معرفی Pixel Tablet با پایه اسپیکر شارژینگ - بازگشت گوگل به دنیای تبلتها
نمایش خبر
تاریخ : 1402/2/21 نویسنده: آرش افراسیابی | ||
برچسبها : | تبلت Tablet ، اندروید Android ، گوگل تنسور جی 2 Google Tensor G2 ، Google Pixel Tablet ، گوگل Google |
از تجربه قبلی گوگل در ساخت یک تبلت اندرویدی حالا بیش از 7 سال میگذرد و در حالیکه تا همین چندی پیش امکان بازگشت تبلتها به سطح اول تولیدات سختافزاری برندهای اصلی بازار چندان عملی بهنظر نمیرسید اما پاندمی کرونا همه چیز را تغییر داد و با تعریف نیازهای تازهای برای کاربران، رده PC و تبلت را باید دیگر در بالاترین سطح مطرح کرد. Pixel Tablet با وجود آنکه در دوران پساکرونا و در جریان افت سریالی و ادامهدار تبلتها در ماهها و فصلهای اخیر معرفی شده اما هنوز در استفادههای مولتیمدیایی و کاربریهای جدید مرتبط با خانههای هوشمند حرفهای فراوانی برای گفتن دارد.
پیکسل تبلت که در سه رنگ کرمی، خاکستری و صورتی (یا آنطور که گوگل میگوید: Hazel ،Porcelain و Rose) ارائه میشود طراحی نسبتاً سادهای داشته و حاشیههای نچندان باریکی در چهار طرف صفحهنمایش آن دیده میشود. ابعاد این تبلت 8.1×169×258 میلیمتر است و 493 گرم وزن دارد.
صفحهنمایش پیکسل تبلت برخلاف انتظار از نوع LCD انتخاب شده که به احتمال قریب به یقین تصمیمی برای پایین نگهداشتن قیمت دستگاه است. این پنل 10.95 اینچی از وضوح 1600×2560 پیکسل (نسبت 16:10) و تراکم 276 پیکسل در هر اینچ برخوردار است و روشنایی تایپیکال آن به 500nits میرسد. نرخ رفرش بالا جایی در این پنل ندارد و با یک صفحهنمایش عادی 60 هرتزی روبرو هستیم. بالای صفحهنمایش از دید افقی به یک دوربین 8 مگاپیکسلی سلفی با فوکوس ثابت و دیافراگم لنز 2.0 برمیخوریم که میدان دید 84 درجهای داشته و مثل برخی دیگر از تبلتهای پیشرفته امکان دنبال کردن سوژه در حین تماس تصویری را ارائه میدهد. سنسور اثر انگشت این تبلت در کناره دستگاه و روی دکمه پاور قرار دارد.
گوگل ظاهراً همین دوربین را در بخش پشتی نیز بهکار گرفته و بهعنوان یک نکته کاملاً منفی از فوکوس خودکار نیز در آن صرفنظر کرده است. ثابت بودن فوکوس دوربین در بخش پشتی دستگاه حتی در گوشیهای ساده یک دهه پیش نیز چندان معمول نبوده است و این اقدام گوگل کمی بیش از اندازه غیر معمول بهنظر میرسد.
پروسسور Tensor G2 دستگاه با تجهیز به دو هسته Cortex-X1، دو هسته Cortex-A78 و چهار هسته A55 توان نسبتاً بالایی را برای یک تبلت میانرده فراهم میکنند و گرافیک 7 هستهای Mali-G710 نیز گزینه قابلقبولی برای این کلاس است. پیکسل تبلت به 8 گیگابایت رم LPDDR5 و 128 یا 256 گیگ حافظه داخلی UFS 3.1 مجهز شده است.
گوگل اشارهای به ظرفیت باتری دستگاه نکرده و تنها به ذکر توان 27 وات ساعت آن بسنده کرده است. برای مقایسه بد نیست بدانیم که iPad Pro 11 2023 اپل با صفحهنمایش تقریباً یکاندازه و وزن کمتر 466 گرمی (در نسخه وایفای) از باتری با توان 28.65 وات ساعت برخوردار است و توان 27Whr برای پیکسل تبلت بدینترتیب نشان از باتری قابلقبولی دارد. این تبلت به وایفای 6، بلوتوث 5.2، اتصال NFC و UWB مجهز شده و مسیریابهای ماهوارهای نیز ظاهراً جایی در آن ندارند. این تبلت از سیمکارت پشتیبانی نمیکند و در نتیجه تنها راه ارتباط آن با دنیای خارج از طریق وایفای خواهد بود.
یکی از جذابیتهای پیکسل تبلت به داک شارژرینگ آن تعلق دارد که بهصورت مغناطیسی به تبلت متصل شده و جدا از شارژ بیسیم نقش یک بلندگوی بزرگ را نیز ایقا میکند. درون این داک یک اسپیکر بزرگ فولرنج 43 میلیمتری جای گرفته که روی کاغذ صدایی فراتر از چهار اسپیکر خود تبلت ارائه میکند. طراحان این داک ظاهراً این ایده را در سر داشتند که در زمان استفاده نکردن از دستگاه با قرار دادن آن روی این داک شارژینگ میتوان این تبلت را به یک نمایشگر هوشمند یا اسپیکر هوشمند نظیر آنچه پیش از این در Nest Hub Max و کمی دورتر Home Hub گوگل دیده بودیم تبدیل کرد و از آن جدا از پخش مولتیمدیا با صدای فرگیر برای کنترل المانهای حاضر در خانه هوشمند سود جست. این داک همراه تبلت و در جعبه آن ارائه میشود.
Google Pixel Tablet با سیستمعامل اندروید 13 و تضمین پنج ساله آپدیت از 20 ژوئن (30 خرداد) با قیمت 499 دلار به بازار آمریکا، 599 پوند در بازار بریتانیا و 679 یورو در بازار اروپا عرضه میشود.
به روزرسانی - قیمت گوگل پیکسل تبلت در بازار ایران
تبلت گوگل Pixel Tablet به بازار ایران راه یافته. حدود قیمت تبلت گوگل Pixel Tablet در ایران از 39,000,000 تومان تا 39,000,000 تومان است.
شما می توانید با مراجعه به صفحه فروشندگان و قیمت تبلت گوگل Pixel Tablet از قیمت عرضه این گوشی در فروشگاه های گوناگون مطلع شوید.
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- گزارش Canalys از بازار اسمارتفون خاور میانه در سهماهه سوم 2024 – رشد اندک در سایه تنشهای سیاسی