بررسی گوشی موبایل ال جی Optimus G Pro E985

Optimus G Pro E985 اپتیموس جی پرو

LG Optimus G Pro E985 ال جی
ارزیابی کاربران: 8.9 از 10 (1541 رای) ارزیابی شما با موفقیت ذخیره گشت و پس از مدت کوتاهی منعکس خواهد شد. در حال ارسال اطلاعات... شما پیش از این رای داده بودید.
اضافه کردن به علاقه‌مندی‌ها حذف از لیست علاقه‌مندی‌ها

دسترسی سریع به سایر موارد

جستجوی سریع
جدیدترین های ال جی
» ال جی Q52
» ال جی K62
» ال جی K52
» ال جی K42
» ال جی K71
» ال جی Wing 5G
» ال جی Q92 5G
» ال جی K31
» ال جی Q61
» ال جی Stylo 6
» ال جی Velvet
» ال جی Folder 2
» ال جی V60 ThinQ 5G
» ال جی Q51
» ال جی W10 Alpha
» ال جی K61
» ال جی K51S
» ال جی K41S
» ال جی G Pad 5 10.1
» ال جی G8X ThinQ
» ال جی Q70
» ال جی K50S
» ال جی W30 Pro
» ال جی W30
» ال جی W10
» ال جی G8s ThinQ
» ال جی V50 ThinQ 5G
» ال جی K40
» ال جی K50
» ال جی Q60
» ال جی G8 ThinQ
» ال جی Q9
» ال جی V40 ThinQ
» ال جی Watch W7
» ال جی Candy
» ال جی G7 Fit
» ال جی G7 One
» ال جی K11 Plus
» ال جی Q Stylo 4
» ال جی Q Stylus
» ال جی G7 ThinQ
» ال جی Q7
» ال جی Zone 4
» ال جی V30s Thinq
» ال جی K10 2018
» ال جی K8 2018
» ال جی V30
» ال جی Q8
» ال جی G Pad IV 8.0 FHD
» ال جی Q6
» ال جی X venture
» ال جی X power 2
» ال جی G6
» ال جی Stylus 3
» ال جی K10 2017
» ال جی K8 2017
» ال جی K4 2017
» ال جی G Pad III 10.1 FHD
» ال جی U
» ال جی V20
» ال جی K3
» ال جی X Skin
» ال جی X5
» ال جی X max
» ال جی X mach
» ال جی G Pad X 8.0
» ال جی G Pad III 8.0 FHD
» ال جی X power
» ال جی X style
» ال جی Stylus 2 Plus
» ال جی G5 SE
» ال جی K5
» ال جی X cam
» ال جی X screen
» ال جی G5
» ال جی K8
» ال جی Stylus 2
» ال جی K4
» ال جی K10
» ال جی K7
» ال جی G Pad II 8.3 LTE
» ال جی V10
» ال جی Nexus 5X
» ال جی G Pad II 10.1
» ال جی G Pad II 8.0 LTE
» ال جی Wine
» ال جی G4 Beat
» ال جی G4 Stylus
» ال جی G Stylo
» ال جی G4
» ال جی AKA
» ال جی Joy
» ال جی Leon
» ال جی Spirit
» ال جی Magna
» ال جی G Flex 2
» ال جی G3 Dual-LTE
» ال جی L60
» ال جی L Bello
» ال جی L Fino
» ال جی G Pad 8.0 LTE
» ال جی G Vista
» ال جی G3 Stylus
» ال جی G Pad 7.0 LTE
» ال جی L60 Dual
» ال جی L20
» ال جی L50
» ال جی G3 S Dual (Beat Dual)
» ال جی G3 S (Beat)
» ال جی L30
» ال جی G3
» ال جی G Pad 10.1
» ال جی G Pad 8.0
» ال جی G Pad 7.0
» ال جی L80 Dual
» ال جی L65 Dual D285
» ال جی L70 D320N
» ال جی L90 Dual D410
» ال جی F70 D315
» ال جی G2 mini LTE Tegra
» ال جی G2 mini LTE
» ال جی L40
» ال جی L70 Dual D325
» ال جی L90 D405
» ال جی G2 mini
» ال جی G Pro 2
» ال جی Optimus L1 II Tri E475
» ال جی Nexus 5
» ال جی G Flex
» ال جی G Pro Lite
» ال جی G Pro Lite Dual
» ال جی Vu 3
» ال جی G Pad 8.3
» ال جی Optimus L9 II
» ال جی G2
» ال جی Optimus L4 II Dual E445
» ال جی Optimus L4 II E440
» ال جی Optimus L1 II Dual E420
» ال جی Optimus L1 II E410
» ال جی Optimus L3 II Dual E435
» ال جی Optimus L5 II Dual E455
» ال جی Optimus L7 II Dual P715
» ال جی Optimus Vu II
» ال جی Optimus F5 P875
» ال جی Optimus F7
» ال جی Optimus L5 II E460
» ال جی Optimus L3 II E430
» ال جی Optimus L7 II P710
» ال جی Optimus G Pro E985
» ال جی Nexus 4 E960

تبلیغات

ال جی اپتیموس جی پرو - رویای یک حرفه‌ای

تاریخ : 1392/6/11

نزدیک به یک سال طوفانی از تابستان 2012 و زمان ارائه نخستین نکسوس ال‌جی و معادل اپتیموسی آن در مجموعه این برند می‌گذرد. Optimus G‌ که حتی قبل از Nexus 4 نیز به نمایش گذاشته شد با تقویت گزینه‌های سخت‌افزاری و مولتی‌مدیایی نکسوس جدید به فروش بالایی دست یافت و در کنار خانواده موفق سری L با مدل‌های متعدد دو سیم‌کارته، جایگاه ال‌جی را در رده سوم تولیدکنندگان اسمارت‌فون تثبیت کرد. ال‌جی در حال حاضر بین سه سازنده اصلی اسمارت‌فون تنها برندی است که در سه ماهه دوم سال جاری با افزایش فروش و افزایش سهم بازار روبرو شده و این موفقیت بی‌شک مدیون محصولات متعدد و متنوع این برند است. این موفقیت با وجود ارتباط مستقیم آن با کالاهای ارائه شده در کلاس‌های مختلف، برای تداوم، نیاز فراوانی به حضور در بالاترین سطح بازار داشته و بدون ارائه کالاهای پیشرفته و قابل رقابت با برترین‌هایی نظیر GS4 و One‌ شرایط برای پیشرفت هرچه بیشتر ال‌جی فراهم نیست. این واقعیت غیر قابل انکار پیش از همه توجه مسئولان ال‌جی را به خود جلب کرد و پس از یک دوره رکود، بار دیگر طیف متنوعی از محصولات High-end این برند به بازار ارائه شدند. پیشرفته‌ترین عضو حال حاضر خانواده LG اسمارت‌فون G2 است که چندی پیش در مراسمی نسبتا عجیب در کشور کره رونمایی شد. این اسمارت‌فون متفاوت (LG G2) که با سایز 5.2 اینچی رقیب اصلی GS4 و One به حساب می‌آید البته هنوز در بازار حضور ندارد و تا حضور گسترده آن در ماه سپتامبر Optimus G Pro همچنان عنوان برترین محصول ال‌جی رابه خود اختصاص می‌دهد. G Pro که در فوریه 2013 رونمایی شد و در آوریل به بازارهای جهانی ارائه شده بلاخره با نزدیک به 4‌ ماه تاخیر در مراسمی در تهران نیز رونمایی شد و بدین‌ترتیب کاربران داخلی نیز امکان تهیه این محصول نسبتا متفاوت را پیدا کردند. در ادامه با نگاه کاملی به LG Optimus G Pro به بررسی قابلیت‌های این فبلت و مقایسه آن با رقبای نچندان متعدد آن خواهیم پرداخت.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

جعبه محتویات

طراحی جعبه محتویات G Pro شباهت نزدیکی با Optimus G داشته و بدون در نظر گرفتن شکاف میانی جعبه در مدل قبلی، اکثر موارد شباهت فراوانی با گذشته دارد. باکس محتویات از دو قسمت مجزا در بالا و پایین تشکیل شده که در بخش بالایی از یک طرح نقطه‌دار زیبا با عنوان G Pro و نشان ال‌جی استفاده شده و در قسمت پایین نیز مشخصات گوشی به چشم می‌‌خورد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

محتویات این جعبه به‌جز خود دستگاه شامل شارژر، کابل USB‌، یک هدست باکیفیت و دو earbud با سایزهای متفاوت می‌شود که از لحاظ ظاهری به هدست G‌ شباهت داشته و با برخورداری از سیم‌های تخت احتمال پیچیدگی در آن به حداقل می‌رسد. این هدست‌های متفاوت که با درایورهای آلومینیومی و نشان قرمز در بخش پشتی از جذابیت‌های بصری بالایی نیز برخوردارند در عمل کیفیت بسیار بالایی به‌خصوص در فرکانس‌های پایین ارائه می‌کند و در مقایسه با دیگر نمونه‌های ارائه شده همراه گوشی‌های مختلف حتی هدست‌های beats حاضر در برخی گوشی‌های پیشین HTC نیز نمونه‌های بسیار با کیفیتی ارزیابی می‌شوند. نام تجاری این هدست‌ QuadBeat Pro با مدل LE431 است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

شارژر ارائه شده همراه دستگاه از ولتاژ 5 ولت و جریان 1.2 آمپر برخوردار است که نسبت به جریان 1 آمپری شارژرهای معمول تنها اندکی بالاتر است. در زمان اتصال گوشی به کامپیوتر از طریق کابل USB عبارت Slow Charging در Notification Area ظاهر می‌شود که بدلیل جریان یک آمپری پورت USB کامپیوتر است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

محتویات جعبه ارائه شده در بازارهای داخلی تفاوت محسوسی با نمونه جهانی این مدل دارد جائی‌که علاوه بر 1.8 آمپر بودن جریان خروجی از شارژر، یک داک و یک باتری اضافی در جعبه در نظر گرفته شده که هیچ‌یک از این موارد در نمونه ارائه شده در بازارهای داخلی دیده نمی‌شود. این روند البته در مورد حذف داک و باتری اضافی کاملا طبیعی به نظر می‌رسد و در مورد دیگر گوشی‌ها هم بارها تکرار شده است اما داستان شارژر در صورت ارائه شدن با خروجی 1.2 آمپری در بازارهای داخلی مسئله‌ای کاملا عجیب و غریب به نظر می‌رسد.

طراحی ظاهری

G Pro در دست، گوشی بزرگ و کاملا مردانه‌ای‌ست که استفاده از آن برای افراد با انگشتان کوچک چندان راحت نخواهد بود. ظاهر گوشی در رنگ سفید، شباهت نزدیکی به Note II سامسونگ دارد و بدون توجه به لبه‌های باریک کنار صفحه‌نمایش و دکمه بسیار باریک زیر پنل امکان اشتباه گرفتن این دو به راحتی وجود دارد. بدنه گوشی کاملا پلاستیکی است و حاشیه نقره‌ای پیرامونی که در بالا و پایین ضخیم و در کناره‌ها بسیار باریک و حداقلی می‌شود تنها قسمت‌هایی از دستگاه به شمار می‌رود که ظاهری فلزی دارند. ماندن اثر انگشت و خراشیدگی روی کاور براق و نازک بخش پشتی امر کاملا محتملی در این مدل به شمار می‌رود و با اینکه رنگ سفید به خوبی اثرات انگشت را پنهان می‌کند اما این موضوع در مورد آلودگی چندان صادق نیست و پس از اندکی استفاده آلودگی‌هایی غیر از اثرات انگشت در اکثر قسمت‌های G Pro‌ دیده می‌شوند. طرح مربعی بخش پشتی و LED رنگی دورتادور کلید Home از دیگر نکات قابل ذکر در مورد طراحی این مدل است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

ابعاد و وزن

G Pro با ابعاد 9.4×76.1×150.2‌ میلیمتر گوشی بسیار بزرگی به نظر می‌رسد اما پس از مقایسه آن با یک اسمارت‌فون هم‌اندازه یعنی Note II این ابعاد چندان نیز چشم‌گیر نیست و اختلاف مشهودی به‌خصوص در عرض دستگاه به چشم می‌خورد. این مدل نزدیک به 4.4‌ میلیمتر عرض کمتری نسبت به Note II دارد که همین مسئله استفاده از G Pro‌ را آسان‌تر جلوه می‌دهد. عرض کمتر این مدل همانطور که در مقایسه رودروی آن با Note II‌ کاملامشهود است به حاشیه کمتر صفحه‌نمایش وابسته است. از دیدگاهی دیگر ضخامت 9.4 میلیمتری G Pro‌ چندان به نمونه‌های پیشرفته سال 2013‌ نزدیک نیست و مقایسه آن با S4 و XPERIA Z نزدیک به 1.5 میلیمتر ضخامت بیشتری را نشان می‌دهد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

وزن دستگاه 172 گرم است که با وجود آنکه 9 گرم سبک‌تر از Note II اندازه‌گیری می‌شود اما با در نظر گرفتن ارتفاع و عرض بیشتر Note II و حضور قلم در این مدل، این کاهش وزن چندان نیز فوق‌العاده نبوده و به سادگی می‌توان از G Pro‌ به‌عنوان یک گوشی سنگین‌وزن یاد کرد. این وزن البته در سطح دستگاه پخش شده و یک قسمت سنگین‌تر از سایر بخش‌ها نیست.

صفحه‌نمایش

برای یک اسمارت‌فون غول‌آسا با پنلی که تقریبا تمامی قسمت‌های روی گوشی را پوشانده است عنوان مهم‌ترین قطعه سخت‌افزاری مطمئنا به صفحه‌نمایش تعلق خواهد گرفت. پنل 5.5 اینچی حاضر در G Pro در جلسه رسمی معرفی این مدل با عنوان تنها صفحه‌‌نمایش 5.5‌ اینچی فول‌اچ‌دی در میان اسمارت‌فون‌های حاضر در بازار معرفی شد اما این موضوع چندان به حقیقت نزدیک نیست و تقریبا همزمان با ارائه این مدل در آوریل 2013 گوشی اندرویدی دیگری به نام Lenovo K900 با پنل مشابه 5.5‌ اینچی فول‌اچ‌دی در بازار حضور یافت. یک نکته جذاب در مورد این صفحه‌نمایش حاشیه بسیار اندک دو سوی آن است که با این‌که صفحه‌نمایش در حالت روشن چیزی نزدیک به 2‌ تا 3 ‌میلیمتر در هر چهار طرف به این حاشیه می‌افزاید اما همچنان با یکی از باریک‌ترین نمونه‌ها در این زمینه روبرو هستیم که ظاهر بسیار مدرنی به G Pro‌ می‌بخشد. وضوح این پنل همانطور که اشاره شده Full HD یا 1920×1080 پیکسل است که فشردگی نزدیک به 401ppi ایجاد می‌کند. مقایسه این رقم با صفحه‌نمایش Note II با سایز یکسان و فشردگی 267ppi ناشی از وضوح HD اختلاف مشهودی را نشان میدهد که در ‌افزایش Sharpness و کیفیت تصویر تاثیر فوق‌العاده‌ای از خود برجای می‌گذارد. فناوری ساخت این صفحه‌نمایش از نوع IPS TFT‌ است که ال‌جی آن را True HD-IPS+LCD می‌نامد و در آن از چینش معمول RGB و سه زیر پیکسل رنگی استفاده شده است. از جمله نکات جالب در مورد این صفحه‌نمایش کارکرد آن با اجسام فلزی با درجه بالایی از حساسیت است که نیاز به تهیه قلم‌های مخصوص خازنی برای کارکرد با پنل را از میان می‌برد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

کیفیت این صفحه‌نمایش در دنیای واقعی و در مواردی نظیر تولید صحیح رنگ، میزان روشنایی و عملکرد در نور مستقیم خورشید کاملا راضی‌کننده است و با برترین‌ پنل‌های موبایلی قابل مقایسه است. زاویه دید اما به کیفیت سایر موارد نیست و از این لحاظ شرایط تا حدودی مشابه صفحه‌نمایش‌های سونی به نظر می‌رسد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

جذاب‌ترین نکته زیر صفحه‌نمایش افکت‌های رنگی دورتادور کلید Home است که در موقعیت مختلف با رنگ‌های گوناگون روشن می‌شود. این افکت‌های رنگی که از سوی ال‌جی رنگین‌کمان یا Rainbow نامیده می‌شود در زمان دانلود به رنگ سفید، در زمان شارژ در ابتدا به رنگ قرمز و پس از شارژ شدن به رنگ سبز تغییر حالت می‌دهد. رنگ سبز در هنگام دریافت تماس و Miss enevtsها نیز حضور دارد و رنگ آبی هم برای یادآورهای تقویم (Calendar Reminder) درنظر گرفته شده است. در هنگام روشن یا خاموش کردن گوشی این چراغ LED با تمامی رنگ‌های ممکن روشن می‌شود.

دیگر اجزای این بخش دو دکمه لمسی back و منو در دو سوی کلید Home است که تنها تفاوت آن‌ها با نمونه مشابه در مجموعه سامسونگ برعکس شدن ترتیب این کلیدها و انتقال کلید back به سمت چپ است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

وضوح دوربین دوم G Pro یک پله بالاتر از Optimus G‌ در نظر گرفته شده و از 1.3‌ مگاپیکسل به 2.1‌ مگاپیکسل رسیده است. این دوربین با وضوح حداکثر 1080p با 30 فریم در ثانیه و با بیت‌ریتی نزدیک به 13Mbps قادر به برداشت تصویر است که با وجود مجهز نبودن به قابلیت فوکوس خودکار برای یک دوربین دوم کیفیت مناسبی دارد. سایر موارد حاضر در بخش بالایی گوشی نکته خاصی را در برندارند و مثل همیشه از اسپیکر تماس، حسگرهای تنظیم نور و Proximity‌ در این قسمت استفاده شده است. انتقال اسپیکر تماس به بالاترین نقطه این قسمت و حضور یک نوار نقره‌ای در بالای آن شباهت کاملی به طراحی Optimus G دارد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

کناره‌های دستگاه

سمت چپ گوشی دو دکمه به چشم می‌خورد که دکمه بالایی برخلاف تصور اولیه دکمه Power نیست و فشردن ترکیبی آن با ولوم پایین منجر به برداشت اسکرین‌شات نمی‌شود. این کلید در حقیقت Quick Button نام دارد و همانطور که از نام آن می‌توان حدس زد برای دسترسی سریع به قسمت‌های دلخواه در نظر گرفته شده است. در تنظیمات گوشی امکان اختصاص تقریبا تمامی برنامه‌های اصلی و نصب شده توسط کاربران به این کلید وجود دارد. وظیفه پیش‌فرض Quick Button برای نوشتن مستقیم و بلافاصله روی صفحه‌نمایش در نظر گرفته شده و از آن با عنوان Quick Memo یاد می‌شود. یک کاربرد دیگر این کلید استفاده از آن در اپلیکیشن دوربین برای گرفتن عکس است که البته در این حالت به‌دلیل تک‌حالته بودن این کلید امکان فوکوس در تصویر وجود نداشته و بلافاصله پس از فشردن این کلید در منوی عکاسی، تصویر بدون توجه به فوکوس بودن یا نبودن سوژه برداشت می‌شود. این دکمه متناسب با شیوه در دست‌گیری افقی گوشی در هنگام گرفتن عکس زیر انگشت اشاره دست راست یا انگشت شست دست چپ قرار می‌گیرد. دیگر نکته قابل اشاره در سمت چپ دستگاه طبق انتظار Rocker تنظیم صدا است که از یک قطعه یک‌دست بدون برآمدگی خاصی در کناره‌ها تشکیل شده و به نسبت جایگاه معمول خود برای دسترسی بهتر تا حدودی پایین‌تر قرار دارد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

کلید پاور و حفره‌ای برای گشودن کاور پشتی تنها موارد قابل اشاره در سمت راست گوشی هستند.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

در پایین میکروفون تماس و پورت Micro USB دیده می‌شود که این آخری از هر دو قابلیت MHL و USB OTG پشتیبانی می‌کند.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

در نهایت در بخش بالایی دستگاه به جک 3.5‌ میلیمتری هدست، درگاه اینفرارد و میکروفون دوم گوشی بر می‌خوریم. درگاه مادون قرمز G Pro‌ همچون همیشه برای استفاده در ریموت‌‌کنترلرها کاربرد دارد و بدین‌منظور اپلیکیشن جداگانانه‌ای با نام QuickRemote در این مدل حضور دارد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

پشت دستگاه

منظره پشت دستگاه از مربع‌های نامنظم روشن و تیره‌ای تشکیل شده که ظاهری ماتریس‌گونه به این قسمت می‌بخشد. تمامی المان‌های قابل اشاره در این بخش به یک‌سوم بالایی منتقل شده و در پایین هیچ نکته‌ای دیده نمی‌شود. اجزای بخش بالایی شامل لنز دوربین با حاشیه نقره‌ای، تک فلش LED و اسپیکر تماس می‌شود که قرینه فلش در سمت چپ لنز قرار دارد. یک پله پایین‌تر نیز نشان برجسته LG به چشم می‌خورد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

دوربین

دوربین G Pro روی کاغد هیچ تفاوتی با نمونه 13 مگاپیکسلی حاضر در G ندارد (البته Optimus G در برخی از بازارها نیز با دوربین 8 مگاپیکسلی عرضه شده.)

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

این دوربین 13‌ مگاپیکسلی در بخش امکانات نرم‌افزاری از قابلیت‌هایی نظیر VR Panorama (پانورامای 360 درجه یا همان Photo Sphere)، امکان Dual Camera (فعال بودن همزمان هر دو دوربین و غیر فعال شدن فوکوس)، عکاسی HDR، قابلیت Intelligent Auto یا تنظیمات خودکار، افزایش عدد ISO تا 800، امکان Pause کردن فیلم‌برداری و ادامه دادن بدون ساخت فایل جدید و فوکوس با امکان دنبال کردن چهره بهره می‌برد. در ساختار منویی دوربین با وجود استفاده از یک ترکیب رنگ تازه، نکته جدید دیگری به چشم نمی‌خورد و همه چیز تقریبا مشابه Optimus G پیش می‌رود.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

کیفیت تصاویر ایجاد شده توسط این دوربین در بحث رنگ، ‌سرعت فوکوس و جزئیات کاملا راضی‌کننده است اما سطح نویز گه‌گاهی بیش از اندازه بالا بوده و با کاهش نور و عکاسی در محیط‌های داخلی نیز این مسئله بیش از اندازه مشهود است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

تصویر بالا: نرمال - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

تصویر بالا: با HDR- عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

تصویر بالا: با Intelligent Auto- عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

تصویر بالا: ماکرو - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

فیلم‌برداری این دوربین حداکثر با وضوح 1080p با 30 فریم در ثانیه با بیت‌ریتی نزدیک به 17Mbps انجام می‌شود و در بخش صدا نیز با برداشت استریو با بیت‌ریتی نزدیک به 156Kbps روبرو می‌شویم. در مورد کیفیت فیلم‌برداری این دوربین نیز با نتیجه متوسط رو به بالایی روبرو می‌شویم و بار دیگر سطح نویز تا اندازه‌ای بیش از مقدار معمول است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

المان‌های زیر کاور و باتری

کاور پلاستیکی بخش پشتی بسیار نازک و انعطاف‌پذیر ساخته شده که با اینکه وزن چندانی را به مجموعه نمی‌افزاید اما از سوی دیگر آسیب‌پذیر بوده و احتمال شکستن آن با افتادن از دست روی اجسام سخت وجود دارد. بخش داخلی کاور، محل آنتن NFC دستگاه است که انرژی آن توسط چهار کنتاکت فشاری تامین می‌شود.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

اولین نکته جالب توجه در مورد المان‌های زیر کاور حضور چشمگیر قطعات فلزی در این قسمت است که آن‌ها را تقریبا در تمامی قسمت‌ها از حاشیه لنز دوربین در بالا تا اسلات‌های جای‌گذاری کارت‌حافظه و سیم‌کارت در پایین می‌توان مشاهده کرد. سیم‌کارت مورد استفاده در G Pro از نوع میکروسیم است و کارت‌حافظه دستگاه را نیز تا 64 گیگابایت می‌توان ارتقا داد. سیم‌کارت برای خارج‌سازی نیازمند درآمدن باتری است اما کارت‌حافظه را مستقلا و بدون درگیری با باتری می‌توان خارج کرد.

باتری استفاده شده در G Pro با نام BL-48TH از ظرفیتی برابر 3140mAh برخوردار است که طبق آمار رسمی در حالت Stand-by تا نزدیک به 600 ساعت و در هنگام مکالمه در شبکه GSM تا 31 ساعت دوام خواهد داشت. مقایسه زمان‌های این باتری با نمونه 3100mAh‌ حاضر در Note II طبق انتظار و به‌دلیل وضوح بالاتر صفحه‌نمایش و بخش پردازشی قوی‌تر دوام کمتری را نشان می‌دهد. در حالت عادی و با یک استفاده نسبتا شدید انتظار رسیدن به روز سوم با یک بار شارژ نیز وجود دارد و از این لحاظ با توجه به سایز بالای صفحه‌نمایش امتیاز مناسبی را به G Pro در این قسمت می‌توان اختصاص داد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

سیستم‌عامل و رابط کاربری

زمان Start-up‌ دستگاه از لحظه فشردن دکمه پاور تا ظاهر شدن صفحه قفل نزدیک به 25 ثانیه است که با توجه به بخش پردازشی پیشرفته G Pro اندکی طولانی به نظر می‌رسد. سیستم‌عامل نسخه 4.1.2‌ اندروید جلی‌بین است که برای یک گوشی High-end در زمان ارائه این گوشی ورژن پایینی به حساب می‌آید و بهتر بود ال‌جی در این زمینه حداقل نسخه 4.2.2 را در نظر می‌گرفت. در صفحه قفل به‌صورت پیش‌فرض اطلاعاتی نظیر زمان، تاریخ، وضعیت آب و هوا و نام اپراتور نمایان می‌شود و در پایین نیز 5 میانبر سریع برای دسترسی مستقیم به قسمت‌های مختلف در نظر گرفته شده است. میانبرهای این بخش همگی قابل تغییر و سفارشی سازی هستند. مکانیزم بازگشایی صفحه‌قفل نیز مثل همیشه با حرکت آزادانه دست روی صفحه‌نمایش و ظاهر شدن نمایی از صفحه‌ زیرین صورت می‌پذیرد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

موارد حاضر در Home Screen نکته خاصی را نشان نمی‌دهند. در این قسمت حداکثر از 7‌ دسک‌تاپ قابل سفارشی‌سازی استفاده شده که با پینچ‌زوم رو به داخل امکان ویرایش آن‌ها وجود دارد. برای افزودن محتوای مختلف به صفحه Home با نگه‌داشتن دست روی صفحه‌نمایش چهار آیتم Apps، Downloads، Widgets و Wallpaper از پایین به تفکیک در دسترس قرار می‌گیرند.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

App drawer یا منوی اصلی از شش سطر و پنج ستون تشکیل شده که به‌صورت افقی اسکرول می‌شوند. برای حذف یا جابجایی آیتم‌های این بخش، آیکون چرخ‌دنده کوچکی در گوشه بالای صفحه‌نمایش در نظر گرفته شده که با لمس آن موارد قابل حذف و جابجایی با یک دایره کوچک حاوی ضربدر مشخص می‌شوند.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

Notification Area در بالای صفحه‌نمایش در سطر نخست حاوی 14 سوئیچ مختلف برای دسترسی و فعال کردن گزینه‌های مختلفی نظیر بلوتوث، وای‌فای، GPS، حالت Airplane، امکان ارتباظی NFC و فعال کردن دیتا است. در انتهای این لیست گزینه‌ای به نام edit دیده می‌شود که با لمس آن می‌توان آیکون‌های حاضر در این قسمت را از لحاظ جایگاه ویرایش کرد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

یک پله پایین‌تر در Notification Area برنامه‌های با قابلیت اجرا روی صفحات دیگر یا QSlide apps دیده می‌شوند که شامل پنج عنوان Videos، Internet، Memo، تقویم و ماشین حساب می‌شوند. از برنامه‌های این لیست حداکثر دو عدد در یک لحظه قابل باز شدن هستند.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو   LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

دکمه تنظیم روشنایی، اطلاعات تاریخ و بلاخره آیکونی برای دسترسی سریع به منوی Setting‌ دیگر موارد حاضر در Notification Area را تشکیل می‌دهند.

چیپ‌ست پردازشی و حافظه

G Pro ‌نخستین محصول خانواده ال‌جی با چیپ‌ست جدید Snapdragon 600‌ است. چیپ‌ست پردازشی این مدل با عنوان Qualcomm APQ8064T حاوی چهار پردازنده Krait 300 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز است که با گرافیک Adreno 320 و 2 گیگابایت حافظه RAM مجموعه بسیار پر سرعتی را تشکیل می‌دهند. حافظه داخلی دستگاه در دو ورژن 16 و 32 گیگابایتی ارائه می‌شود که حافظه در دسترس در نسخه 16‌ گیگابایتی چیزی نزدیک به 10.11 گیگابایت است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

در تست نخست این چیپ‌ست به سراغ بنچ‌مارک AnTuTu‌ می‌رویم که یک بنچ‌‌مارک کلی با تست تمامی قسمت‌های است. امتیاز G Pro در نسخه 3.4 این بنچ‌مارک برابر 19785 اندازه‌گیری شده که نسبت به GS4 و One تا حدودی عدد کمتری به حساب می‌آید.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

تست بعدی نیز یک تست کلی خواهد بود. G Pro در تست Quadrant امتیازی برابر 11484 برجای گذاشت که در این مورد کاملا نزدیک به GS4 و بالاتر از HTC One و Sony XPERIA Z قرار می‌گیرد.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

امتیاز تست گرافیکی NenaMark 2 در نسخه 2.4 برابر 59.6 فریم بر ثانیه است که اجرای بازی های پیشرفته را تضمین می‌کند و در سطحی بالاتر در تست گرافیکی Epic Citadel‌ با موتور UNREAL به امتیاز راضی‌کننده 59.5 فریم در ثانیه دست پیدا می‌کنیم که تقریبا از تمامی رقبای سه‌‌گانه آن یعنی XPERIA Z، One و GS4 بالاتر است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

بهترین زمان G Pro در تست محاسبه عدد پی 146 میلی ثانیه است که اندکی پایین‌تر از GS4 و بسیار بهتر از One و XPERIA Z عمل می‌کند.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

در نهایت به‌عنوان آخرین بنچ‌مارک در Vellamo عدد ثبت شده برای تست Metal رقمی نزدیکی به 742 بود و در تست HTML5 نیز به عدد 2517 دست پیدا کردیم که به‌خصوص در مورد تست HTML5 رقم ثبت شده بسیار از دیگر رقبا بالاتر است.

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

ارتباطات

پشتیبانی از تقریبا تمامی فرکانس‌های شبکه GSM، 3G و LTE برگ برنده اصلی G Pro‌ در مکالمات تلفنی است. سرعت اتصال این مدل در شبکه 3G حداکثر 42.2Mbps و در LTE برابر 100Mbps‌ در نظر گرفته شده است. وای‌فای دستگاه علاوه بر ورژن‌های 11.n از نسخه جدید 11.ac با سرعت بسیار بالاتر نیز پشتیبانی می‌کند و قابلیت‌های Wi-Fi Direct، تشکیل هات‌اسپات و DLNA هم در آن حضور دارند. بلوتوث نسخه چهارم، گیرنده‌های GPS و GLONASS و اتصال NFC لیست ارتباطات این مدل را تکمیل می‌کنند.

کلام آخر

LG Optimus G Pro - ال جی اپتیموس جی پرو

LG Optimus G Pro با پنل 5.5‌ اینچی Full HD، دوربین 13 مگاپیکسلی، پردازنده قدرتمند چهار هسته‌ای و ارتباطات گسترده محصولی کاملا حرفه‌ای و مدرن است که با توجه به قیمت نسبتا مناسبی که برای ورود به بازار آن در نظر گرفته شده است حریف قدرتمندی برای تمامی بزرگان این رده به‌ویژه GS4 به حساب می‌آید. از جمله معدود نکات منفی این دستگاه به‌جز بدنه تمامی پلاستیکی باید به زاویه دید نچندان گسترده و نسخه نسبتا پایین سیستم‌عامل اندروید اشاره کرد که البته دومی مطمئنا درآینده با آپگرید دستگاه مرتفع خواهد شد.

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا