n8 صورتی هم از راه رسید
نمایش خبر
تاریخ : 1390/2/13 | ||
برچسبها : | Pink ، سیمبیان (سیمبین) Symbian ، سیمبیان آنا Symbian Anna ، Nokia N8 ، نوکیا Nokia |

واحد خبر mobile.ir : گوشی n8 نوکیا جزو گوشی هایی است که از تنوع رنگی بسیار خوبی برخوردار است. این گوشی پیش از این در رنگ های خاکستری تیره، سفید نقره ای، سبز، آبی و نارنجی به بازار عرضه می شد اما اینک طراحان نوکیا تصمیم گرفته اند که رنگ صورتی را نیز به مجموعه رنگ های جذاب گوشی n8 اضافه نمایند.
رنگ صورتی که یکی از رنگ های پر طرفدار در میان بسیاری از خانم ها و دختران جوان است امسال توسط کمپانی Pantone به عنوان رنگ سال 2011 معرفی شده و قطعاً شاهد استفاده از این رنگ در بازار مد خواهیم بود. اضافه شدن رنگ صورتی به مجموعه رنگ های گوشی n8 را هم شاید بتوان حرکتی از طرف نوکیا برای جلب رضایت مشتریانی که بدنبال مد هستند قلمداد نمود.
تصویر بالا: رنگ های پیشین گوشی n8 نوکیا
راشل بل طراح ارشد نوکیا می گوید: «به دنبال دریافت پاسخ خارق العاده به گستره رنگ هایی که ما برای گوشی n8 نوکیا در نظر گرفتیم، افزودن دامنه انتخاب ها یک گام طبیعی به نظر می رسد. رنگ صورتی با طیف رنگی تند و جذاب خود مکمل خوبی برای رنگ های اصلی گوشی n8 نوکیا خواهد بود.»
تصویر بالا: گوشی نوکیا n8 صورتی رنگ
در زیر این پوسته جدید، کاربران شاهد همان گوشی 12 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط تصاویر ویدیویی HD خواهند بود. در کنار رنگ صورتی جدید کاربران می توانند از تم صورتی Little Pink Diva و برنامه ساعت Pink Neon Clock استفاده نموده و برای دریافت آخرین اخبار دنیای مد می توانند از برنامه ELLE استفاده نمایند.
نوکیا در مورد نسخه سیمبیان بکار گرفته شده بر روی گوشی های n8 صورتی رنگ هنوز اظهار نظر رسمی ننموده اما ظواهر امر نشان می دهد که این گوشی به سیستم عامل سیمبیان آنا (Symbian Anna) مجهز است. طراحی مجددی بر روی آیکون های واسط کاربر این نسخه از سیستم عامل سیمبیان صورت گرفته که آنرا نسبت به نسخه های پیشین سیمبیان کاربر پسند تر نموده است. همچنین ورود متن در این نسخه بهبود یافته، سرعت مرورگر آن افزایش پیدا کرده و ویژگی های جدیدی به نقشه های Ovi آن اضافه شده است.
باید دید آیا نوکیا با این حرکت خود می تواند طیف مشتریان گوشی n8 را یه ویژه در میان بانوان گسترش دهد؟
-
معرفی Oppo K12s با پردازنده Snapdragon 6 Gen 4 و باتری حجیم 7 هزار میلی آمپر ساعتی
-
معرفی vivo T4 تولد دوباره iQOO Z10 و +Y300 Pro با باتری 7,300mAh و پردازنده Snapdragon 7s Gen 3
-
معرفی Oppo K13 5G – میانردهای با Snapdragon 6 Gen 4 و باتری غولپیکر 7,000 میلیآمپر ساعتی
-
شیائومی Redmi Note 14 4G در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی X200 Ultra پرچمدار ویوو با 3 دوربین 50 مگاپیکسلی و لرزهگیر اپتیکال برای دوربین اولتراواید
-
معرفی vivo X200s – محصولی پیشرفته با +Dimensity 9400، باتری 6,200mAh و سه دوربین 50MP
-
آشنایی با Infinix Note 50s 5G - میانرده معطر Infinix با Dimensity 7300 و نمایشگر خمیده +FHD