پیروزی موقت موتورولا موبیلیتی در برابر اپل در دادگاهی در آلمان
نمایش خبر
تاریخ : 1390/8/17 | ||
برچسبها : | حق اختراع Patent ، مالکیت معنوی Intellectual Property ، اپل Apple ، موتورولا Motorola |
واحد خبر mobile.ir : به دنبال شکایت قانونی موتورولا موبیلیتی از اپل در مورد نقض حق اختراعات این کمپانی توسط اپل، دادگاهی ناحیه ای در آلمان در تاریخ 4 نوامبر 2011 (13 آبان 1390) با صدور رأیی مقدماتی، امکان جلوگیری از فروش برخی از محصولات اپل در آلمان را در صورت عدم اعتراض اپل به رأی صادره برای موتورولا موبیلیتی فراهم آورد.
در اصل کمپانی اپل با دفاع نکردن از خود در دادگاه مانهایم آلمان موجب گردید تا این دادگاه بدون استماع دفاعیه ای از سوی اپل، رأی پیش فرض خود را در این مورد صادر نماید. در رأی صادره کمپانی اپل ناقض دو حق اختراع موتورولا موبیلیتی تشخیص داده شده و این اجازه به کمپانی موتورولا موبیلیتی داده شده که در صورت نهایی شدن رأی مانع از فروش محصولات اپل که ناقض حق اختراعات مذکور هستند در آلمان گردد. هرچند به صراحت نامی از این محصولات برده نشده اما به نظر می رسد کلیه گوشی های آیفون اپل ناقض حق اختراعات ذکر شده هستند.
البته اگر اپل رأی صادره را نپذیرد باید دادخواست استیناف خود را به دادگاه ارائه دهد. این که چرا اپل در موعد مقرر دفاعیه خود را برای دادگاه ارسال ننموده در هاله ای از ابهام قرار دارد. برخی تحلیلگران بر این باورند که این کمپانی نتوانسته شواهد و مدارک کافی را برای دفاع از خود جمع آوری نماید و با موکول کردن دفاع از خود به زمان رسیدگی به اعتراض این کمپانی در اصل برای خود وقت خریده است.
اپل در اظهار نظری در مورد رأی صادره عنوان نموده که «این یک موضوع رویه ای است و هیچ ارتباطی با حقانیت رأی صادره ندارد. در حال حاضر این امر تأثیری بر قابلیت ما برای فروش محصولاتمان و یا کسب و کار ما در آلمان ندارد.»
یکی از نکاتی که در اظهارات اپل جای تأمل دارد وجود عبارت «در حال حاضر» در جملات فوق است. به نظر می رسد اپل در مورد نتایج آتی رأی صادره اطمینانی ندارد و ممکن است حتی در آینده نزدیک این رأی تأثیر منفی خود را بر روی کسب و کار اپل در آلمان بگذارد.
موتورولا موبیلیتی نیز در این مورد با بیان اهمیت بیش از پیش حق اختراعات این کمپانی در حوزه ارتباطات و فناوری های بی سیم، دفاع از این اختراعات را در کنار اطمینان از قرارگیری فناوری های این کمپانی در اختیار مردم از برنامه های خود دانسته است. این کمپانی همچنین اظهار امیدواری نموده که قادر به حل و فصل مسئله میان خود و اپل باشد و تمرکز خود را بر روی نوآوری هایی که صنعت بتواند از آنها بهره گیرد قرار دهد.
بدین ترتیب به نظر می رسد موتورولا موبیلیتی در وهله نخست به دنبال دریافت حق لایسنس اختراعات خود است و در صورتی که اپل حاضر به پرداخت این حقوق باشد موتورولا موبیلیتی به دنبال ممانعت از فروش محصولات اپل در آلمان یا دیگر نقاط جهان نخواهد بود.
لازم به ذکر است که نزاع قانونی میان اپل و برخی کمپانی های عرضه کننده محصولات مبتنی بر سیستم عامل اندروید گوگل -- نظیر سامسونگ و اچ تی سی -- همچنیان ادامه دارد و اپل پیش از این مشکلاتی را در برابر عرضه تبلت های گالاکسی سامسونگ در آلمان () و استرالیا پدید آورده است.
از سوی دیگر کمپانی گوگل که خود بطور مستقیم و غیر مستقیم درگیر مسائل قانونی مرتبط با نقض حق اختراعات دیگران در سیستم عامل اندروید است چندی پیش با کمپانی موتورولا موبیلیتی بر سر تملک این کمپانی توسط گوگل به تفاهم رسید ( و ) و در نظر دارد با استفاده از گستره وسیع حق اختراعات موتورولا، زرادخانه حق اختراعات خود را تقویت نموده تا مانع از حملات حق اختراع دیگران به خود شود و یا در صورت بروز این حملات با حمله ای متقابل از خود دفاع نماید.
- آشنایی با Honor Magic7 Lite – میانرده آنر با دوربین 108 مگاپیکسلی و باتری سیلیکونکربنی 6,600mAh
- معرفی Huawei Enjoy 70X با تک دوربین 50 مگاپیکسلی، باتری 6,100mAh و سکوت پردازشی!
- معرفی Redmi Turbo 4 با چیپ دیمنسیتی 8400 و باتری 6,550mAh سیلیکون|کربن
- نگاهی گذرا به برخی رویدادهای مهم بازار اسمارتفون در سال 2024
- رونمایی از Lava Yuva 2 5G – پایینرده نسل پنجمی لاوا با طراحی زیبا و دوربین 50 مگاپیکسلی
- معرفی Honor Pad X9 Pro – تبلت میانرده آنر با اسنپدراگون 685 و السیدی 2K
- پژوهشها از مواد سمّی پایدار در بندهای فلوئوروالاستومری ساعتهای هوشمند خبر میدهند