نوکیا + اینتل --> سیستم عامل MeeGo
نمایش خبر
تاریخ : 1388/12/2 | ||
برچسبها : | نوکیا Nokia ، اینتل Intel ، لینوکس Linux ، می گو MeeGo ، سیستم عامل Operating System ، مامو Maemo ، موبلین Moblin ، نوکیا Nokia |

واحد خبر mobile.ir : کمپانی نوکیا بزرگترین سازنده موبایل در جهان و اینتل تولید کننده شماره یک پردازنده در دنیا امسال در کنگره جهانی موبایل که مانند سالهای گذشته در بارسلونای اسپانیا برگزار گردید خبر از همکاری بزرگی در زمینه ساخت سیستم عامل موبایل و وسایل الکترونیکی دادند. مطابق اعلام این کمپانی ها قرار است سیستم عامل جدید MeeGo با ادغام سیستم عامل های Maemo نوکیا و Moblin اینتل به بازار عرضه گردد.
این سیستم عامل بستری نرم افزاری مبتنی بر لینوکس بوده و بر روی گستره وسیعی از وسایل منجمله گوشی های هوشمند پیشرفته، نِت بوک ها، تبلت ها، تلویزیون های متصل به اینترنت و سیستم های داخل خودرو کار خواهد نمود. این سیستم عامل همچنین از معماری ARM و نیز معماری پردازنده Atom اینتل پشتیبانی خواهد نمود. قرار است نخستین نسخه سیستم عامل MeeGo در سه ماهه دوم سال 2010 و نخستین وسایل مبتنی بر این سیستم عامل تا پایان سال 2010 به بازار عرضه گردد.
سیستم عامل MeeGo از ابتدا به گونه ای طراحی شده که از همه نظر باز باشد. با استفاده از تجربه گسترده نوکیا و اینتل و ترکیب نمودن بهترین ویژگی های Maemo و Moblin و نیز ادغام شدن انجمن های توسعه دهندگان این سیستم عامل ها اکوسیستمی توسعه می یابد که مزایای زیادی را برای کاربران خواهد داشت. کاربران به سادگی خواهند توانست برنامه ها را از یک وسیله به وسیله دیگر منتقل کرده و بدین ترتیب از یک برنامه یکسان بر روی گستره ای از وسایل استفاده خواهد شد.
سیستم عامل MeeGo توسط بنیاد لینوکس میزبانی خواهد گردید و بهترین راه کارهای توسعه برنامه های منبع باز در این سیستم عامل بکار گرفته می شود. انتظار می رود بسیاری از سازندگان وسایل الکترونیکی، اپراتورها، و نیز فروشندگان و تولیدکنندگان نرم افزار و سخت افزار استقبال گسترده ای از این سیستم عامل به عمل آورند.
پیش از این هم در ماه ژوئن سال گذشته کمپانی های نوکیا و اینتل خبر از همکاری با یکدیگر داده بودند. ارتباط نزدیک این دو غول بازار موبایل و پردازنده می تواند زنگ خطری برای دیگر کمپانی های رقیب منجمله گوگل، اپل، مایکروسافت، ریسرچ این موشن و سامسونگ باشد.
-
معرفی Oppo K12s با پردازنده Snapdragon 6 Gen 4 و باتری حجیم 7 هزار میلی آمپر ساعتی
-
معرفی vivo T4 تولد دوباره iQOO Z10 و +Y300 Pro با باتری 7,300mAh و پردازنده Snapdragon 7s Gen 3
-
معرفی Oppo K13 5G – میانردهای با Snapdragon 6 Gen 4 و باتری غولپیکر 7,000 میلیآمپر ساعتی
-
شیائومی Redmi Note 14 4G در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی X200 Ultra پرچمدار ویوو با 3 دوربین 50 مگاپیکسلی و لرزهگیر اپتیکال برای دوربین اولتراواید
-
معرفی vivo X200s – محصولی پیشرفته با +Dimensity 9400، باتری 6,200mAh و سه دوربین 50MP
-
آشنایی با Infinix Note 50s 5G - میانرده معطر Infinix با Dimensity 7300 و نمایشگر خمیده +FHD