پنج تبلت برتر جهان از نگاه سی نت (آگوست 2012)

نمایش خبر

تاریخ : 1391/6/13
برچسب‌ها : تبلت Tablet ، گوگل Google ، آمازون Amazon ، Apple iPad 3 Wi-Fi ، Apple iPad 3 Wi-Fi + 4G ، Asus Google Nexus 7 ، Asus Transformer Pad Infinity 700 ، Asus Transformer Pad TF300T ، اپل Apple ، ایسوس Asus

واحد خبر mobile.ir : محبوبیت تبلت ها در جهان روز به روز در حال افزایش است و پیش بینی می شود در آینده نزدیک، فروش این محصولات از نوت بوک ها و پی سی ها پیشی گرفته و به جایگزینی برای آنها بدل شوند. به همین دلیل و با توجه به استفاده پیچیده تر از تبلت ها در مقایسه با اسمارت فون ها، لازم است خریداران با آگاهی بیشتری به انتخاب تبلت اقدام کنند.

در خرید یک تبلت اولین و مهمترین قدم، انتخاب صحیح سیستم عامل است چرا که سیستم عامل پاسخگوی نیازهای کاربران بوده و به دلیل تفاوت های عمیق بین سیستم عامل های موجود، انتخاب نا مناسب می تواند کاربران را دچار مشکل سازد. البته سخت افزار مناسب نیز بسیار مهم بوده، اما تجربه کاربر از یک تبلت، بیشتر به سیستم عامل و نرم افزار های آن باز می گردد.

انتخاب سیستم عامل

در حال حاضر تنها دو سیستم عامل به صورت گسترده در تبلت ها مورد استفاده قرار می گیرند، اما به زودی و با عرضه ویندوز 8 -- که در تاریخ 26 اکتبر سال جاری عرضه می شود -- این تعداد به سه افزایش می یابد. سیستم عامل اول که در اوایل سال 2010 و با معرفی iPad پا به عرصه بازار تبلت ها گذاشت، iOS نام دارد. این سیستم عامل در واقع نسخه بزرگ تر شده سیستم عامل iOS آیفون است که برای نمایشگر بزرگتر آی پد بهینه شده و چند قابلیت ویژه به آن افزوده شده است. iOS برای کسانی مناسب است که از تبلت خود استفاده های پیچیده ای نداشته و به دنبال نرم افزار ها و بازی های با کیفیت و متنوع هستند. فروشگاه نرم افزاری این سیستم عامل دارای بیشترین و با کیفیت ترین عناوین بوده و رابط کاربری نیز بسیار ساده طراحی شده است.

و اما سیستم عامل دوم، اندروید نام دارد که اکنون بر روی تعداد بسیاری از تبلت های شرکت های مختلف استفاده می شود. این سیستم عامل برای کاربرانی مناسب تر است که استفاده آنها به تماشای فیلم، وب گردی، خواندن کتاب و استفاده از نرم افزار محدود می شود. رابط کاربری دوست داشتنی و محدودیت های کمتر نسبت به iOS نیز از دیگر مزایای این سیستم عامل است.

و اما آخرین سیستم عاملی که به زودی وارد عرصه رقابت تبلت ها می شود، ویندوز 8 مایکروسافت است. ویندوز 8 در واقع همان سیستم عامل نصب شده روی لب تاپ ها و پی سی هاست که اکنون با داشتن رابط کاربری بسیار جذاب و حرفه ای Windows 8-style برای استفاده بر روی صفحات لمسی بهینه شده است. این سیستم عامل که بر روی تبلت ها به همراه نرم افزار Office عرضه می شود، برای کاربران حرفه ای و نیمه حرفه ای پیشنهاد می شود، هرچند کاربران غیر حرفه ای نیز از مزایای بسیار این سیستم عامل بی بهره نخواهند بود. در حال حاضر فروشگاه نرم افزاری این سیستم عامل برای تبلت های مبتنی بر پردازنده های ARM عناوین محدودی داشته اما پیش بینی می شود با عرضه گسترده این سیستم عامل، فروشگاه ویندوز 8 رشد سریعی داشته باشد.

با توجه به گفته های بالا در مورد هر سیستم عامل، کاربران می توانند انتخاب آگاهانه ای داشته باشند و تبلتی متناسب با نیاز های خود تهیه کنند. البته عناصر دیگر از جمله سخت افزار داخلی، اندازه نمایشگر، وجود کیبورد فیزیکی و غیره نیز باید به گونه ای صحیح انتخاب شود. به همین دلیل نیز در زیر فهرستی از بهترین تبلت های موجود در بازار که توسط وب سایت معتبر CNET تهیه شده، آورده شده تا خریداران بتوانند با بهترین تبلت های بازار آشنا شوند.

Best Tablets August 2012

تصویر بالا: پنج تبلت برتر جهان از نگاه CNET - نسبت ابعاد در تصویر بالا رعایت شده است

 

فهرست بهترین تبلت ها از نگاه کارشناسان سایت CNET:

CNET قطعاً یکی از معتبرترین وب سایت ها در زمینه نقد و بررسی محصولات دیجیتال است و به همین دلیل فهرست پیشنهادی این وب سایت، از دقت و اعتبار بالایی برخوردار است.

1. The New iPad

The New iPad

شرکت اپل با معرفی آی پد در سال 2010، انقلابی در صنعت تبلت ها ایجاد نمود و اکثر تبلت های مدرن امروزی نیز به نحوی ادامه راه همین تبلت می باشند. The New iPad، با داشتن نمایشگر با کیفیت و با رزولوشن بالا، پردازنده و واحد گرافیکی قدرتمند، سیستم عامل و رابط کاربری ساده و البته بهترین فروشگاه نرم افزاری، قطعاً انتخاب اول بسیاری از خریداران تبلت هاست. همچنین علاوه بر موارد ذکر شده، باتری قدرتمند، بدنه ساخته شده ازمواد مرغوب و دوربین بسیار عالی نیز در موفقیت این تبلت نقش بسزایی داشته اند.

2. Asus Transformer Pad Infinity TF700

Asus Transformer Pad Infinity TF700

Asus Transformer Pad Infinity جزو بهترین تبلت های اندرویدی موجود در بازار است که با داشتن طراحی زیبا و بدنه باریک و مقاوم، خود را از رقبای پلاستیکی بازار متمایز ساخته است. این تبلت اندرویدی با داشتن پردازنده بسیار قدرتمند چهار هسته ای، صفحه نمایش با رزولوشن بسیار بالا، دوربین با کیفیت و نهایتاً رابط کاربری دوست داشتنی سیستم عامل اندروید، یکی از رقبای اصلی آی پد شرکت اپل است. البته فراموش نشود که در حال حاضر نرم افزار های محدودی از رزولوشن بالای این تبلت پشتیبانی می کنند که این در کنار باتری نه چندان قدرتمند، از مهمترین نقاط ضعف Asus Transformer Pad Infinity محسوب می شود.

3. Google Nexus 7

Google Nexus 7

Nexus 7 در میان عناوین این فهرست، یکی از جذاب ترین و وسوسه کننده ترین گزینه هاست. این تبلت که توسط شرکت گوگل و با همکاری Asus طراحی شده، تنها تبلتی است که نسخه 4.1 سیستم عامل اندروید با نام جلی بین را اجرا کرده و در آینده نیز پشتیبانی نرم افزاری بسیار عالی گوگل را به همراه خواهد داشت. از دیگر ویژگی های این تبلت نیز می توان به قیمت 200 دلاری، نمایشگر 7 اینچی با رزولوشن مناسب، پردازنده قدرتمند 4 هسته ای و البته رابط کاربری بهینه شده اندروید 4.1 اشاره کرد. البته نبود دوربین پشتی و عدم پشتیبانی از microSD از مهمترین نقاط ضعف این تبلت محسوب می شود.

4. Asus Transformer Pad TF300

Asus Transformer Pad TF300

ین تبلت در واقع نسخه ارزان تر تبلت Asus Transformer Pad Infinity -- که در رتبه دوم این فهرست قرار دارد -- است. Asus Transformer Pad با داشتن همان پردازنده قدرتمند، دوربین با کیفیت و البته قیمت ارزان تر می تواند برای دوستداران سیستم عامل اندروید گزینه بسیار مناسبی باشد. البته نواقصی چون نمایشگر با رزولوشن و کیفیت متوسط و طراحی نه چندان خوب نیز نباید در هنگام خرید این تبلت فراموش شود.

5. Amazon Kindle Fire

Amazon Kindle Fire

تبلت Kindle Fire آمازون در زمان عرضه با داشتن قیمت 200 دلاری و سخت افزار مناسب، یکی از محبوب ترین گجت های بازار بوده اما اکنون و با نزدیک شدن به زمان عرضه نسخه دوم این تبلت، کمی از جذابیت های آن در مقابل رقبا و بخصوص Nexus 7 کاسته شده است. البته وجود سرویس های مخصوص شرکت آمازون، نمایشگر مناسب 7 اینچی و رابط کاربری متفاوت، باعث شده Kindle Fire همچنان جزو تبلت های خوب بازار دسته بندی شود. البته نبود دوربین پشتی، عدم پشتیبانی از microSD، 3G، GPS، و از همه مهمتر محدودیت فروشگاه نرم افزاری آمازون، باعث بی رغبتی خریداران نسبت به این تبلت شده است.

در آخر نیز توجه به این نکته ضروری است که فهرست درج شده در بالا، برای کاربران عادی تهیه شده و کاربرانی که قصد خرید تبلتی با قابلیت خاص، مانند شارژ دهی بالاتر از متوسط، کیبورد فیزیکی، قابلیت اتصال به شبکه 4G و غیره هستند، می بایستی به صورت تخصصی تر اقدام به انتخاب تبلت مورد نظر کنند.

کاربران عادی نیز برای اطمینان از صحیح بودن انتخاب خود، بهتر است از نقد های تخصصی نیز استفاده کرده تا در کنار بررسی دیگر عوامل چون بازه قیمت، پشتیبانی و ویژگی های سخت افزاری، به بهترین نتیجه دست یابند. این نکته نیز فراموش نشود که تبلت های مبتنی بر ویندوز 8 در اواخر ماه اکتبر وارد بازار شده و ما به کاربران حرفه ای و نیمه حرفه ای اکیداً توصیه می‌ کنیم که تا آن زمان دست نگاه داشته و اقدام به خرید تبلت های کنونی نکنند. علاوه بر این احتمالاً شرکت اپل بازهم در ماه اکتبر، تبلت iPad mini خود را معرفی می کند که دارای نمایشگر کوچکتر و قیمت 249 دلاری است.

منبع : CNET


خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا