بررسی گوشی موبایل زد تی ای Nubia Z5S mini

Nubia Z5S mini نوبیا زد 5 اس مینی

ZTE Nubia Z5S mini زد تی ای
ارزیابی کاربران: 7.9 از 10 (116 رای) ارزیابی شما با موفقیت ذخیره گشت و پس از مدت کوتاهی منعکس خواهد شد. در حال ارسال اطلاعات... شما پیش از این رای داده بودید.
اضافه کردن به علاقه‌مندی‌ها حذف از لیست علاقه‌مندی‌ها

دسترسی سریع به سایر موارد

جستجوی سریع
جدیدترین های زد تی ای
» زد تی ای nubia Z60 Ultra
» زد تی ای nubia Red Magic 9 Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 9 Pro+
» زد تی ای nubia Z50S Pro
» زد تی ای nubia Neo
» زد تی ای Axon 50 Ultra
» زد تی ای nubia Z50 Ultra
» زد تی ای nubia Red Magic 8 Pro+
» زد تی ای nubia Z50
» زد تی ای nubia Red Magic 8 Pro
» زد تی ای Voyage 40 Pro+
» زد تی ای Axon 40 Ultra Space Edition
» زد تی ای Axon 40 SE
» زد تی ای Blade V40s
» زد تی ای Axon 30S
» زد تی ای nubia Z40S Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 7S
» زد تی ای nubia Red Magic 7S Pro
» زد تی ای Blade A72
» زد تی ای Blade A52
» زد تی ای Axon 40 Pro
» زد تی ای Axon 40 Ultra
» زد تی ای nubia Z40 Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 7 Pro
» زد تی ای nubia Red Magic 7
» زد تی ای nubia Z30 Pro
» زد تی ای Axon 30 Pro 5G
» زد تی ای Axon 30 Ultra 5G
» زد تی ای Watch GT
» زد تی ای S30 SE
» زد تی ای S30
» زد تی ای S30 Pro
» زد تی ای Red Magic Watch
» زد تی ای nubia Red Magic 6
» زد تی ای nubia Red Magic 6 Pro
» زد تی ای Blade 20 Pro 5G
» زد تی ای Blade V2020 5G
» زد تی ای Axon 20 5G
» زد تی ای nubia Watch
» زد تی ای nubia Red Magic 5S
» زد تی ای Axon 11 SE 5G
» زد تی ای nubia Play
» زد تی ای nubia Red Magic 5G
» زد تی ای Axon 10s Pro 5G
» زد تی ای nubia Alpha
» زد تی ای Blade V8 Pro
» زد تی ای Blade V8
» زد تی ای Axon 7 mini
» زد تی ای Axon 7
» زد تی ای Axon Elite
» زد تی ای Axon Lux
» زد تی ای Blade D6
» زد تی ای Axon Pro
» زد تی ای Nubia My Prague
» زد تی ای Nubia Z9
» زد تی ای Nubia Z9 mini
» زد تی ای Nubia Z9 Max
» زد تی ای Nubia Z7 mini
» زد تی ای Nubia Z7 Max
» زد تی ای Nubia Z7
» زد تی ای Blade L2
» زد تی ای Grand Memo II LTE
» زد تی ای Grand S II
» زد تی ای Nubia Z5S mini
» زد تی ای Nubia Z5S
» زد تی ای Grand S

تبلیغات

ZTE Z5S mini NX403A - چینی با طعم مدرنیت

تاریخ : 1393/8/27

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 نام ZTE نه تنها برای کاربر ایرانی بلکه برای طیف وسیعی از خریداران اروپایی و آمریکایی بسیار غریب می‌‌نماید. این شرکت چینی که همانند دیگر همتایان خود به‌لطف بازار وسیع کشور مادر، سیاست‌های حمایتی دولت و البته نیروی کار ارزان در زمانی کوتاه به جمع بزرگان اسمارت‌فون قدم گذاشت اینک به آهستگی در حال ارتقا به یک پله بالاتر و تولید اسمارت‌فون‌های پیشرفته با مشخصات مدرن‌تر است. کلاس Nubia در محصولات این برند به نوعی پرچم‌دار این دسته از تولیدات به حساب می‌آید که از اواخر سال 2012 پای در عرصه وجود گذاشت. تفاوت اساسی سری نوبیا با دیگر تولیدات ZTE را باید در ساخت باکیفیت بدنه، صفحه‌نمایش‌های نسبتا بزرگ با وضوح بالا، حضور حداقل 2 گیگابایت رم و پردازنده‌های پیشرفته دانست که در کنار یک قیمت نسبتا رقابتی، زمینه مناسبی را برای حضور در سبد خرید کاربران را فراهم می‌کنند. استفاده از یک دکمه دایره‌شکل در زیر صفحه‌نمایش با ظاهری همچون آی‌فون یکی دیگر از نشانه‌های ویژه طراحی در این کلاس است که در دیگر مدل‌های ZTE به چشم نمی‌خورد. در بین مدل‌های مختلف نوبیا، نمونه‌هایی با پسوند مینی دیده می‌شوند که به‌جز کاهش طبیعی سایز صفحه‌نمایش، نسبت به همنام‌های معمول خود تفاوت خاص دیگری را در مسائل سخت‌افزاری و پردازشی ارائه نمی‌دهند و همین موضوع به‌علت قیمت پایین‌تر جذابیت این گروه از نوبیاها را افزایش می‌دهد. یکی از این مدل‌های نچندان جدید اما تازه‌وارد به بازار ایران مدل Z5S mini یا NX403A است که در ادامه به‌طورکامل با آن آشنا می‌شویم. با ما همراه شوید.

جعبه محتویات

جعبه سفید رنگ دستگاه از دو قسمت مجزا در بالا و پایین تشکیل شده و نوار قرمز مابین این دو قسمت ظاهر جذابی را به آن می‌بخشد. درون این جعبه به‌جز خود گوشی که در بالاترین قسمت قرار گرفته است تنها به شارژر و کابل USB برخوردیم و حداقل در نسخه در اختیار ما از هدست خبری نبود. شارژر دستگاه یک نمونه معمول 5 ولتی و 1000 میلی‌آمپری است که برای گوشی‌های کوچک‌تر از 5 اینچ رقم استانداردی به حساب می‌آید.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

طراحی ظاهری

Z5S در نسخه سفید رنگ در اختیار ما قرار گرفته بود اختلاف سفید مشکی دو قسمت بالا و پایین در این نسخه به کنتراست زیبایی منجر شده که با ضخامت اندک گوشی ترکیب چشم نوازی را ایجاد می‌کند. زیر صفحه‌نمایش همانطور که گفته شد از دکمه لمسی دایره‌شکلی استفاده شده که با پنهان شدن دو دکمه دیگر حاضر در این بخش شباهت دیگری را به‌جز سایز صفحه‌نمایش به آی‌فون جدید ایجاد می‌کند. از دیگر عواملی که تردید در مورد نگاه کامل طراحان این گوشی به آی‌فون را به یقین تبدیل می‌کند تعبیه دکمه پاور در بخش بالایی دستگاه است که البته در حال حاضر خود اپل به‌سبب سایز بالای دستگاه این کلید را در آی‌فون 6 به کناره سمت راست منتقل کرده است. در مجموع حس مثبتی از در دست گرفتن Z5S به کاربران منتقل می‌شود و با وجود کپی‌‌کاری‌های مشخص هنوز می‌توان از یک گوشی خوش‌ساخت سخن گفت.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

ابعاد و اندازه

4.7 اینچی بودن صفحه‌نمایش و حضور دکمه دایره‌شکل در زیر پنل ناخودآگاه مدلی همچون iPhone 6 را به ذهن متبادر می‌کند. اندازه‌های Z5S اما به‌دلیل اختلاف در نسبت تصویر تاحدودی در مقایسه با آی‌فون 6 متفاوت است. ارتفاع دستگاه 134.8 میلیمتر و عرض آن 65.8 میلیمتر است که هر دو حوالی 3 میلیمتر کوچک‌تر از آی‌فون 6 اندازه‌گیری می‌شوند. با وارد کردن یک گوشی مدرن اندرویدی به این مقایسه، مزیت سایز کوچک دستگاه تا حدودی از میان می‌رود؛ Galaxy Alpha با صفحه‌نمایش هم‌اندازه، 2.4 میلیمتر در ارتفاع و 0.3 میلیمتر در عرض از Z5S کوچک‌تر است و حتی ضخامت 7.6 میلیمتری Z5S را نیز با 0.9‌ میلیمتر کاهش روبرو می‌کند. وزن دستگاه 120 گرم است که در دست بسیار سبک حس می‌شود.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

صفحه‌نمایش

سایز 4.5‌ تا 4.7 اینچ برای بسیاری از افراد معمول و غیر گیک ایده‌آل‌ترین اندازه گوشی موبایل برای در دست گرفتن راحت دستگاه از یک سو و کوچک نشدن بیش از اندازه پنل است. به بیان دیگر یک پله پایین‌تر از این رقم یعنی سایز 4.3 اینچ برای اغلب اپلیکیشن‌های مدرن امروزی نسبتا کوچک به نظر می‌رسد و پله بعدی یعنی سایز 5 اینچ برای همه افراد به‌خصوص اغلب خانم‌ها چندان ارگونومیک نیست. با تکیه بر این استدلال می‌توان از اندازه 4.7 اینچی صفحه‌نمایش Z5S تا حدود زیادی رضایت داشت. وضوح این صفحه‌نمایش 1280×720 پیکسل یا HD است که با اندازه و رزولوشن به فشردگی 312 پیکسل در هر اینچ دست پیدا می‌کند. این فشردگی فاصله چندانی با حداکثر تراکم قابل تشخیص توسط چشم انسان ندارد و از نزدیک‌ترین فاصله به پنل نیز نمی‌توان ساب‌پیکسل‌های تصویر را از هم تفکیک کرد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

فناوری ساخت تصویر در این پنل از نوع IGZO است که در آن از ترکیب چهار عنصر ایندیم (Indium)، گالیم (gallium)، روی (zinc) و اکسیژن عنصر نیمه هادی خاصی تشکیل می‌شود که در پشت پنل‌های TFT به‌کار گرفته شده و نسبت به سیلیکون‌های بی‌شکل معمول (amorphous silicon) حاضر در پنل‌های معمول LCD بین 20 تا 50 برابر سرعت بیشتری را در حرکت الکترون‌ها ارائه می‌دهد. بدین‌ترتیب پنل‌های TFT ساخته شده با فناوری IGZO نسبت به LCDهای عادی از سرعت پاسخگویی بسیار بالاتری برخوردارند. پنل Z5S Mini در دنیای واقعی از سرعت پاسخگویی مناسب، دقت رنگ بالا، کنتراست راضی‌کننده و زاویه دید مطلوبی برخوردار است اما در زمینه سطح روشنایی و عملکرد در نور مستقیم خورشید نمی‌توان امتیاز بالایی را به آن اختصاص داد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

زیر صفحه‌نمایش دکمه دایره‌شکل مرکزی قرار دارد و با روشن شدن پنل نیز دو دکمه ناپیدای دیگر در چپ و راست روشن می‌شوند. دکمه‌های ناپیدای back و منوی این بخش تنها با دو نقطه قرمز رنگ بدون هیچ علامتی مشخص شده‌اند و برای مشخص شدن وظیفه آن‌ها در بار اول باید از آزمایش و خطا بهره برد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

در بالای پنل و چسبیده به نوار بالای گوشی، اسپیکر تماس دستگاه دیده می‌شود و در سمت چپ آن نیز به حسگرهای نور، Proximity و البته دوربین دوم بر می‌‌خوریم. دوربین دوم این مدل از وضوح 5 مگاپیکسل برخوردار است که البته این وضوح به نسبت بالا با توجه به محدودیت‌های لنز و بسته بودن نسبی دیافراگم به تصاویری با نویز بالا در محیط‌های داخلی منجر می‌شود.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

کناره‌های دستگاه

در سمت چپ گوشی تنها به Rocker تنظیم صدا بر می‌خوریم که با وجود ابعاد نسبتا کوچک، فیدبک مناسبی را ارائه می‌دهد. در سمت راست گوشی با انتقال دکمه پاور به بالا هیچ نکته‌ای دیده نمی‌شود و در پایین نیز پورت Micro USB اتصالات سیمی و میکروفون قرار دارد. از پورت USB این بخش به‌جز اتصال به کامپیوتر و شارژر در حالت OTG برای متصل کردن حافظه، موس، کیبورد و مواردی از این دست می‌توان استفاده کرد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

اجزای بخش بالایی Z5S شامل جک هدست و کلید پاور می‌شوند که این آخری کاملا برای لمس با یک دست از دسترس خارج بوده و از این مورد می‌توان به‌عنوان یکی از ضعف‌های طراحی Z5S mini یاد کرد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

بخش پشتی گوشی از جنس پلاستیک ماتی ساخته شده که اثرات انگشت در آن جایی ندارد. نشان Nubia به‌صورت افقی در مرکز این بخش قرار دارد و دوربین و فلش در بالا و اسپیکر اصلی در پایین قرار دارند. شدت صدا و کیفیت اسپیکر دستگاه در سطح مناسبی قرار دارد و با وجود محل در نظر گرفته شده برای آن در پشت گوشی، صدای خروجی هنگام قرارگیری دستگاه روی میز و دیگر سطوح صاف چندان خفه نمی‌شود.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

کاور پلاستیکی این قسمت با کمک شیار کوچکی در پایین به راحتی از پشت گوشی جدا می‌شود. تنها موارد قابل دسترسی در این قسمت برخلاف انتظار تنها به دو اسلات قرارگیری کارت حافظه و میکرو سیم‌کارت تعلق دارد و باتری گوشی در زیر پوشش سرتاسری بزرگی از دید پنهان شده است. برای دسترسی به این باتری باید شش پیچ ستاره‌ای کوچک در گرداگرد دستگاه را گشود.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

باتری

در نظر گرفتن یک باتری 2000 میلی‌آمپر ساعتی برای یک گوشی مدرن امروزی در نگاه اول تا حدودی اندک به نظر می‌رسد اما از سوی دیگر بدنه باریک و Slim گوشی اجازه قرارگیری باتری بزرگ‌تری را در این مدل نمی‌دهد. به زمان‌های رسمی این باتری از سوی شرکت سازنده اشاره‌ای نشده اما در دنیای واقعی با نمونه نسبتا مناسبی روبرو هستیم و در صورت فعال نبود دیتای 3G موبایلی تا پایان روز دوم نیز با یک بار شارژ می‌توان به استفاده متوسط و معمول از گوشی ادامه داد. این باتری با روشن شدن 3G و استفاده از اینترنت موبایلی به شذت رو به زوال گذاشته و با توجه به نوع استفاده حداکثر تا 1.5 روز می‌توان روی آن حساب کرد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

دوربین

در ساختار Z5S mini از یک دوربین 13 مگاپیکسلی اتوفوکوس با قابلیت فیلم‌برداری 1080p استفاده شده که روی کاغذ در سطح دیگر نمونه‌های برتر این کلاس قرار می‌گیرد. ساختار منویی دوربین به آیکون‌های دایره‌شکل کوچک در سمت و راست مزین شده که دکمه تغییر حالت، همراه با شاترهای جداگانه عکاسی وفیلم‌برداری و آخرین عکس گرفته شده در سمت راست و سایر تنظیمات با ابعاد بسیار کوچک در سمت چپ قرار دارند. ابعاد کوچک آیکون‌های این بخش از جمله نکات منفی این قسمت است که به‌خصوص در محیط‌های خارجی یافتن آیکون مناسب را برای کاربران مشکل می‌کند.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

در بخش تغییر حالت این دوربین علاوه بر Auto، دو گزینه دیگر شامل Pro و Fun‌ دیده می‌شود که در اولی راهنماهایی برای کادر بندی صحیح روی صفحه ظاهر می‌شود و در دومی نیز می‌توان تاخیر دکمه شاتر برای برداشت اتوماتیک عکس را از 1 تا 60 ثانیه تنظیم کرد.

در حالت Auto دوربین تنظیمات اندکی در منوی Setting دیده می‌شود اما با فعال کردن گزینه Pro به تمامی تنظیمات دوربین می‌توان دست یافت. برخی از این موارد شامل عکاسی HDR، افزایش عدد ISO تا 1600، تنظیمات نورگیری، عکاسی در شب، تشخیص چهره و قطع صدای شاتر است.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

اولین نکته منفی مشهود در تصاویر گرفته شده توسط این دوربین، به تاثیر کانال رنگ قرمز تعلق دارد که با وجود اندکی گرم‌تر کردن رنگ‌ها به بی‌دقتی مشخصی در عکس‌ها منجر می‌شود. جزئیات اندک دیگر مشکل دوربین حاضر در Z5S است که همانطور که از برش اندازه واقعی (کراپ 100 درصد) تصاویر زیر می‌توان مشاهده کرد در هر دو حالت عادی و HDR و در برخورد با سوژه‌های با جزئیات فراوان همچون شاخ و برگ درختان با مشکل روبرو ست. یکی دیگر از مشکلات این دوربین تاخیر بسیار زیاد هنگام گرفتن عکس HDR است که به راحتی تا 2 ثانیه نیز به تاخیر می‌انجامد. در مجموع تصاویر این دوربین را در صورت استفاده در صفحه‌نمایش خود گوشی می‌توان تا حدودی راضی‌کننده تلقی کرد اما در صورت بزرگ کردن آن‌ها در صفحه‌نمایش کامپیوتر یا پرینت با نتیحه دلخواهی روبرو نخواهید شد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

برداشت تصویر در حالت اتوماتیک با HDR غیر فعال - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

برش اندازه واقعی تصویر بالا

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

برداشت تصویر در حالت اتوماتیک با HDR فعال - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

برش اندازه واقعی تصویر بالا

در فیلم‌برداری حداکثر با وضوح 1080p با 30 فریم در ثانیه با بیت‌ریتی نزدیک به 20Mbps‌ در حالت ویدئو و 155Kbps در حالت صدای دوکاناله روبرو می‌شویم. مشکل جزئیات اندک در ویدئوهای این دوربین پا برجاست و در صورت قفل نکردن فوکوس پیش از برداشت ویدئو نیز تاثیر تغییر فوکوس با لمس ناحیه مورد نظر روی تصویر چندان جالب به نظر نمی‌رسد. به ویدئوهای این دوربین نیز حداکثر می‌توان امتیاز متوسطی را اختصاص داد.

سیستم‌عامل؛ رابط کاربری

زمان استارت‌آپ دستگاه نزدیک به 30 ثانیه اندازه‌گیری می‌شود که زمان نسبتا طولانی برای لودینگ یک گوشی 4 هسته‌ای Snapdragon 600 به حساب می‌آید. در زمان لودینگ گوشی تصاویر متعددی به‌صورت ماتریسی نمایش گذاشته می‌شود که نمونه دومی برای آن در دیگر گوشی‌ها نمی‌توان یافت. سیستم‌عامل دستگاه نسخه 4.2 اندروید جلی‌بین است که برای یک گوشی مدرن در سال 2014 پلتفرم پیشرفته‌ای به حساب نمی‌آید.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

در صفحه قفل اطلاعات زمان و تاریخ در بالا و دکمه گشودن لاک در پایین قرار دارد با اسکرول به سمت چپ در این قسمت به دوربین و با اسکرول به سمت راست می‌توان به پخش‌کننده موسیقی دسترسی پیدا کرد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

با ورود به صفحه Home منظره مشابه‌ای همچون گوشی‌های هواوی و البته پلتفرم iOS به چشم می‌‌خورد جایی‌که با حذف صفحه اصلی یا App drawer همه چیز در صفحه Home گردآوری شده و آیکون نرم‌افزارهای مختلف همگی در همین صفحه جای می‌‌گیرند. این شیوه چینش برنامه‌ها، پس از مدتی به شلوغی بیش از اندازه صفحه منجر می‌شود و به همین علت بهتر است از ابتدا از فولدرها جداگانه برای برنامه‌های مشابه استفاده شود.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

Notification Area که با اسکرول رو به پایین از بالای صفحه‌نمایش ظاهر می‌شود یک تغییر مهم را نسبت به اندروید اصلی تجربه کرده و میانبر تاگل‌های گوناگون از بالا به پایین منتقل شده‌اند. در این قسمت 14 تاگل مختلف قرار دارد که به‌صورت افقی اسکرول می‌شوند. از جمله موارد عجیب حاضر در این قسمت اختصاص دکمه جداگانه‌ای برای فعال کردن قابلیت اسکرین شات با گرفتن همزمان دکمه‌های پاور و ولوم پایین است.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

برخی از موارد اختصاصی این گوشی در بخش Setting شامل اختصاص منوی جداگانه‌ای به پروفایل‌های از پیش تنظیم شده (حالت در جیب، میتینگ، حالت خواب و پاورسیو) و گزینه‌های حرکتی دستگاه است. در منوی Motion این گوشی می‌توان دستگاه را برای پاسخ‌گویی خودکار هنگام نزدیکی به گوش،‌قطع کردن صدا هنگام به پشت برگرداندن، حرکت به آهنگ بعد و قبل با تکان دادن به چپ و راست و حرکت رو به بالای سه‌انگشتی برای گرفتن اسکرین‌شات تنظیم کرد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

چیپ‌ست پردازشی، حافظه

چیپ‌ست پردازشی گوشی از نوع Qualcomm APQ8064 با چهار پردازنده 1.7 گیگاهرتزی Krait 300 از خانواده Snapdragon 600 و گرافیک Adreno 320 است. حافظه رم دستگاه 2 گیگابایت است و از 16 گیگابایت حافظه داخلی نیز چیزی نزدیک به 10 گیگابایت برای ارتقا در اختیار کاربران قرار دارد. اسلات حافظه گوشی نیز تا ظرفیت 32 گیگابایت را پشتیبانی می‌کند.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

بنچ‌مارک‌های این مدل را طبق معمول از تست محاسبه عدد پی و سرعت دستگاه در حالت Single Thread یا تک هسته‌ای آغاز می‌کنیم. عدد کمتر در این تست به معنی سرعت بیشتر است. بهترین زمان اجرای این تست در Z5S رقم 129 میلی‌ثانیه بود که به‌خوبی به کیفیت هسته‌های گوشی اشاره دارد که با وجود فرکانس نچندان بالای 1.7 گیگاهرتزی نتیجه مطلوبی را ثبت می‌کند. به‌عنوان نمونه‌ای برای مقایسه، این رقم در LG G3 با پردازنده‌های سری Snapdragon 801 حداکثر 160 میلی‌ثانیه بود و از این لحاظ امتیاز Z5S بسیار بیشتر از رقیب نام‌دار آن خواهد بود.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

در دومین تست از بنچ‌مارک AnTuTu نسخه چهارم در ورژن X و نسخه جدیدتر پنجم استفاده می‌کنیم. این تست تقریبا تمامی اجزای سخت‌افزاری گوشی از گرافیک تا پردازنده و حافظه را به چالش می‌کشد و عدد بیشتر در آن به معنای کیفیت بالاتر است. امتیاز دستگاه در AnTuTu نسخه X رقم 16109 اندازه‌گیری شد که برای یک گوشی رده میانی امتیاز معمول و متداولی به حساب می‌آید. به عنوان نمونه هواوی P7 در این تست با چهار پردازنده 1.8 گیگاهرتزی ARM A9 به امتیاز 23737 دست پیدا کرد. در تست نسخه پنجم امتیاز گوشی به حوالی 30257 رسید که در این زمینه نیز باز با امتیاز متوسطی روبرو هستیم و مدل‌های پیشرفته امتیازهایی فراتر از 40 هزار در این تست برجای می‌‌گذارند.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

در گام سوم به سراغ تست Vellamo در دو حالت مرورگر و سخت‌افزار می‌رویم. امتیاز بیشتر در این تست نیز به معنای کیفیت بالاتر است. امتیاز مرورگر پیش‌فرض Z5S در این تست عدد 757 و امتیاز تست سخت‌افزار یا Metal به رقم 578 می‌رسد. به‌عنوان نمونه‌ای برای مقایسه، اسمارت‌فون LG G2 این دو تست را با اعداد 2548 و 972 پشت سر می‌‌گذارد.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

در آخرین تست و آزمایش نرم‌افزاری روی ZTE Z5S mini از بنچ‌مارک گرافیکی 3DMark استفاده می‌کنیم. در این تست با بارگذاری سنگین ترافیک، عملکرد نهایی این قطعه در حین اجرای بازی‌های پیشرفته سنجیده می‌شود. امتیاز نهایی Z5S در تست Ice Storm Unlimited در این بنچ‌مارک رقم8669 است که با توجه به گرافیک Adreno 320 رقم متوسط رو به پایینی به حساب می‌آید.

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

 

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

کلام آخر

ZTE Nubia Z5S Mini - زد تی ای نوبیا زد 5 اس مینی

ZTE Z5S Mini با توجه به طراحی بدنه، صفحه‌نمایش با کیفیت و بخش‌های پردازشی راضی‌کننده گوشی جذابی به حساب می‌آید. نکات منفی این مدل را می‌توان در نور نچندان بالای پنل، دوربین ضعیف در برداشت جزئیات بالا، دسترسی نداشتن به باتری در حالت عادی و انتقال دکمه پاور به بخش بالایی گوشی خلاصه کرد. 

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا