گزارش مالی HTC از سهماهه منتهی به ژوئن 2017- نهمین کاهش متوالی درآمد
نمایش خبر
تاریخ : 1396/5/25 نویسنده: مریم رشنو | ||
برچسبها : | آمار Statistics ، گزارش مالی Financial Report ، اچ تی سی HTC |
واحد خبر mobile.ir : کمپانی اچتیسی در روز جمعه 11 آگوست 2017 (20 مرداد 1396) گزارش مالی خود را از سهماهه دوم امسال منتشر کرد. بر اساس این گزارش، درآمد اچتیسی در فصل اخیر 16.1 میلیارد دلارِ جدید تایوان (با نرخ فعلی تبدیل ارز، حدود 531 میلیون دلار آمریکا) و حاشیه سود ناخالص آن 13.7 درصد بوده است. این نهمین دوره متوالی است که اچتیسی با زیان مواجه میشود و زیان عملیاتی برابر با 2.2 میلیارد دلار تایوان (حدود 72 میلیون دلار آمریکا) را تجربه میکند. با این حال، این کمپانی تایوانی با نگاهی خوشبینانه فصل دوم 2017 را سهماههای قوی ارزیابی کرده است و با اشاره به 11 درصد رشدِ درآمد در کنار کاهش زیان عملیاتی، فروش مناسب گوشی پرچمدار خود یعنی HTC U11 را عاملی برای بهبود شرایط میداند.
HTC U11 که در اواسط ماه می سال جاری معرفی شد، به گفته شرکت سازنده، در صدر جدول پرچمداران اندرویدی در تایوان قرار گرفته است. به نظر میرسد شیوه طراحی این گوشی موسوم به liquid surface برای مصرفکنندگان جذاب بوده است. وجود بدنه یکپارچه آلومینومی که در جلو و عقب با شیشه 3 بعدی پوشانده شده توانسته نظر کاربران را به خود جلب کند. به علاوه، مطابق اعلام اچتیسی، فناوری Edge Sense نیز در محبوبیت این گوشی تأثیر داشته است. کاربران به کمک این ویژگی میتوانند با فشار دادن لبههای گوشی، کارهایی از قبیل عکس گرفتن، ارسال پیام یا باز کردن اپهای خاص را به سرعت و سادگی انجام دهند. به نظر میرسد این ویژگی در گوشی بعدی اچتیسی یعنی گوشی میانرده HTC U Life 11 نیز وجود داشته باشد. اسمارتفونی که انتظار میرود مجهز به صفحهنمایش 5.2 اینچی با وضوح تصویر 1920×1080 پیکسل و چیپست پردازشی Snapdragon 630 باشد و اواخر سال جاری میلادی به بازار عرضه شود.
HTC U11
جالب آن که به گفته اچتیسی، اسمارتفون U11 نخستین گوشی هوشمند در جهان است که به فعالسازی کلامی بدون نیاز به دستِ دستیار صوتی الکسای آمازون مجهز است. با توجه به این که سرویس الکسا در حال حاضر تنها در آمریکا، بریتانیا و آلمان فعال است، اچتیسی با همکاری Baidu DuerOS قصد دارد سرویس مشابهی را در چین ایجاد کند.
بنا بر آن چه در این گزارش آمده، زیان خالص اچتیسی پس از کسر مالیات 1.95 میلیارد دلار تایوان (حدود 64.3 میلیون دلار آمریکا) معادل 2.37- دلار تایوان به ازای هر سهم بوده و حاشیه سود ناخالص این شرکت از 16.3 درصد در سهماهه دوم 2016 به 13.7 درصد در سهماهه اخیر 2017 کاهش یافته است.
اچتیسی در ششماهه نخست 2017 با زیانی 131.1 میلیون دلاری مواجه شده که نشاندهنده 30 درصد افت سالانه و زیان خالص 16 سنتی در هر سهم است. البته باید توجه داشت که علیرغم کاهش سالانه درآمد اچتیسی، میزان درآمد این کمپانی در سهماهه منتهی به ژوئن نسبت به سهماهه نخست 2017 بهبودی 3.9 درصدی را نشان میدهد. اچتیسی پس از انجام مجموعهای از اقدامات مدیریتی از جمله سادهسازی فرآیندها و تعدیل منابع توانسته است هزینههای عملیاتی خود را کاهش دهد و از 6.4 میلیارد دلار تایوان (حدود 211 میلیون دلار آمریکا) در فصل دوم 2016 به 4.4 میلیارد دلار تایوان (حدود 145 میلیون دلار آمریکا) در سهماهه اخیر برساند.
اچتیسی فعالیت و درآمد خود را در زمینه واقعیت مجازی راضیکننده میداند، چرا که شرکتهای بزرگ فناوری همچون گوگل، اینتل و اپل هدست HTC Vive را پذیرفتهاند و برای پیش بردن اکوسیستم واقعیت مجازی مبتنی بر این هدست همکاری خواهند کرد. گوگل در کنفرانس I/O از همکاری با اچتیسی برای ساخت هدستهای واقعیت مجازی مستقل (Standalone) بر پایه Daydream خبر داده است. اینتل نیز در نمایشگاه Computex از تولید لوازم جانبی بیسیم با استفاده از فناوری وایگیگ (WiGig) با همکاری اچتیسی برای هدست Vive خبر داده است.
عرضه نسخه جدید بازی Star Trek با نام Bridge Crew برای پلتفرم Vive نیز بهبودی در زمینه هدست واقعیت مجازی برای اچتیسی به شمار میرود. این بازی شناختهشده را که در زمره بازیهای AAA (بازیهایی با کیفیت بالای گرافیک و بودجه توسعه بالا) محسوب میشود، میتوان نمونه تمامعیاری از تعامل چند بازیکن با استفاده از واقعیت مجازی به شمار آورد.
با این حال، برخی تحلیلگران پیشبینی میکنند که سهماهه سوم سال جاری میلادی زیان بیشتری برای اچتیسی به همراه خواهد داشت. زیرا میزان فروش این شرکت در طول دوره یک ساله از جولای 2016 تا جولای 2017، برابر با 2.06 درصد کاهش را نشان میدهد. به علاوه، در فاصله ژوئن تا جولای 2017 نیز درآمد اچتیسی 10.16 کاهش داشته است.
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- گزارش Canalys از بازار اسمارتفون خاور میانه در سهماهه سوم 2024 – رشد اندک در سایه تنشهای سیاسی
- IDC: جایگاه نخست سامسونگ در بازار گوشیهای تاشو با تکیه بر Z Fold6 و Z Flip6
- اپل iPhone 16 Pro Max در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
- معرفی گوشیهای مخصوص بازی Red Magic 10 Pro و +10Pro با تراشه SD 8 Elite و باتریهای حجیم