افتتاح مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر در جهت حمایت از پروژههای کاربردی
نمایش خبر
تاریخ : 1396/1/28 نویسنده: آرش افراسیابی | ||
برچسبها : | ایران Iran ، سامسونگ Samsung |
واحد خبر mobile.ir : شرکت سامسونگ در همکاری با دانشگاه امیرکبیر روز گذشته در محل ساختمان مدیریت فناوری و توسعه نوآوری در تهران از راهاندازی مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر خبر داد. در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران سامسونگ و استاتید و مدیران دانشگاه امیرکبیر برگزار شد سند همکاری مشترکی مابین بام سوک هانگ مدیر سامسونگ ایران و احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر امضا شد. تمرکز اصلی فعالیتهای این مرکز در حوزههای مرتبط با مسئولیت اجتماعی مانند بهداشت و سلامت، محیط زیست، انرژی، آموزش، پژوهش و توسعه پروژههای کاربردی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهد بود و با ارائه پشتیبانیهای فنی در کنار حمایت تجهیزاتی، امکان توسعه، تولید و معرفی موفق اپلیکیشنهای نوآور و مفید در حوزههای یاد شده فراهم میشود.
احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر به عنوان سخنران اول این مراسم با اشاره به کمسابقه بودن همکاریهایی از این دست در داخل کشور دو هدف را به عنوان دلائل این همکاری از طرف دانشگاه امیرکبیر عنوان کرد که هدف اول توسعه فعالیتهای حمایتی و هدایتی در زمینه فناوری در این مرکز و هدف دوم گسترش همکاریهای بینالمللی دانشگاهها خواهد بود که در ارزیابی دانشگاههای مختلف داخل کشور در سطح جهانی از اهمیت بالایی برخوردار است. معتمدی در ادامه سخنان خود استفاده از تواناییهای علمی و تکنولوژیک شرکتهایی که در کشور ارتباط تجاری و بازار مناسبی را در اختیار دارد را به عنوان یک نکته مهم قلمداد کرد که به همین علت پس از مطرح کردن این موضوع با مدیران شرکت سامسونگ این موضوع از طرف سامسونگ با استقبال روبرو شد. وی در ادامه نسبت به تبدیل شدن این مدل به الگویی برای دیگر دانشگاهها در جهت استفاده از دانش فنی شرکتهای دارای بازار تجاری مناسب در ایران ابراز امیدواری کرد.
به گفته معتمدی سازوکار توافق با شرکت سامسونگ شامل تأمین فضا توسط دانشگاه امیرکبیر و تجهیز آن توسط سامسونگ خواهد بود طرحهایی که نیاز به یک شرکت خارجی قدرتمند برای توسعه دارند نیز به دانشگاه ارائه شده و پس از بررسی اولیه، طرحهای تأیید شده به مدیریت مشترک مجموعه تحویل شده و پس از تأیید نهایی کار آغاز میشود.
معتمدی در پایان سخنان خود نسبت به استفاده از فرصت مطالعاتی که شرکت سامسونگ در اختیار این دانشگاه قرار میدهد برای اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به خصوص دوره دکتری ابراز امیدواری کرد.
بام سوک هانگ مدیر سامسونگ ایران دومین سخنران این مراسم گفت : «توسعه فناوری و حمایت از تحقیق و نوآوری در این حوزه یکی از نیازهای اصلی هر جامعه رو به رشدی است و در این میان دانشگاهها نقشی مهم در تحقق این اهداف بازی میکنند. این مراکز، دانشآموختگانی را به جامعه معرفی میکنند که به مهارت و دانش فنی لازم برای تولید ثروت از دانش و فناوری مجهز هستند.»
بام سوک هانگ توسعه فناوری و حمایت از تحقیق و پژوهش را یکی از نیازهای اصلی جوامع رو به رشد عنوان کرد و گفت سامسونگ در راستای ایفای نقش الهامبخش خود، علاوه بر ارائه مشاوره تخصصي به محققان جوان، از حمایت لجستیکی این تحقیقات نیز دریغ نخواهد کرد.
در ادامه توافقنامه مشترک مرکز فناوری و شرکت سامسونگ الکترونیکس توسط احمد معتمدی و بام سوک هانگ به امضا رسید.
در پایان این مراسم حضار و خبرنگاران در جمع برگزیدهگان طرحهای این مرکز فناوری حضور یافته و از نزدیک با تیمهای منتخب آشنا شدند.
تیمهای حاضر در این قسمت پس از انتشار فراخوان پذیرش طرح، از میان تیمهای ورودی به مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر انتخاب شدند. تیمهای علاقهمند ورود به این مرکز میتوانند تقاضای خود را از طریق آدرس info@samsung-aut-tech.ir ارسال نمایند. حسین حسینی، مدیر اداره کل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه امیرکبیر در این بخش از مراسم زمان در اختیار هر تیم برای استفاده از این فرصت مطالعاتی را سه ماه اعلام کرد و پس از هر دوره سهماهه تیمهای حاضر در این مرکز مجددا ارزشیابی شده و برگزیدهگان وارد سهماهه بعدی میشوند که در این سهماهه از حمایتهای پیشرفتهتر و سازوکارهای حمایتی بیشتری برخوردار خواهند شد.
مدیر اداره کل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه امیرکبیر در مورد مالکیت معنوی طرحها و محصولات گفت: «در مرحله تولید محصول، دانشگاه امیرکبیر و شرکت سامسونگ الکترونیکس هیچگونه مالکیتی روی شرکتها و محصولات نخواهند داشت.»
- نگاه ویدئویی به پنج ویژگی مشترک در نسل جدید گوشیهای پرچمدار
- معرفی Redmi A4 5G – پایینرده 100 دلاری با نمایشگر 6.88 اینچی، SD 4s Gen 2 و باتری 5,160mAh
- معرفی ZTE Blade V70 – میانردهای با السیدی +HD و دوربین 108 مگاپیکسلی
- معرفی خانواده ROG Phone 9 – گیمینگ فونهای ایسوس با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 185 هرتزی
- نگاهی به HyperOS 2 به همراه جدول زمانی و فهرست دیوایسهای قابل ارتقاء به این پوسته
- نگاهی به فناوری ISOCELL ALoP – راهکار سامسونگ برای کاهش برآمدگی دوربینهای بخش پشتی گوشی
- شیائومی 14T Pro در نگاه رسانهها – نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها