MWC 2019: معرفی nubia Alpha اسمارتفونی در ظاهر اسمارتواچ
نمایش خبر
تاریخ : 1397/12/7 نویسنده: آرش افراسیابی | ||
برچسبها : | ساعت هوشمند Smartwatch ، صفحهنمایش انعطافپذیر Flexible Display ، نوبیا nubia ، ZTE nubia Alpha ، زد تی ای ZTE |
واحد خبر mobile.ir : گوشیهای هوشمند خمشونده این روزها از کانسپت و ایده اولیهای که سالها در مورد آن صحبت میشد به محصولات واقعی و ملموسی همجون هواوی Mate X و سامسونگ گلکسی Fold تبدیل شدهاند که به زودی در بازار حضور پیدا میکنند. صفحهنمایشهای انعطافپذیر این رده، راه را برای ارائه محصولات تازهای در ردیف ساعتهای هوشمند نیز هموار ساخته که یکی از اولین نمونههای آن محصول متفاوتی از زیر مجموعه nubia شرکت ZTE با نام nubia Alpha است. این ساعت هوشمند با تجهیز به یک صفحهنمایش انعطافپذیر، به دور دست پیچیده شده و بسیاری از امکانات ضروری گوشیهای هوشمند را بدون نیاز به اتصال به موبایل فراهم میآورد.
nubia Alpha در یک نگاه برای معرفی شدن به عنوان یک ساعت هوشمند بیش از اندازه بزرگ به نظر میرسد اما با در نظر گرفتن کاربری موبایلی آن، ابعاد دستگاه چندان بزرگ نیز به نظر نمیرسد. این ساعت هوشمند به یک صفحهنمایش انعطافپذیر OLED با ابعاد 4 اینچ مجهز شده که در همکاری با شرکت Visionox ساخته شده و به راحتی امکان خمیدگی و باز شدن به طور کامل را دارد. عرض این صفحهنمایش به دلیل فرم آن بسیار اندک است و با نسبت 45:9 از وضوح 192×960 پیکسل بهره میبرد. به گفته نوبیا، این صفحهنمایش به راحتی تا 100 هزار بار قابلیت خمیدگی را داشته و بدینترتیب میتوان سالها بدون مشکل از آن استفاده کرد.
ارتفاع زیاد صفحهنمایش این ساعت هوشمند به معنای از دید خارج بودن همه محتوای آن در یک لحظه است اما رابط کاربری کاستوم طراحی شده توسط نوبیا امکان اسکرول کردن این محتوا و مشاهده همه قسمتها را فراهم میآورد برای نمونه امکان کشیدن آیکون ساعت به کناره سمت راست برای کاربران چپدست یا انتقال آن به بالا برای خالی شدن فضای بیشتر در پائین صفحه وجود دارد. رابط کاربری این ساعت از آیکونهایی که از بالا به پائین مرتب شدهاند، تشکیل شده و با کشیدن دست به چپ یا راست نیز میتوان بین گروههای مختلف اپلیکیشن (مرتب شده براساس نوع کاربری) حرکت نمود. یک ضربه کوچک روی برنامه برای اجرا کردن برنامه و نزدیک کردن دو انگشت به هم (pinch) برای خارج شده از آن کافیست. در کناره سمت راست دستگاه دو دکمه دیده میشود که یکی برای بازگشت به منوی اصلی و دیگری ظاهرا برای دستورات صوتی در نظر گرفته شده است.
یکی از ویژگیهای جذاب nubia Alpha به ژستهای حرکتی دست در مقابل صفحهنمایش بدون لمس کردن آن تعلق دارد که از طریق آن امکان اسکرول کردن منوهای دستگاه رو به پائین و بالا و چپ و راست فراهم میشود.
nubia Alpha تقریبا تمامی قابلیتهای مورد انتظار از یک ساعت هوشمند را داراست که از آن جمله باید به دنبال کردن فعالیتهای ورزشی (fitness tracking)، پرداخت موبایلی (البته در حال حاضر تنها از طریق سیستم پرداخت QR code چینی AliPay) و البته تماس صوتی (هم از طریق اسپیکر داخلی ساعت و هم هدست بلوتوث متصل به آن) اشاره کرد. اما آنچه nubia Alpha را از ساعتهای معمول مجزا میکند برخی امکانات ویژه آن از جمله دوربین 5 مگاپیکسلی دستگاه است که از طریق آن امکان برداشت تصاویر عادی و سلفی فراهم میشود. امکان پخش ویدئو از طریق صفحهنمایش واید این ساعت نیز وجود دارد اما عملا به دلیل نسبت تصویر التراواید و حاشیههای مشکی بزرگی که دو طرف کادر ویدئو ایجاد میشود، تجربه مشاهده ویدئو در nubia Alpha چندان خوشایند به نظر نمیرسد.
پردازش در nubia Alpha در غیبت پروسسور جدید Wear 3100 با چیپست قدیمی Snapdragon Wear 2100 انجام میشود که از ساخت آن اینک نزدیک به 3 سال میگذرد. 1 گیگابایت رم و 8 گیگابایت حافظه داخلی برای این مدل نظر گرفته شده و ظرفیت باتری آن نیز 500mAh است. به گفته نوبیا، این باتری مابین یک تا دو روز بسته به استفاده کاربر، قادر به تأمین انرژی دستگاه است.
nubia Alpha در دو ورژن مختلف یکی بدون ارتباطات موبایلی و دیگری مجهز به eSIM با امکان تماس مستقل ارائه میشود که در ارتباطات تحت شبکه از 4G LTE پشتیبانی میکند. جنس بدنه این ساعت از فولاد ضد رنگ بوده و روی صفحهنمایش نیز با کاور مقاومی در برابر حرارت از جنس Polyimide پوشانده شده است. این ساعت هوشمند همچنین در یک نسخه طلائی با پوششی از جنس طلای 18 عیار نیز ارائه میشود.
ZTE قرار است نوبیا آلفا را در ماه آوریل با قیمت پایه 449 یورو در نسخه بلوتوث به رنگ مشکی به بازارهای اروپا و آمریکای شمالی ارائه کند و نسخه مجهز به eSIM آن نیز در رنگهای مشکی و طلائی به ترتیب با قیمت 549 و 649 یورو در سهماهه سوم سال 2019 به اروپا و آمریکای شمالی عرضه میشود.
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- گزارش Canalys از بازار اسمارتفون خاور میانه در سهماهه سوم 2024 – رشد اندک در سایه تنشهای سیاسی
- IDC: جایگاه نخست سامسونگ در بازار گوشیهای تاشو با تکیه بر Z Fold6 و Z Flip6
- اپل iPhone 16 Pro Max در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- معرفی گوشیهای مخصوص بازی Red Magic 10 Pro و +10Pro با تراشه SD 8 Elite و باتریهای حجیم