از نوع TFT LCD معمول با نمایش 16 میلیون رنگ است و پشتیبانی از تماس همزمان 4 انگشت است که با توجه به سایز نچندان بزرگ پنل این تعداد انگشت همزمان کافی به نظر میرسد. روشنایی این صفحهنمایش نسبت به رقبای آن در سطح مناسبی قرار دارد و بهعنوان نمونه میتوان آن را با Galaxy S Dous در یک رده قرار داد. از لحاظ کنتراست نیز M با توجه به رده قیمتی، عملکرد مناسبی از خود نشان میدهد. تنها نکته نچندان مثبت در مورد این پنل که در مورد اکثر سونیها صدق میکند زاویه دید صفحهنمایش بهخصوص از کناره سمت چپ است که با حرکت دادن گوشی به سرعت منجر به تغییر رنگ و تغییر نور میشود. عملکرد این پنل در نور مستقیم خورشید با سطح بازتابدهنده نور چندان فوقالعاده نیست و مشاهده محتوای پنل در این حالت با سختیهای مشخصی همراه است.
زیر صفحهنمایش با انتقال دکمههای اندرویدی به درون ساختار منویی بهجز چراغ LED نوتیفیکیشنهای سیستمعامل و میکروفون تماس هیچ نکته خاصی وجود ندارد و بخش بالایی نیز به اعضای چهارگانه این قسمت شامل اسپیکر تماس، دو حسگر تنظیم نور و Proximity و البته دوربین دوم تعلق دارد. حضور تمامی موارد معمول این قسمت برتری اصلی M نسبت به تقریبا تمامی رقبای حاضر در این کلاس قیمتی است جاییکه معمولا یکی از دو مورد حسگر تنظیم نور یا دوربین دوم از این بخش حذف میشوند. بهعنوان نمونه میتوان به نبود سنسور تنظیم نور در Galaxy S Dous و حذف دوربین دوم از ساختار L5 II اشاره کرد. وضوح دوربین دوم XPERIA M برابر VGA یا 480×640 پیکسل است.
کنارههای دستگاه
در کناره سمت چپ XPERIA M در بالا پورت Micro USB برای اتصال شارژر و کابل USB قرار گرفته است. کاربردهای این پورت به همین دو مورد محدود نمی شود و از قابلیت OTG نیز پشتیبانی می کند. هرچند از پشتیبانی MHL در آن خبری نیست.
در سمت راست دستگاه اجزای سختافزاری بیشتری به چشم میخورد که از بالا به پایین به ترتیب شامل کلید پاور، Rocker تغییر صدا و بلاخره شاتر دوربین میشود. طراحی کلید دوگانه تغییر صدا در این مورد به صورت منحنی با دو لبه برجسته در ابتدا و انتها صورت پذیرفته است که با وجود فیدبک نچندان فوقالعاده به سادگی در زیر دست حس میشوند. ابعاد و فیدبک کلید شاتر در بخش پایینی بسیار بهتر از راکر تغییر صداست و عملیات فوکوس با فشردن تا نیمه و گرفتن نهایی عکس بهخوبی در آن تفکیک شدهاند.
محل اتصال بند در پایین و جک اتصال هدست در بالا لیست اجزای سختافزاری دورتادور این مدل را تکمیل میکنند.
بخش پشتی XPERIA M منظره کاملا مدرنتری را نسبت به روی دستگاه نشان میدهد. این بخش که با انحنای رو به داخل مشخص در مرکز منجر به جایگیری بهتر گوشی در دست میشود از جنس مات و مقاوم در برابر اثر انگشت ساخته شده که بهویژه در نسخه سفید رنگ اکثر آلودگیها را پنهان میسازد. در بالاترین قسمت این بخش لنز دوربین 5 مگاپیکسلی گوشی در کنار تک فلش LED آن حضور دارد و نشان سونی، علامت NFC، عنوان XPERIA و بلاخره اسپیکر اصلی دیگر قسمتهای قابل اشاره از بالا به پایین در این بخش را تشکیل میدهند. حضور NFC در XPERIA M از جمله مواردیست که تقریبا در هیچیک از مدلهای حاضر در این کلاس قیمتی دیده نمیشود.
دوربین
وضوح دوربین حاضر در XPERIA M همانگونه که اشاره شد 5 مگاپیکسل با فوکوس خودکار است.
این دوربین از رابط منویی استاندارد سونی با دو شاتر جداگانه برای عکاسی و فیلمبرداری بهره میبرد و در لیست تنظیمات آن گزینههایی نظیر تغییر عدد ISO تا رقم 800، عکاسی HDR، تنظیم کاهش قرمزی چشم، فناوری تشخیص چهره و تاچفوکوس، Sweep Panorama، لرزشگیر دیجیتال دست و بلاخره گزینه Metering به چشم میخورد. با تنظیم دوربین روی حالت واید 16:9 حداکثر وضوح عکس به 3 مگاپیکسل کاهش پیدا میکند. تصاویر گرفته شده توسط این دوربین از جرئیات مناسبی برخوردارند و دقت مطلوبی را نیز از لحاظ فوکوس به نمایش میگذارند اما رنگپریدگی مشهود و اثرات تهرنگ قرمز در اکثر این عکسها مشهود است. در کل بهجز زمان استفاده از دوربین در نور روز با حداکثر روشنایی کیفیت فوقالعادهای از دوربین XPERIA M نمیتوان انتظار داشت.
تصویر بالا: Normal - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
تصویر بالا: HDR - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
تصویر بالا: Normal - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
تصویر بالا: HDR - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید
حداکثر وضوح فیلمبرداری در این دوربین 720p با 30 فریم در ثانیه است که در میان دیگر رقبا وضوح مناسبی به شمار میرود. ویدئوهای این دوربین با بیتریت نسبتا مناسب 12Mbps و با فرمت MP4 ذخیره میشوند. مشکل تصاویر این دوربین در ویدئوهای آن نیز تکرار شده و در اینجا نیز تهرنگ قرمز و پریدگی رنگ را به وضوح میتوان مشاهده کرد. عملیات فوکوس خودکار در حین فیلمبرداری بهطور مداوم در حال انجام است که این موضوع در هنگام حرکت از روی سوژههای با نور پسزمینه زیاد منظره چندان جذابی را ایجاد نمیکند.
باتری و المانهای زیر کاور
کنار زدن کاور پشتی در XPERIA M بدلیل امتداد این کاور تا کنارههای بخش رویی دستگاه کار بسیار مشکلی است بهخصوص که برای کنار زدن این کاور تنها یک برجستگی کوچک در زیر پورت USB در نظر گرفته شده و دسترسی به المانهای زیر کاور در نخستین دفعات استفاده مشکل خواهد بود. همراه با جدا شدن این کاور، کلیدهای جانبی سمت راست نیز از دستگاه جدا میشوند. از دیگر موارد قابل ذکر در این قسمت باید به آنتن اتصال NFC اشاره کرد که در بخش درونی کاور جای دارد و با یک کنتاکت ظریف به بدنه متصل میشود. در زیر کاور باتری در بالاترین قسمت دو اسلات سیمکارت در کنار یکدیگر با نشانهای 1 و 2 مشخص شدهاند. نوع سیمکارت استفاده شده در M از نوع میکروسیم است که برای گوشیهای دو سیمکارت حاضر در این رده که معمولا از سیمکارت مینی معمولی استفاده میکنند تا حدودی غریب به نظر میرسد. در کناره دو سیمکارت این قسمت اسلاتکارت حافظه Micro SD قرار گرفته است که تا 32 گیگابایت امکان ارتقا را فراهم میکند.
ظرفیت باتری XPERIA M برابر 1700mAh است که طبق زمانهای رسمی تا 10 ساعت مکالمه، 552 ساعت زمان Stand-by، بیش از 39 ساعت پخش موسیقی و بیش از 9 ساعت پخش ویدئو را با یک بار شارژ پشتیبانی میکند. در یک استفاده معمول از دستگاه به شرط کنترل موارد مصرفکننده انرژی با یک بار شارژ به راحتی میتوان تا بیش از 2 روز نیز از این باتری انتظار تامین انرژی گوشی را داشت.
سیستمعامل و رابط کاربری
زمان استارتآپ XPERIA M پس از فشردن دکمه پاور تا ظاهر شدن صفحه قفل نزدیک به 33 ثانیه است که تا حدودی طولانی به نظر میرسد. نسخه سیستمعامل دستگاه را از همان صفحه قفل یا Lock Screen میتوان حدس زد جاییکه بهعنوان یکی از قابلیتهای جدید اندروید 4.2 امکان اسکرول افقی در صفحه قفل و قرار دادن ویجتهای مخصوص در صفحات چهارگانه سمت چپ وجود دارد. صفحه سمت راست نیز طبق معمول به میانبری برای دسترسی سریع به دوربین تعلق دارد. گشودن قفل صفحهنمایش با اسکرول رو به بالا و پایین از هر نقطه دلخواهی از صفحهنمایش صورت میگیرد.
ساختار منویی دستگاه براساس لانچر اختصاصی سونی با تمامی عناصر استاندارد آن صورت پذیرفته است و تقریبا هیچ نکته جدیدی در آن دیده نمیشود. در پایین صفحه Home چهار میانبر به اپلیکیشنهای دلخواه در نظر گرفته شده و کلید میانی نیز App drawer یا منوی اصلی را پیش روی کاربران قرار میدهد. Notification Area یا قسمت قابل کشیدن رو به پائین در بالای صفحهنمایش بهجز اطلاعات زمان و تاریخ، حاوی پنج toggle برای فعال کردن امکانات ارتباطی دستگاه، پروفایلهای صوتی و میانبری برای دسترسی به Setting است.
App drawer یا منوی اصلی با یک تفاوت مشهود نسبت به مدلهای High-end این برند نظیر Z1 و Z Ultra همراه شده جاییکه منوی افقی حاضر در سمت چپ که با ادامه اسکرول به سمت راست پدیدار میشود جای خود را به همان ساختار کلاسیک سونی در بالای صفحهنمایش داده است. بهجز این تغییر نکته دیگری در این قسمت دیده نمیشود و برنامههای مختلف در ساختار ماتریسی با اسکرول افقی قرار گرفتهاند.
قابلیت دو سیمکارت
XPERIA M در مدل های دو سیم کارته (C2004/C2005) و تک سیم کارته (C1904/C1905) عرضه می شود. دو سیمکارت استفاده شده در M Dual هر دو در یک لحظه فعال هستند (قابلیت Active Stand-by) اما در هنگام صحبت با یکی، دیگری از دسترس خارج میشود. برای رفع این مشکل گزینهای در تنظیمات دستگاه در نظر گرفته شده که امکان دایورت کردن سیمکارت از دسترس خارج شده روی سیمکارت اول را فراهم میآورد. در این منو بهجز قابلیت دایورت سیمکارتها روی یکدیگر، گزینههایی برای تعیین نام سیمکارت و مشخص کردن سیمکارت مورد نظر برای ارتباطات دیتا نیز وجود دارد.
چیپست پردازشی، حافظه
مهمترین تفاوت XPERIA M با دیگر رقبای این کلاس و عامل برتری این مدل، بخش پردازشی دستگاه است جاییکه تقریبا برای اولین بار از پردازندههای خانواده Krait در یک گوشی 4 اینچی ارزانقیمت استفاده شده است. چیپست پردازشی این مدل از نوع Qualcomm MSM8227 با دو پردازنده 1 گیگاهرتزی Krait و گرافیک Adreno 305 است. حافظه RAM دستگاه 1 گیگابایت است و از 4 گیگابایت حافظه داخلی نیز چیزی نزدیک به 2 گیگابایت در دسترس قرار دارد.
نخستین تست پردازشی XPERIA M را با تست محاسبه عدد پی با Benchmark Pi آغاز میکنیم. عدد پایینتر در این تست به معنای سرعت بیشتر در پردازش تک رشتهای یا Single Thread است. عدد ثبت شده برای M در این تست حوالی 413 میلی ثانیه است که این رقم در مقایسه با عدد بیش از 700 میلیثانیه در Galaxy S Dous اهمیت پردازندههای جدید این مدل را به خوبی یادآورد میشود.
در دومین تست به سراغ بنچمارک Vellamo با دو تست HTML5 و Metal میرویم که XPERIA M به ترتیب با ثبت عددهای 1667 و 442 نتیجه نسبتا مناسبی را برای یک نمونه دو هستهای نشان میدهد بهعنوان نمونهای برای مقایسه، Huawei Ascend Mate با چهار پردازنده نسل قبلی ARM A9 در این تست امتیازهای 1654 و 457 را ثبت میکند.
تست بعدی بنچمارک کلی AnTuTu نسخه چهارم است که XPERIA M با رقم 11129 آن را پشت سر میگذارد. نتیجه همین تست در Mate عددی نزدیک به 15 هزار را نشان میدهد.
در نهایت بهعنوان آخرین تست، M در نسخه Advance بنچمارک کلی Quadrant امتیازی نزدیک به 4200 را ثبت میکند که اندکی پایینتر از سطح متوسط و در حد مدلی چون XPERIA L با پردازنده مشابه یک گیگاهرتزی است.
ارتباطات
M از ارتباطات GSM و 3G در برقراری تماس پشتیبانی میکند و حداکثر سرعت اتصال HSDPA در آن نیز به 21Mbps میرسد. وایفای 11.n با قابلیت Wi-Fi Direct، تشکیل هاتاسپات و DLNA در کنار بلوتوث نسخه چهارم، اتصال NFC و گیرنده GPS لیست اتصالات این مدل را تکمیل میکنند.
کلام آخر
Sony XPERIA M محصولی مناسب در کلاس میانی رو به پایین با مشخصات مطلوب و قیمتی رقابتی است که نهتنها با مدلهایی نظیر Galaxy S Duos از سامسونگ و دو مدل L5 II و L7 II از الجی در رقابت است بلکه مقایسه آن با محصول خودی XPERIA L نیز شرایط دشواری را برای انتخاب پیش روی کاربران قرار میدهد جاییکه L با اختلاف قیمت جزیی از صفحهنمایش بزرگتر، دوربین با وضوح بالاتر و حافظه داخلی بیشتری برخوردار است. این مقایسه با ایجاد برتری تنها در مسئله پشتیبانی از دو سیمکارت احتمال فراوانی برای کاهش قیمت بیشتر M در آینده را ایجاد میکند.