معرفی RAZR i - اولین اسمارت فون موتورولا با پردازنده اینتل
نمایش خبر
تاریخ : 1391/6/28 | ||
برچسبها : | گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، پردازنده Processor ، اینتل Intel ، ضد آب ، Motorola RAZR i XT890 ، موتورولا Motorola |
واحد خبر mobile.ir : چندی پیش شرکت موتورولا نسل جدیدی از اسمارت فون های اندرویدی سری RAZR را معرفی کرد تا در بازار داغ پایان سال، از رقبای سرسخت خود عقب نماند. اما این شرکت امروز در یک کنفرانس اختصاصی در شهر لندن، اسمارت فون دیگری با نام RAZR i را نیز به لیست خود اضافه کرد که با داشتن پردازنده Medfield، قصد دارد راه را برای ورود اینتل به بازار پردازنده های کم مصرف باز کند.
اینتل که در بازار پردازنده های اسمارت فون ها و تبلت ها کاملاً از قافله جا مانده، قصد دارد تا با عرضه چیپست های Medfield سهمی برای خود از این بازار دست و پا کند. این شرکت بارها از ناکارآمدی پردازنده های چند هسته ای کنونی اسمارت فون ها سخن گفته و حال زمان خوبی است تا نشان دهد خود برای افزایش بهره وری چه راه حلی در دست دارد.
اسمارت فون های سری RAZR موتورولا اکثراً از بدنه ای بسیار مستحکم و باریک برخوردارند و RAZR i نیز با داشتن ابعاد بسیار عالی 122.5 x 60.9 x 8.3 میلی متری و بهره گیری از Kevlar در ساخت بدنه، از این قاعده مستثنی نیست. علاوه بر این موتورولا حاشیه های اطراف نمایشگر را تا جای ممکن کاهش داده که باعث زیبا تر شدن و کوچک تر شدن بدنه می شود.
در بخش نمایشگر نیز موتورولا، RAZR i را به یک نمایشگر 4.3 اینچی Super AMOLED با رزولوشن 960×540 پیکسل مجهز کرده که هرچند از نظر تراکم پیکسلی بهترین بازار نیست، اما قطعاً رنگ های زنده و کنتراست بسیار بالا در کنار زمان پاسخگویی کم، کاربران را خوشحال خواهد کرد.
و اما به بخش متفاوت این اسمارت فون یعنی پردازنده آن می رسیم. ابتدا لازم است این نکته ذکر شود که سری Medfield اینتل در واقع یک پردازنده تنها نیست، بلکه یک (SoC (System on Chip کامل است بدین معنی که بقیه بخش های مرتبط با پردازشگر نیز بر روی آن واقع شده است.
بنابراین در RAZR i همانند دیگر اسمارت فون های بازار، با یک چیپست مواجه هستیم که دارای یک هسته پردازشی 2 گیگاهرتزی Intel Atom Z2460 و واحد گرافیکی PowerVR SGX540 در درون خود است. البته بر روی کاغذ این چیپست تکه هسته ای حرف چندانی در مقابل چیپست های چند هسته ای دیگر اسمارت فون ها ندارد اما نباید اینتل را دست کم گرفت چرا که در بنچ مارک های انجام شده این پردازنده عملکرد بسیار خوبی داشته است.
هسته پردازشی RAZR i با فناوری 32 نانومتری ساخته شده و از Hyper-Threading نیز پشتیبانی می کند. این فناوری اجازه می دهد یک هسته، چند پردازش مختلف را در آن واحد انجام دهد؛ مانند آنچه که پردازنده های چند هسته ای انجام می دهند. واحد گرافیکی این اسمارت فون نیز هرچند از دیگر رقبای اندرویدی بازار ضعیف تر است، اما یادمان نرود که اینتل در ابتدای راه قرار دارد و نباید انتظار بهترین بودن را از آن داشت.
اینتل در خصوص کم مصرف بودن و بهینه بودن مصرف انرژی نیز از پردازنده خود تعریف و تمجید بسیاری کرد تا این نگرانی که مدتهاست گریبان گیر اینتل و پردازنده های این شرکت شده به فراموشی سپرده شود.
و اما به بررسی دیگر بخش های RAZR i برگردیم با این بیان که دوربین اصلی این اسمارت فون 8 مگاپیکسلی با فلش LED و قابلیت فیلم برداری 1080p است. البته به لطف پردازنده قدرتمند، اکنون کاربران می توانند با سرعت بسیار عالی 10 فریم بر ثانیه عکس برداری کنند که رکوردی در بین اسمارت فون ها محسوب می شود. خوشبختانه موتورولا مانند همیشه در استفاده از باتری نیز دست و دل بازی به خرج داده و از یک باتری با ظرفیت بالای 2000 میلی آمپر ساعت استفاده کرده تا جوابگوی نیازهای سنگین کاربران باشد.
از دیگر ویژگی های RAZR i نیز می توان به اجرای نسخه 4 سیستم عامل اندروید (که به زودی بروز رسانی اندروید 4.1 نیز برای آن منتشر می شود)، پشتیبانی از شبکه 4G LTE، NFC و خاصیت ضد آب اشاره کرد. پشتیبانی از microSD نیز برای RAZR i در نظر گرفته شده، هرچند کاربران می توانند این اسمارت فون را در سه ظرفیت 8، 16 و 32 گیگابایتی خریداری کنند. RAZR i در ماه اکتبر در برخی از بازار های اروپایی به فروش خواهد رسید و هنوز در مورد قیمت احتمالی آن اطلاعاتی منتشر نشده است.
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها